Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχημη περίοδος για κοιλιά. Πλέον θέλουμε 3 στα 3 απλά για τη 2η θέση. Αν χάσει κάπου αλλού η Σιένα (π.χ. Βελιγράδι) θέλουμε και διαφορά 10 π στο μεταξύ μας στο ΟΑΚΑ, και αυτό αν δεν παίξει 3η ισοβαθμία, όπου έχουμε και την ευρεία ήττα στην Τουρκία και τον πίνουμε.

Γάμησέ τα. Μέρες του 2006...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην ψαρωνεται, επιτηδες ειναι ολα. Τωρα που πηραμε το Ευρωπαικο πρωτος στοχος για φετος ηταν να ξεπληρωσουμε κατι χρωστουμενα στην Ταου

Δημοσ.

Φαινόταν από την αρχή φέτος για την Ευρώπη. Μπορεί να νικούσαμε στα παιχνίδια αλλά προσωπικά αυτό που έβλεπα δεν μου άρεσε. Πολύ δύσκολη πλέον η πρόκριση. Σήμερα νομίζω ότι χάσαμε από την άμυνα μας στην περιφέρεια. Και από τα πολλά (για ακόμη μία φορά) λάθη.

Δημοσ.

Οπως το 2006 που ειχατε σταθει τυχεροι ετσι φαινεται να γινεται και τωρα...η Εφες που με νικη στο Βελιγραδι αποκτουσε πλεονεκτημα μετα τη σημερινη σας ηττα παει με μιση ομαδα και λογικα θα χασει.

Αρα μικρο το σημερινο κακο...παντως δειχνετε πλεον σταθερα ποσο μεγαλα κενα εχετε στους ψηλους και ποσο εγκληματικο λαθος ηταν να σπαταληθουν τοσα λεφτα για εναν παιχτη που δεν τον ειχατε αναγκη αντι να παρετε εναν ψηλο φοβητρο.

Παρτυ κανουν ολες οι ομαδες κατω απο τα καλαθια...μεχρι και ο Αρης ετσι σας νικησε.

Δημοσ.

Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι ο κόουτς κρατάει την ομάδα στον πάγο να περάσουμε ίσα ίσα final four και εκεί θα κριθούν όλα. Αν επιστρέψει γρήγορα σε καλούς ρυθμούς ο Τσαρτσαρής και τα δώσει όλα ο Τομασεβιτς για 2-3 παιχνίδια πιστεύω πως έχουμε ελπίδες...

Δημοσ.

Πιστευω οτι το σημαντικο ειναι οτι κοντραρεται με τον ομιλο του αρη, ο οποιος ειναι μακραν ο ευκολοτερος και εχει ΚΑΙ τους 4 για την πλακα του.

Το θεμα ειναι γιατι τετοια κοιλια??

Δημοσ.

1. Δεν νομιζω οτι μιλαμε για κοιλια, γιατι απλα η ομαδα ποτε δεν εκανε πικ εκτος απο 3-4 ευκολα παιχνιδια στην αρχη, γενικα εκανε 1 καλο ματς εδω, 1 καλο εκει, και ενδιαμεσα πολλα αγχωτικα

2. Πιθανη νικη της Παρτιζαν οπως ηρθαν τα πραγματα ειναι λιγο περιεργη. Διοτι η Εφες ειναι η μονη ομαδα αυτη την στιγμη που εχει ηττα "εκτος προγραμματος" αν μπορεις να το πεις, την εντος απο Σιενα(πουναι η μονη με νικη εκτος προγραμματος) και εγω προσωπικα την ειχα ξεγραψει. Τωρα αν νικησει η Παρτιζαν τελειωνει την Εφες ΑΛΛΑ αρχιζει και αποκτα ελπιδες η ιδια, και μετα αν νικησει και Σιενα, οπως θελω, θα παω εγω στο Βελιγραδι για την Μητερα ολων των Μαχων

Δημοσ.

Snoob, έχω ξανα-αναφέρει, το ότι μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι ακριβώς ΑΕ, δεν δίνει το δικαίωμα στο κράτος να της χαρίζει χρέη, να σπαταλά χρήματα για τις ομάδες,κλπ κλπ!

