Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνω σε ολους ΕΚΤΟΣ απο τον Σουμ,η ομαδα δεν επαιξε με την καμια,και ειναι ισως η πρωτη φορα που δεν σκεφτηκαν με γνωμονα το αποτελεσμα αλλα με αυτα που φαινονταν στο γηπεδο.

Δεν λέω ότι βγάζαμε μάτια με την ομάδα του Σουμ, αλλά δεν διώχνεις ποτέ έναν προπονητή που σου πήρε νταμπλ, τη τρέχουσα χρονιά είχε 3/3 στο πρωτάθλημα...

Και αν δεν με απατά η μνήμη μου, η αφορμή ήταν κάποιες δηλώσεις του Σουμ μετά την ήττα εκτός από την Αϊντχόβεν με 1-0 ότι "αν η διοίκηση θέλει επιτυχίες στην Ευρώπη πρέπει να πάρει καλύτερους παίκτες. Μ' αυτούς που έχω μπορώ να διεκδικήσω κάτι μόνο στην Ελλάδα"...

Δηλαδή απλώς ο Σουμ είπε την αλήθεια, η οποία βέβαια δεν άρεσε στο ραλάκια...

Α, να μη ξεχάσω ότι μετά μας έφερε τον Σκάζνι, προφανώς για να πάμε καλά και στην Ευρώπη... :mrgreen:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος κι εμείς διώξαμε προπονητή μετά από νταμπλ...βίοι παράλληλοι σε ορισμένα ζητήματα. Επίσης διώξαμε προπονητή επειδή δε φαινόταν φιλόδοξος (τάχα μου) και τα είπε έξω από τα δόντια...

Δημοσ.
Συμφωνω σε ολους ΕΚΤΟΣ απο τον Σουμ,η ομαδα δεν επαιξε με την καμια,και ειναι ισως η πρωτη φορα που δεν σκεφτηκαν με γνωμονα το αποτελεσμα αλλα με αυτα που φαινονταν στο γηπεδο.

τα φαγανε τα χρονια τους στον Παο.Καιρος ηταν ενας ενας να αποχωρει οπως και εγινε.

Δημοσ.

ναι ας πούμε ο Λύμπε είναι ο ορισμός του γερασμένου όπως παίζει στο ΑΕΚ-44 non?

Γκόντζο γερά πάρτους τα λεφτά...

Δημοσ.
Δεν λέω ότι βγάζαμε μάτια με την ομάδα του Σουμ' date=' αλλά δεν διώχνεις ποτέ έναν προπονητή που σου πήρε νταμπλ, τη τρέχουσα χρονιά είχε 3/3 στο πρωτάθλημα...

[/quote']

Για το ταιμινγκ συμφωνω,απαραδεκτο να αλλαζεις οποιονδηποτε προπονητη 3 αγωνιστικες μεσα στην περιοδο ΕΚΤΟΣ αν ειναι ΤΟΣΟ τραγικος οσο ο Σαντος με το 3χ3 φαπες

ΟΜΩΣ αυτο δεν αλλαζει την αποψη μου οτι το νταμπλ του Σουμ,με εξαιρεση τον τελικο κυππελου πουταν πιπετο καθαρο,παραλιγο να το χασουμε με τον γαυρο στην λεοφωρο,πηραμε ενα Χ με την ψυχη στο στομα και μετα καθε Κυριακη ηταν του Αγιου Ολισαντεμπε που καθαρισε 3 σερι ματς στο 80'-95'

Εγω δεν ειμαι γαυρος να παραμυθιαζομαι με 9 πρωταθληματα εκ των οποιων 2-3 με την διαιτησια,αλλα 2 στην ισοβαθμια και αλλα 2 στους 1-3 ποντους και να λεω "Πωπω τι ομαδαρα εχω" και τον Οκτωβρη σφαλιαρα στην Ευρωπη

Για μενα τα υστερα δεν καθαγιαζουν τα προτερα.Αν η ομαδα δεν παιζει μια,δεν θα κανω τον τυφλο

