Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυργιάκο, Bouga και λοιποί, κρατήστε και μια πισινή, παίζετε στο Λονδίνο και έχει πάρει αέρα το κεφαλάκι σας. Αν, αν λέω, φάτε καμμιά 3άρα φαντάζομαι ότι δεν θα παρεξηγηθείτε να μπαίνουμε να γράφουμε με 20άρια πράσινα fonts ό,τι @@ μας κατέβει στο κεφάλι. Ή αν χάσετε από τον παοκ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κυργιάκο, Bouga και λοιποί, κρατήστε και μια πισινή, παίζετε στο Λονδίνο και έχει πάρει αέρα το κεφαλάκι σας. Αν, αν λέω, φάτε καμμιά 3άρα φαντάζομαι ότι δεν θα παρεξηγηθείτε να μπαίνουμε να γράφουμε με 20άρια πράσινα fonts ό,τι @@ μας κατέβει στο κεφάλι. Ή αν χάσετε από τον παοκ.

Κοίτα καταλήγουμε στο ότι δεν σηκώνει καμία πλευρά την καζούρα και ας λέμε όλοι ότι μας αρέσει.

Προχτές στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο μπάσκετ ο μόνος που έγραφε στο τοπικ του γαύρου ήμουν εγώ που δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ. Και όταν είπα ότι το παρακάνουν με αυτά που γράφουν μου είπαν ότι είναι ελεύθεροι να γράφουν όπου θέλουν και ότι κάνουν καζούρα.

Πιστεύει κανείς ότι αν χάναμε έστω και 0-1 από την Τσέλσι δεν θα έμπαινε κανείς από αυτούς που τώρα διαμαρτύρονται "Μαμά με κοροϊδεύουν" να μας κάνεις καζούρα;

Απλός προς το παρών εμείς φέραμε Χ και εσείς αποκλειστήκατε και τώρα που τα παιδιά σπάνε πλάκα εις βάρος σας το παίζεται ιδεολόγοι. Μονά-ζυγά δικά σας δηλαδή.

Δημοσ.

The_Edge εγω δεν θέλω μόνο 3 αλλά πολλά παραπάνω.

Να σπάσουν το ρεκόρ τους(ναι ναι την 7άρα) για να μπουν στο καβούκι τους.

Εγω πιστέυω απο τον παοκ θα χάσουν εκτός αν παίξουν 12vs12...

Δημοσ.

η καζουρα πρεπει να εχει κι αυτη μια λογικη

αν χασω στην Τσελσι δε νομιζω οτι εχει δικαιωμα να μου κανει καζουρα καποιος ειδικα αν βλεπει τη διοργανωση αυτη με το κιαλι

αν ομως βγω και πω οτι θα παω να τους ριξω 4 μπαλακια εκει μεσα και φαω 10

μπορουν να βγουν και οι πετρες να μου κανουν καζουρα

Δημοσ.

χαχα τι εγινε σας πειραξε η καζουρα?

συγκρινετε CHLESEA ομαδα των 400 εκατομμυριων με την Rangers :lol:

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Μπρόουντφουτ, Γουίρ, Κουεγιάρ, Πάπατς (66΄ Νέισμιθ), Νόβο, Φέργκιουσον, Χεμντανί (69΄ Μπερκ), Άνταμ (66΄ Ντέιλι), Μπόιντ, Ντέιβις. υπερπαιχτες καταξιωμενοι στο διεθνες ποδοσφαιρο..

ΤΣΕΛΣΙ (Άβραμ Γκραντ): Τσεχ, Καρβάλιο, Άλεξ, Α. Κόουλ, Μπελέτι, Εσιέν, Μπάλακ, Μακελελέ, Μαλουντά (Καλού ʼ75), Ντρογκμπά, Τ. Κόουλ (Ανελκά ʼ75). πουθεναδες ασχετοι

ο ολυμπιακος μαγκες τον στοχο του τον πετυχε και οτι κανει τωρα ειναι ενα βημα παραπανω.. σε αντιθεση με τον βαζελο που κατρακυλα τα σκαλοπατια με κωλοτουμπες..

Ο ποστιγκα ανυπαρκτος

ο Εκι για ποιο λογο υπαρχει? αν επαιζε απο την αρχη τηα τρωγατε +2 ακομα :lol:

ο μορρις μασ εδειξε ξανα δειγμα του περισιου ταλεντου του.. τελικα αυτο το παιδι μονο για να πεταει την φανελα κατω ειναι..

