johnyboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, στο περιθώριο της βράβευσης του συλλόγου από τη Νομαρχία Αθηνών, όταν του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να κάνει κάποια δήλωση για την ομάδα, τόνισε με νόημα: "Εμείς, πάντως, παίζουμε ποδόσφαιρο". contra.gr Με εκπλήσσει ώρες ώρες αυτό το παιδί.
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μπράβο στα κορίτσια του βόλεϊ. Στο μπάσκετ... Σκατά, πλάκα μας κάνουν πάλι ρε γαμότο. άμυνα μηδέν, περιφέρεια μηδέν.
vlachaquito Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 ο αγιος σπανουλης δινει την λυση, dont worry... ;-)
wizzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 το πήραμε τελικά. Αναμένω σχόλια από κάποιον που το είδε. Από την παρακαλούθηση του score μέσω νετ, μου φάνηκε ότι δεν το πήραμε καθόλου εύκολα...
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Στο πρώτο ημίχρονο μηδέν. Κάνανε πάρτι στην περιφέρεια μας και στην ρακέτα μας. Εμείς σε άμυνα και περιφέρεια μηδέν. Στο δεύτερο κάτι έγινε. Με έναν Σπανούλι πάρα πολύ καλό τον Μπατίστ στο τέλος να αφηνιάζει και τον Μητσάρα να είναι ο Μητσάρας. Σημαντική ήταν και η βοήθεια που έδωσε ο Χατζιβρέτας. Ο Σάρας από τους χειρότερους μαζί με άλλους (αν όχι ο χειρότερος). Η "μαλακία" είναι ότι μπορούσαμε να καλύψουμε και την διαφορά των δέκα πόντων.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Χα χα χα χα χα... Μακάρι να δικαιωθείς. Περιμένω να είναι κολαστήριο σήμερα. Γαμώτο δεν θα προλάβω να κατέβω... Ειδες το ρολοι μου που πηγαινε καλα? 1. Η διαφορα μονο τυπικα μας νοιαζει, δεν υπαρχει περιπτωση να παει να κερδισει η Εφες στην Σιενα μεσα, οποτε δεν θα παιξουμε την προκριση με την Εφες αλλα με τις Παρτιζαν-Σιενα 2. Μακαρι το πολυ δυσκολο σημερινο ματς να λειτουργησει σαν ψυχολογικος καταλυτης, να παρουμε μπρος. Και βεβαια πληρωνουμε πολυ επιλογες τυπου Ζιζιτς που καταντησαμε να μας περνει ριμπαουντ μεχρι και ο Αρσλαν ΥΓ. Snoob, δεν ειπα οτι δεν με ενδιαφερει η αποψη σου, ειπα οτι δεν θα εχει καμια επιδραση πανω μου και πανω στα γραφομενα μου ΣΥΝ οτι την θεωρω για φαπες(αν δεν την θεωρουσα για φαπες τοτε ηταν που δεν θα με ενδιεφερε)
geovard Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Τα μάθατε? Χάνει την πρόκριση η Τσέλση καί περνάει ο Ολυμπιακός έπειτα από ένσταση πού έκανε ο Θρύλος, γιατί βρήκε ότι στη θέση τού Ντρογκμπά αντί γιά τον ίδιο έπαιξε ο δίδυμος αδερφός του πού επί πλέον έκανε την τρίτη τού μεταγραφή στην Τσέλση μέσα στην ίδια περίοδο! Την ανακάλυψη έκανε ο Λεμονής ο οποίος παρατήρησε ότι το σορτσάκι τού Ντρογκμπά μαϊμού, φούσκωνε περισσότερο απ ότι συνήθως από μπροστά καί θεώρησε ο σερ Τάκις ότι αυτός εδώ έχει άλλα..προσόντα!
geovard Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Λοιπόν μάγκες μου εδώ θα έπρεπε να είναι χώρος χαλάρωσης καί όχι τσαμπουκά.Εμείς οι πολλοί μπαίνουμε εδώ γιά να μάθουμε κάτι ή γιά να κάνουμε πλάκα να γελάσουμε.Όμορφη πλάκα θέλω να πιστεύω.Σίγουρα εσείς δεν συμμετέχετε σε κάτι τέτοιο.
