Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλα μαλλον ξερουμε τι εγινε

η παραγκα του κοκκαλη το εδωσε επιτηδες το πετσινο

Αυτό έμαθα και εγώ. Εσύ που το άκουσες; Θέλω να δω αν έχουμε την πληροφορία από το ίδιο μέρος.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε Nightwolf δεν ειπα τιποτα για την ΑΕΚ, για τον Ντεμη ειπα. Και για τον Ζηκο και για τον Δελλα και για ολους αυτους σε σας(σε μας,στον γαυρο, παντου εχει) που μιλανε για διαιτησια και στην ουσια μετα τους κανουν τα χατηρια. Και μετα το παιζουν και μοντερνοι με κοινες ανακοινωσεις με τον Ηρακλακο(σορρυ για το υποκοριστικο), να δω αν θα βγαλει ανακοινωση για το ντερμπυ τωρα...Αλλα εδω δεν μας περνει

Αν εισαι μαγκας, κανεις τις κινησεις σου χωρις να κλαιγεσαι στα ΜΜΕ. Αυτα ξερουν την δουλεια τους, τα δικα σου/μου/τους θα βγαλουν τις φασεις που "αδικηθηκες". Αλλα οταν κλαιγεσαι συνεχεια και το παιζεις εξυγιαντης, περιμενω εκει που καιει, σε ενα ντερμπυ να παρεις θεση.

@adi

Ε, δεν θα ηταν και περιεργο αυτο που λες.Καλη πριονοκορδελα τον περασες τον κακομοιρο τον Αστερακο στο Σαββατο.Οσο για το πεναλτυ, αν επρεπε να διαλεξει σημερα μια πλευρα η παραγκα του Κοκκαλη(ειδες τι ωραια συννενουμαστε?Οριστε, το παραδεχεσαι και ο ιδιος) θαταν η ΑΕΚ.

Δημοσ.
Αν βγαλει ανακοινωση τι θα πεις?

Γειασαν του μαγκα

Σημειωσε το 12"30 ξημερωματα Δευτερας 3/3/2008, αν ο Ντεμης βγαλει ανακοινωση "Εμεις δεν γουσταρουμε ψευτικα πεναλτυ ως ΑΕΚ" χωρις να αναλωσει αλλες 45 σελιδες για το σφαξιμο της ΑΕΚ το 1976 σε ενα ματς με τον Εθνικο, εγω θα πω "Γεια σου μαγκα Ντεμη παρτους τα σωβρακα"

Δημοσ.
Καλη πριονοκορδελα τον περασες τον κακομοιρο τον Αστερακο στο Σαββατο

Πώς το έλεγε η διαφήμιση....

"ΜΩΡ' ΤΙ ΛΕΕΙ;;;"

Δημοσ.

Δεν υπάρχει Ελληνικό πρωτάθλημα γιά τον υπόλοιπο κόσμο.Μόνο Εθνική ομάδα υπάρχει.

Πλήρης αναξιοπιστία σε όλα τα επίπεδα.Οι μικροί σφάζονται κανονικά καί ο άλλος χαίρεται πού παίρνει στο τέλος ένα πέτσινο αναξιόπιστο πρωτάθλημα.

Αλλά καί δόλος από τη μεριά των διαιτητών αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει, τότε υπάρχει σίγουρα ανικανότητα.

Στην Ελλάδα πολλοί γίνονται διαιτητές γιά να βγάλουν απωθημένα.Είτε τρώνε ξύλο σπίτι από τη γυναίκα τους είτε στραβο... καί βγάζουν το άχτι τους στο γήπεδο.

Κάτι πού επεσήμανε ο Πέτρος Μίχος στην Αθλητική Κυριακή.

Τού προκαλεί εντύπωση ο τρόπος πού οι Έλληνες διαιτητές δείχνουν τις κάρτες.Σχεδόν με μίσος.Λες καί μπαίνουν μέσα με σκοπό από την αρχή να κόψουν κώλους!