Ο Τεσσειρο εδειξε προπονητικη ικανοτηα ισαξια ενος χαμστερ.. ελπιζω να τον κρατησετε για τουλαχιστον 5 χρονια για να μασ διακσεδαζετε..

ο πρασινος λαος γεμισε για αλλη μια φορα το υπερσυγχρονο γηπεδο της λεωφορου τετοιο παλμο και τετοια κερκιδα ουτε στα ονειρα μου δεν εχω δει.. :eek::eek:

ειστε απλα αξιοι της μοιρας σας.. ουτε τον χλευασμο δεν αξιζετε.. απλα υπαρχετε για να γελαμε.. ξεπερασατε και τον βεγγο

ελλας ευρωπη καταδυσιακος! ;)

Δημοσ.

καλά εσύ, κάνε καμιά σοβαρή πορεία στην Ευρώπη πολλές φορές και όχι μία φορά/πυροτέχνημα και μετά μίλα...

Κάτσε να δεις, πώς το είπε ο Αλεξανδρής τότε που θα παίζατε με την Man United...A! "Έντεκα αυτοί έντεκα εμείς!"... Θυμάσαι και σκορ, γιατί από τα πολλά που έχετε ρουφήξει, μου διαφεύγει...

Δημοσ.

είναι λογικό και αναμενόμενο.

τόσα χρόνια λιώσιμο στον καναπέ ένας γαύρος

και τρώγοντας τέτοια πίκρα στην ευρώπη από

ομάδες που έχουν την Rangers ως πρότυπο

πως να μην βγάζουν το άχτι τους τώρα;

ξέρετε πόσες ομάδες έγιναν γνωστές σε Ελλάδα και Ευρώπη λόγο του γαύρου;

εμείς τα χάλια μας έχουμε, απλά οι Σκώτοι μας το (ξανα)θύμισαν.

Δημοσ.
χαχα τι εγινε σας πειραξε η καζουρα?

συγκρινετε CHLESEA ομαδα των 400 εκατομμυριων με την Rangers :lol:

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Μπρόουντφουτ, Γουίρ, Κουεγιάρ, Πάπατς (66΄ Νέισμιθ), Νόβο, Φέργκιουσον, Χεμντανί (69΄ Μπερκ), Άνταμ (66΄ Ντέιλι), Μπόιντ, Ντέιβις. υπερπαιχτες καταξιωμενοι στο διεθνες ποδοσφαιρο..

ΤΣΕΛΣΙ (Άβραμ Γκραντ): Τσεχ, Καρβάλιο, Άλεξ, Α. Κόουλ, Μπελέτι, Εσιέν, Μπάλακ, Μακελελέ, Μαλουντά (Καλού ʼ75), Ντρογκμπά, Τ. Κόουλ (Ανελκά ʼ75). πουθεναδες ασχετοι

ο ολυμπιακος μαγκες τον στοχο του τον πετυχε και οτι κανει τωρα ειναι ενα βημα παραπανω.. σε αντιθεση με τον βαζελο που κατρακυλα τα σκαλοπατια με κωλοτουμπες..

Ο ποστιγκα ανυπαρκτος

ο Εκι για ποιο λογο υπαρχει? αν επαιζε απο την αρχη τηα τρωγατε +2 ακομα :lol:

ο μορρις μασ εδειξε ξανα δειγμα του περισιου ταλεντου του.. τελικα αυτο το παιδι μονο για να πεταει την φανελα κατω ειναι..

Ο Τεσσειρο εδειξε προπονητικη ικανοτηα ισαξια ενος χαμστερ.. ελπιζω να τον κρατησετε για τουλαχιστον 5 χρονια για να μασ διακσεδαζετε..

ο πρασινος λαος γεμισε για αλλη μια φορα το υπερσυγχρονο γηπεδο της λεωφορου τετοιο παλμο και τετοια κερκιδα ουτε στα ονειρα μου δεν εχω δει.. :eek::eek:

ειστε απλα αξιοι της μοιρας σας.. ουτε τον χλευασμο δεν αξιζετε.. απλα υπαρχετε για να γελαμε.. ξεπερασατε και τον βεγγο

ελλας ευρωπη καταδυσιακος! ;)

Ερώτηση: Η Καλαμαριά τι budget έχει?

Δημοσ.

