antreaslam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δε θα ηταν καλυτερο να στηριξετε αυτη την ομαδα που πηρε καποιους καινουριους(καλους)παιχτες,και στο τελος να δειτε τι κανατε?Δε καταλαβαινω τι μπορει να αλλάξει τωρα. συμφωνω στο 95% αυτων που λες...το μονο που μπορει να αλλαξει,κ γιαυτο γκρινιαζω κιολας,ειναι ο αιδεσιμοτατος μπακε....
KaizerSoze Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 θεωρω απιστευτα αδικη την κριτικη στον βυντρα,ειδικα το κραξιμο στο παιχνιδι του σαββατου που ηταν απο τους ελαχιστους διασωθεντες.κ αυτο που τονιζω,ειναι οτι δε χρειαζεται να τον κραζουμε,τουλαχιστον εντος γηπεδου,γιατι δεν φταιει αυτος για ολα τα δεινα της ομαδας!Μα συμφωνω απολυτα!!ΠΟΤΕ μου δεν εκραξα τον Βυντρα μεσα στο ματς γιατι δεν κερδιζω τιποτα.Η μαλλον εκραξα οταν ηταν απαραδεκτος,προκειμενου να γινει αλλαγη.Αυτο ομως δεν ειχε να κανει με τον Βυντρα,το ιδιο κανω για Παπ,Εκι,Μορις,Γκουμα,οποιονδηποτε μπας και ξυπνησει ο προπονητης-εξαιρειται ο Μπισκαν,ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν χρειαζεται κανεις να γιουχαρει για να δεις τι παλτο ειναι ο Μπισκαν,και αφου παιζει με βυσμα οσο και να κραξεις δεν τον βγαζει Αυτα στο γηπεδο.ΕΔΩ θα λεω την γνωμη μου.Και η γνωμη μου ειναι οτι στο 4-3-3,ΕΙΔΙΚΑ στο 4-3-3 ΤΑ ΜΠΑΚ ΣΤΑ ΑΚΡΑ πρεπει να ειναι παικταραδες.Γιαυτο μου φταιει ο Βυντρα περισσοτερο απο τον Ιβανσιτζ.ΚΑΙ ο Δαρλας θα μου εφταιγε,αλλα αυτος εχει μονο 0,5 σεζον ενω ο Βυντρα εχει 2 γεματες αρα νομιζω οτι ειναι ασφαλες να κρινω πλεον
KaizerSoze Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Για το 4-3-3 ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? Πως τους εχει ερθει να παιξουν 4-3-3?? Επειδη παιζει η Μπαρτσα,η Τσελσυ και μερικως η Αρσεναλ? Μα αυτες πληρωνουν τα μαλλιοκεφαλα τους για παικτες του 4-3-3.ΤΟ 4-3-3 ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ συστημα το οποιο θελει καλους παικτες.Οταν αποδωσει,γαμαει αλλα δεν μπορει να το παιξει ο καθε Παναθηναικος. Μαλακας ειναι ο Φερκιουσον που παλευει ακομα με 4-4-2?Τα "πειραματα" τα κανει οποιος εχει φραγκα να παρει τα καλυτερα "υλικα".Δηλαδη αν η Τσελσυ παρει 3 αμυντικους ογκολιθους,2 χαφ που κοβουν και δημιουργουν σαν κραμα Νταβιντς-Μαραντονα και παιξει 3-2-5 θα παιξουμε και μεις 3-2-5?
Puppet-Master Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δε θα ηταν καλυτερο να στηριξετε αυτη την ομαδα που πηρε καποιους καινουριους(καλους)παιχτες' date='και στο τελος να δειτε τι κανατε?Δε καταλαβαινω τι μπορει να αλλάξει τωρα. [/quote'] χιλια δικια εχεις αλλα πως θα εκτωνοθουν τα παιδακια μωρε?
