konnak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Snoob, απλά η ΠΕΚ έρχεται σε ανοιχτή ρήξη πλέον, ρήξη την οποία προκαλεί ο Τζίγγερ με την αδιαλλαξία του και κυρίως με την αλαζονεία και την ειρωνική του διάθεση. Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσει, είναι γνωστό. Εγώ σαν απλός Παναθηναϊκός ελπίζω ότι όταν ξέρεις ότι ένας λαός βράζει και στην πρώτη ευκαιρία θα γιουχάρει εσένα, προπονητή, παίκτες, κτλ., ίσως πιεστείς να κάνεις μεταγραφές και να το αποφύγεις. Βέβαια, μένει το ότι δεν αγαπάς την ομάδα, οπότε στην πρώτη στραβή πάλι θα τ' ακούσεις. Ο Πανούτσος λέει Nα γιουχάρουν το χορτάρι, και πιο συγκεκριμένα: Οταν η ομάδα χάνει' date=' οι οπαδοί δεν πρέπει να την αποδοκιμάζουν, επειδή δεν βοηθάει σε τίποτα να χαλούν το ηθικό των παιδιών. Οταν η ομάδα κερδίζει και παίζει και καλή μπάλα, οι οπαδοί δεν πρέπει να αποδοκιμάζουν την ομάδα, επειδή αν το κάνουν είναι βλαμμένοι. Αν η ομάδα παίζει κακό ποδόσφαιρο αλλά κερδίζει, τι πρέπει να κάνουν οι οπαδοί; Την καλύτερη άποψη την άκουσα χθες: «Να ενισχύουν την ομάδα όσο παίζει, αλλά να την αποδοκιμάζουν μετά τον αγώνα». Υποθέτω ότι το τέλειο θα είναι να την αποδοκιμάζουν όταν θα έχει πάει στα αποδυτήρια. Να κάθονται μισή ώρα μετά τη λήξη και να αποδοκιμάζουν το χορτάρι. Για να τελειώσω αυτό το soul searching με τη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού, η διοίκηση δεν έχει παρά να θυμηθεί πώς είχαν υποδεχτεί οι οπαδοί την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ισοπαλία είχε πάρει ο Παναθηναϊκός και επειδή είχε παίξει καλή μπάλα, το είχαν πανηγυρίσει σαν να είχε κερδίσει το Τσουλού. Επίσης, οι οπαδοί που αποδοκίμασαν είναι αυτοί που είχαν πάει στο γήπεδο και όχι αυτοί που διάβασαν για τη νίκη του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα. Στο γήπεδο πληρώνεις για να δεις κάτι και δεν πληρώνεσαι για να είσαι επαγγελματίας χειροκροτητής. Αλλιώς κάθεσαι σπίτι σου, διαβάζεις το αποτέλεσμα στην εφημερίδα τη Δευτέρα και αν έχει κερδίσει η ομάδα χαίρεσαι. Αν όχι, λυπάσαι. Πριν από δυόμισι χρόνια είχα γράψει ότι ο Βασίλης Λάκης είχε πέσει θύμα ρουφιανιάς. Την ίδια μέρα μού είχε τηλεφωνήσει ο Ντέμης Νικολαΐδης για να μου πει ότι θέμα ρουφιανιάς για τον Λάκη στη διοίκηση δεν υπήρξε. Τα τηλέφωνα του Νικολαΐδη είναι αρκετά σπάνια ώστε να έχουμε μιλήσει από τότε ακόμα δύο φορές. Το γράφω για ένα λόγο. Αν στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν τον Σωτήρη Νίνη, μια χαρά τα καταφέρνουν. Αν όμως όχι, δεν μπορούν να αφήνουν την ιστορία να μένει στο «δεν είναι έτοιμος» του Πεσέιρο, μαζί με πεντακόσιες φήμες για τη ζωή που κάνει και τους δημοσιογράφους φίλους του. Σε τέτοιες ιστορίες, στο να σώσει έναν παίκτη μετράει η επικοινωνία και όχι στο να παίρνει τηλέφωνο στα κρατικά