Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παναθα forever!!!!για μια ζωή παναθα δν αλλάζουν αυτά τα πράγματα στη ζωή μπορίς να αλλάξεις τα πάντα τη γυναίκα σου το σπίτι σου αλλά την ομλαδα σου δν την αλλάζεις για τιποτα!!!!γι αυτό παναθα φορεβερ!!!παο ολέολέοεοεοε!!!!!πανάθα σαγαπώ και θα σαγαπώ για πάντα και το ιδιο να κάνουμε όλοι να υποστηριζουμε την πανάθα και στις δύσκολες στιγμές!!!πανάθα για πάντα λοιπόν δν αλλάζω αυτη την ομλαδα για τίποτα στον κόσμο!!!

Δημοσ.
παναθα forever!!!!για μια ζωή παναθα δν αλλάζουν αυτά τα πράγματα στη ζωή μπορίς να αλλάξεις τα πάντα τη γυναίκα σου το σπίτι σου αλλά την ομλαδα σου δν την αλλάζεις για τιποτα

χαχαχαχ, καλο, αλλα ξερω και αλλο με τον τοτο...ημαρτον.

Δημοσ.
παο ολέολέοεοεοε!!!!!πανάθα σαγαπώ και θα σαγαπώ για πάντα και το ιδιο να κάνουμε όλοι να υποστηριζουμε την πανάθα και στις δύσκολες στιγμές!!!πανάθα για πάντα λοιπόν δν αλλάζω αυτη την ομλαδα για τίποτα στον κόσμο!!!

πες τα ρε αδερφε...

Δημοσ.
Ποιό ρε αρχηγε;

Tony "Mr.Basketball" Delk

Δεν ειναι Σκοτ,δεν ειναι Ρατζα και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι Ντομινικ αλλα ειναι σε επιπεδο-και ΟΧΙ στυλ,μιλαω για να εχουμε ενα μετρο συγκρισεις-Εντι Τζονσον

Καλως ορισες Τονυ,η μεγαλυτερη μεταγραφη φετος στην Ευρωπη

Δημοσ.

Μάιστα....

Το θέμα είναι να δούμε πως θα προσαρμοστεί ένας ΝΒΑer στους αυτοματισμούς του Σέρβου..

Γύρισε κ ο Μπατίστ ετσι;

Γιατί από τη τσαντίλα του λέει για το συμβόλαιο σκόπευε να το παίξει Οφορίκουε λίγο ακόμα..

Δημοσ.

Δηλώσεις Γκέκα για να μην παραμυθιαζόσαστε απο τον Τσίγκερ και τους τσάτσους δημοσιογράφους του.

"Δεν είχα πρόταση ανανέωσης"

-Πάμε στα πιο «δύσκολα» τώρα. Τα χρήματα που θα πάρεις από την Μπόχουμ είναι 500.000 ευρώ;

«Δεν θέλω να πω το ποσό».

-Είναι περισσότερα απ' όσα έπαιρνες στον ΠΑΟ.

«Πολύ περισσότερα»!

-Η πρόταση που σου έκανε ο Παναθηναϊκός για να ανανεώσεις το συμβόλαιο, τότε που δεν τα βρήκατε και σου είπαν να πας στον ΠΑΟΚ, πόσο ήταν;

«Είναι ευκαιρία τώρα να πω αλήθειες και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καμία πρόταση για να ανανεώσω το συμβόλαιο»!

-Με εκπλήσσεις. Τα ρεπορτάζ στον Τύπο έλεγαν ότι η αρχή του προβλήματος με εσένα και τον Παναθηναϊκό ήταν η άρνηση σου να ανανεώσεις με τα λεφτά που σου πρότεινε. Και ασφαλώς δεν τα έγραφαν απ' την «κοιλιά τους» οι δημοσιογράφοι, κάποιος τους τα έδινε…

«Είναι ψεύδη! Ποιος τα έβγαλε δεν το γνωρίζω, αλλά δεν ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν για μένα. Σου ξαναλέω, δεν μου έγινε καμία οικονομική πρόταση για να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας. Απλώς μου είχαν πει κάποια στιγμή "ελάτε να μιλήσουμε με τον μάνατζερ σου για να ανανεώσουμε". Ούτε για χρήματα έγινε κουβέντα, όμως, ούτε για χρονική διάρκεια, τίποτα».

-Ο Λιβαθηνός στα είχε πει αυτά; Γενικώς ο Λιβαθηνός ήταν που σου έκανε στην αρχή τον φίλο όλο τον καιρό που έπαιζες στον ΠΑΟ και μετά σε εγκατέλειψε;

«Δεν θέλω να μιλήσω για ονόματα. Σε παρακαλώ, μην ανακατέψουμε ονόματα».

