alexzzz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δευτερον, υποκριτες γαβρακια εσεις δε μας τα ζαλιζετε καθε φορα τι ερχομαστε και σας δουλευουμε στο τοπικ σας οταν χανετε? Δεν μας αποκαλειτε κομπλεξικους, αντι-ολυμπιακους και λετε οτι ξαφνικα γιναμε ολοι αστερας τριπολης, καλαμαρια κτλ? Εσεις τι εγινε τωρα? Γεννηματα-θρεματα ρειντζερς ολοι ε? Για να ακολουθησω τη λογικη σας, ανηκατε και απο χθες στο αθηναικο φαν κλαμπ της Ρειντζερς? Εχετε κασκολ της πανω απο το κρεβατι σας? Αν και εχω τσακωθει καμποσο με τον βεγκο, νομιζω οτι ειναι πραγματικα ο μονος ο οποιος πραγματικα ασχολειται με την ομαδα του και μονο. Και για να το ξεκαθαρισω, εγω δεν ασχολουμαι με την ομαδα μου και μονο, αλλα δεν ειμαι και προκλητικος απο πανω, να την λεω σε οποιον κανει το ιδιο με μενα. Και τώρα σε πήρε ο πόνος ε; Τόσο καιρό που το λέμε εμείς ήμασταν υπερβολικοί. Ε, ρε κάτι κωλοτούμπες.
Absinthe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Και τώρα σε πήρε ο πόνος ε; Τόσο καιρό που το λέμε εμείς ήμασταν υπερβολικοί. Ε, ρε κάτι κωλοτούμπες. Ψιτ. Να σου πω. Εισαι τοσο χαζος και δεν καταλαβαινεις τι λεω ή απλως το παιζεις? Στα τετοια μου αν κανεις καζουρα ΑΛΛΑ μη μου τα ζαλιζεις οταν σου κανω το ιδιο. Και οταν κραζεις τους αλλους γιατι σε δουλευουν για τις ηττες σου να εχεις την ευθιξια να μην κανεις το ιδιο.
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ψιτ. Να σου πω. Εισαι τοσο χαζος και δεν καταλαβαινεις τι λεω ή απλως το παιζεις? Στα τετοια μου αν κανεις καζουρα ΑΛΛΑ μη μου τα ζαλιζεις οταν σου κανω. Και οταν κραζεις τους αλλους γιατι σε δουλευουν για τις ηττες σου να εχεις την ευθιξια να μην κανεις το ιδιο. Το παίζω αλλά πολύ πετυχημένα... σαν φυσικό μου! Δεν καταλαβαίνεις ότι οι πιο πολύ από μας δεν θα γράφαμε σήμερα εδώ αν δεν πρήζατε τα κάκαλα τόσες φορές στο τόπικ του γαύρου;
Absinthe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Το παίζω αλλά πολύ πετυχημένα... σαν φυσικό μου! Δεν καταλαβαίνεις ότι οι πιο πολύ από μας δεν θα γράφαμε σήμερα εδώ αν δεν πρήζατε τα κάκαλα τόσες φορές στο τόπικ του γαύρου; Εσυ δεν καταλαβαινεις οτι απο τη στιγμη που λες κομπλεξικο τον αλλο και μικροπρεπη για αυτο που κανει και πας ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, γινεσαι γραφικος και αστειος? Αν εισαι μαγκας και θεωρεις μαλακια και κομπλεξισμο να σε δουλευουν για την ηττα σου οι αλλες ομαδες, μην κανεις το ιδιο. Απο τη στιγμη που το κανεις ομως, δεν εχεις δικαιωμα να ξαναπαραπονεθεις. Τοσο δυσνοητο ειναι ρε γαμωτο?
felikas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 [...]όταν νικάμε... Όταν τι;;; Μετά τα αποψινά ποδοσφαιρικά κ μπασκετικά ματς το συμπέρασμα (ή καλύτερα, η επιβεβαίωση) είναι ότι ο ΠΑΟ του ποδοσφαίρου είναι ο ΟΣΦΠ του μπάσκετ. Απλά, μία μικρή ομάδα. Μαλακία που πέρασε η Ρέιντζερς. Ένας "Καθολικός"!
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Εσυ δεν καταλαβαινεις οτι απο τη στιγμη που λες κομπλεξικο τον αλλο και μικροπρεπη για αυτο που κανει και πας ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, γινεσαι γραφικος και αστειος? Αν εισαι μαγκας και θεωρεις μαλακια και κομπλεξισμο να σε δουλευουν για την ηττα σου οι αλλες ομαδες, μην κανεις το ιδιο. Απο τη στιγμη που το κανεις ομως, δεν εχεις δικαιωμα να ξαναπαραπονεθεις. Τοσο δυσνοητο ειναι ρε γαμωτο? όχι ρε φίλος... δεν είμαι ούτε τόσο υπεράνω ούτε τόσο μεγαλόψυχος!και ας σε βολεύει τώρα που είσαι στην άλλη όχθη να με λες γραφικό και αστείο ενώ τόσο καιρό έκανες την πάπια. οσο αφορά το δικαιωμά μου να μην ξαναπαραπονεθώ αυτό δεν θα άλλαζε ότι είτε γράφαμε είτε όχι. τεσπα... συνεχίστε την κουβέντα επί του θέματος.
