FilipposMD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ασχέτως με το αν εγώ θα έκανα ένσταση ή όχι, αν ήμουν υπέυθυνος στον Ολυμπιακό, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ποτέ μα ποτέ δεν είναι μια νίκη αποκλειστικά ποδοσφαιρικό ζήτημα. Μετράνε από τον προγραμματισμό για τα ταξίδια και τα ξενοδοχεία, τη διατροφή, τα φάρμακα, την αποθεραπεία, το scouting, την ικανότητα να κλείνεις μεταγραφές, να κάνεις καλούς οικονομικούς διακανονισμούς, να γνωρίζεις τους νόμους, να μπορείς να ελέγχεις τη ζωή των παικτών σου και χίλια δυο άλλα. Με αυτό το σκεπτικό, ο Ολυμπιακός κερδίζει τον Θρασύβουλο όχι μόνο με τους καλύτερους παίκτες του. Όταν έχει τη δυνατότητα και αγοράζει σύστημα ανάλυσης αγώνων που κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ, έχει σαφές πλεονέκτημα, που είναι μη αγωνιστικό, με τη στενή έννοια του όρου. Επομένως, το ότι η Καλαμαριά δεν ήταν σωστά οργανωμένη, είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Όταν ο ΠΑΟΚ έκανε βλακεία στα προκριματικά του Ch.L. και έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά, ήταν προφανές ότι ήταν λιγότερο έτοιμος, ως οργανισμός, από την αντίπαλό του. Ή όταν ο παίκτης της Τσέλσι επιστρέφει μετά από τραυματισμό γρηγορότερα από τον αντίστοιχο του ΟΣΦΠ, λόγω καλύτερων εγκαταστάσεων και γιατρών, συμβαίνει κάτι ανάλογο. Μπορεί να μη μας αρέσει, επειδή εμείς γουστάρουμε μόνο το ποδόσφαιρο μέσα στις 4 γραμμές, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα. Άρα, αφού δεν θεωρούμε άδικο το πρωτάθλημα, επειδή ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ έχουν προπονητικά κέντρα και η ΑΕΚ όχι, θα πρέπει να δεχτούμε κάθε διαφοροποίηση, εφόσον βέβαια γίνεται σύμφωνα με τη νομοθεσία. Ποδόσφαιρο δεν παίζουν μόνο οι παίκτες σήμερα. Παίζουν και οι λογιστές, οι μάνατζερ, οι γιατροί και οι δικηγόροι.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 MIA XAΡΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ αν αποδειχτει οτι η ομαδα ΗΞΕΡΕ οτι ειναι ντοπε. Το θεμα δεν ειναι αν το κηνυγησα ή οχι, το θεμα ειναι οτι θα στο παιζω οσο ΣΟΥΠΕΡ-ΗΘΙΚΟΣ ΘΕΛΩ γιατι δεν γουσταρω να κερδιζω παρα μονο μεσα στο γηπεδο και με τους ασταθμιτους παραγοντες εντος γηπεδου 1000 φορες να σου εδινε μουφα πεναλτυ παρα αυτο το ξεφτιλικι. Αν εσυ για να μου την πεις επειδη λεω οτι ηταν ξεφτιλα η ενσταση, πεφτεις στο επιπεδο καλυπτω_νομικα_τον_κωλο_μου νομιζω οτι δικαιωνεις τον Πετρακη "Ο Ολυμπιακος εκανε την ενσταση γιατι ειχε χρεος στην ιστορια του" Δεν υπήρχε πουθενά απόδειξη οτι η ομάδα του Αντσουέ ήξερε οτι είναι ντοπέ.Οπότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. Για ξαναπέστο αυτό,γουστάρεις να κερδίζεις μέσα στο γήπεδο?Ποιός,εσύ που είσαι ο αρχηγός της λαμογιάς?