KWSN_Men Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Και ο Σαρας εχει μπερδεψει τους ρολους(ο Μητσος εχει γινει δυαρι) και η φυγη του Σισκα(γιατι ο κακομοιρης ο Ουινστον ποτε παιζει 3αρι ποτε 4αρι χωρις να μπορει σωματικα και ο τραυματισμος του Τομασεβιτς που μας αφησε χωρις παικτη που να ξεκινησε και να τελειωνει την καριερα του ως 5αρι και ο Ζοτς που τοχει γαμησει στα πειραματα με τους 5 κοντους Γενικα φετος εχουμε αρκετα "ευελικτο" υλικο που ομως δεν ξερει πλεον τι κανει ο καθενας και πρεπει να αλλαζει αυτο που πρεπει να κανει ανα 2 επιθεσεις. Ενας απο τους λογους ειναι και ο Σαρας Ναι αλλά για αυτά προφανώς δε φταίει ο Σάρας, αλλά τεχνική ηγεσία σωστά;
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δε διαφωνώ μαζί σου, απλά να πω ότι μου θύμισες Λέβέντη. No offense. Ήταν ηθελημένο . Πάντως, πλέον έχω αντιπαθήσει πολύ τον Πεσέιρο. Δεν μπορώ τους προπονητές με εμμονές. Αλλά θα μου πεις ποιος νοήμων άνθρωπος δεν θα έπαιρνε στην αποστολή τον Μανούτσο για να βάλει βασικό τον Παπαδόπουλο και να μην χαλάσει η μαγιά;
gerr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δεν αμφιβάλω καθόλου ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρωπαϊκό. μιλάω για αυτό που βλέπω στο γήπεδο. Και πέρυσι κάναμε ήττες στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά πιστεύω ότι αυτό που βλέπαμε στο γήπεδο ήταν ποιο όμορφο. Προφανώς ο firewalker εννοεί πως δεν διαφωνεί πως μπορούμε να πάρουμε το Ευρωπαϊκό και όχι πως είναι πεπισμένως πως θα το πάρουμε. Αντιθέτως το βλέπει πιο δύσκολο. το οποίο πιστεύω και εγώ. Κατά τη γνώμη μου η Real δεν έχει και τόσο καλή ομάδα αλλά παίζει στην έδρα της.. Η CSK πιστεύω πως δεν το παίρνει μέσα στη Μαδρίτη όπως εμφανίζεται μέχρι τώρα φέτος. Εμείς ελπίζω ότι θα φορμαριστούμε αργότερα...
Panahs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως, πλέον έχω αντιπαθήσει πολύ τον Πεσέιρο. Δεν μπορώ τους προπονητές με εμμονές. Αλλά θα μου πεις ποιος νοήμων άνθρωπος δεν θα έπαιρνε στην αποστολή τον Μανούτσο για να βάλει βασικό τον Παπαδόπουλο και να μην χαλάσει η μαγιά; Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος! Αν ο Μανούτσο δεν παίξει ούτε την άλλη βδομάδα, τότε τι να πω. Περνάει σε άλλο επίπεδο (πολύ ηλίθιος).
geovard Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος! Αν ο Μανούτσο δεν παίξει ούτε την άλλη βδομάδα, τότε τι να πω. Περνάει σε άλλο επίπεδο (πολύ ηλίθιος). Αν ο Πεσέιρο την επόμενη φορά δεν βάλει τον Μανούτσο τότε πρέπει να φάει ένα bu..o γιά να συνέλθει.Γιατί κοιμάται ο άνθρωπος στον πάγκο.Δεν ξέρει τι κάνει μερικές φορές.Στα τελευταία λεπτά με την Ρέιντζερς τον χόρεψε ποδοσφαιρικά ο Σκωτσέζος προπονητής κι αυτός περίμενε τη μοίρα του. έρχονται χιόνια έρχονται βροχές σεισμοί λιμοί καταποντισμοί τσουνάμια κ.λ.π.Καί ο Βύντρας εκεί! Λες καί κληρονόμησε τη θέση.Δύο στις τρείς πάσες πάνε σε αντίπαλο.Έπεσε στραβομάρα εκεί ή το παιδί έχει πλάτες? Καί από την άλλη ο παιχταράς Μανούτσο να ζεσταίνει πάγκο! Έτσι όπως πάει το πράγμα τι ήταν αυτή η μεταγραφή.Αφού καλά καλά δεν προλαβαίνει να παίξει ούτε πέντε παιχνίδια αν δεν τον βάλει από το ντέρμπυ με την ΑΕΚ. Λες καί θα δεί πολλές φορές στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός τέτοιους παίχτες!
