Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο στα παιδιά του βόλεϊ!!!

Στο μπάσκετ πρέπει να ελατώσουμε και τα πάρα πολλά ατομικά λάθη. Κατα την γνώμη μου σε αυτό φταίει και ο Ζοτς λίγο. Επίσης πρέπει να αρχίσει να κάνει rotation στους παίκτες! :-D :-D :-D

Εκτός αποστολής ο Ίβανσιτς. Μάλλον λόγο του τραυματισμού που είχε.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παίδες σταματήστε να λέτε να φύγει εκείνος να φύγει ο άλλος.

Η ομάδα έχει 3 σημαντικότατες απώλειες στην ίδια θέση και ποιά θέση σε αυτήν που ποτέ δεν είχαμε το πλεονέκτημα.

Ταυτόχρονα δεν υπάρχει και κάποιο 3ακι στην ομάδα να βοηθίσει κυριώς αμυντικά και ριμπάουντ

Συνεπώς τι περιμένουμε να παίξει ο Σάνι 3 και ο Σάρας 4 με τον Διαμαντίδη 5 και να λέμε δεν έπαιξαν καλά οι παίκτε σήμερα.

Με ακριβως την ιδια λογικη ομως δεν ευθυνεται κανενας Τομασεβιτς και κανενας Τσαρτσαρης(οχι οι ιδιοι, η απουσια τους) που μας εχουν ξεκωλιασει στο τριποντο εδω και ενα μηνα. Η περιφερειακη μας αμυνα ειναι αθλια φετος που υποτιθεται εχουμε ακομα πιο ισχυρη περιφερεια απο περσυ. Και οι ψηλοι που εχουν απομεινει μια χαρα γρηγορα ποδια εχουν, και ο Ντικουδης και ο Μπατιστ.

Εδώ σήμερα ο άλλος έκανε το καλύτερο παιχνίδι στην ζωή του. Τι περιμένεις πλέον.

Δεν εχεις βαρεθει να τυγχανει παντα με μας καποιος να κανει το παιχνιδι της ζωης του?Εδω και 2 χρονια αυτο συμβαινει. Στους δε ψηλους, ακομα και περσυ ο καθε τυχαιος Σαντιαγκο και ο καθε Σπλιτερ και ο καθε Χατσον μην χεσω μας καθιζαν απο 20π και μας επερναν 10ρ. Δεν γινεται να ειναι τυχαιο που παντα καποιος αντιπαλος θα "κανει το παιχνιδι της ζωης του"

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον προηγούμενο.Γιά να κάνει κάποιος αντίπαλος παίχτης το παιχνίδι της ζωής του σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες εσύ καλά.Δεν βρήκες τις λύσεις να τον σταματήσεις.

Πάντως θέλω να πιστεύω ότι όταν πραγματικά χρειαστεί η ομάδα θα δείξει το μέταλλο της καί μην ανησυχέίτε.Δε μπορεί να ξέχασαν αυτοί οι παίχτες το μπάσκετ.Καί να πω καί κάτι?Ίσως αυτές οι ήττες τη χρονική στιγμή πού γίνονται να είναι καί χρήσιμες.Θυμηθείτε άλλες χρονιές πού πηγαίναμε τρένο στις νίκες καί μετά αποκλειόμασταν από την Ταού καί μάλιστα έχοντας εμείς το πλεονέκτημα έδρας.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω, ο Σισκάουσκας(με εξαίρεση τους τελικούς της Α1) ήταν μεγάλος παράγοντας σταθερότητας στην ομάδα. Μια ομάδα με δύο τέτοια μυαλά(Διαμαντίδης/Σισκάουσκας) είχε το τεράστιο πλεονέκτημα να μη "θολώνει", και να διατηρεί πάντα μια αυτοσυγκέντρωση.

Δημοσ.

Bασικα το προσον του Σισκα δεν ηταν τοσο το μυαλο του αλλα οτι το συνδιαζε αυτο με ενα κορμι 2μ και ετσι εβγαινε μια ορθολογικη περιφερεια στο παρκε. Ειδικα οταν επαιζε και ο Ντεγιαν που δεν ειναι πολυ ψηλος ουτε πολυ δυνατος αλλα στο φιναλε ειναι 2,10 και επαιζε 5αρι μια ζωη και ηταν πολυ εξυπνος τοτε ειχαμε μια κανονικη 5αδα μεσα με 3 πλευημεηκερ

Φετος live by the shoots-dies by the shoots

Δημοσ.

Το κενο του Σισκα δεν καλυφτηκε,ο Ουινστον δεν συγκρινεται με τον Λιθουανο και μονο με εμας παιζει καλα,η αποκτηση Γιασικεβιτσιους σας αποδιοργανωσε και εκαψε 2 παιχτες το Σερβακι που αποχωρησε και τον Μπετσιροβιτς και το προβλημα στους ψηλους παραμενει με τις γνωστες εμμονες του Ομπραντοβιτς.

Αυτα βλεπω εγω σαν ουδετερος...τωρα βεβαια εσεις μπορει να ειστε απολυτα ικανοποιημενοι και να τα βλεπετε ολα μια χαρα.