Πριν από 3 χρονάκια είχες ξεσηκώσει τον κόσμο για να αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί από τον Ολυμπιακό για τα γεγονότα στη Σμύρνη.Να σε πάω και παλίότερα?Έχεις ακούσει για τη μοναδική φορά στην ιστορία που βγήκε απόφαση αθλητικού δικαστηρίου ημερα Σάβατο προκειμένου ποδοσφαιριστής να μην αγωνιστεί εναντίον της τίμιας ομάδας σου?Έχεις ακούσει για τον μακαρίτη Μπουμπλή που αναστήθηκε και πήρε τη μορφή του Ρότσα?Έχεις ακούσει για τα μηδενικά συμβόλαια,για τα πιστόλια του Ρίνγκο και τις απειλές για μετάθεση στον Έβρο?Για ομάδα Α εθνικής που έχει πάρει 40 παίκτες από την Παιανία?Τι είναι όλα αυτά,αγωνιστικά κριτήρια και αστάθμητοι παράγοντες εντός γηπεδου?Και η λίστα είναι μεγάλη. Δεν σε παίρνει λοιπόν να μου το παίζεις εσύ ηθικός γιατί η δικιά σου η γούνα έχει πάρα πολλά ράματα... Όσο για την ιστορία του Ολυμπιακού δεν μπορείς να την κρίνεις.Γιατί η ιστορία μάγκα έχει γράψει οτι με ψήφο του Ολυμπιακού δεν υποβιβάστηκες κατηγορία.Τελικά ήτανε λάθος η μεγαλοψυχία τους....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Το ότι ενήλικα άτομα αναλώνονται στην κουβέντα, όχι ποιος είναι εντάξει, αλλά ποιος είναι λιγότερο κλέφτης, είναι ασύλληπτο. Τώρα, με απόδοση 1,01, θα ακολουθήσει σχόλιο για τα κιβώτια των Πάμπερς, την παράγκα, τον κοκκαλιάρη, το Ρόκο και τα αδέρφια του. Αναμένεται στη συνέχεια, με απόδοση επίσης 1,01, ανταπάντηση για το Βασιλιά, τους ναζί, το έτος ίδρυσης, τα τάνκερ στη Ροδεσία. ...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δεν υπήρχε πουθενά απόδειξη οτι η ομάδα του Αντσουέ ήξερε οτι είναι ντοπέ.Οπότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. Καμια σχεση, δεν μιλουσαμε για το συγκεκριμενο περιστατικο. Ειπες οτι δεν τιμωρειται η ομαδα για ποδοσφαιριστη και σου λεω οτι μια χαρα τιμωρειται Για ξαναπέστο αυτό,γουστάρεις να κερδίζεις μέσα στο γήπεδο?Ποιός,εσύ που είσαι ο αρχηγός της λαμογιάς? ΕΓΩ, ο Καιζερ, οχι ΕΓΩ ο Παναθηναικος Πριν από 3 χρονάκια είχες ξεσηκώσει τον κόσμο για να αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί από τον Ολυμπιακό για τα γεγονότα στη Σμύρνη. Και πριν απο 3 χρονια παλι δεν ηθελα να σου αφεραιθουν βαθμοι. Οπως και δεν σου αφαιρεθηκαν. Βεβαια τοτε επαιζε και το πουστικο επιχειρημα "Μα δεν φορουσαν διακριτικα", ναι με τους Πανιωνιους πλακωθηκε ο Σουλης ο Παπαδοπουλος και η Προοδευτικη, χεσε με Να σε πάω και παλίότερα?Έχεις ακούσει για τη μοναδική φορά στην ιστορία που βγήκε απόφαση αθλητικού δικαστηρίου ημερα Σάβατο προκειμένου ποδοσφαιριστής να μην αγωνιστεί εναντίον της τίμιας ομάδας σου?Έχεις ακούσει για τον μακαρίτη Μπουμπλή που αναστήθηκε και πήρε τη μορφή του Ρότσα?Έχεις ακούσει για τα μηδενικά συμβόλαια,για τα πιστόλια του Ρίνγκο και τις απειλές για μετάθεση στον Έβρο?Για ομάδα Α εθνικής που έχει πάρει 40 παίκτες από την Παιανία?Τι είναι όλα αυτά,αγωνιστικά κριτήρια και αστάθμητοι παράγοντες εντός γηπεδου?