ata1983 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Στο επόμενο παιχνίδι θα αρχίσει το λέει στο συμβόλαιό του αν δεν παίξει 3 αγώνες συνεχόμενους πρέπει να δωθούν εξηγήσεις στην MU!!! Δεν ξέρω αν έχει ρήτρα για την αρχή αλλά δε νομίζω. Εμένα μου κάνει ότι πάνε να περάσουνε ένα κομπλεξικό ότι δεν έχουμε κανένα ανάγκη έτσι από πολυτέλεια τις κάναμε τις μεταγραφές. Αν έβαζε Σπυρόπουλο από την αρχή θα ήταν σαν να έλεγε δεν έχω μπακ και δεν έκανα τπτ για αυτό το καλοκαίρι. Όσο για το μπάσκετ εμένα θα μου άρεσε να το δω λίγο πιο δουλεμένο αυτό με 1-2 στην ουσία 1 θέση να κατεβάζει αυτός που είναι πιο διαθέσιμος μετά το ριμπαουντ και να αλλάζει και το στυλ θα μπερδευτούν πολλές άμυνες. πχ το Σπανούλη έχω ακούσει σχόλια για την ικανότητά του ως 1 και συμφωνώ έως ένα σημείο αλλά στην ικανότητά του να τρέξει την ομάδα και να φύγει σε αιφνιδιασμό την παραέχει. Βάζεις και δίπλα του ένα καλό στο σετ παιχνίδι και αυτό πάει να γίνει φέτος. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι αρνητικό είναι πολυτέλεια. Όσο για τους ρόλους στους ψηλούς πιστεύω είναι γιατί λείπουν αρκετοί, άλλοι είναι απίστευτα ντεφορμε και συνεπώς άχρηστοι(Ζιζιτς-δεν έχω φωτογραφία) τέρας φόβητρο δεν έχουμε οπότε γίνεται αυτό το μπέρδεμα. Από τη σημερινή εμφάνιση κρατάω την 3η περίοδο και για αυτό δεν με πείραξε καθόλου η ήττα. Έσβησαν τον Μάσει, ασφυκτική άμυνα και πολύ καλές επιθέσεις. Και μην ξεχνάμε ότι δεν τρελλαινόμασταν και να κερδίσουμε!!! Και το αήττητο δεν νομίζω να το θέλουμε, εμένα πάντως με φοβίζει χρειάζονται ήττες και αν τις κάνεις όταν έχεις την πολυτέλεια είσαι πρωταθλητής.