antreaslam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Για το 4-3-3 ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? Πως τους εχει ερθει να παιξουν 4-3-3?? Επειδη παιζει η Μπαρτσα' date='η Τσελσυ και μερικως η Αρσεναλ? Μα αυτες πληρωνουν τα μαλλιοκεφαλα τους για παικτες του 4-3-3.ΤΟ 4-3-3 ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ συστημα το οποιο θελει καλους παικτες.Οταν αποδωσει,γαμαει αλλα δεν μπορει να το παιξει ο καθε Παναθηναικος. Μαλακας ειναι ο Φερκιουσον που παλευει ακομα με 4-4-2?Τα "πειραματα" τα κανει οποιος εχει φραγκα να παρει τα καλυτερα "υλικα".Δηλαδη αν η Τσελσυ παρει 3 αμυντικους ογκολιθους,2 χαφ που κοβουν και δημιουργουν σαν κραμα Νταβιντς-Μαραντονα και παιξει 3-2-5 θα παιξουμε και μεις 3-2-5?[/quote'] ΜΠΡΑΒΟ! ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ο καθε προπονητης θα παιξει 3-2-5,κ στον παναθηναικο μπορει στο 3 να εχει μεσα κ τον κωτσιο,κ στους 2,τζιωλη +αντριτς!κ μετα θα λεμε παλι,γιατι με τοσο καλο υλικο δε μπορει να παιξει μπαλα η ομαδα? το 4-4-2,ειδικα για εντος ελλαδας,ειναι "ταμαμ" που ακουσα κ καποιον να λεει! μπορεις να βαλεις 1 αμυντικο χαφ για πιο επιθετικο συστημα,και 2 στα ακρα,κ διαφορες παραλλαγες!κ επειδη ΚΑΝΕΝΑ μπακ δεν μπορει να ανεβει αξιολογα (εκτος ισως απο γεωργατο κ δαρλα,που δεν γυρνανε ευκολα+γρηγορα),ειναι οτι πρεπει για να μην εισαι υποχρεωμενος ως ομαδα,να ψαξεις να βρεις καλα(κ αρα πολυ ακριβα ) μπακ! αυτη τη μπουρδα,οποιος προπονητης ερχεται,να αλλαζει συστημα,πρεπει να σταματησει.τον προπονητη που θα παρεις,πρεπει να μπορει ναπαιζει το συστημα της ομαδας!(τωρα,η ομαδα βεβαια δεν εχει συστημα,αλλα εγω μιλαω για ουτοπικες καταστασεις,που θα εχουμε γινει ΟΜΑΔΑ,με ολη τη σημασια της λεξεως)!
IOCTL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 antreaslam με όσα έχω διαβάσει από σένα , σύμφωνα με την άποψη μου δεν έχεις ΙΔΈΑ από μπάλα όταν μου λες ότι: 1) ο βύντρα είναι παίχτης του 9 , 10 . (ποια ελληνική πραγματικότητα? δεν το καταλαβαίνω αυτό). Τον βύντρα τον κράζουμε μπας και τον κάνουνε αλλαγή , αφού 2 χρονια τώρα είναι ο χειρότερος μακράν παίχτης... Ο τύπος κάνει τα απίστευτα λάθη είτε είναι φιλικό , είτε επίσημο , είτε εθνική ελλάδος , είτε τάβλι. Και μην ακούω περί ψυχολογίας και συναισθημάτων , γιατί αν είναι έτσι να του δώσουμε του παιδιού 4 ψυχολόγους να τον ενθαρρύνουν μπας και παίξει μπάλα. 2) από την άλλη θες να διώξουνε τον προπονητή όταν έχει παίξει μονο 2 παιχνίδια!!! και είναι ξένος και δεν ξέρει τους παίχτες καλά , την ομάδα καλά και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στην ελλάδα. και θες να φύγει. Αν λοιπόν πούμε ότι έχεις δίκιο εδώ και φταίει ο προπονητής μην κατηγορείς τον μπάκε αλλα αυτόν που τον έφερε. Για τους υπολοιπους (γαμπρούς και τσάτσους) που λέτε ότι γκρινιάζουμε... 10 χρονια δεν γκρινιάζαμε και τα είδαμε τα τα αποτελέσματα. Πέρυσι έγινε το ΚΡʼΞΙΜΟ τις χρονιας στο παιχνίδι με τον ΗΡΑΚΛΉ και από τότε η ομάδα άρχισε να ρολάρει. Φέτος λοιπόν καθόλου ανοχή. Ας φάνε το κράξιμο μπας και ξυπνήσουνε από νωρίς. Αν και προσωπικά εγώ διαμαρτύρομαι με την αποχη. ΥΣ. σωστός ο KWSN_Men
crach13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 παλικαρια για πειτε μου κατι.Στο 4-4-2 και στο 4-3-3 αντιστοιχα ποιους παιχτες θα βαζατε?
