Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι θα αποτελέσει καλή λύση στυλ Χατζηβρέττα. Ποιος ξέρει, μπορεί ο Ομπράντοβιτς να του βγάλει και άλλα. Θα τον ήθελα, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Πέρυσι είχα Σισκα για "3", πρέπει να έρθει βαρβάτο τριάρι για να τον ξεχάσω.

Βέβαια, ο Ουίνστον το έχει πάρει προσωπικά το θέμα :-).

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θυμάται κανείς τη συνέντευξη βασιλόπουλου?

Αγαπημένος ποδοσφαιριστής (βαζέχα)

Αγαπημένος μπασκετμπολίστας (αλβέρτης)

Αγαπημένο χρώμα (πράσινο)

Αγαπημένο νουμερο 13....

ΥΓ: Φοβάμαι ότι θα δικαιωθεί οοσφπ στην ένσταση περί ΜΗ χρησιμοποίησης του χ"βρεττα! Αν έπαιζε, μπορεί και να το γυρνούσε ο οσφπ το παιχνίδι!!!

Δημοσ.

Κάτι γίνεται τώρα...ανεβαίνει και ο Batist. Βασικά δεν μας φοβάμαι για την πρόκριση. Αλλά αν δεν ανέβουμε στη Μαδρίτη δύσκολα και τελικό..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βγάζει η εταιρία των προέδρων κανένα αντιυπερτασικό εμένα πάντως θα μου ήταν χρήσιμο.

Απίστευτος Σπανούλης, η διαιτησία έκανε κάτι τραγικά λάθη αλλά εντάξει δεν παίξαμε τίποτα για αυτό παραλίγο να χάσουμε. Πολύ καλή νίκη πάντως έστω και έτσι, αν δεν νικούσαμε δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρναμε να περάσουμε

Δημοσ.

Oποιος ξαναπροσβαλει τον Χ''βρετα λεγωντας πως πρωτη του αλλαγη ειναι ο Γιασικεβιτσιους θα παρει τον πουλο. 1η αλλαγη του Νικολα ο Ταταρουνης και μετα ο Λιθουανος

Μαικ, Σπαν, Ουινστον διανυουν την καλη τους περιοδο, ειδικα οι 2 πρωτοι εχουν σερι καλων εμφανισεων

Μητσαρας ειναι ντεφορμε, δεν πειραζει γιγαντα, ξεκουρασου. Πολυ αμπαλιδης ο Ζιζιτς αλλα τον εχουν πηδηξει στο φαουλ τον κακομοιρη, οτι ναναι του σφυρανε, ρισπεκ' στον Μπετσι, παικτουρα, μετα τα χαλια της Κυριακης νομιζα θα τον επερνε απο κατω, ευτυχως ειναι γερο σκαρι

Δημοσ.

Α,και ξεχασα, Μητσαρας τρελο στροφαρισμα στο λευαπ απο την κακη επιλογη του (περιεργως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλου σημερα) Ντικουδη στην 4η περιοδο σε αιφνιδιασμο. Του την δινει χαλια, σκατα, οπου ναναι αλλα ο αλλος που δουλευει το μυαλο 24/7 ξερει οτι εκει περα σημασια εχει να μπει και το βαζει με "κουταλα"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...