-Εσύ πόσα ζητούσες από τον ΠΑΟ για να ανανεώσεις;

«Αφού δεν βρεθήκαμε καν»!

-Μα έλεγαν ότι ζήτησες υπέρογκα χρήματα.

«Είναι απίστευτα αυτά τα πράγματα. Δεν μπήκαμε ποτέ σε ποσά κι αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Παναθηναϊκός».

-Άρα δεν ισχύει ότι τσαντίστηκε ο Παναθηναϊκός με τη στάση σου και γι αυτό σου είπε να πας στον ΠΑΟΚ.

«Δεν ισχύει. Το μόνο που είπαν ξαφνικά κάποια στιγμή ήταν να πάω στον ΠΑΟΚ ως αντάλλαγμα, διότι ήθελαν να φέρουν τον Σαλπιγγίδη. Σε μια περίοδο ανύποπτη, όταν δεν έγραφε τίποτα ο Τύπος. Αυτό είπαν στον μάνατζερ μου να μου μεταφέρει».

"Να κόψω τη μπάλα καλύτερα"

-Έπεσες απ' τα σύννεφα;

«Εννοείται ότι έπεσα απ' τα σύννεφα! Έλα στη θέση μου... Όταν είσαι πρώτος σκόρερ επί δύο σεζόν του Παναθηναϊκού, όταν είσαι πρώτος σκόρερ και δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος και σου ζητούν να πας αντάλλαγμα στον ΠΑΟΚ των χιλίων τότε προβλημάτων, λογικό δεν είναι;».

-Τι είπες στον Παναθηναϊκό;

«Αρνήθηκα να πάω στον ΠΑΟΚ και από εκεί και έπειτα δεν έγινε καμία άλλη συζήτηση».

-Ούτε σου είπαν πόσα λεφτά θα έπαιρνες αν πήγαινες στον ΠΑΟΚ;

«Τίποτα. Απ' τη στιγμή που αρνήθηκα να πάω στον ΠΑΟΚ δεν είχα να συζητήσω τίποτε άλλο»!

-Θέλω να μου πεις ανθρώπινα την πρώτη σου αντίδραση όταν άκουσες ότι σου ζητούν να πας στον ΠΑΟΚ ως αντάλλαγμα. Τις πρώτες σου κουβέντες.

«Με πήρε ο μάνατζερ μου τηλέφωνο και μου το πρωτοείπε. Έμεινα άναυδος για λίγα δευτερόλεπτα και τον ρώτησα: "Με κοροϊδεύεις; Να το κόψουμε αν είναι"»!

-Ποιο;

«Το ποδόσφαιρο! Να κόψω το ποδόσφαιρο. Αυτό του είπα σαν πρώτη αντίδραση».

-Πέρα από την ουσία της υπόθεσης, σε πείραξε και η συμπεριφορά; Το ότι προσπάθησαν να σε βάλουν στο στόχαστρο του κόσμου;

«Βεβαίως με ενόχλησε πολύ αυτό που έγινε μέσω κάποιων δημοσιευμάτων... Είναι ευνόητο το γιατί προσπάθησαν να με κάνουν "μαύρο πρόβατο"... Να παρουσιάσουν ότι έφταιγα εγώ... Δεν ήταν δίκαιο αυτό που συνέβη. Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, όμως, όλα τέλειωσαν καλά για μένα. Τέλος καλό όλα καλά. Πήγα σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, το οποίο θα ζήλευαν πολλοί και θα ήθελαν να πάνε πολλοί. Η Μπουντεσλίγκα είναι και μια δικαίωση για μένα, κάτι πολύ σημαντικό. Και πιστεύω ότι μου ταιριάζει στο στυλ περισσότερο από άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, λόγω του ότι είμαι γρήγορος».

Δημοσ.

Και η καλυτερη ερωτηση :

-Είναι τυχαίο που από τον Παναθηναϊκό φεύγουν όλοι οι παίχτες τσακωμένοι με τη διοίκηση του;

«Ας 'το καλύτερα, δεν θέλω να επεκταθώ... Ακόμα δανεικός είμαι»...

Πραγματικα αν ημουνα παναθηναικος θα πηγαινα στο γηπεδο και θα φωναζα "Ενα μπ..ελο ειΜαστεεεε" στο γνωστο κλασικο ρυθμο.

