Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα χάσουμε και το πλεονέκτημα στα playoffs.

έλεος ρε.Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει.Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε που θα πάει.

Δημοσ.

Συγκεντρωθείται ρε τι είναι αυτά που λέτε.

Ούτε για πλάκα δεν λέγονται.

Πάρτε χαμπάρι ότι χωρίς τους 3 ψηλούς μας και στην ουσία ούτε με 3αρι στην ομάδα θα χάνουμε ακόμα και από τον Μαυροειδή

Δημοσ.

Για να χασεις το πλεονεκτημα πρεπει να χασεις αλλα 2 ματς και ο Ολυμπιακος κανενα

Εχεις βγαλει ολες τις δυσκολες εδρες, ο Ολυμιακος εχει Πανιωνιο

Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ εχεις τις λυσεις που ειχες περσυ, τα 2α σου ειναι οντως 2α δυστυχως παικτες πρωταγωνιστες περσυ φετος δεν υπαρχουν. Στους ψηλους μεχρι να γυρισει ο Τσαρτσαρης εχεις ενα Μπατιστ και ο Ντικουδης οταν το θυμηθει

Στους κοντους κανεις δεν ειναι σταθερα καλος γιατι σε καθε ματς ο καθενας πρεπει να κανει και κατι αλλο

Τεσπα, εχεις μια μεριδα παικτων που τους ευχαριστουμε, δωσανε οτι ηταν να δωσουν, αντε στο καλο τωρα.Και ειναι μακρα η λιστα, Ζιζιτς,Τομασεβιτς, Μπετσιροβιτς, Χ''βρεττας, Πρκατσιν, ίσως και Ντικουδης

Δημοσ.

Τεσπα, εχεις μια μεριδα παικτων που τους ευχαριστουμε, δωσανε οτι ηταν να δωσουν, αντε στο καλο τωρα.Και ειναι μακρα η λιστα, Ζιζιτς, Μπετσιροβιτς, Χ''βρεττας, Πρκατσιν, ίσως και Ντικουδης

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.Ο Ντικούδης για πάγκο καλός είναι.

Δημοσ.

Είναι και άλλοι που δεν πάνε καλά στον δεύτερο γύρο. Σπανούλης, Σάρας (ώρες ώρες μου ανάβουν τα λαμπάκια). Τον Μητσάρα δεν τον λυπούνται; Θα τους βρίσει άσχημα καμιά μέρα αν δεν το έχει κάνει. Χαρακτηριστική η φάση που από λάθος μας φεύγει παίκτης προς το καλάθι μόνος του. Κανείς δεν κάνει κίνηση να τον μαρκάρει. Ο Μητσάρας από την άλλη άκρη του γηπέδου τρέχει και παραλίγο να τον κόψει. Έχει και ο Ζοτς το μερίδιό του. Που κατά την γνώμη μου το είχε πάρει λίγο χαλαρά το θέμα στην αρχή της σεζόν.

Δημοσ.

Αυτό το κριάρι τον άμπαλο το ΔΙαμαντίδη να διώξουμε :-)

Ο Κάιζερ με βρίσκει ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνω, με τις εξής εξαιρέσεις:

1) Μπετσίροβιτς: Μπορεί να είναι πολυ χρήσιμος ως "ρολίστας" σουτέρ.

2) Ντικούδης: Δεν είναι άσχημος σαν αλλαγή του Τσαρτσαρή. Σαν βασικό τεσσάρι όμως, δεν μπορεί.

Δημοσ.

Mισο...Δεν λεω να φυγουν ολοι αυτοι. Λεω να δουμε αν υπαρχει κατι καλυτερο. Με την εξαιρεση του Ζιζιτς που πλεον εχω χασει καθε ελπιδα και του Χ''βρεττα που πιστευω οτι ΣΤΑΝΤΑΡ υπαρχουν καλυτεροι παικτες εκει εξω στα λεφτα που περνει για τους αλλους λεω απλα το καλοκαιρι να δουμε, μπορουμε να βρουμε κατι καλυτερο απο τον Ντικουδη πουναι 32-33??Αν οχι ας μεινει, δεν ειναι οτι δεν μου κανει ουτε για παγκο. Το ιδιο για Σανι-μπου, με μια σκεψη, εχω την αισθηση πως δεν του βγαινει ψυχολογικα το ρολιστας, σε ελαχιστα ματς ηταν καλος οταν ειχε τον χαρακτηρα "αναπληρωματικου",ισως ειναι λιγο ψωνακι, ισως μαυριζει η ψυχη του ευκολα, παντως ψυχολογικα ειναι ευαλωτος και αμφιβαλω αν μπορει να κανει στον εαυτο του αυτο που εκανε ο Χ''βρεττας

Δημοσ.

Ρε παίδες σταματήστε να λέτε να φύγει εκείνος να φύγει ο άλλος.

Η ομάδα έχει 3 σημαντικότατες απώλειες στην ίδια θέση και ποιά θέση σε αυτήν που ποτέ δεν είχαμε το πλεονέκτημα.

Ταυτόχρονα δεν υπάρχει και κάποιο 3ακι στην ομάδα να βοηθίσει κυριώς αμυντικά και ριμπάουντ

Συνεπώς τι περιμένουμε να παίξει ο Σάνι 3 και ο Σάρας 4 με τον Διαμαντίδη 5 και να λέμε δεν έπαιξαν καλά οι παίκτε σήμερα.

Εγώ από την T.V είδα και τον Ζοτς να είναι κάπως συμβιβασμένος σου λέει τι να κάνω.

Εδώ σήμερα ο άλλος έκανε το καλύτερο παιχνίδι στην ζωή του. Τι περιμένεις πλέον.

Και προφανώς οι παίκτες αναγκάζονται και παίζουν ρόλους που δεν μπορούν να παίξουν και γίνεται αχαρμάς μέσα.

Δημοσ.

Πάντως, υπήρξαν και ματς του πρώτου γύρου που παίζαμε χωρίς Μπατιστ, Τομάσεβιτς και τα καθαρίζαμε. Ναι, υπάρχουν τραυματισμοί, αλλά με συγχωρείτε, ρόστερ ψηλών με Ντικούδη, Ζίζιτς, Πρκάτσιν, άντε και λίγο Αλβέρτη, ε, δεν είναι αμελητέο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...