dreaming123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Γιατι τους δώσαμε θάρρος? Άντε στο 2ο να πάρουμε μια διαφορά 20 πόντων να τους τελειώσουμε!!!
kosmasgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 AXAXAXAXXAA πολύ τρίποντο ρε παιδιά Ουτε εμείς δεν βάλαμε τόσα στην Πυλαία , που παίζουμε μόνο με τρίποντα Αυτός ο Wingston που έπαιζε πρίν ?
dreaming123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ήμαρτον με αυτή την ομάδα δεν παέι άλλο. Σας είπα 20πόντους όχι 15. Κάτι πρέπει να αλλάξει δεν γίνετε να μην με ακούνε
Absinthe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Γαμωτο, μαλλον θα την χασουμε την 30αρα οπως φαινεται. Σοβαρευτειτε ρε μ@λ@κιστηρια.:-):-):lol::lol:
dreaming123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Πρέπει να σοβαρευτούνε για να έχουμε 30 πόντους διαφορά στο τλικό κυπέλου! Ο Ουίνστον πρέπει να κάνε ιπροπόνηση στις βολές(έννοια σου και θα σε στρώσει ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!!!) 22 πόντους?Ίσα με του Μανούτσο είναι!xaxa
wizzy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 τελικά την χάσαμε την 20άρα, δεν πειράζει! Ο Ουΐνστον είχε 7/7 τρίποντα ή μου φάνηκε;
KWSN_Men Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Τι έγινε ρε παιδιά, σας πείραξε; Να το ξαναγράψω... Ρε βλάκα Γουίνστον, μόνο με τις μικρές ομάδες παίζεις; ΥΓ: Έπρεπε να βάλουμε τον Βάλνερ να κάνουν ένσταση...
konnak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Προβλέπω στην συνέντευξη τύπου δηλώσεις Ομπράντοβιτς: "Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, και τον σεβαστήκαμε. Αυτή η νίκη ήρθε από την άμυνά μας, και τον σεβασμό που δείξαμε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στον αντίπαλο. Εύχομαι να τον σεβαστούμε περισσότερο στον τελικό του κυπέλλου. Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας και τον σεβασμό μας στην Παρτίζαν για την ευρωλίγκα, η οποία χρειάζεται πολύ σεβασμό. Α, και πολύ ευσεβής παίκτης ο Ουίνστον". Σοβαρά τώρα, τι λέγαμε με την πρόσληψη του Γιαννάκη; Ότι θα παίζει ο γαύρος ΠΑΟ-like μπάσκετ, με σετ παιχνίδι, προσοχή στην άμυνα, κτλ., και ότι όταν θα το κάνει αυτό θα χάνει από τις ομάδες που το ξέρουν καλύτερα το στυλ και το παίζουν και χρόνια; Ε, φάνηκε σύντομα αυτό. Επιβάλλεται (και δεν βλέπω πως μπορεί να μην γίνει) να τελειώσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα, και, καλά να 'μαστε, να το πάρουμε και αήττητοι: άλλωστε, για να γίνει αυτό αρκεί μια ακόμα νίκη στο ΣΕΦ - δεν φαντάζει και τόσο δύσκολο . "Η χρονιά του δράκου", μπουχαχαχαχα, έναν δράκο είδα εγώ στο ΣΕΦ, να τρομοκρατεί τους οικοδεσπότες. Α, και Ζοτς, δώσε στην συνέντευξη τύπου στον Γιαννάκη τα σώβρακά του πίσω, κρίμα να πάει έτσι σπίτι ο άνθρωπος .
1980 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 ρε τον δρακο τι επαθε. Ο αλλος ο τομιτς ηταν ολα τα λεφτα που ηταν σαν κλαμμενο μουνι.
giannhs_29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 ο τρομερος παναθηναικος αλωσε και τον πειραιαααααααααααααα εκπληκτικη αμυνα εβγαλε απο νωρις τους ολυμπιακους εκτος αγωνα οεοοοοοο
KWSN_Men Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=72257 Σωστή η φωτογραφία....
liakos18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ (μόνο όταν παίζει η Εθνική παρακολουθώ). Απλά θέλω να ποστάρω μια ατάκα που άκουσα πριν λίγο και αν και είμαι γαύρος (χαμό)γέλασα . Ακούω Imagine 89.7 λοιπόν και στέλνει μήνυμα ένας ακροατής και ρωτάει "Μήπως ξέρετε τι έκανε ο Παναθηναϊκός;" και του λέει ο Σερβετάς "Δεν θέλω να ασχολούμαι με το μπάσκετ τώρα αλλά μπορείς να κάνεις τσιγάρο, αυτό κάνουν συνήθως οι άντρες μετά τοοο.."
firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Στην ρακέτα και σήμερα... Αν δεν έμπαιναν τα σουτ της περιφέρειας θα είχαμε πρόβλημα. Όπως και στην Τουρκία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.