vlachaquito Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Τα μάθατε?Χάνει την πρόκριση η Τσέλση καί περνάει ο Ολυμπιακός έπειτα από ένσταση πού έκανε ο Θρύλος, γιατί βρήκε ότι στη θέση τού Ντρογκμπά αντί γιά τον ίδιο έπαιξε ο δίδυμος αδερφός του πού επί πλέον έκανε την τρίτη τού μεταγραφή στην Τσέλση μέσα στην ίδια περίοδο! Την ανακάλυψη έκανε ο Λεμονής ο οποίος παρατήρησε ότι το σορτσάκι τού Ντρογκμπά μαϊμού, φούσκωνε περισσότερο απ ότι συνήθως από μπροστά καί θεώρησε ο σερ Τάκις ότι αυτός εδώ έχει άλλα..προσόντα! πω πω ρε φιλε τι κρυαδα ειναι αυτη...λυπησου μας και εμας εδω που εχει χαλια καιρο... Φοβερος ο σπαν, μπατιστ παρτακι και ο χατζιβρεττας εβαλε ενα καθοριστικο τριποντο. Αληθεια, μετα και τα τελευταια αποτελεσματα, τι παιζει για την προκριση??
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 -Κερδιζουμε +10 την Σιενα και με 0,5 ποντο την Παρτιζαν=πρωτοι -Κερδιζουμε 10- την Σιενα και με 0,5 ποντο την Παρτιζαν=δευτεροι -Κερδιζουμε την Σιενα ασχετως ποντων και χανουμε με 2π στο Βελιγραδι=δευτεροι(εκει θα παιξει συνολικη διαφορα ποντων Ή αν εχει νικησει η Παρτιζαν στην Τουρκια την Εφες τοτε μας αποκλειει) -Κερδιζουμε 500π την Σιενα και χανουμε απο 3 και πανω απο Παρτιζαν=αποκλειομαστε -Χανουμε απο Σιενα και κερδιζουμε Παρτιζαν=δευτεροι (Τα πραγματα μπλεκουν αν τελευταια αγωνιστικη η Εφες κανει το θαυμα και κερδισει στην Σιενα, διοτι τοτε παιζει να παμε σε 3-3 για 4!!! ομαδες και θα μετρησει η συνολικη διαφορα ποντων, τωρα ειμαστε στο -8 νομιζω) Αυτη την στιγμη το πιο σημαντικο ματς δεν ειναι το επομενο, αλλα το μεθεπομενο. Οτι και να γινει στο Εφες-Παρτιζαν, οτι και να γινει στο Παναθηναικος-Σιενα αν τελευταια αγωνιστικη χασουμε στο Βελιγραδι αποκλειομαστε(εκτος αν χασουμε 1π και η Εφες την πρηγουμενη αγωνιστικη εχει κερδισει την Παρτιζαν). Αντιθετα, αν κερδισουμε με +9 Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ απο Σιενα αλλα ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ στο Βελιγραδι, περναμε (2οι αλλα περναμε)
firewalker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Στην Π.Ε.Κ. έχουν ξεφύγει εντελώς. Κινδυνεύουν πάρα πολύ πλέον (κατά την άποψή μου) να έχουν τον κόσμο απέναντί τους και όχι πλάι τους όπως ξεκίνησε. Διάβασε κανείς την συνέντευξη του Νίκα; Θα κάνουν πρόταση εξαγοράς του Παναθηναϊκού. Και αφού ο Βαρδής δεν θέλει να πουλήσει θα τον αναγκάσουν. Πόλεμος δηλαδή; Περιμένετε ρε να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά σκίστε του τα φάρδουλα... Αφού δεν πουλάει! Τι να κάνουμε. Κάλμα για το καλό της ομάδας. Φωνάζεται ότι δεν είναι μαγαζί του. Μην του περάσετε λουκέτο εσείς όμως. Δηλαδή αν υπάρχει μια περίπτωση να πάρουμε το πρωτάθλημα να την χάσουμε από εσωτερική πίεση. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι αν το έκανε κάποιος αυτό στην κατοχή ή στην διάρκεια πολέμου τον έλεγαν προδότη και τον εκτελούσαν χωρίς δίκη.
The_Edge Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Εγώ πάντως δεν έχω κανένα δισταγμό να ανταλλάξω έναν ενδεχόμενο τίτλο με το να φύγει ο Τζίγγερ.
firewalker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Τις δηλώσεις Βουίσιτς πως τις είδατε; Λέτε να γίνει τίποτε το καλοκαίρι; Να έρθει Αθήνα ή να πάνε μαζί με τον Σάρας στην Βαρκελώνη; Εν ολίγοις δήλωσε: "Θα το ήθελα πάρα πολύ να είμαι συμπαίκτης με τον Σάρας σε μια ομάδα. Προς το παρόν όμως δεν γίνεται. Το καλοκαίρι όμως που λήγει το συμβόλαιο μου..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.