KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 κορωνα η γραμματα ?για να μην ξεχνιομαστε Eνας απο τους φιλαθλους που ειδανε εκεινο το ματς Δεν καυχιεμαι για ενα πρωταθλημα που πηρα σε ενα νομισμα, αλλα δεν το εχασα στο γηπεδο για να ντρεπομαι κι ολας, καμια σχεση τα περιστατικα
dark_banishing Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Το εζησα. Ο Αντσουε μου το καρφωσε τιγκα στην κοκα. Δεν μιλησα. Το θέμα είναι που βάζει κανείς το όριο μεταξύ του "είμαι ηθικός" και "είμαι κορόιδο". Αν ο άλλος αγωνίζεται ντοπαρισμένος, με 12 παίκτες κλπ είμαι κορόιδο αν τον αφήσω. Ναι αλλα ειναι Βαλνερ, οχι ο Μεσι που θα εμπαινε και θα πεταγε 4 γκολακια για τη πλακα του... Και αυτός που έβαλε το γκολ ο μπάρκογλου ήταν.. Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι χρειάζεται ο μέσι για να χάσει ο ολυμπιακός.
lefter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 αυτον στην φωτογραφια τον θυμαμαι και στον τελικο με τον Αγιαξ. ιδια εποχη ηταν
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Το εζησα. Ο Αντσουε μου το καρφωσε τιγκα στην κοκα. Δεν μιλησα. Δεν μίλησες γιατί ο νόμος δεν σου άφηνε περιθώρια να μιλήσεις.Μη μας το παίζει τώρα και υπεράνω-ηθικός ο παο γιατί θα τρελαθούμε. Ο Αντσουέ τιμωρήθηκε για τη χρήση της κόκας.Τιμωρία για την ομάδα δεν προβλέπεται ούτε από την ελληνική ούτε από την ευρωπαική νομοθεσία.
Mika Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 κορωνα η γραμματα ?για να μην ξεχνιομαστε η ομαδα σου τι διαλεξε?
vlachaquito Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ρε συ "vlach" επιτηδες επιμενεις και συ στο νομικο? Μονο ολυμπιακοι εχουν ποσταρει εδω νομικα στοιχεια για το θεμα. Για μενα η λαμογια εγινε την στιγμη που εκανες ενσταση.Εκανες?Τωρα, θα δικαιωθεις, δεν θα δικαιωθεις, στα @@ μου ΥΓ. Στο μπασκετ κερδισαμε Βρε αγορι μου, το θεμα ειναι ακριβως αυτο. Εδω δεν μιλαμε για μια παρεα που παιζει καλτσετο και επειδη ενας δεν ηρθε παιξανε με παικτη λιγοτερο και χασανε.. Εδω μιλαμε για εταιριες, με τεραστια εσοδα και εξοδα... το νομικο ειναι βασικοτατο, και το ηθικο δυστυχως περναει σε δευτερη μοιρα.. Τι εννοεις με το μπασκετ, σημερα δεν παιζεται?
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 ΥΓ. Στο μπασκετ κερδισαμε Σήμερα δεν παίζουμε;
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Και αυτός που έβαλε το γκολ ο μπάρκογλου ήταν.. Δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι χρειάζεται ο μέσι για να χάσει ο ολυμπιακός. Οχι βεβαια, αλλα ειναι γελοιο μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο, ασχετως του γεγονοτος της χρησιμοποιησης του παικτη που δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης, να προσπαθει να κερδισει το παιχνιδι στα χαρτια επειδη μπηκε ενας παικτης μεσα στο γηπεδο ασημαντος. Τοσο πολυ φοβηθηκε ο Ολυμπιακος τον Βαλνερ? Αυτο θελω να πω, ειναι ο Βαλνερ, πως να στο πω, αξιας πολυ μικρης, δεν ειναι παικτης που μπορει να σου κανει τη διαφορα οπως ο Μεσι ή ο Ροναλντινιο πχ.
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά γιατί το συνεχίζεται; Υπάρχει κάποιος που πίστευε ότι ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη δεν θα έκανε ένσταση; Θα έβαζε την ηθική πάνω από το συμφέρον; Εδώ δεν το έκανε όταν από την άλλη πλευρά ήταν η πατρίδα του. Ο Ολυμπιακός ήταν συνεπέστατος με την ιστορία του.
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά γιατί το συνεχίζεται; Υπάρχει κάποιος που πίστευε ότι ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη δεν θα έκανε ένσταση; Θα έβαζε την ηθική πάνω από το συμφέρον; Εδώ δεν το έκανε όταν από την άλλη πλευρά ήταν η πατρίδα του. Ο Ολυμπιακός ήταν συνεπέστατος με την ιστορία του. Δεν μπορω παρα να συμφωνησω.
soturin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 εμένα με τρελαίνει που η επανάληψη του αγώνα θεωρούνταν παράλογη και χαζή απόφαση σε σύγκριση με το να χαρίσουν βαθμούς σε μια ομάδα που εκείνο το βράδυ θα έχανε κι από τους μπαμπάδες με τις πολυθρόνες στη διαφήμιση παντως σιγά μη ντραπούν αμα το πάρουν με ένα βαθμό οι οπαδοί, εδω ακόμα να παραδεχτούν τα πρωταθλήματα της παράγκας
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δεν μίλησες γιατί ο νόμος δεν σου άφηνε περιθώρια να μιλήσεις.Μη μας το παίζει τώρα και υπεράνω-ηθικός ο παο γιατί θα τρελαθούμε.Ο Αντσουέ τιμωρήθηκε για τη χρήση της κόκας.Τιμωρία για την ομάδα δεν προβλέπεται ούτε από την ελληνική ούτε από την ευρωπαική νομοθεσία. MIA XAΡΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ αν αποδειχτει οτι η ομαδα ΗΞΕΡΕ οτι ειναι ντοπε. Το θεμα δεν ειναι αν το κηνυγησα ή οχι, το θεμα ειναι οτι θα στο παιζω οσο ΣΟΥΠΕΡ-ΗΘΙΚΟΣ ΘΕΛΩ γιατι δεν γουσταρω να κερδιζω παρα μονο μεσα στο γηπεδο και με τους ασταθμιτους παραγοντες εντος γηπεδου 1000 φορες να σου εδινε μουφα πεναλτυ παρα αυτο το ξεφτιλικι. Αν εσυ για να μου την πεις επειδη λεω οτι ηταν ξεφτιλα η ενσταση, πεφτεις στο επιπεδο καλυπτω_νομικα_τον_κωλο_μου νομιζω οτι δικαιωνεις τον Πετρακη "Ο Ολυμπιακος εκανε την ενσταση γιατι ειχε χρεος στην ιστορια του"
KaizerSoze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Σήμερα δεν παίζουμε; Σορρυ,το ρολοι μου παει 10 ωρες μπροστα
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Σορρυ,το ρολοι μου παει 10 ωρες μπροστα Χα χα χα χα χα... Μακάρι να δικαιωθείς. Περιμένω να είναι κολαστήριο σήμερα. Γαμώτο δεν θα προλάβω να κατέβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.