Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Πρκάτσιν μπορεί να κάνει δουλίτσα παιδιά. Και φάνηκε σε 3-4 φάσεις και σήμερα.

Και ύψος έχει, και όγκο έχει, και πείρα έχει, και pick 'n' roll μπορεί να παίξει και πλάτη. Δε βασίζεσαι σε αυτόν αλλά καλή λύση, πιθανόν και καλύτερη από ότι περιμέναμε όταν τον πείραμε, βλέποντας ότι στην Δυναμό δεν έπαιζε...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα ο Prckatsin μου γεμιζει το ματι περισσοτερο απο τον Ζιζιτς παντως, τουλαχιστον δεν φοβαται να βαλει το κορμι του και να βαλει ποντους, ο αλλος στο pick'n'roll μονο αν βγουν και οι 2 στο πικ και ειναι ο μονος του, ο Πρκατσιν ακομα και στην βοηθεια ή στην αλλαγη, με παικτη δλδ στην πλατη του το βαζει, 2 συνεχομενα γκολ-φαουλ τους εβαλε

Δημοσ.

Πάντως "εμμέσως" και οι δυο τους βοηθούν, γεμίζοντας τη ρακέτα με κορμιά. Έτσι, δε χρειάζεται να παίζει 30λεπτα ο Μπατιστ με κάθε ανύπαρκτο αντίπαλο, και να παραμένει φρέσκος για τα δύσκολα.

Δημοσ.
Ο ΟΣΦΠ κατέθεσε ένσταση τελικά μετά τη λήξη του παιχνιδιού' date=' για τους παρακάτω λόγους:

1) Έκανε κρύο

2) Ο αθλητής Σπανούλης ήταν αξύριστος

3) Ο αθλητής Ουίνστον ήταν πολύ μαυρός

4) Δεν τους δόθηακν 4 καταφανεστατα πέναλτυ

5) Τουλάχιστον 3 φορές ο αθλητής Σπανούλης ήταν off side.

Από την αρχική ένσταση που είχε 8 σκέλη, απόρριφθηκαν άμεσα οι παρακάτω λόγοι, από το 7μελές ΔΣ του ΟΣΦΠ:

6) Δεν έπαιξε καθόλου ο αθλητής Χατζηβρέττας

7) Κακοσμία μασχάλης αθλητή Μπατιστ

8) Μακριά χέρια αθλητή Διαμαντίδη

[/quote']

Πρόβλημα... Λέτε να το πάρουν στα χαρτιά?

Δημοσ.

Για να γλιτώσουν την επανάληψη του χθεσινού :-p

btw ο Μπατίστι χθες μου φάνηκε πολύ πιο ελαφρύς και γρήγορος /ευ'ελικτος από οτι συνήθως ,το πρόσεξε κανείς ή ήταν η ιδέα μου ?

Δημοσ.
Για ποιόν λόγο?

Για το φόβο της ξεφτίλας...

Υ.Γ. Είχα απαντήσει και πιο πριν, αλλά χρησιμοποιώντας τους όρους που περιγράφουν ερωτική πράξη, οριακά χωρίς να παραβαίνω, οριακά, τους όρους χρήσης του φόρουμ. Το μήνυμα μου διαγράφτηκε χωρίς ειδοποιηθώ...

Δημοσ.
Για να γλιτώσουν την επανάληψη του χθεσινού :-p

btw ο Μπατίστι χθες μου φάνηκε πολύ πιο ελαφρύς και γρήγορος /ευ'ελικτος από οτι συνήθως ,το πρόσεξε κανείς ή ήταν η ιδέα μου ?

Από όταν ξεκουράστηκε δεν έχει ενοχλήσεις και φαίνεται και στα άλματα που κάνει και στο τρέξιμό του.

Δημοσ.

Διαβάζω για Βασιλόπουλο, ότι μπορεί να φύγει από το γαύρο το Καλοκαίρι...Χμ, δε νομίζω να μας χαλάει ε; Ωραίο τριαράκι....

Δημοσ.
Διαβάζω για Βασιλόπουλο, ότι μπορεί να φύγει από το γαύρο το Καλοκαίρι...Χμ, δε νομίζω να μας χαλάει ε; Ωραίο τριαράκι....

Δε νομίζω ότι θα μπορέσει ποτέ του να παίξει τριάρι(επιθετικά) ο Βασιλόπουλος, έχει ανύπαρκτη τρίπλα.

Ειναι όμως εξαιρετικός αμυντικός, αθλητικός και με πολλή διάθεση. ΑΝ τον πάρουμε σίγουρα θα μπορέσει να μας δώσει λύσεις στο "4", σαφώς περισσότερες από τον Περπέρογλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...