Sta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Αυτός ο Τεσέιρο έβλεπε άλλο ματς σήμερα γμτ; Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να κοντρολάρει το παιχνίδι και να μη χάσει το κέντρο, και αντί αυτού βγάζει τον Πορτογάλλο και βάζει τον αστείο. Τι είδους κινήσεις είναι αυτές;
Absinthe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 όχι ρε φίλος... δεν είμαι ούτε τόσο υπεράνω ούτε τόσο μεγαλόψυχος!και ας σε βολεύει τώρα που είσαι στην άλλη όχθη να με λες γραφικό και αστείο ενώ τόσο καιρό έκανες την πάπια. οσο αφορά το δικαιωμά μου να μην ξαναπαραπονεθώ αυτό δεν θα άλλαζε ότι είτε γράφαμε είτε όχι. τεσπα... συνεχίστε την κουβέντα επί του θέματος. Ωραια, αφου δεν εισαι υπερανω και εισαι κομπλεξαρα σαν και μενα και αντιπαναθηναικος θα ακους να σε δουλευω και εγω και ολες οι υπολοιπες ομαδες οταν χανεις και θα κανεις την παπια. Και οταν χανω εγω θα με δουλευεις και εσυ. Αλλα η καραμελα του αντι-ολυμπισμου γιατι σε δουλευω οταν χανεις, κομμενη. Και αν χασεις απο την τσελσι θα βγω και θα σε δουλεψω και δε θα πεις τιποτα γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ωραια, αφου δεν εισαι υπερανω και εισαι κομπλεξαρα σαν και μενα και αντιπαναθηναικος θα ακους να σε δουλευω και εγω και ολες οι υπολοιπες ομαδες οταν χανεις και θα κανεις την παπια. Και οταν χανω εγω θα με δουλευεις και εσυ. Αλλα η καραμελα του αντι-ολυμπισμου γιατι σε δουλευω οταν χανεις, κομμενη. Και αν χασεις απο την τσελσι θα βγω και θα σε δουλεψω και δε θα πεις τιποτα γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!! είναι βράδυ και αγριεύομαι. και τώρα που κέρδισες το δικαίωμα να κάνεις και νόμιμα αυτά που τόσο καιρό κάνεις αλλά κατηγορείς μπορείς να ασχοληθείς ήσυχα- ήσυχα με την ομάδα σου. ΥΓ: by the way ακόμα δεν είπα τίποτα για την ήττα...
Absinthe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ΜΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!! είναι βράδυ και αγριεύομαι. και τώρα που κέρδισες το δικαίωμα να κάνεις και νόμιμα αυτά που τόσο καιρό κάνεις αλλά κατηγορείς μπορείς να ασχοληθείς ήσυχα- ήσυχα με την ομάδα σου. ΥΓ: by the way ακόμα δεν είπα τίποτα για την ήττα... Ε ξερεις σημερα εγω με την ομαδα μου ασχολουμαι. Εσυ εισαι εκτος εδρας. Οχι οτι με πειραζει, αλλα μη μου λες να ασχοληθω και με την ομαδα μου απο πανω σαν να ασχολουμαι με αλλη.
KWSN_Men Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ειδα που οσο δεν εγραφα στο δικο σας thread ποσο δεν γραφατε εσεις στο δικο μας...αλλωστε το δικο μου σχολιο ηταν μια απλη καζουρα ουτε αρχισα για λαγους και μαλακιες οπως ο φιλαρακος σου πριν που μιλαει για απογονους ουτε εβρισα. Υ.Γ Τωρα σοβαρα δεν χαιρεσαι που αποκλειστηκες;Ηθελες στα αληθεια να παιξεις με τη Βερντερ; Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μπω στο thread του Ολυμπιακού και πω Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, εάν δεν βρίσω και δεν προσβάλω μέλη και κάποιος παραπονεθεί, μιλήσει για αντι-Ολυμπιακούς και άλλες τέτοιες παπαρίτσες, έχει αρπάξει καντήλια. And that's a promise.
giannhs_29 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 πωπω ρε παιδια τι παθαμε στο τελος ....βγηκαν και λενε η εφημεριδες το δωσαν το παιχνιδι η δικοι μας λετε εσυς τι γνωμη εχετε ???
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ναι άμα δεν την πετάξουνε την !@#%$#@^%$& τους οι εφημερίδες δε μπορούν... Λες κι είναι κανένα χωριό ο βάζελος και πεινούσε. Γκαντεμιά και μόνο(δεκτή κι η αδυναμία),αυτό τίποτε άλλο.Τέλος
giannhs_29 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ναι ειδα στην διαφημιση πριν λιγο παλι εδωσε ο παναθηναικος τον αγωνα φιλαθλο νομιζω δεν ειμαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.