Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά... Τόσο περίεργος είμαι; Στο πρώτο μέρος νομίζω ότι είχαμε κάποια θεματάκια μέσα στην ρακέτα. Χαρακτηριστικά είναι τα τέσσερα (2 του Σάρας νομίζω, 1 του Μήτσου) συνεχόμενα λάθη μας που προέκυψαν από προσπάθεια μας να μπούμε στην ρακέτα. Και μας έφτασαν στους 6 πόντους. Ειλικρινά περιμένω τις απόψεις σας. Ίσως να κάνω και εντελώς λάθος και να μην καταλαβαίνω το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ας απαντήσουμε και λίγο σοβαρά στον firewalker.

Οι πόντοι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 6, Παπαμακάριος 7, Πρίντεζης 7, Τεόντοσιτς 12(1), Μπουρούσης 8(1), Γκριρ, Μαυροκεφαλίδης 6, Βασιλόπουλος 7(1), Βασιλειάδης 6, Τζάκσον 5

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 1, Σπανούλης 14(2), Μπετσίροβιτς, Μπατίστ 13(2), Ζίζιτς 2, Χατζηβρέττας, Ντικούδης 9(2), Πρκάτσιν 6, Διαμαντίδης 6(2), Ουίνστον 26(7), Γιασικεβίτσιους 5(1)

Πόντοι από ψηλούς: ΠΑΟ 30, ΟΣΦΠ 26.

Ριμπάνουντ; ΟΣΦΠ 34, ΠΑΟ 31.

Αυτά λοιπόν, αν σκεφτείς ότι παίζουμε χωρίς Τσαρτσαρή (το καλύτερο 4άρι σου) και Τομάσεβιτς (το καλύτερο πεντάρι σου), νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Το πρόβλημα στη θέση 5 ναι μεν υπάρχει, αλλά ήμαρτον, απόψε; Πρόβλημα; Διέκρινες κάποιο πρόβλημα; Στη διείσδ... ε, στον σεβασμό, ήθελα να πω.

Ρε φίλε, μπας και είσαι Τζιγγερικός;:-) Πολύ εμπάθεια βλέπω στα ποστ σου για το τμήμα μπάσκετ, στην αρχή νόμιζα ότι έκανες πλάκα αλλά τώρα πια έχω μπερδευτεί...

EDIT: Τα λάθη που λες δε νομίζω ότι ήταν λόγω των ψηλών του γαύρου, έλλειψη συγκέντρωσης ήταν. Θυμάμαι μία μπάλα να φεύγει από το χέρι του Διαμαντίδη π.χ. και μία άλλη να χτυπάει στο πόδι του Γιασκε.

Δηλώσεις Ομπράντοβιτς:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και για μας και για τον Ολυμπιακό. Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε υπομονή και ηρεμία αλλά και θάρρος και αυτοπεποίθηση. Συγχαρητήρια σε όλους στον Ολυμπιακό για την πολύ καλή ατμόσφαιρα. Είναι μια σημαντική είναι, αλλά είναι μια ακόμη νίκη. Υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Μας χαροποιεί αυτή η νίκη γιατί άλλαξε το πρόσωπό μας. Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη, σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος».

:lol:

Δημοσ.

Αν σήμερα δεν έμπαιναν τα τρίποντα; Όπως προχθές; Δες λίγο και πόσες χαμένες βολές είχαμε στο πρώτο μέρος. Δεν θα έχουμε πάντα Ολυμπιακό απέναντί μας.

Πολύ εμπάθεια βλέπω στα ποστ σου για το τμήμα μπάσκετ, στην αρχή νόμιζα ότι έκανες πλάκα αλλά τώρα πια έχω μπερδευτεί...

Δεν το σχολιάζω.., :-)

Δημοσ.