antreaslam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 καταρχην,ξαναγραψτο ελληνικα,γιατι απαγορευεται να γραφεις ετσι απο τους κανονισμους του φορουμ. παμε τωρα! ειπα οτι ειναι ΠΟΛΥ καλος αμυντικος,κ επιμενω!κ δε διαφωνει κανεις οτι ειναι πολυ καλος αμυντικος!αν ζητας απο τον βυντρα να ανεβαινει ,ειναι φυσικα λιγος! ο προπονητης τωρα?ειναι εδω απο το μαιο!εχει κανει προετοιμασια!εφοσον δε σε ενδιαφερει η ψυχολογια του βυντρα,γιατι σε ενδιαφερει που δεν εχει προσμαρμοστει αντιστοιχα ο μπακε?προσωπικα, ποσως με ενδιαφερει! ας προσαρμοζοταν! δηλαδη,αν ο προπονητης θελει ενα 6μηνο για να καταλαβει που ηρθε,οι παιχτες θελουν 2-3 χρονακια? μετα το παιχνιδι με τον ηρακλη,η ομαδα ρολαρε,οχι γιατι κραξαμε,αλλα γιατι εχασε τα παντα,κ μετα, δεν ειχε κανεναν στο γηπεδο για να την κραξει. απλα το κραξιμο συσπειρωσε λιγο περισσοτερο τους παιχτες (ομως εναντιον κ του κοσμου)!θυμισου 2-3 χρονια πριν,να εχουμε ξεφυγει 15 βαθμους εμεις κ ο γαβρος απο το αεκ,κ εκεινο ΞΑΦΝΙΚΑ,να παιζει μπαλαρα κ να πλησιαζει στους 3,ενω εμεις κ ο γαβρος κερδιζαμε μισο-μηδεν!αυτο σημαινει οτι ρολαρε οτ χανουμι?ΟΧΙ! απλα δεν ειχε αγχος πια! αν θελεις να κραξεις,καλα κανεις κ κραζεις απο καναπε κ απο φορουμ,γιατι στο γηπεδο κανεις κακο στην ομαδα! τελος,να σου επιστρεψω τον χαρακτηρισμο που με τοση ευκολια εκανες φιλε μου,κ να σου ζητησω να προσεχεις τα λογια σου! κ επισης να σου πω,οτι οταν η κερκιδα σταματησε να κραζει το μπασινα,ο αγγελος ηταν ΜΟΝΙΜΟΣ MVP... μη μου λες λοιπον οτι η ψυχολογια ΔΕΝ παιζει ρολο στον αθλητισμο! ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα!(θυμισου την ομαδα του 96 που εφτασε,κ την ομαδα του 97 τι επαθε,με μικρες προσθαφαιρεσεις)! (θυμισου ομαδαρες του παναθηναικου στο μπασκετ να χανουν,κ ξαφνικα ο σουμποτιτς,να φτιαχνει την ψυχολογια της ομαδας,κ να το σηκωνει μεσα στο σεφ). ΥΓ:αφου μου λες να μην κραζω τον μπακε,αλλα αυτον που τον εφερε,ΕΣΥ γιατι κραζεις τον βυντρα,και οχι αυτον που τον βαζει,κ αυτον που τον εφερε?