Υ.Γ

Μου αρεσε το σχολιο "κινδυνεουμε να χασουμε το πλεονεκτημα της εδρας στα πλει οφ"...ελιωσα στο γελιο.

Δημοσ.

Μου αρεσε το σχολιο "κινδυνεουμε να χασουμε το πλεονεκτημα της εδρας στα πλει οφ"...ελιωσα στο γελιο.

Τι να πω... Δεν έχω συνηθίσει να μας βλέπω έτσι...

Βρήκα το παρακάτω... Ελπίζω να μην χρειαστεί να το αγοράσω. :-D :-D :-D

t_basketball.jpg

Δημοσ.
Τι να πω... Δεν έχω συνηθίσει να μας βλέπω έτσι...

Βρήκα το παρακάτω... Ελπίζω να μην χρειαστεί να το αγοράσω. :-D :-D :-D

t_basketball.jpg

Μην το αγορασεις...το εχω εγω εδω και 10 χρονια!

Αμα το χρειαστεις στο δανειζω!:lol:

Δημοσ.

Από Σπορ FM:

«Δύσκολα θα μείνει ο Σέριτς»

Την τελευταία του σεζόν στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως διανύει ο Άντονι Σέριτς. Στο τέλος της περιόδου λήγει το συμβόλαιό του και όλα δείχνουν πως δεν θα ανανεωθεί. Ο εκπρόσωπος του Κροάτη μπακ, Φρεντερίκο Παστορέλο, τόνισε στη «SportDay» ότι θεωρεί δύσκολη την παραμονή του. «Θα είμαι στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας στην Αθήνα για να μιλήσω με τον Σέριτς. Ο Παναθηναϊκός δεν μου έχει πει κάτι, αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να μείνει».

- Φέρνω την σαμπάνια!

Κάιζερ: - Θα φέρω τον πάγο!

Αντρέας: - Θα φέρω τα ποτήρια!

:lol:

Δημοσ.

Δεν εχω κανενα προβλημα να μεινει ο Τονι, δειχνει καλο παιδι, περιποιημενο, ομορφο, χαβαλετζης, να πηγαινουν για κανα ποτακι τα παιδια, να κανουν καμια εκδρομουλα. Στην ομαδα σαν ποδοσφαιριστης να μην ειναι(διοτι απλα δεν ειναι καν ποδοσφαιριστης) και οπου θελει ας παει το παλικαρι

Δεν περνει μαζι του και το αλλο καιναρι, τον Τζιολη?Γιατι δεν ανοιγουν ενα μπαρακι αφου ετσι κιαλλιως ολο σε μπαρ τους βρισκεις?Ουρα θα κανουν τα κοριτσοπουλα και δεν θα μας ταλαιπωρουν και μας με την παρουσια τους στο χορταρι

Υ.Γ. Το οτι φταιει κυριως ο Τζιγγερ φταιει. Αλλα μεχρι να φυγει καλο ειναι να αδειαζει η Παιανια απο την παικτικη σκαρταδουρα. Μεχρι περσυ ειχαμε πολυ κατιμα, φετος αν γινει ενα καλο sweep με Σεριτς, Ρομερο, Σαριεγκι, Νιλσον εγω θαμαι ευχαριστημενος. Αν δε, βρουν κοροιδα και για Βυντρα, Καραγκουνη, Τζιωλη, Παπαδοπουλο, ΕνΝτου και παρει η Αιντραχτ τον Μαντζιο με κανονικη μεταγραφη γιουχου, τρελα πανηγυρια

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς πολύ. Ακόμα και στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν παίκτες καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν στον παναθηναϊκό.

Δημοσ.
Από Σπορ FM:

- Φέρνω την σαμπάνια!

Κάιζερ: - Θα φέρω τον πάγο!

Αντρέας: - Θα φέρω τα ποτήρια!

:lol:

Μην γίνεστε υπερβολικοί....τα παραπάνω θα είχαν αξία αν έφευγε ο

Λουκά ''Ειμαι γκαφατζής και το δείχνω έχετε κανένα πρόβλημα?'' Βύντρα.

Δημοσ.
Bασικα το προσον του Σισκα δεν ηταν τοσο το μυαλο του αλλα οτι το συνδιαζε αυτο με ενα κορμι 2μ και ετσι εβγαινε μια ορθολογικη περιφερεια στο παρκε. Ειδικα οταν επαιζε και ο Ντεγιαν που δεν ειναι πολυ ψηλος ουτε πολυ δυνατος αλλα στο φιναλε ειναι 2,10 και επαιζε 5αρι μια ζωη και ηταν πολυ εξυπνος τοτε ειχαμε μια κανονικη 5αδα μεσα με 3 πλευημεηκερ

Φετος live by the shoots-dies by the shoots

Ακριβώς, ήταν ένα πολύ μυαλωμένο πεντακάθαρο τριάρι, που μας έδινε πολύ ορθολογική περιφέρεια. Νομίζω ότι αν ήταν δυνατόν να έμενε και να είχαμε και Σπανούλη, θα ήμασταν σαφώς πιο δυνατοί(καθώς δε θα "καννιβαλίζονταν" θέσεις στην πεντάδα), και με εξαιρετική ισορροπία αμυντικής/επιθετικής ικανότητας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...