κανάλια για να ζητάει CD και DVD, αποκτώντας το παρατσούκλι του κασετά... Στο μεταξύ, με τους φιλοδιοικητικούς να κυκλοφορούν φήμες για τον Νίνη και τους αντιπολιτευτικούς να τραγουδάνε «Ανάθεμα την ώρα, κατάρα τη στιγμή, που χτύπησε ο Εκι, το πιο καλό παιδί», παρακολουθούμε τη σταδιακή καταξίωση του αυθεντικότερου ταλέντου του ελληνικού ποδοσφαίρου... [/quote'] Άλλα δύο άρθρα σχετικά με τον Νίνη: Απειλεί, λοιπόν, ο Τύπος να «χαλάσει» τον Νίνη; (SportDay / Ελευθεράτος Διονύσης) Τρέχει κάτι με τον Νίνη; (SportDay / Χαραλαμπόπουλος Χρίστος) Όχι ότι λένε κάτι διαφορετικό από εμάς τόσο καιρό εδώ. Αλήθεια, αυτό που γράφεται σε ένα από τα δύο άρθρα, ότι δηλαδή του έχουν πάει συμβόλαιο το οποίο δεν υπογράφει και γι' αυτό και ο παραγκωνισμός, ξέρει κανείς αν ισχύει; Αν ναι, μιλάμε για νέο Νικοπολίδη, ακριβώς ίδια περίπτωση... Το άλλο που έχω ακούσει είναι ότι υπάρχει στο συμβόλαιό του ένα όριο συμμετοχών που αν το συμπληρώσει μέχρι να γίνει 18, παίρνει κάποιο πριμ, και γι' αυτό υπάρχει γραμμή από Τζίγγερ να τον καθυστερήσουν όσο γίνεται. Επίσης, τι στον πούτσο γίνεται (και) με τον Δημούτσο;
johnyboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ ένα έχω να πω.Το παλικάρι πρέπει να σηκωθεί και να φύγει μπας και δει άσπρη μέρα γιατί με τους μαλάκες που έμπλεξε δεν θα ξανά παίξει.
konnak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί, μπορεί να φύγει; Ο άλλος ο μαλάκας την έχει δει Δον Κορλεόνε - προτιμά να τον πληρώνει να κάθεται όσα χρόνια έχει ακόμα συμβόλαιο, απλά για να τον καταστρέψει, και να μην κάνει άλλος το λάθος να αψηφίσει τις βουλές τις ΠΑΕ. Αν ισχύει, θα είναι το ίδιο έργο που έχει παιχτεί με τοοοοοοοοσους πάικτες που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό κακήν κακώς, επειδή δεν δέχθηκαν το συμβόλαιο που τους πρότεινε η ΠΑΕ. Θυμίζω την περίπτωση Νικοπολίδη, όταν αυτός ήταν στο απόγειο της καριέρας του: του πρότειναν συμβόλαιο, ο Νικοπολίδης δεν συμφώνησε στις απολαβές, και μετά έδωσαν γραμμή στον προπονητή να τον κρατάει στον πάγκο μέχρι να συνετιστεί ή να εκπνεύσει το συμβόλαιό του. Όλα αυτά λίγους μήνες πριν το Euro! Μιλάμε για απαράδεκτη τακτική, που ζημιώνει και την Εθνική ομάδα, πέρα από τον παίκτη. Κάπου εκεί άρχισε να ψάχνεται ο παίκτης για να μείνει Ελλάδα, και άρχισαν επαφές με ΟΣΦΠ (ενώ ήταν κανά μήνα παραγκωνισμένος). Αλλά όχι. Η ΠΑΕ άφησε να διαρρεύσει ότι σε κάποια τυχαία στιγμή ο παίκτης συμφώνησε με ΟΣΦΠ, και γι' αυτό δεν έπαιξε έκτοτε. Μιλάμε δηλαδή για επικίνδυνους ανθρώπους, με μαφιόζικες τακτικές. Εγώ δεν τους έχω ακουμπήσει λεφτά από τότε.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ρε Snoob να πιασει τις καλοσυνες με ΠΟΙΟΥΣ?Με αυτους που λενε "Καποιοι μας πολεμανε"?