antreaslam Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 παλικαρια για πειτε μου κατι.Στο 4-4-2 και στο 4-3-3 αντιστοιχα ποιους παιχτες θα βαζατε? καλα,για 4-3-3,θελεις ακομα τουλαχιστον 3 παιχτες! (αριστερο κ δεξι μπακ,κ σεντερ φορ)!κ αρνουμαι να μιλησω για το κωλοσυστημα ! σε 4-4-2,αντονσον κ μορις,δεξια αν ειναι καλα κ δεν του εχει φυγει ποντος,τον νιλσον, αριστερα τον δαρλα (ή καποιο πραγματικο αριστερο μπακ τελος παντων)! αμυντικο χαφ,ΣΙΓΟΥΡΑ τον μποβιο,δεξια τον βικτορ! απο κει κ περα,αναλογα με το ποσο επιθετικα θες να παιξεις! δηλαδη,ειτε διπλα στον μποβιο τον μπισκαν(τον περσινο ομως,του 2ου μισου του πρωταθληματος), ειτε για πιο επιθετικα τον εκι(οταν επιστρεψει),με αριστερα τον ιβαντσιτς,ειτε μεχρι να επιστρεψει ο εκι,αριστερα τον ρομερο,κ τον ιβαντσιτς στη μεση(πολυ επιθετικο το τελευταιο)! μπροστα υποχρεωτικα, παπ+σαλπι,με την ελπιδα οτι καποια στιγμη θα παρουμε σεντερ φορ!
IOCTL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 α. διαφωνώ και πιστεύω οτι είναι πολύ λίγος και για αμυντικός. Κάνει τρομερές γκέλες μέσα στην μεγάλη και μικρή περιοχή. Έκοψε σε ενα παιχνίδι τον Ροναλντίνιο και τον κάναμε παιχταρά. β. Επαναλμβάνω. Τον "κραζουμε" μπας και τον κάνει αλλαγή. Άρα αυτό ειναι διαμαρτυρία προς τον προπονητή. Όσο για τον κάβουρα εχω εκφράσει εδώ και αρκετό καιρό την άποψη οτι αυτός έχει προκαλέσει την κατάντια του ΠΑΟ. γ. Δεν σε είπα και καμπούρη . Οτι δεν ξέρεις μπάλα είπα.
Lucifer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 IOCTL επειδή λυπάμαι να στείλω τόσο μεγάλο ποστ άπατο, δν το κάνεις μια στα ελληνικά?
tzinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 μα ο ολυμπιακός για μένα έχει πλέον αρκετά καλούς παίχτες για να εφαρμόσει το 4-3-3, όπως και ο παναθηναϊκός. Βέβαια κάποιες αλλαγές και διορθώσεις τις χρειάζονται ακόμα. Για 4-3-3 όπως το βλέπω εγω παιχτες κλειδι ειναι το επιθετικό χαφ και οι 2 σωστοι ακραίοι επιθετικοι. Μετα ενα καθαρο σεντερ φορ περιοχής, 2 αμυντικα χαφ σκυλοι και να υπάρχουν και ικανά και γρήγορα μπακ. Τα αμυντικά χαφ πρεπει να είναι κολόνες αμυντικά και να βγάζουν και καμία καλή πασουλα, θα πρέπει να κινούνται λίγο πίσω από το ημικύκλιο και στην επίθεση όποτε χρειάζεται να ανεβαίνουνε λίγο, αλλά όχι και οι δυο μαζί πιστεύω, κάποιος πρέπει να κρατάει τα μπόσικα. Το κλειδί σε αυτό το σύστημα είναι να έχεις τους κατάλληλους ακραίους, λέμε 3 επιθετικούς αλλά οι δυο πλάγιοι πρέπει πλέον να είναι ένα κράμα μπουκαδορου, εξτρεμ και σεντερ φορ, να εχουν ταχυτητα, σεντρα, τρϊπλα και να πατανε και περιοχή. Τα μπακ πρέπει να ανεβαίνουν αλλά και να έχουν και γρήγορες επιστροφές και να συνεργάζονται με τους ακραίους επιθετικούς. Το σεντερ φορ, το καταλαβαίνετε όλοι, αν θα πάει καλά εξαρτάται και από τους ακραίους και απο τον επιθετικό χαφ που με τις κάθετες πάσες φτιάχνει το παιχνίδι ξεκινώντας πάνω απο το ημικύκλιο. Ο παναθηναϊκός λοιπόν, με ρομερο, βικτορ, ιβανσιτζ και