Και η λίστα είναι μεγάλη. Εχεις ακουσει για τον Εθνικο που τον επαιξες 2 φορες μπας και τον κερδισεις και τελίκα εχασες και τις 2 και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ το Πρωταθλημα για μοναδικη φορα στα χρονικα ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ? Κοκκαλακιας?Θειος?Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδανε και οι αλλοι να πα να.... Μαθαμε τελικα αν ο Ζε Ελιας "απωθησε" τον Ξανθιωτη? Για πες μας για τον Καρεμπε που επιασε στις γρηγορες τον Οκκα? ΡΕ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΣΑΤΕ ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ!!! Και πηγατε να ριξετε τον ΟΦΗ, εκεινη την ομαδα που της πειρατε το τερμα, το ιδιο τερμα που περσυ εριχνε ζεμπεκιες και περναγες στο 90 απο την κρητη και του δωσατε και 2 παικτες που, τι συμπτωηση, δεν παιξαν με σας, τον ιδιο ΟΦΗ, το παραρτημα μας που περσυ μας πηρε 2 χιναρια και σου ανοιξε τα ποδια εσενα και σε παιξανε φετος με αμυνα στο κεντρο? Κατι Αιγαλεα,κατι Προοδευτικες, κατι Λεβαδειακοι, κατι Βεροιες, πριν 4 χρονια που ηταν να παιξω κεκλεισμενων στον Αρη και "αργησε" η αποφαση και επαιξα εγω με κοσμο και εσυ κεκλεισμενων!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΕΘΥΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ, ΥΠΕΘΥΝΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Όσο για την ιστορία του Ολυμπιακού δεν μπορείς να την κρίνεις.Γιατί η ιστορία μάγκα έχει γράψει οτι με ψήφο του Ολυμπιακού δεν υποβιβάστηκες κατηγορία.Τελικά ήτανε λάθος η μεγαλοψυχία τους.... Αυτα ειναι μαλακιες, δλδ οι αλλες 2 ομαδες που ψηφισαν υπερ μας δεν μετρανε?ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπηρχαν πειστηρια αρκετα ωστε να πεσω κατηγορια, τραβα τωρα κανε καμια ενσταση μιας και το κρατος σου εχει χαρισει τοσα εκατομμυρια και αντι να σε ριξει Ερασιτεχνικο σε εβαλε και Δερβεναγα, ε, στους βαθμους θα κολλαγαμε? ΥΓ. Snoob, ειχα παιξει 100,000 ευρω στο στοιχημα σου, μου χρωστας 1 χιλιαρικακι. ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ???Τι νομιζετε οτι γραφουμε εδω μεσα?Την θεραπεια για το AIDS και τον καρκινο?Για ομαδες πλακωνομαστε οποτε δεν σας χαλαμε καμια σοβαρη συζητηση, δεν ειναι μαγκια το "Πω, τσαμπα πλακωνεστε", κανεις δεν σου ζητησε να διαβαζεις τα ποστ μας και δεν σου χαλαμε και την ζαχαρενια
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δηλαδή, μου τη λες επειδή σχολιάζω το ύφος (και πολύ περισσότερο την ουσία) κάποιων μηνυμάτων; Κοντολογίς: Γράφε ό,τι γουστάρεις (ούτε δικαίωμα, ούτε πρόθεση να εμποδίσω εσένα ή τον οποιοδήποτε έχω) και βάλτο καλά στο μυαλουδάκι που πως θα σχολιάζω ό,τι και όσο θέλω. Άμα βρίσω το μπαμπά σου το δημοσιοφράφο, τράβα να με κάνεις report. Εντωμεταξύ, ελευθερία λόγου έχουμε. Άντε, θα σε βάλω και νταβά στο τι γράφω. Ουστ, ρε.
wizzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 /me αφού διάβασε το post του KaizerSoze/ ΥΓ. Το ξερω πως θα γινω report και ισως φαω και κανα μπαν αλλα εχω ταπειρωκρανιαση τωρα, ο καθενας πεταγεται και γραφει την αμπαλοσυνη του...Βυντρα, ε Βυντρα... ε KaizerSoze; δεν ταιριάζει σαν επίλογος του post σου; :-D
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εχεις ακουσει για τον Εθνικο που τον επαιξες 2 φορες μπας και τον κερδισεις και τελίκα εχασες και τις 2 και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ το Πρωταθλημα για μοναδικη φορα στα χρονικα ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ? Κοκκαλακιας?Θειος?Το Αιγαλεω και ο Ολυμπιακος να κερδανε και οι αλλοι να πα να.... Μαθαμε τελικα αν ο Ζε Ελιας "απωθησε" τον Ξανθιωτη? Για πες μας για τον Καρεμπε που επιασε στις γρηγορες τον Οκκα? ΡΕ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΣΑΤΕ ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ!!! Και πηγατε να ριξετε τον ΟΦΗ, εκεινη την ομαδα που της πειρατε το τερμα, το ιδιο τερμα που περσυ εριχνε ζεμπεκιες και περναγες στο 90 απο την κρητη και του δωσατε και 2 παικτες που, τι συμπτωηση, δεν παιξαν με σας, τον ιδιο ΟΦΗ, το παραρτημα μας που περσυ μας πηρε 2 χιναρια και σου ανοιξε τα ποδια εσενα και σε παιξανε φετος με αμυνα στο κεντρο? Κατι Αιγαλεα,κατι Προοδευτικες, κατι Λεβαδειακοι, κατι Βεροιες, πριν 4 χρονια που ηταν να παιξω κεκλεισμενων στον Αρη και "αργησε" η αποφαση και επαιξα εγω με κοσμο και εσυ κεκλεισμενων!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΕΘΥΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ, ΥΠΕΘΥΝΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ" ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Αυτα ειναι μαλακιες, δλδ οι αλλες 2 ομαδες που ψηφισαν υπερ μας δεν μετρανε?ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν υπηρχαν πειστηρια αρκετα ωστε να πεσω κατηγορια, τραβα τωρα κανε καμια ενσταση μιας και το κρατος σου εχει χαρισει τοσα εκατομμυρια και αντι να σε ριξει Ερασιτεχνικο σε εβαλε και Δερβεναγα, ε, στους βαθμους θα κολλαγαμε? ΥΓ. Snoob, ειχα παιξει 100,000 ευρω στο στοιχημα σου, μου χρωστας 1 χιλιαρικακι. ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ???Τι νομιζετε οτι γραφουμε εδω μεσα?Την θεραπεια για το AIDS και τον καρκινο?Για ομαδες πλακωνομαστε οποτε δεν σας χαλαμε καμια σοβαρη συζητηση, δεν ειναι μαγκια το "Πω, τσαμπα πλακωνεστε", κανεις δεν σου ζητησε να διαβαζεις τα ποστ μας και δεν σου χαλαμε και την ζαχαρενια Ρε αδερφέ εγώ τις δικιές μου τις λαμογιές τις ξέρω πολύ καλά.Και για αυτό δεν το παίζω άσπιλος,αμόλυντος και παρθένα.Και για αυτό δεν θα βγώ ποτέ να κράξω τον οποιοδήποτε για τέτοια θέματα.Δεν γίνεται όμως να με κατηγορεί ως κλέφτη ο άλλος ο κλέφτης. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε πάρτο χαμπάρι.Άντε εσύ να είσαι λίγο πιο κοντά στη φωτιά.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 1. Ρε Αρρωστε ΞΕΚΟΛΛΑ με τον Παναθηναικο. Οπου λεω εγω, δεν ενοοω "Εγω σαν Παναθηναικος", εννοω "Εγω ως Καιζερ". Κοινως αμα ο Τζιγγερ πιασει τους επομενους 7 αντιπαλους ειναι λαμογιο, εγω ο Καιζερ που θα τον βρισω δεν ειμαι λαμογιο γιατι δεν γουσταρω λαμογιες 2. Snoob, ειδες που δεν σαρεσει?BTW δεν στην λεω γιατι γραφεις, στην λεω γιατι γραφεις κατι του στυλ "Σταματηστε να πλακωνεστε", δεν εγραψες κατι για παρτη σου, εγραψες κατι που στοχο εχει εμενα, τον Aρρωστο, τον Μενελαο, τον Κυριακο, τον οποιοδηποτε και λεει οτι "Μην πλακωνεστε σε ενα τοπικ για ομαδες...για τις ομαδες", επειδη ακριβως ΕΣΥ ξεκινας να μου κανεις υποδειξεις εχω δικαιωμα να σου λεω τι να τις κανεις τις υποδειξεις σου οποτε πισω απο την οθονη εχει κατι ακυρα, τσιμπα ενα
johnyboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δεν έχει νόημα να συζητάμε για το ποιος είναι μεγαλύτερος απατεώνας από τον άλλο.Ο Ολυμπιακός πήρε 3 βαθμούς από το πουθενά. Ο ατρόμητος θα μας κάνει ένσταση γιατί το goal το έβαλε ο Σαριέγκι, επίσης θα μας κάνουν ένσταση όλες οι ομάδες που το goal μπήκε ή προήλθε από ενέργεια του Βύντρα του Τζιώλη και του Μάντζιου που έφυγε.Επίσης εγώ θα κάνω ένσταση στην Chelsea για το λόγο που δεν έριξε 5 goal στην ομάδα της παράγκας.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Βασικα σηκωνει ενσταση η Τσελσυ Και εξηγουμαι...Επαιξε ναι η οχι ο Ντρογκμπα με την Ακτη Ελεφαντοστου?Επαιξε.Επαιξε ναι ή οχι ο Ντρογκμπα με τους Φιλους Ροναλντο τα Χριστουγεννα?Επαιξε. Πως πας ρε αραπακλα και παιζεις με την Τσελσυ?Που ειναι οι νομοι?Που ειναι το κρατος προνοιας? Επειδη τα αγγλουρια δεν το εχουν παρει πρεφα τοσο καιρο, σημαινει οτι θα γλυτωσει ο Κυρ-Ντρογκμπα με την γνωστη ψροταβερνα απο τον Σαββινιο τον Θοδωριδη?Αντε μου τωρα...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 2. Snoob, ειδες που δεν σαρεσει?BTW δεν στην λεω γιατι γραφεις, στην λεω γιατι γραφεις κατι του στυλ "Σταματηστε να πλακωνεστε", δεν εγραψες κατι για παρτη σου, εγραψες κατι που στοχο εχει εμενα, τον Aρρωστο, τον Μενελαο, τον Κυριακο, τον οποιοδηποτε και λεει οτι "Μην πλακωνεστε σε ενα τοπικ για ομαδες...για τις ομαδες", επειδη ακριβως ΕΣΥ ξεκινας να μου κανεις υποδειξεις εχω δικαιωμα να σου λεω τι να τις κανεις τις υποδειξεις σου οποτε πισω απο την οθονη εχει κατι ακυρα, τσιμπα ενα Πρόσεξε τη διαφορά: Πρόβλημα έχεις εσύ, που απαιτείς, φωνάζοντας (εξ ου και τα κεφαλαία) να σε "αφήσουμε" γενικά και αόριστα, να πλακώνεσαι. Πλακώσου όσο θέλεις. Το σχόλιο θα το εισπράξεις. Γνώμη μου είναι πως είναι γελοίο να προσπαθείς να αποδείξεις πως ο ΠΑΟ είναι πιο ντόμπρος από τον Ολυμπιακό και τούμπαλιν. Δε σ' αρέσει η γνώμη μου; Ξύδι. Ούτε σε πιάνω να μην πλακωθείς, ούτε τίποτα. Θες να γράφεις "χέσε με" για να δείξεις τι άνετος μάγκας είσαι; ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Όμως: ΔΕΝ είναι ΥΠΟΔΕΙΞΗ το να λεω "θεωρώ φαιδρό να τσακώνεστε γι' αυτό το πράγμα". Άποψη είναι. Τσίμπα ένα...λεξικό να μάθεις τη διαφορά.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ωραια, το εκανες κατανοητο, ειμαστε ποταποι που πλακωνομαστε για ομαδες, και γω εκανα κατανοητο που την γραφω αυτη την αποψη και ποσο ηλιθια την βρισκω αντε για καμια καμψη τωρα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Είδες που κάνεις τη ζωή σου δύσκολη; Άμα είχες πει από την αρχή, όμορφα κι ωραία, "φιλάρα, δε με νοιάζει η άποψή σου", θα σου απαντούσα κι εγώ "να κι άμα σε νοιάζει, να κι άμα δε σε νοιάζει, για σένα νομίζεις πως τη γράφω, ή για να μου πεις πόσο εκτιμάς τη γνώμη μου", κι έτσι θα είχαμε αποφύγει αυτό το απλό μάθημα πάνω στη διαφορά της "υπόδειξης" και της "άποψης". Ωραία αναδίπλωση, btw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.