Κυριακος ειναι...τοσο δυσκολο ειναι να ξερετε πως γραφονται τα ονοματα;:lol:

Και για το αλλο που λες...ξαναδιαβασε μονος σου αυτο που εγραψες και μετα αν δεν βαλεις τα γελια να με λενε ΚυρΓιακο!:lol:

Θα αποκλειστω εγω απο τη Τσελσι στους 16 του Τσουλου μια ομαδα με 10πλασιο μπατζετ απο τη δικια μου και ενα απο τα φαβορι για τη κουπα και θα ερθεις εσυ που αποκλειστηκες απο τους ξυλοκοπους της Σκωτιας στους 32 του ΟΥΕΦΑ να μου κανεις καζουρα;:P

Να ερθεις και εσυ και ολα τα φιλαρακια σου για να διασκεδαζουμε...ειναι σαν να ερχομαι εγω στο μπασκετ που ειμαι σουργελο να κανω καζουρα σε εσας γιατι αποκλειστηκατε απο το φαιναλ φορ της Ευρωλιγκας!

Υ.Γ 1

Κριμα που δεν ηρθες με τα πρασινα fonts και στο 4-0 να κανεις καζουρα!:P

Υ.Γ 2

Καλα ο Τεσειρο δεν ηθελε ισοπαλια με 1-1;Απλα εκανε λαθος στο παιχνιδι ο ανθρωπος!:lol:

Δημοσ.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μπω στο thread του Ολυμπιακού και πω Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, εάν δεν βρίσω και δεν προσβάλω μέλη και κάποιος παραπονεθεί, μιλήσει για αντι-Ολυμπιακούς και άλλες τέτοιες παπαρίτσες, έχει αρπάξει καντήλια.

And that's a promise.

Τρομαξα μπορω να πω...

Φιλε μου θα στο πω και εσενα και σε ολους τους υπολοιπους...να μπαινετε στο δικο μας thread και να γραφετε οτι γουσταρετε δεν εχω κανενα προβλημα.

Αλλα οτι κανετε να το δεχεστε κιολας!Γιατι λιγη καζουρα σας καναμε και ξεσηκωθηκατε ολοι λες και σας βρισανε!Ενω οταν πεταγατε τα δικα σας με τη Καλαμαρια και τον Εργοτελη ηταν ολα καλα!

Δημοσ.
καλά εσύ, κάνε καμιά σοβαρή πορεία στην Ευρώπη πολλές φορές και όχι μία φορά/πυροτέχνημα και μετά μίλα...

Κάτσε να δεις, πώς το είπε ο Αλεξανδρής τότε που θα παίζατε με την Man United...A! "Έντεκα αυτοί έντεκα εμείς!"... Θυμάσαι και σκορ, γιατί από τα πολλά που έχετε ρουφήξει, μου διαφεύγει...

Τα 5 που αρπαξες εσυ απο την ιδια ομαδα δεν νομιζω να σου διαφευγουν...

Δημοσ.
Ερώτηση: Η Καλαμαριά τι budget έχει?

Γι αυτό έχουμε μικρήνει τόσο πολύ. Αντί να βλέπουμε τα δικά μας χάλια.. προσπαθούμε να βρούμε τα χάλια των άλλων.

Προβλέπω το μέλλον... : Χάνουμε και το πρωτάθλημα , βγαίνει ο Πεσέιρο και κάνει δηλώσεις οτι παίξαμε φοβερό ποδόσφαιρο όλη την χρονιά , νομίζει οτι έχουμε σηκώσει και τις τρείς κούπες φέτος και το χειρότερο είναι οτι έχει πείσει και τον Τζίγκερ οτι όντως τις έχουμε σηκώσει!

Δημοσ.
Τρομαξα μπορω να πω...

Φιλε μου θα στο πω και εσενα και σε ολους τους υπολοιπους...να μπαινετε στο δικο μας thread και να γραφετε οτι γουσταρετε δεν εχω κανενα προβλημα.

Αλλα οτι κανετε να το δεχεστε κιολας!Γιατι λιγη καζουρα σας καναμε και ξεσηκωθηκατε ολοι λες και σας βρισανε!Ενω οταν πεταγατε τα δικα σας με τη Καλαμαρια και τον Εργοτελη ηταν ολα καλα!

Έχουμε προφανώς να κάνουμε με πρόβλημα κατανόησης. Τώρα αν δε θες να καταλάβεις ή δε μπορείς, τι να πω, μάλλον ιατρικό είναι το θέμα.

Δεν έχω πρόβλημα να γράφεις ό,τι θες εδώ πέρα. Το πρόβλημά μου είναι οι μαλακίες που λέτε όλα μαζί όταν γράψει κάποιος κάτι για τον Ολυμπιακό στο αντίστοιχο thread. Και καζούρα να μην είναι, κλαψομουνιάζετε όλα μαζί σαν τις παρθένες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...