Ε προφανως δεν υπαρχει ενδεχομενο συνεργασιας. Ο Βαρδινογιαννης το εδειξε ξεκαθαρα, στον Παναθηναικο δεν θελει συνεργατες, οποτε τι μπορει να γινει? Οσο για το γηπεδο, δλδ ο Βαρδινογιαννης φτιαχνει το γηπεδο για ποιον?Γιατι εγω νομιζω το φτιαχνει για τον Παναθηναικο Τελος, οσο πιθανο να παρει αυτη η ομαδα πρωταθλημα τοσο πιθανο ειναι την Κυριακη το βραδυ να ειναι δευτερη. Ενα πρωταθλημα δεν γλυτωσε κανενα, πηραμε και το 2004 και παει να βγει σωστος ο Καστιγιο_7_εμεις_1_αυτοι_7_εμεις_1_αυτοι Οπως ειπαν χθες στο Φαιτ Κλαμπ, το αν θα παρει πρωταθλημα ο Πεσειρο και θα παρει μπονους και αν δεν χρωσταμε αφορα τον Τζιγγερ και τον Πεσειρο και την εταιρια Παναθηναικος. Τον φιλαθλο ΔΕΝ τον αφορα, τι να κανω ενα πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο επειτα απο 10 σφαλιαρες και μαλιστα σε μια χρονια που δεν βελτιωθηκα εγω αλλα οι αλλοι σκατωσαν. Αυτοι την στιγμη εισαι πρωτος γιατι ο γαυρος κοιταει την Ευρωπη και δεν αντεχει και την Ελλαδα και το ΑΕΚ θα μεινει μια ζωη ΑΕΚ. Καταλαβαινεις οτι ο Τζιγγερ επελεξε να την πεσει στην ΠΕΚ την αγωνιστικη που ειμαστε πρωτοι? Μια αγωνιστικη πριν γιατι δεν μιλησε?Μια αγωνιστικη μετα αν δεν κερδισουμε στο ΟΑΚΑ θα ξαναμιλησει? Γιατι αφηνει τον Κοκκαλη να κανει ενστασεις μεχρι και τις προπονησεις? Αυτη την στιγμη ο Τζιγγερ κανει τον μαγκα με κατι που οχι μονο δεν ειναι τελεσιδικο, οχι μονο μπορει να αλλαξει απο αγωνιστικη σε αγωνιστικη αλλα που στην ουσια αποτυπωνεται σε ενα χαρτι και σε μια βαθμολογια και μονο. ΥΓ. Ο Νινης ειναι πλεον 18 χρονων, εχει επαγγελματικο συμβολαιο και σε 20 μηνες περιπου(ληγει τον Ιουνιο του 2010 αρα απο Δεκεμβρη του 2009 μπορει να υπογραψει αλλου) μας κουνα μαντηλι αμα γουσταρει
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ρε Snoob να πιασει τις καλοσυνες με ΠΟΙΟΥΣ?Με αυτους που λενε "Καποιοι μας πολεμανε"?Ε προφανως δεν υπαρχει ενδεχομενο συνεργασιας. Ο Βαρδινογιαννης το εδειξε ξεκαθαρα, στον Παναθηναικο δεν θελει συνεργατες, οποτε τι μπορει να γινει? Αφού "προφανώς" δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας (συμφωνώ), μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος η ΠΕΚ τι ακριβώς επιχειρεί να πετύχει; Την δια του τσαμπουκά κατάληψη μιας Α.Ε. επειδή πιστεύει ότι θα τα καταφέρει καλύτερα; Οσο για το γηπεδο, δλδ ο Βαρδινογιαννης φτιαχνει το γηπεδο για ποιον?Γιατι εγω νομιζω το φτιαχνει για τον Παναθηναικο Ναι, είπα εγώ κάτι διαφορετικό; (εκτός και αν δεν αντιλαμβάνομαι τη σύνταξη της πρότασής σου). Αυτό που λέω είναι ότι το γήπεδο μπήκε μπροστά και αυτό αφαιρεί από την ΠΕΚ ένα πεδίο όπου θα μπορούσε να ασκήσει "λογιστική" και όχι "συναισθηματική" κριτική. Τελος, οσο πιθανο να παρει αυτη η ομαδα πρωταθλημα τοσο πιθανο ειναι την Κυριακη το βραδυ να ειναι δευτερη. Ενα πρωταθλημα δεν γλυτωσε κανενα, πηραμε και το 2004 και παει να βγει