Οικονομικό υπόβαθρο, φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει στην πεκ. (Η οποία παρεμπιπτόντως ζητάει αυτό που συμβαίνει σε ρεάλ και μπαρτσα, δεν είναι κάτι πρωτότυπο).

Φυσικά η πεκ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη δυσφορία.

Συγχρόνως όμως, δίνει και ένα όραμα, μια ελπίδα στον κόσμο, που έχει ξενερωσει ΤΡΕΛΛΑ!

Είμαστε πρώτοι, και έχουμε 4.000 κόσμο στο γήπεδο.

Σε αυτό δε φταίει η πεκ, αλλά η τωρινή διοίκηση, η οποία μας έχει φλομώσει στα ψέμματα (όποιος θέλει, εδώ είμαι να τα αναφέρω ξανα)!

ΥΓ:Αν η πεκ δεν είχε δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της μετά τα τέσσερα, ακόμα θα γιουχάραμε στο γήπεδο, απλά βοήθησε να απορροφηθούν και να ξεχαστούν οι "κραδασμοί"!

ΥΓ2: Όταν προτείνεις, ζητάς διάλογο, προσπαθείς να συζητήσεις, ζητάς συνεργασία, ακόμα και γλύφεις κάποιες στιγμές, και ο άλλος σε γράφει, και εμμέσως "διασκεδάζει μαζί σου", δεν έχεις άλλη λύση εκτος από την κατά μέτωπο επίθεση...

Δημοσ.
Οπως το 2006 που ειχατε σταθει τυχεροι ετσι φαινεται να γινεται και τωρα...η Εφες που με νικη στο Βελιγραδι αποκτουσε πλεονεκτημα μετα τη σημερινη σας ηττα παει με μιση ομαδα και λογικα θα χασει.

Αρα μικρο το σημερινο κακο...παντως δειχνετε πλεον σταθερα ποσο μεγαλα κενα εχετε στους ψηλους και ποσο εγκληματικο λαθος ηταν να σπαταληθουν τοσα λεφτα για εναν παιχτη που δεν τον ειχατε αναγκη αντι να παρετε εναν ψηλο φοβητρο.

Παρτυ κανουν ολες οι ομαδες κατω απο τα καλαθια...μεχρι και ο Αρης ετσι σας νικησε.

Βγαίνει από το παιχνίδι η Εφές, μπαίνει η Παρτιζάν. Ίσα ίσα, είμαστε οι μόνοι που θα έχουμε ήττα από την Εφές. Δε θα το έλεγα και τύχη.

Τώρα για τους ψηλούς, τα κενά και τα πεταμένα λεφτά για τον Γιασικεβίτσιους, φαντάζομαι δεν είδες το παιχνίδι. Γιατί αν το είδες και λες αυτό που λες...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αντρέα,

Για να μην μπω σφήνα στην κουβέντα για το μπάσκετ, την απάντησή μου στο μήνυμά σου την έχεις σε pm.

Δημοσ.

Eχουν μεινει 3

Με 3/3 αφενως εχεις καθαρισει, αφετερου πας για πρωτια ΑΝ χασει η Σιενα στο Βελιγραδι

Με 2/3(ηττα στο Βελιγραδι) δεν προλαβαινεις για 1ος σιγουρα(ακομα και αν η Σιενα κανει 2 ηττες της φτανει να κερδισει εντος την διαλυμενη Εφες και περναει 1η) και πλεον κινδυνευεις και να αποκλειστεις(αν η Παρτιζαν κερδισει σημερα, κερδισει την Σιενα, κερδισει και σενα τοτε παει για 3-3 ρεκορ, οσο θα εχεις και συ και παιζεις με την διαφορα των ποντων. Προλαβαινει ακομα και να σε πεταξει εξω αν κερδισει ΚΑΙ στην Τουρκια)

Τα υπολοιπα ΜΗ ΛΟΓΙΚΑ σεναρια(τυπου η Εφες δεν διαλυεται και μενει στο κολπο Ή χανουμε εντος παιχνιδι Ή χανει η Σιενα εντος απο Εφες Ή οτιδηποτε αλλο απιθανο) δεν εχει νοημα να τα συζηταμε, θα τα δουμε εκεινη την ωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...