Ενώ στο εξωτερικό με χαμόγελο καί αργά αργά σε πείθει με κόκκινη κάρτα ότι πρέπει να την κάνεις.Κομπλεξάρες Έλληνες διαιτητές.

Μιλάμε πάντα γιά την πλειοψηφία των διαιτητών.Δυστυχώς οι καλές εξαιρέσεις είναι μειοψηφία.

Δημοσ.
Δυστυχώς οι καλές εξαιρέσεις είναι μειοψηφία.

Ποιες καλες πρε αδερφε????

Εχω να δω καλό διαιτητη κατι χρονια τωρα...

Δημοσ.

Αλλά καί δόλος από τη μεριά των διαιτητών αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει, τότε υπάρχει σίγουρα ανικανότητα.

Για να γίνεις διαιτητής στις μεγάλες κατηγορίες όπου και ο μισθός είναι σοβαρός, πρέπει ήδη να έχεις περάσει από διάφορα φίλτρα: να έχεις μέσο, να σε πάνε οι παράγοντες, να μην έχεις θίξει τους ισχυρούς κλπ. Αλλιώς τρως πόδι νωρίς νωρίς. Ή τους σιχαίνεσαι όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους και φεύγεις μόνος σου.

Γι' αυτό, όπως και στα κόμματα, οι περισσότεροι απ' αυτούς που παραμένουν είναι οι ανίκανοι γλύφτες που έχουν μέσο. Φαίνεται και από τις διεθνείς διοργανώσεις στις οποίες στέλνουμε έναν και εκείνον με παρακάλια στην UEFA.

Οπότε, όσες ανακοινώσεις και να βγάλουν δεν θα βελτιωθεί τίποτα. Και να θέλανε (που δεν θέλουν), που να τους βρουν τους άξιους; Δεν φυτρώνουν στα βουνά, χρειάζονται χρόνο και πείρα για να αναπτυχθούν.

Δημοσ.

Ρε σεις, τον Μανουτσο σιγουρα τον εχουμε παρει?

Μπας και ειναι μυθος και δεν υπαρχει Μανουτσο στον Παναθηναικο?

Δημοσ.

Αλήθεια, χτες γιατί ήταν εκτός αποστολής;

Δημοσ.

Και εγώ έτσι νόμιζα. Αλλά προχτές άκουσα από δύο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που ήταν στις τελευταίες προπονήσεις και εμπιστεύομαι μέχρι αηδίας ότι ο Μανούτσο με τις εμφανίσεις που κάνει στις προπονήσεις δεν "αξίζει" να είναι βασικός ή στην 18άδα. Σε σχέση πάντα με τους άλλους διαθέσιμους επιθετικούς. Δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν στο Copa Africa. Ελπίζω τώρα που ζεστάνει ο καιρός να "ξεκλειδώσει".

Δημοσ.

Βασικά οι φήμες ότι θα παίξει ήταν στα πλαίσια του κόλπου ώστε να προετοιμάσει ο Κωστένογλου την ομάδα του για την αντιμετώπιση του Μανούτσο, και να μην μπορέσει τελικά να εξουδετερώσει τα άλλα ατού μας. ;)

Δημοσ.
Βασικά οι φήμες ότι θα παίξει ήταν στα πλαίσια του κόλπου ώστε να προετοιμάσει ο Κωστένογλου την ομάδα του για την αντιμετώπιση του Μανούτσο, και να μην μπορέσει τελικά να εξουδετερώσει τα άλλα ατού μας. ;)

Τςςς ... : )

Δημοσ.

ρε παιδια οντως αυτος ο Μανουτσο αινιγμα εχει γινει πια.Ημαρτον.Τεσπα.Κατι θα ξερει ο πορτογαλος.Το πεναλτι ηταν πετσινο μεχρι αηδιας και μου κανει εντυπωση πως εχασε τη φαση μπροστα στα ματια του.Δε το παω αλλου γιατι δεν θα βγει ακρη με τις κωλοδιαιτησιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...