σωστος ο Καστιγιο_7_εμεις_1_αυτοι_7_εμεις_1_αυτοι Δε λέω πουθενά ότι είναι σίγουρο το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟ (γι' αυτό και γράφω για "εν δυνάμει" πρόβλημα για την ΠΕΚ). Αυτό που λέω είναι ότι τη δεδομένη στιγμή η βαθμολογική θέση του ΠΑΟ δεν επιτρέπει την άσκηση κριτικής σε αυτό το θέμα. Γι' αυτό και η ΠΕΚ θυμάται τη Ρέιντζερς αλλά δεν αναφέρει τίποτε για το πρωτάθλημα. Οπως ειπαν χθες στο Φαιτ Κλαμπ, το αν θα παρει πρωταθλημα ο Πεσειρο και θα παρει μπονους και αν δεν χρωσταμε αφορα τον Τζιγγερ και τον Πεσειρο και την εταιρια Παναθηναικος. Τον φιλαθλο ΔΕΝ τον αφορα, τι να κανω ενα πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο επειτα απο 10 σφαλιαρες και μαλιστα σε μια χρονια που δεν βελτιωθηκα εγω αλλα οι αλλοι σκατωσαν. Αυτοι την στιγμη εισαι πρωτος γιατι ο γαυρος κοιταει την Ευρωπη και δεν αντεχει και την Ελλαδα και το ΑΕΚ θα μεινει μια ζωη ΑΕΚ. Το φίλαθλο δεν τον νοιάζει αν είναι οικονομικά υγιής η εταιρία, αλλά τον νοιάζει όταν τρέχει και παρακαλάει για άρθρα 44; Αυτά τα "υπεράνω" μπορεί και τα λέει το Fight Club γιατί η ομάδα του ΠΑΟ δεν κινδύνευσε ποτέ να βρεθεί στη Δ' Εθνική, ούτε έκαναν οι μετοχές της τουρνέ στον Ατλαντικό. Τα λέει αυτά γιατί δε χρειάστηκε να κάνει πορείες στην Αλεξάνδρας, απειλώντας την κυβέρνηση πως δε θα βγάλει βουλευτή στην Α' Αθηνών άμα δεν της χαρίσει μερικά εκατομμύρια ευρώ από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων. Δε θέλω να πω με αυτό ότι πρέπει να πέφτει ο μέσος Παναθηναϊκός στα γόνατα και να ευχαριστεί τον Τζίγκερ και την οικογένειά του πριν από αυτόν που διαχειρίστηκε στοιχειωδώς σωστά το οικονομικό σκέλος της ομάδας. Όμως, δεν μπορεί να λέμε "δεν τον νοιάζει το φίλαθλο". Η επιτυχία του εταιρικού σκέλους δεν τον νοιάζει, ναι. Η αποτυχία, τον νοιάζει και τον παρανοιάζει. Καταλαβαινεις οτι ο Τζιγγερ επέλεξε να την πεσει στην ΠΕΚ την αγωνιστικη που ειμαστε πρωτοι? Μια αγωνιστικη πριν γιατι δεν μιλησε?Μια αγωνιστικη μετα αν δεν κερδισουμε στο ΟΑΚΑ θα ξαναμιλησει? Φαντάζομαι για τον ίδιο ακριβώς λόγο που η ΠΕΚ θυμήθηκε να εκδηλωθεί μετά το 4-0 και όχι μετά το 1-1. Και φαντάζομαι ότι αν δεν κερδίσει ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ θα το βουλώσει. Ό,τι θα κάνει και η ΠΕΚ αν φύγει με το διπλό το ροτέισον του Πορτογάλου από την ΑΕΚ. Γιατι αφηνει τον Κοκκαλη να κανει ενστασεις μεχρι και τις προπονησεις? Δηλαδή, να απαγορεύσει ο Τζίγγερ σε μια Α.Ε. να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της;
johnyboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Βρήκα αυτό σε ένα άλλο φόρουμ.Δεν ξέρω αν ισχύει.
vastravoud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Κι αν υπάρχει, θα είναι λάθος μεγάλο, όπως λάθος ήταν ο μετροπόντικας-Νίνης ή το Αίολος-Κεντέρης.