Με λιγα λογια οι περισσοτεροι παιχτες στον παναθηναικο ειναι ειτε ομηροι ειτε εχουν καποιο αλλο προβλημα. Πως ειναι δυνατον αυτη η ομαδα να δεσει?

Δημοσ.

Μολις την διαβασα την συνεντευξη.Αυτο που μου την εσπασε ηταν οτι οταν το εμαθε απορησε με τον εαυτο του πως γινεται πρωτος σκορερ του Παο τα 2 τελευταια χρονια και να με διωχνουν...!Χαχα.Μου φαινεται οτι καβαλησε πολυ το καλαμι!!

Δημοσ.

συγγνωμη ρε παιδια,αλλα ο συγκεκριμενος παιχτης τι ακριβως θελει δηλαδη?ουτε τον εβαλαν να προπονειται με τις μπουλντοζες,ουτε εδωσαν εντολη στον προπονητη να μην τον χρησιμοποιει ουτε τιποτα(κατα δικη του δηλωση μαλιστα)!

εκανε η διοικηση μια φουστια (συμφωνα με τα λογια του γκεκα),οτι αφησε να διαρευσει κατι που δεν εγινε! επισης,του εκανε μια προταση,να παει ανταλλαγμα σε μια ομαδα!που ειναι το κακο?κ στον παναιγιαλειο να του ελεγε να παει,δικαιωμα της ειναι να το πει,κ δικαιωμα του να το αρνηθει!

το οτι τον πηρε ο παναθηναικος απο την ανυπαρκτη καλλιθεα,κ τον εκανε γνωστο,το ξεχναει ομως.παλι καλα,που αυτος,σε αντιθεση με αλλους ελληνες παιχτες,ΔΕΝ φανηκε αγνωμονας απεναντι στον κοσμο του παναθηναικου!

κ επισης....σε οποιον δεν αρεσει,το κουβαδακι του,κ σε αλλη παραλια!

χορτασαμε απο ψηλομυτες παιχτες,που το ενα τους ξινιζει,το αλλο τους βρωμαει,κ νομιζουν οτι μπορουν να παιξουν στη μπαρτσα...ο παναθηναικος δε χαθηκε οταν εφυγαν ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ(μητσαρας,κριστοφ,ροτσα,ζαετς,κυραστας,κλπ)!

ΥΓ:ο εν λογω κυριος, ποτε δε μου ηταν ιδιαιτερα συμπαθης,γιατι φαινοταν οτι ειναι ψωνιο ακομα κ στις κινησεις του στο γηπεδο.δε θα μου λειψει,ειδικα ως χαρακτηρας(ουτε ως κλαση παιχτη )!

ΥΓ2:Ολοι οι παιχτες,θελουν ειδικη αντιμετωπιση απο τον παναθηναικο,ενω αυτοι δεν αντιμετωπιζουν ειδικα τον παναθηναικο! ενας παιχτης(κ δε μιλαω για το γκεκα τωρα),που μεσα στην ομαδα ολοι γνωριζουν οτι δεν θα κανει πισω σε χρηματικες απολαβες του,σε χρονικη διαρκεια συμβολαιου,στο ποσο συχνα θα καθεται στον παγκο,στη διαθεση του για το αν θα παει στο γαβρο ή οχι,που δημιουργει προβληματα κλπ,γιατι να τον αντιμετωπισει ειδικα κ η ομαδα?ειδικα οταν αυτος ο παιχτης,δεν ονομαζεται παουλο σοουζα,ή ντινο ρατζα,ή ή ή....

Δημοσ.
Και η καλυτερη ερωτηση :

-Είναι τυχαίο που από τον Παναθηναϊκό φεύγουν όλοι οι παίχτες τσακωμένοι με τη διοίκηση του;

«Ας 'το καλύτερα' date=' δεν θέλω να επεκταθώ... Ακόμα δανεικός είμαι»...

Πραγματικα αν ημουνα παναθηναικος θα πηγαινα στο γηπεδο και θα φωναζα "Ενα μπ..ελο ειΜαστεεεε" στο γνωστο κλασικο ρυθμο.

Με λιγα λογια οι περισσοτεροι παιχτες στον παναθηναικο ειναι ειτε ομηροι ειτε εχουν καποιο αλλο προβλημα. Πως ειναι δυνατον αυτη η ομαδα να δεσει?[/quote']

Εγώ έχω μια απορία; Τι ζόρι τραβάς και έρχεσαι στο thread του Παναθηναϊκού; Εγώ ούτε να διαβάσω τις μαλακίες που θα λέτε εκεί μέσα δε μπαίνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...