πασπαρτού Παπαδόπουλο και σαλπιγκιδη στους ακραίους είναι δυνατός και έχει τους κατάλληλους παίχτες (ενστάσεις έχω για τον ρομερο, δεν μου γεμίζει το μάτι). Μαντζιος, σαλπιγκιδης άντε και Παπαδόπουλος παίζουν σεντερ φορ αν και μόνο ο μαντζιος θυμίζει τον σεντερ φορ που απαιτεί το σύστημα. Αμυντικά χαφ έχουμε σε πλειονότητα, μποβιο, μπισκαν, τζιολη, αντριτς, απλά κανείς δεν βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση και ο μπισκαν δεν θα βρεθεί ποτέ γιατί κοιμάται και είναι άμπαλος. Που ναι το πρόβλημα μας????στα 2 μπακ, στο ανύπαρκτο καθαρό επιθετικό χαφ και από ότι φαίνετε αμυντικά χαφ ναι μεν πολλά υπάρχουν αλλά πόσες φορές θα δούμε και τους 2 σε καλή μέρα στο κέντρο?? Άρα κάμποσα προβληματάκια, που ξεπερνιούνται όμως άμα ξεκολλήσουμε (κυριε μπακε) από εμμονές του στυλ βαφτίζουμε τον ιβανσιτς γκονζαλες, βάλουμε τον τζιολη αντί του υπνο-μπισκαν και κάνουμε και ένα ευχέλαιο να μάθουνε τα μπακ μας μπάλα! Ε και πες ότι το γυριζει σε 4-4-2, τα μπακ πάλι αμπαλα θα ναι, ο μπισκαν πάλι θα τον ξύνει και χάνεις και την δύναμη από την μπροστινή δυνατή 3αδα και επίσης πάλι δεν υπάρχει δημιουργός παιχνιδιού, δεν υπάρχει ενας ριμπο να φτιάχνει φάσεις. Πάμε στον ολυμπιακό, σεντερ φορ Κωνσταντίνου και μετά το χάος, αλλά όσο είναι καλά ο Κωνσταντίνου είσαι πάνω από οκ. Τα μπακ απ στα σεντερ φορ, απλα βαφτιζονται σεντερ φορ!! Ακραίοι άφθονοι και ιδανικοί για 4-3-3, καστιγιο, οκκας, τζολε, παππας, μπαμπγκιντα, όλοι γρήγοροι, τριπλαδοροι και μπουκαδοροι και ορισμένοι και με καλή σέντρα. Αν είχαμε και κάποιον άλλο αντί για μπορχα στα σεντερ φορ θα ήμασταν ΣΟΥΠΕΡ, αλλά και έτσι καλά είναι. Επιθετικό χαφ, εχχμμμ ένα από τα καλύτερα της ιστορίας του ποδοσφαίρου και η διαφορά τον δυο ομάδων, όλοι μαζί ΡΙΜΠΟΟΟΟ. Ο φουλ ολυμπιακός έχει καλύτερη επιθετική λειτουργία από ΠΑΟ. Όμως πάσχει στα 2 αμυντικά χαφ όπου υπάρχει μόνο ο στολτιδης και όποιος άλλος μπει εκεί απλά πάλι βαφτίζεται αμυντικό χαφ. Επίσης ενώ η δεξιά πλευρά αμυντικά πλέον είναι βράχος, αριστερά πήραμε κάποιο νούμερο ονόματι ντομι και ειμαστε χειρότερα από πέρσι. Άρα πρόβλημα αμυντικά στο κέντρο και αριστερά. Κατά τα άλλα φουλ καλυμμένοι για 4-3-3 4-3-3 μπορούν να παίξουν οι ελληνικές ομάδες, τους παίχτες τους έχουν (κατά 80%) πλέον, προπονητή να τους το μάθει?? ο σολιντ κάτι πάει να κάνει και μην ξεχνάτε ότι ομάδα πλήρης ακόμα δεν έχει παίξει με τους τραυματισμούς. Ο μπακε δεν ξέρω τι ρόλο βαράει, αλλά δεν νομίζω ότι ξέρει το σύστημα και τους παίχτες, ειδικά άμα βάζει ιβανιστς κέντρο, μαντζιο δεξιά και λέει στους επιθετικούς να παίζουν άμυνα και στα μπακ να μην περνάν την σέντρα και κουτουλάνε μεταξύ τους! Για μένα φταίει ο μπακε σε όλα, το παίζε άνετος και ότι δεν θέλει χρόνο αλλά έχει νέους παίχτες, λάθος προετοιμασία και ακόμα δεν ξέρει πως να τους χρησιμοποιήσει ούτε εφαρμόζει το 4-3-3 σωστά, το ότι το γυρίζει σε 4-4-2 μοιάζει κίνηση πανικού όσο και αν αυτό μπορεί να βοηθήσει.