antreaslam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Snoob, είσαι πολύ σοβαρός άνθρωπος, αλλά κάποιες φορές σπας ...καρύδια αδερφέ μου! Το ποδόσφαιρο ΔΕΝ είναι απλή ΑΕ, και αυτό το ξέρουμε όλοι! Γιαυτό λοιπόν, όταν η διοίκηση ΔΕΝ είναι αρεστή από τον κόσμο, ή κανει τα πάντα για να το αλλάξει αυτό (man.utd), ή....Guess what? ΦΕΥΓΕΙ (εκτός αν στη λιβέρπουλ είναι πιο ηλίθιοι από τον τζίγγερ). Τώρα, δε μπορεί να μην βλέπεις ότι ο τζίγγερ δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τον σύλλογο, ότι τον κρατάει δέσμιο, ότι προτιμάει να τον πηδάει με ενστάσεις του κώλου ο κόκκαλης, και αυτός να μην ασχολείται με το ΝΑ ΜΗΝ πουλάει διαρκείας σε παλαίμαχους παίχτες,( και μπορώ να συνεχίσω να σου λέω μεγαλύτερα ατοπήματά του για κανά 2 σελίδες)! Η λύση αφού το διάλογο δεν τον δέχεται, είναι ο "πόλεμος"...
firewalker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Κατά 99.999999 % αναφέρεται στον κάποτε βουλευτή της Ένωσης Κέντρου και μετέπειτα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δημήτρη Διαμαντίδη. Αν είναι και προς τον Πειραιά είναι σίγουρα γι' αυτόν.
firewalker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Έχουμε και Μπάσκετ σήμερα... Ελπίζω να παίξουμε καλά σήμερα.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Αφού "προφανώς" δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας (συμφωνώ), μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος η ΠΕΚ τι ακριβώς επιχειρεί να πετύχει; Την δια του τσαμπουκά κατάληψη μιας Α.Ε. επειδή πιστεύει ότι θα τα καταφέρει καλύτερα;Οχι, την ριψη των μασκων. Δλδ το "καποιοι" μας πολεμουν του Τζιγγερ τι ειναι, ερωτηση στο "Εισαι πιο εξυπνος απο ενα 10χρονο"?Ποιοι ρε, ποιοι?Και γιατι? Ναι, είπα εγώ κάτι διαφορετικό; (εκτός και αν δεν αντιλαμβάνομαι τη σύνταξη της πρότασής σου). Αυτό που λέω είναι ότι το γήπεδο μπήκε μπροστά και αυτό αφαιρεί από την ΠΕΚ ένα πεδίο όπου θα μπορούσε να ασκήσει "λογιστική" και όχι "συναισθηματική" κριτική. Και επαναλαμβανω, το γηπεδο ειναι του Παναθηναικου ή του Βαρδινογιαννη?Για ποιο λογο φτιαχνεται, για να εδρεωθει ο Βαρδι ή για να εχει η ομαδα γηπεδο?ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΡΔΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΡΜΑ ΓΗΠΕΔΟ? Δε λέω πουθενά ότι είναι σίγουρο το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟ (γι' αυτό και γράφω για "εν δυνάμει" πρόβλημα για την ΠΕΚ). Αυτό που λέω είναι ότι τη δεδομένη στιγμή η βαθμολογική θέση του ΠΑΟ δεν επιτρέπει την άσκηση κριτικής σε αυτό το θέμα. Γι' αυτό και η ΠΕΚ θυμάται τη Ρέιντζερς αλλά δεν αναφέρει τίποτε για το πρωτάθλημα. Γιαυτο ο Τζιγγερ δεν βγηκε την προηγουμενη βδομαδα?