Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακουσα στο ραδιοφωνο μιας και δεν εχω σουπερσπορτ για να δω το παιχνιδι οτι το πεναλτι ηταν λιγο μουφα?

Ισχυει?

Δημοσ.
Ακουσα στο ραδιοφωνο μιας και δεν εχω σουπερσπορτ για να δω το παιχνιδι οτι το πεναλτι ηταν λιγο μουφα?

Ισχυει?

μουφάρα ο παίχτης βρήκε καθαρά την μπάλα.:cry::cry:

Δημοσ.

θελω να δω δηλωσεις... που ειναι τα φαντασματα τωρα... 70-30 ... για τα επιθετικα μην μιλησω και που πέφταν μόνες τους οι μπανανες. Ασχετο απο το αποτελεσμα θελω να δω ποσο θα τον βαθμολογισουν τωρα τον τυπο και οχι τπτ αλλα ηταν διπλα στην φαση.

Δημοσ.

Ισχυει?

Οχι λίγο αλλά πολύ μούφα.

Ας βγει ο Νικολάκης ο Ξανθόπουλος τώρα με νέα δήλωση και να πει πως φταίει ο διαιτητής, το γκαζόν, το κατεστημένο, ο Τζίγκερ, ο θείος και οι καθαρίστριες που δεν καθάρισαν καλά τις χέστρες.

Δημοσ.

Για σήμερα είμαι μπερδεμένος. Δεν ξέρω αν παίξαμε καλά ή άσχημα. Μου την έσπασε αρκετά που πήγαμε για την ισοπαλία. Με ελαφρώς διαφορετική τακτική ίσως καθαρίζαμε το παιχνίδι.

Θα συνεχίσω να σκούζω για τον Καραγκούνη... Γιατί τον χαραμίζει στην γραμμή; Βλαμμένος είναι; Όσες φορές βγήκε στον άξονα έβγαλε φάση.

Το πέναλτι δε ήταν. Ο διαιτητής ήταν και δίπλα μάλιστα. Αλλά είναι από τις φάσεις που δεν παραπονιέσαι πολύ. Άλλες φορές στο δίνουν υπέρ σου άλλες κατά. Αν και το συγκεκριμένο ήταν από τα ποιο καθαρά κοψίματα που έχω δει. Και (ξαναλέω) ο διαιτητής ήταν αρκετά κοντά για να ξεγελαστεί.

Σπυρόπουλος πολύ καλός, Σαλπιγκίδης ανεξήγητα (δεν ξέρουμε τον λόγο ακόμη) εκνευρισμένος.

Περιμένω και εγώ την Μάρθα Βούρτση.

Δημοσ.

Καλά δεν παίξαμε αλλά παίξαμε για το αποτέλεσμα, το Χ. Κακός κατά την γνώμη μου.Αρχίζει να ξεχωρίζει η διαφορά τις αριστερής πτέρυγας απο τη δεξιά.

Δημοσ.

1. Eπειδη καποιος ειπε για τον Βυντρα, ο Βυντρινιο φετος ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΒΥΝΤΡΑ, σοβαρα, ο φετινος Βυντρα ανετα τρωει την θεση στον παγκο απο τον Νιλσον.Και το λεω εγω που τον σκυλοβριζα. Παντως Σεριτς,Τζιωλης(καλα σημερα ηταν απολαυση ο Αλεξανδρος, για φαπες αλλη μια φορα) ειναι χαλαρα πιο ανυπαρκτοι

2. Καλη μεταγραφη ο Σπυροπουλας μαγκες, εγω τον εχω πολυ στο στοχαστρο αλλα δειχνει να ξερει τι του γινεται, φοβαμαι μονο μην τον εφτιαξε ο Λινεν και τον χαλασει ο Πεσειρας

3. Το πεναλτυ ειναι μουφα τρελη χωρις ριπλευ(απλα βλεπεις οτι η μπαλα δεν ακολουθει πορεια αλλα παει καθετα, που σημαινει την εκοψε ο παικτης. Σε τετοιες φασεις η λογικη λεει τιποτα επομενως αν νομιζεις οτι ειναι πεναλτυ σημαινει οτι το εχεις δει πεντακαθαρα κατι που προφανως δεν ισχυει). Απλα μια σημειωση, φωναζει το ΑΕΚακι(που πριν τις φωνες εσφαζε πχ. την Λαρισα) και απο τοτε να Καυτατζογλειο, να σημερα, εχει και συνεχεια. Βανδη βγαλε τωρα μια ανακοινωση μαζι με τον Τζιγγερ

Δημοσ.

ναι ρε συ μη γινεσαι σαν εμας

περιμενουμε την κοινη ανακοινωση

αλλα μαλλον ξερουμε τι εγινε

η παραγκα του κοκκαλη το εδωσε επιτηδες το πετσινο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...