Ρε συ, αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα 'ταν άμαξα. Από τα 16 τρίποντα τα 14 ήταν ελεύθερα. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα τόσο σε ποσοστό όσο και σε σύνολο εύστοχων 3ποντων. Δεν είναι τυχαίο, όταν μέσα από το σύστημά σου βγαίνουν 14 στα 16 ελεύθερα σουτ, και έχεις και καλούς σουτέρ, αυτό που έγινε στην Τουρκία σπάνια θα ξαναγίνει. Και Σαμπόνις δεν υπάρχει. Και απ' όταν έφυγε και ο Σκόλα δε νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να πάρει Ευρωλίγκα στηριζόμενη σε ψηλούς και μόνο. Και εγώ θα ήθελα τον Βούισιτς στην ομάδα, αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Δυστυχώς μας έκατσαν και στραβές με τραυματισμούς, Ας γυρίσει με το καλό και ο Τσαρτσαρής και το ξανασυζητάμε.

Δες λίγο και πόσες χαμένες βολές είχαμε στο πρώτο μέρος.

Αυτό τι σχέση έχει με τους ψηλούς και τη ρακέτα;

ΥΓ: Άντε ρε Κάιζερ, θέλουμε και να κοιμηθούμε, πόσταρε το σεντόνι σου.

Δημοσ.
Ρε συ, αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα 'ταν άμαξα. Από τα 16 τρίποντα τα 14 ήταν ελεύθερα. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα τόσο σε ποσοστό όσο και σε σύνολο εύστοχων 3ποντων. Δεν είναι τυχαίο, όταν μέσα από το σύστημά σου βγαίνουν 14 στα 16 ελεύθερα σουτ, και έχεις και καλούς σουτέρ, αυτό που έγινε στην Τουρκία σπάνια θα ξαναγίνει. Και Σαμπόνις δεν υπάρχει. Και απ' όταν έφυγε και ο Σκόλα δε νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που μπορεί να πάρει Ευρωλίγκα στηριζόμενη σε ψηλούς και μόνο. Και εγώ θα ήθελα τον Βούισιτς στην ομάδα, αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Δυστυχώς μας έκατσαν και στραβές με τραυματισμούς, Ας γυρίσει με το καλό και ο Τσαρτσαρής και το ξανασυζητάμε.

Ok. Με έπεισες. Απλώς φέτος την έχω μία αγωνία για τα παιχνίδια που έρχονται στην Ευρώπη. Πέρυσι ήμουν εντελώς χαλαρός! Βλέπω τον Ζοτς όμως να αρχίζει πάλι τις "σφαλιάρες" προς τους παίκτες και αυτό είναι καλό.

Δημοσ.

Α, το πήρα κυριολεκτικά. Μια εικόνα χίλιες λέξεις και έτσι, οκ...

firewalker, έτερον εκάτερον. Για ευρωλίγκα και εγώ δεν είπα ότι είμαι σίγουρος, ίσα ίσα που την φοβάμαι, απλά για απόψε θεωρώ ότι είναι λίγο άκυρο να λέμε "αν δεν είχαν μπει τα τρίποντα, θα 'χαμε πρόβλημα". Ε ΟΚ, και αν είχαν αποκλειστεί στην εθνική οδό από τα χιόνια και δεν προλαβαίνανε να πάνε στο γήπεδο, πάλι θα χαμε πρόβλημα.

Δημοσ.
Και εγώ θα ήθελα τον Βούισιτς στην ομάδα,

Εγώ πάλι όχι. Δεν ξέρω αν έχει παίξει πάνω από 5 παιχνίδια φέτος.

Δηλαδή για σκέψου να είχε έρθει φέτος και να έκανε παρέα ο 29άρης Βούισιτς στον 35άρη Τομάσεβιτς...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα που διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε για τους τραυματισμούς του το σκέφτηκα. Θα τον είχαμε χρυσοπληρώσει και δεν θα είχε παίξει καν.

Δημοσ.

Άμα είχαμε από φέτος τον Πέκοβιτς πιστεύω το triple-krown και φέτος θα ήταν μαθηματικά βέβαιο. Τώρα απλώς θα πρέπει να το κηνυγήσουν και λίγο!!!

Χρειαζόμαστε πάντως και τον Πρκατσιν και μια καλή επιστροφή του Τσαρτσαρή για τους αγώνες που θα έρθουνε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...