Γιατι ημασταν 2οι? Να θυμισω, ΕΥΡΩΠΗ+ΚΥΠΕΛΛΟ Τ Ε Λ Ο Σ οριστικα, αποκλειστικα, πρωταθλημα ειμαστε στο +1 με αθλια μπαλα, δλδ δεν μου λεει κατι αυτο το +1 που στην ουσια ειναι μονο +2 απο περσυ τετοια εποχη Το φίλαθλο δεν τον νοιάζει αν είναι οικονομικά υγιής η εταιρία, αλλά τον νοιάζει όταν τρέχει και παρακαλάει για άρθρα 44; Αυτά τα "υπεράνω" μπορεί και τα λέει το Fight Club γιατί η ομάδα του ΠΑΟ δεν κινδύνευσε ποτέ να βρεθεί στη Δ' Εθνική, ούτε έκαναν οι μετοχές της τουρνέ στον Ατλαντικό. Τα λέει αυτά γιατί δε χρειάστηκε να κάνει πορείες στην Αλεξάνδρας, απειλώντας την κυβέρνηση πως δε θα βγάλει βουλευτή στην Α' Αθηνών άμα δεν της χαρίσει μερικά εκατομμύρια ευρώ από τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων. Δε θέλω να πω με αυτό ότι πρέπει να πέφτει ο μέσος Παναθηναϊκός στα γόνατα και να ευχαριστεί τον Τζίγκερ και την οικογένειά του πριν από αυτόν που διαχειρίστηκε στοιχειωδώς σωστά το οικονομικό σκέλος της ομάδας. Όμως, δεν μπορεί να λέμε "δεν τον νοιάζει το φίλαθλο". Η επιτυχία του εταιρικού σκέλους δεν τον νοιάζει, ναι. Η αποτυχία, τον νοιάζει και τον παρανοιάζει. Ε οχι φιλε μου, δεν με νοιαζει!!! ΔΛΔ θες να μου πεις οτι ο γαυρος που εφαγε ενα Σαλιαρελη και ενα Κοσκωτα στην μαπα πρεπει να νιωθει μαλακας...Αλλα ξεχασα, ο γαυρος εχει 10 πρωταθληματα και 5 νταμπλ και εγω πλεον δεν εχω ουτε την Ευρωπη. Αλλα δεν χρωσταω.Ουτε εχω πεσει κατηγορια.Γαματα που νιωθω λεμεεεεεε:cry: Φαντάζομαι για τον ίδιο ακριβώς λόγο που η ΠΕΚ θυμήθηκε να εκδηλωθεί μετά το 4-0 και όχι μετά το 1-1. Και φαντάζομαι ότι αν δεν κερδίσει ο ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ θα το βουλώσει. Ό,τι θα κάνει και η ΠΕΚ αν φύγει με το διπλό το ροτέισον του Πορτογάλου από την ΑΕΚ. Επικοινωνιακα παιχνιδια και των 2 Στο ξαναειπα, εγω καταλαβαινω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποτε βγαινει η ΠΕΚ.Οποτε την συμφερει Αλλα απο την αλλη ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ? Μιλησε μετα την 4αρα?Μιλησε μετα την Ρεηντζερσ?Μιλησε πριν μια βδομαδα που ημασταν 2οι? Οχι, περιμενει ποτε θα ειμαστε ριζα-2 βαθμους πιο μπροστα για να μας τριψει μια βαθμολογια προσκαιρη. Οποτε μην μου λες για την καιροσκοπα ΠΕΚ και για τον αθωο Γιαννακη Δηλαδή, να απαγορεύσει ο Τζίγγερ σε μια Α.Ε. να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της; ΝΑΙ!!! Να βγει και να πει "Ως προεδρος του Παναθηναικου δεν δεχομαι τετοια συμπεριφορα. Και αν δικαιωθει ο Ολυμπιακος ως εχων εννομο συμφερον τοτε και εγω ως ομαδα με εννομο συμφερον θα κανω εφεση στην αποφαση αν δικαιωνει το αιτημα του Ολυμπιακου. Και οι μεγαλες ομαδες κερδιζουν στο γηπεδο". Αυτο περιμενω.Αλλα θα περιμενω πολυυυυυυυυυυυυ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Αντρέα, Μπορεί το ποδόσφαιρο να "μην" είναι Α.Ε. (παρακάμπτω προσώρας ότι όλοι μας ως Έλληνες φορολογούμενοι έχουμε χρυσοπληρώσει αυτό το ηλίθιο δόγμα, το οποίο εντέλει λειτουργεί βλαπτικά για τις ίδιες τις ομάδες, άλλη ιστορία αυτή), όμως εδώ μιλάμε για την προσπάθεια ενός ομίλου επιχειρηματιών να αποσπάσει με το "έτσι θέλω" τον έλεγχο μιας εταιρίας. Χαίρομαι ειλικρινά που ανέφερες τη Λίβερπουλ. Η διαφορά της Λίβερπουλ με τον Παναθηναϊκό είναι ότι οι ιδιοκτήτες της πρώτης έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση, ενώ ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ, από όσο γνωρίζω, δε χρωστάει. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ μπορεί να φαντασιώνονται πολυμετοχικότητες και άλλα τερπνά, όμως ο Χικς διαπραγματεύεται με τα παλλικάρια από το Ντουμπάι, και όχι με τους φιλάθλους. Οπότε, βλέπεις ότι το "ντου", καίτοι μπορεί να έχει όποιο συναισθηματικό περιτύλιγμα τραβάει η όρεξή σου, αν δεν έχει οικονομικό υπόβαθρο (ή, πιο σωστά, αν η οικονομική κατάσταση του στόχου δεν είναι σαθρή) δεν έχει ελπίδες. Επομένως, αυτό που βλέπω εγώ είναι η προσπάθεια της ΠΕΚ να εκμεταλευτεί τη γενικευμένη δυσαρέσκεια για την έλλειψη τίτλων, προκειμένου να καταλάβει "δια εφόδου" την εταιρία, καθώς άλλη επιλογή δεν έχει (πλέον) και εκφράζω την εκτίμηση ότι θα κάνει μια τρύπα στο νερό. Δεν καταλαβαίνω, επίσης, για ποιο λόγο θεωρείς εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος ότι εγώ δε βλέπω ποιες είναι οι προθέσεις του Βαρδηνογιάννη. Απλά περιορίζομαι στο σχολιασμό του πλάνου της ΠΕΚ για την επίτευξη του στόχου της, με αφορμή την τελευταία δήλωση, και λέω ότι, κατά την άποψή μου, το ότι μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ανεβάζει τους τόνους σημαίνει ότι εγκαταλείπει τα προσχήματα περί συνεργασίας. Λέω, επίσης, ότι αν η ΠΕΚ ήθελε πράγματι να συνεργαστεί, και όχι να εξωθήσει το Βαρδηνογιάννη σε πώληση της ΠΑΕ, τις προτάσεις της θα τις είχε κάνει απευθείας στον ίδιο, αντί να τις δημοσιοποιήσει μετά από μια βαρύτατη ήττα. Περαστικά στα καρύδια σου.
IOCTL Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 2 άτομα έχω δεί σε διάφορα forums να υποστηρίζουν μέχρι "θανάτου" τον Βαρδινογιάννη και οι 2 είπαν κάποια στιγμή (αθελά τους ή θελημένα δεν ξέρω) , οτι δουλεύουν σε εταιρεία της οικογένειας. Δεν αναφέρομαι στον snoob , αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι για χάρη του προσωπικού τους συμφέροντος κάποιοι (δεν ξέρω ΚΑΝ αν στην ουσία έχουν συμφέρον ή έτσι νομίζουν) λένε πράγματα που τους κάνουν να τα πιστεύουν , παρόλο που είναι οφθαλμοφανή για την πλειοψηφεία των φιλάθλων του ΠΑΟ οτι δεν είναι έτσι. Για τους ρεπόρτερς του Παναθηναικού φυσικά και ισχύει το αντίθετο. Στηρίζουν μέχρι θανάτου τον Βαρδινογιάννη ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. βλέπε δουλεύουν σε γραφεία τύπου διαφόρων επιχειρησεών τους , στα κανάλια-εφημερίδες τους δημοσιογράφοι , παίρνουν επιχορηγήσεις για τις εφημερίδες τους , παίρνουν πρώτοι ειδήσεις κλπ κλπ οπότε δεν έχει νόημα να τους παρακολουθούμε.
gerr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Τον πίνουμε.. Ο Σπανούλης τπτ δεν παίζει. Ότι κάνει ο Μπατιστ και λίγο Διαμαντίδης Σάρας.
treelooos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Όντως γιατί τόσο άσχημα; Ελπίζω να είναι η συνηθισμένη κοιλιά που κάνουμε κάποια στιγμή και να σταματήσει σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.