gvaggis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Το ρεπορτάζ του ΠΑΟ αναφέρει: Στο φίλικό με την ένδοξη ομάδα του Κόρωπίου ο Παναθηναικός αγωνίστηκε με 4-4-2 Τα δυο γκολ της ομάδας τα έβαλε ο βασανισμένος Θεοδωρίδης.. Ο Μπάκε από την αρχή της σεζόν είχε πει πως η ομάδα θα πρέπει να παίζει 2 συστήματα πολύ καλά ώστε να μπορείνα τα αλλάζει κατά τη διάρκεια του αγώνα.Δεν είχε διευκρινήσει ποιά θα είναι αυτά,απλά εμείς γνωρίζαμε ότι το αγαπημένο του είναι το 4-3-3. Οι σκέψεις του πλέον είναι να πάει ο Βίκτορ δεξιά,να βγει ο Μπίσκαν από βασικός και να καλύπτει το κέντρο ο Μπόβιο με τον Ιβανσιτς. Ο Ρομέρο αριστερά και στη κορυφή ο Παπ και ο Σαλπ... Λοιπόν επειδή το κουράσαμε πάρα πολύ με το 4-3-3 και τις λάθος επιλογές του και κοντεύουμε να γίνουμε βαρετοι,αφήστε να δούμε πλέον αν και η κλασικούρα του 4-4-2 θα μας σώσει κ τα ξαναλέμε...
tzinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Για το 4-3-3 ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? Πως τους εχει ερθει να παιξουν 4-3-3?? Επειδη παιζει η Μπαρτσα' date='η Τσελσυ και μερικως η Αρσεναλ? Μα αυτες πληρωνουν τα μαλλιοκεφαλα τους για παικτες του 4-3-3.ΤΟ 4-3-3 ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ συστημα το οποιο θελει καλους παικτες.Οταν αποδωσει,γαμαει αλλα δεν μπορει να το παιξει ο καθε Παναθηναικος.[/quote'] αυτό δεν το καταλαβαίνω, δηλαδή οι παίχτες για 4-4-2 είναι πιο φτηνοί απο αυτους για 4-3-3 και υπάρχουν διαφορετικές αγορές?? για 4-3-3 ψωνίζουν οι μεγιστάνες και οι μικρές ομάδες ψωνίζουν απο άλλο σακί με παίχτες για 4-4-2?? δεν στέκει ρε παιδία και αν το σκεφτείς οι παίχτες που σου λείπουν δεν ειναι παίχτες που παίζουν αποκλειστικά 4-3-3, δυο καλά μπακ και ενας δημιουργικός χαφ (που σου λείπουν τώρα) να φτιάχνει παιχνίδι χρειάζονται και στο 4-4-2 και στο 4-3-3. Τους παίχτες κλειδί για 4-3-3 όπως νομίζω εγώ και λέω πιο πάνω (βαρύ σεντερ φορ περιοχής, σωστούς ακραίους επιθετικούς και αμυντικά χαφ σκυλους) τους εχουν και οι δυο ομαδες. Και αφου τους εχουν τους μαμημενους τους παιχτες ας μαθουν το συστημα και ας το παιξουν σωστα!! Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες. Δεν φταει ο βυντρα αν στο 4-3-3 οι μισοι κανουν του κεφαλιου τους και κουτουλανε, γιατι και στο 4-4-2 τα ιδια θα κανουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.