Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μπορεί η 7άρα του Τορίνο να είναι βαριά αλλά από τότε εσύ έχεις φάει 3 φορές 5άρες και έχεις και το αρνητικό ρεκόρ ελληνικής ομάδας σε εκτός έδρας άμυνα με 13 γκόλ σε 3 ματσάκια.Οπότε τα ελλάς-ευρώπη ανήκουν στο παρελθόν.

Κατ αρχήν να μην λες "εσύ έφαγες 3 φορές πεντάρες".Δεν τις έφαγα εγώ.Δεν είμαι 'άρρωστος' ώστε να ταυτίζω τον εαυτό μου με την ομάδα.Παρακολουθώ ποδόσφαιρο γιατί μ αρέσει καί απλά από μικρός λέω έτσι ότι είμαι Παναθηναϊκός.

Δεν είναι μες στο μυαλό μου η ομάδα από το πρωΐ πού θα ξυπνήσω μέχρι να κοιμηθώ.Έχω άλλες αξίες καί άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου.Καί πάνω απ όλα δεν είμαι καί δεν πρόκειται να γίνω στρατός κανενός προέδρου.Μόνο όποιος δεν έχει αξία κοιτάζει να βρεί κάποιο νόημα στη ζωή του μέσα από μιά ομάδα-επιχείρηση.

Καί μού ήρθε να σκάσω στα γέλια όταν προ ημερών αυτή η όμορφη κυρία στην κρατική τηλεόραση Φλέσσα νομίζω λέγεται είχε καλέσει τιν Πέτρο Κόκαλη καί τον ρώταγε τι είναι καί τι αντιπροσωπεύει ο Ολυμπιακός κι εκείνος άρχισε να λέει περί ενός άλλου τρόπου ζωής πού σε ανυψώνει καί σε κάνει κοινωνικό άτομο καί δίνει εν ολίγοις νόημα στην ύπαρξή σου!!!!

Θεέ καί κύριε!!

Σιγά μη μας λύσει καί το υπαρξιακό μας πρόβλημα ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός!Μα καλά θέλουν καί τα λένε ή τούς ξεφεύγουν?

Καί να ρωτήσω κάτι απλό.Γιατί να πανηγυρίζω επειδή η ομάδα μου νίκησε τη στιγμή πού αγόρασε τούς καλύτερους παίχτες αφού έχει υψηλότερο μπάτζετ?Μήπως αυτό δεν είναι το φυσιολογικό?Οπότε πού είναι η επιτυχία αν ο Γολιάθ σκότωνε τον Δαυίδ?

Όμως η ιστορία κατέγραψε ως άθλο τη νίκη τού Δαυίδ εναντίον τού Γολιάθ.Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι θα πρέπει να ξέρουνε ότι όταν νικάμε όμάδες σαν τον Εργοτέλη(π.χ) νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανηγυρίζουμε.Αλλά καί γενικότερα αφού το ποδόσφαιρο είναι επιχειρήσεις σήμερα δεν βλέπω το λόγο να φανατιζόμαστε υπέρ τού κάθε ποέδρου πού προασπίζει τα συμφέροντά του.

Θες να ξεσπάσεις να πανηγυρίσεις?Πήγαινε να δείς τον Ζαμπίδη να σπάει στο ξύλο τον Τούρκο.Έχει περισσότερη αξία αυτό.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ερώτηση: Η Καλαμαριά τι budget έχει?

4-0 ?

περισσοτερο απο τη δοξα δραμας :lol:

αραξε καναπεδακο τωρα σκυψε το κεφαλι και μην αλλαζεις θεμα γιατι πουθενα δε σε παιρνει δυστηχως για σενα :eek:

Δημοσ.
4-0 ?

περισσοτερο απο τη δοξα δραμας :lol:

αραξε καναπεδακο τωρα σκυψε το κεφαλι και μην αλλαζεις θεμα γιατι πουθενα δε σε παιρνει δυστηχως για σενα :eek:

Το πουθενά είναι άστοχο και άκυρο εντελώς.

Δημοσ.

cbr600RR επειδη προφανως δεν ασχολεισαι και πολυ με το αθλημα (αφου αναρωτιεσαι γιατι δεν υπηρχε παλμος στην χθεσινη λεωφορο) παιξε με τα μηχανακια σου και ασε την μπαλιτσα

Δημοσ.

Θα πρότεινα στο Ινσόμνια, πριν προχωρήσει στην αποδοχή κάποιου ως μέλος του, να έχει μιά σειρά ερωτήσεων γιά τη μέτρηση τού IQ.

Το μόνο δύσκολο θα ήταν πώς θα εξασφαλιζόταν το 'αδιάβλητο' της εξέτασης.

Όσο κι αν ακούγεται ρατσιστικό αυτό γιά όσους η φύση τούς δώρισε λίγο μυαλό.:-)

Δημοσ.
Θα πρότεινα στο Ινσόμνια, πριν προχωρήσει στην αποδοχή κάποιου ως μέλος του, να έχει μιά σειρά ερωτήσεων γιά τη μέτρηση τού IQ.

Το μόνο δύσκολο θα ήταν πώς θα εξασφαλιζόταν το 'αδιάβλητο' της εξέτασης.

Όσο κι αν ακούγεται ρατσιστικό αυτό γιά όσους η φύση τούς δώρισε λίγο μυαλό.:-)

Δεν γίνεται αυτό ρε συ. Πρέπει να υπάρχουν και Ολυμπιακοί στο forum.

Δημοσ.

Ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Κώστας ο godzillas, ο Πέτρος ο μπαλτάς, ο πεταλούδας ο Νίκος....

(Sorry, δεν άντεξα..Παίζουμε και με τον ΜΠΑΟΚ αύριο... :P)

Δημοσ.
Στο καλο, θα μας λειψει δεν λεω

Έλεος ρε μαλάκα...

Εντωμεταξύ, το δημοσίευμα λέει ότι έχει ρήτρα $250.000, σε περίπτωση που φύγει ο Ομπράντοβιτς.

Να τι λέει και ένας Ισπανός για το θέμα:

I recomend not to take very seriously these articles, they are just dreaming about Saras since he said he was leaving the NBA, they simply were really dissapointed when Savic didnt wanted to pay him and let him go, and now, without almost any fundament they take the issue to the surface again.

I wish he would be again in ACB but, by now, they are just dreaming, believe me.

The Smodis affair is far more praiseworthy.

Δημοσ.
Με την καμια...μετα το καζο με τον σισκα δεν νομιζω να εχουν τετοιο γελοιο ορο..

Εγώ σου λέω τον έχουν. Θα φύγει ο Ομπράντοβιτς; ;)

Δημοσ.
Εγώ σου λέω τον έχουν. Θα φύγει ο Ομπράντοβιτς; ;)

lol σωστο και αυτο.. Αν και χωρις πλακα, σε περιπτωση φυγης του messina (για μενα ακρως απιθανο) τοτε μην υποτιμαται τα ρουβλια απο την μοσχα...μπορει να κανουν ζημιες...

Δημοσ.

Nαι, που εχει αναγκη ο Ομπραντοβιτς τα λεφτα και θα σηκωθει να φυγει. Ουτε Ρωσσος ειναι ουτε καλυτερα θα βρει στην ΤΣΣΚΑ. Μπορω να βρω 2 λογους που ο Σισκα προτιμησε την ΤΣΣΚΑ αλλα κανενα που να κανει τον Ζοτς να φυγει απο τον Παναθηναικο για την ΤΣΣΚΑ χωρις να το θελει(αν θελει και 1000Ε τον μηνα να του δινουν θα παει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...