firewalker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Προφανώς ο firewalker εννοεί πως δεν διαφωνεί πως μπορούμε να πάρουμε το Ευρωπαϊκό και όχι πως είναι πεπισμένως πως θα το πάρουμε. Αντιθέτως το βλέπει πιο δύσκολο. το οποίο πιστεύω και εγώ. Κατά τη γνώμη μου η Real δεν έχει και τόσο καλή ομάδα αλλά παίζει στην έδρα της.. Η CSK πιστεύω πως δεν το παίρνει μέσα στη Μαδρίτη όπως εμφανίζεται μέχρι τώρα φέτος. Εμείς ελπίζω ότι θα φορμαριστούμε αργότερα... Ακριβώς αυτό. Υπάρχει περίπτωση αν πάρουμε το Ευρωπαϊκό να πει κάποιος "Πέφτω από τα σύννεφα, πως έγινε αυτό; Με τι ομάδα;". Όχι, όλοι θα το θεωρήσουν λογικό. Ψάχνω να βρω την χθεσινή δήλωση του Δέλα για το πως κλέβουν το ψωμί των ποδοσφαιριστών και του Νικολαΐδη για την διαιτησία... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
johnyboy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Πεσέιρο: "Μη μου χαλάσετε τον Νίνη" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ πολύ καλό το ανέκδοτο κυκλοφορεί και ένα με τον τοτό.Μας ζητά να μην κάνουμε κάτι που έχει κάνει ο ίδιος.Και ένα άλλο καλό που άκουσα στην εκπομπή του alpha Αρχίζει το Ματς.Αναρωτιόταν όλοι γιατί είναι άδεια η λεωφόρος.Σε άλλη χώρα ζουν?
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Πως τον ετοιμάζουν να γίνει μεγάλος παίκτης...χωρίς να παίζει; Τι στο διάολο, εκπαίδευση Καράτε Κιντ είναι; Τον βάζουν να βάφει φράχτες και να πλένει αμάξια, και όταν είναι έτοιμος θα κλωτσήσει μπάλα; Ο τύπος είναι τελείως ηλίθιος.
Carthago Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Απλο το πραγμα. Στην Ελλαδα ταλεντο θεωρεισαι στα 25 σου. Οποτε ασε να ψηθει λιγο το παληκαρι. Ποιος Τζιοβανι Ντος Σαντος και μαλακιες. Σιγα μην ξερει τι κανει η Μπαρτσα
vlachaquito Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ψάχνω να βρω την χθεσινή δήλωση του Δέλα για το πως κλέβουν το ψωμί των ποδοσφαιριστών και του Νικολαΐδη για την διαιτησία... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ειναι μαζι με τις δηλωσεις του ζηκου, οτι μπαινουν χεσμενοι οι διαιτητες... Μονο να κλαινε ξερουν....Οταν ευνοει ΚΑΙ αυτους, τουμπεκι...
geovard Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Θα σας πω εγώ τι σκέφτεται το σατανικό μυαλό τού Τζίγγερ.Σού λέει άμα δεν τον βάζουμε να παίζει θα πεί ο Φέργκιουσον ότι ο παίχτης είναι πατάτα αφού δεν αρέσει στον προπονηταρά Πεσέιρο κι έτσι απαξιώνοντάς τον, μπορεί καί να μας τον χαρίσουν το καλοκαίρι.Ούτε καν δανεικό.Χάρισμα δώρο πως το λένε.Από δανεικός τελείως τσάμπα!Αφού δεν κάνει σού λέει γιά την Πανάθα θα κάνει γιά ολόκληρη Μάντσεστερ? Είναι ένα σενάριο πού παίζει.Από την άλλη αφού δεν ψήθηκε καλά, τότε στην καλύτερη περίπτωση συμφωνεί η Μάντσεστερ γιά ακόμη ένα χρόνο δανεικό ώστε να ψηθεί καλά στο μαύρο ζουμί του. Ε ρε Τζίγγερ εγκέφαλε!
Panahs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Πως τον ετοιμάζουν να γίνει μεγάλος παίκτης...χωρίς να παίζει; Τι στο διάολο, εκπαίδευση Καράτε Κιντ είναι; Τον βάζουν να βάφει φράχτες και να πλένει αμάξια, και όταν είναι έτοιμος θα κλωτσήσει μπάλα; Ο τύπος είναι τελείως ηλίθιος. http://www.youtube.com/watch?v=LJ4vp4e3MX4 Απλά LOL
johnyboy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 καταπληκτική ατμόσφαιρα και στο voley σήμερα.Μόνο στην ομάδα του ρανταπλάν δεν είναι έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.