Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει παίξαμε αρκετά καλά και είχαμε καλή κυκλοφορία σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Τώρα πως έγινε και αποκλειστήκαμε είναι λάθος τακτικής. Η Ρέιντζερς εκτός από ένα δεκάλεπτο δεν απείλησε ποτέ και εμείς αντί να καθαρίσουμε το ματς τους βάζαμε με το ζόρι να επιτεθούν. Έλεος όταν βάζουμε γκολ από το πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι μόνο ο Πεσέιρο πιστεύει ότι μπορεί να το κρατήσει μέχρι το τέλος. Κανένας άλλος.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε μάγκες, το μόνο που με φτιάχνει μετά από μια ήττα είναι να βλέπω τα γαυράκια να πανηγυρίζουν, γιατί καταλαβαίνω πόσο τσούζει όταν νικάμε...

Δημοσ.

Καί μην ακούω μερικούς να εκθειάζουν τον Βύντρα γιά το φιλότιμο παιχνίδι του.Πού ήταν στη φάση της σέντρας πού μπήκε το γκολ των Σκωτσέζων?Σαν μπαλλαρίνα γύρισε την πλάτη στον επιθετικό από τα πέντε μέτρα.Τι θέλετε τώρα δηλαδή να τού πούμε μπράβο γιά τα χιλιόμετρα πού έτρεξε?Οι μεγάλες ομάδες δεν αποκλείονται στην έδρα τους από τούς Σκωτσέζους.

Λες καί μπορεί από τη μιά στιγμή στην άλλη ένας ατάλαντος παίχτης να μεταμορφωθεί σε Μαραντόνα.Είπαμε αυτούς τούς παίχτες έχουμε να τούς χαιρόμαστε.Καί ο Πεσέιρο τι έκανε?Έδωσε γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο καί το πλήρωσε.Είναι γκαντέμης ο άνθρωπος γιά να μην πω ανίκανος.Δεν τον πάει η Ευρώπη καί είδικά το ΟΥΕΦΑ.

Πρίν λίγες μέρες στο κόπα Άφρικα ό Μανούτσο έβγαζε μάτια καί τώρα ο Πεσέιρο λέει ότι είναι ανέτοιμος.Καί θεωρεί τον Ποστίγκα έτοιμο πού δεν είχε κλωτσήσει μπάλλα μέχρι να έρθει στην ομάδα.Ήταν μόνιμος παγκίτης.Καί άφησε τούς έτοιμους αστέρες μας καί έτσι πήρε από τα τρία το μακρύτερο.Καί έτσι ο μόνος στόχος πού μένει είναι το πρωτάθλημα το οποίο μάλλον καί αυτό θα χαθεί!

Δημοσ.
Ρε φιλαρακι...πως το λεγανε το συνθηματακι τα παλικαρια στη Λεωφορο;

Ελλας,Ευρωπη κατι...

Υ.Γ

Η ατακα της χρονιας απο τον Αντωνιου μετα το 1-1...χρειαζομαστε τον Γκουμα!!!:lol:

Το ξέρεις όμως ότι την επόμενη φορά που θα πεις κάτι για αντι-Ολυμπιακούς κτλ που γράφουν στο thread σας, δε θα σου δώσω συγχαρητήρια έτσι;

Δημοσ.

Χάλια παίκτες, χάλια προπονητής, χάλια ομάδα...

Ε, με τον σωφέρ τι καλό μπορούμε να περιμένουμε;

Α, ξέχασα, δεν μας ενδιαφέρει η Ευρώπη! Γι' αυτό άλλωστε διώξαμε τους άχρηστους Νικοπολίδη, Μπασινά, Κυριάκο κλπ. Θα σκίσουμε στο πρωτάθλημα γιατί πήραμε τον υπερ-παίκτη που λέγεται Σπυρόπουλος....

Δημοσ.
Το ξέρεις όμως ότι την επόμενη φορά που θα πεις κάτι για αντι-Ολυμπιακούς κτλ που γράφουν στο thread σας, δε θα σου δώσω συγχαρητήρια έτσι;

Ειδα που οσο δεν εγραφα στο δικο σας thread ποσο δεν γραφατε εσεις στο δικο μας...αλλωστε το δικο μου σχολιο ηταν μια απλη καζουρα ουτε αρχισα για λαγους και μαλακιες οπως ο φιλαρακος σου πριν που μιλαει για απογονους ουτε εβρισα.;)

Υ.Γ

Τωρα σοβαρα δεν χαιρεσαι που αποκλειστηκες;Ηθελες στα αληθεια να παιξεις με τη Βερντερ;:lol:

Δημοσ.
Μέχρι να φάμε 7... Ότι και να λέτε...

μεχρι να μας ριξετε τις 4αρες που σας εχουμε ριξει εμεις....

προς το παρον,μετρατε μονο 1!

(sorry μαγκες,ειναι τοπικ του παο και δεν θα ξαναπεταχτω σαν την τσουτσου.)

Δημοσ.

το τοπικ μου,ειναι δωρεα,για τους φιλους του παναθηναικου,να συζητανε για τις πικρες τους! εγω,δεν εχω λογο να παρεμβαινω,γιατι δεν ειμαι πικραμενος....

Δημοσ.

Θα εκτιμήσει άραγε κανένας από τους βάζελους που επισκέπτονται καθημερινά το τόπικ του γαύρου το ότι δεν θα τους κάνω καζούρα σήμερα;

Μπα... μάλλον στο ντούκου θα περάσει...

Δημοσ.

Πρωτον, ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΕΣΕΙΡΟ.

Δευτερον, υποκριτες γαβρακια εσεις δε μας τα ζαλιζετε καθε φορα τι ερχομαστε και σας δουλευουμε στο τοπικ σας οταν χανετε? Δεν μας αποκαλειτε κομπλεξικους, αντι-ολυμπιακους και λετε οτι ξαφνικα γιναμε ολοι αστερας τριπολης, καλαμαρια κτλ?

Εσεις τι εγινε τωρα? Γεννηματα-θρεματα ρειντζερς ολοι ε?

Για να ακολουθησω τη λογικη σας, ανηκατε και απο χθες στο αθηναικο φαν κλαμπ της Ρειντζερς? Εχετε κασκολ της πανω απο το κρεβατι σας?

Αν και εχω τσακωθει καμποσο με τον βεγκο, νομιζω οτι ειναι πραγματικα ο μονος ο οποιος πραγματικα ασχολειται με την ομαδα του και μονο. Και για να το ξεκαθαρισω, εγω δεν ασχολουμαι με την ομαδα μου και μονο, αλλα δεν ειμαι και προκλητικος απο πανω, να την λεω σε οποιον κανει το ιδιο με μενα.

Δημοσ.

Κριμα, μια χαρα το πηγαινε και στο τελος απο μια φαση της πλακας εγινε η ζημια..

Ασχετο, εγω ειμουν με τον παο σημερα, αλλα εχω κασκολ της ρεντζερς πανω απο το κρεββατι μου (απο το ταξιδι στην γλασκωβη), εξαιρουμαι?? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...