Δημοσ.
Δηλαδή θεωρείς ότι οι συμπεριφορές του ραλάκια απέναντι στο υλικό της ομάδας σε ικανοποιούν;

Θεωρείς ότι έτσι διοικείται σωστά μια ομάδα ποδοσφαίρου;

Και πιο συγκεκριμένα:

Θεωρείς ότι φέρθηκε σωστά στον Νικοπολίδη;

στον Σουμ;

στον Λυμπερόπουλο;

στον Παπαδόπουλο;

στον Μπασινά;

στον Φύσσα;

Πρόσεχε δεν εξετάζω το αν πρόσφεραν ή όχι αυτά που περιμέναμε αλλά τον τρόπο συμπεριφοράς της διοίκησης απέναντι τους...

Διότι άλλο δεν μου κάνει κάποιος και το καλοκαίρι τον πουλάω τηρώντας έντιμη στάση απέναντί του και άλλο τον "τιμωρώ" επειδή μου ζήτησε αύξηση αποδοχών ή επειδή διαφωνεί σε κάτι...

πιστεύω πως αυτό αποτελεί χρόνια "γάγραινα" του συλλόγου.

θυμάμαι ακόμα πως φέρθηκαν σε Σαραβάκο, Καλλιτζάκη, Βάντσικ.

παίκτες σημαίες που στο τέλος τους "πέταξαν" ως γέρους και ανίκανους να παίζουν στο σύλλογο. ποτέ ο σύλλογος αυτός δεν σεβάστηκε (ίσως με εξαίρεση τον Βαζέχα) τους παίκτες του και τους έβλεπε καθαρά ως πηγές εσόδων.

Δημοσ.
Και πιο συγκεκριμένα:

Θεωρείς ότι φέρθηκε σωστά στον Νικοπολίδη;

καλα,απο αυτον βρηκες να ξεκινησεις? που ως αποκαλυψη στο "φως" ειχε δηλωσεις του Θεοδωριδη,οτι εχει υπογραψει απο φεβρουαριο,κ ελευθεροπουλος δηλωνε τον απριλιο οτι δεν παω γιατι εχει υπογραψει στον ολυμπιακο??? δηλαδη,οταν ξερεις οτι το καλοκαιρι σου φευγει,κ παει στον αιωνιο,εσυ πρεπει να συνεχισεις να τον εχεις βασικο,κ να μην ετοιμασεις καποια διαδοχη κατασταση?

στον Σουμ;

συμφωνω απολυτα οτι εκανε λαθος εδω!πηρε πρωταθλημα,κυπελλο,κ πατησε το γαβρο!κ τον διωξαμε!λαθος! (βαλε στην ιδια κατηγορια αδικηθεντων κ τον κυραστα απο προπονητες)!

στον Λυμπερόπουλο;

αν εσυ εχεις στη δουλεια σου υπαλληλο που δουλευει 2 απο τα 7 χρονια σου,θα εισαι ικανοποιημενος?

στον Παπαδόπουλο;

τι εκανε με τον παπ?τον καλεσε,δεν τα βρηκαν!τον ξανακαλεσε,τα βρηκαν!κ τελειωσε κ τη χρονια βασικος!

στον Μπασινά;

πρωτα αναλογησου αν φερθηκες καλα εσυ,εγω,κ ο κοσμος του παναθηναικου στον αγγελο! αλλωστε,το καλοκαιρι του λεει φερε προταση κ φυγε.δεν εφερε,δεν εφυγε!τι ηθελες να κανει?να τον αφησει ελευθερο?

στον Φύσσα;

τι εκανε στον φυσσα ?

Πρόσεχε δεν εξετάζω το αν πρόσφεραν ή όχι αυτά που περιμέναμε αλλά τον τρόπο συμπεριφοράς της διοίκησης απέναντι τους...

επειδη αυτα ειναι ελαφρως συνδεομενα,θα προτιμουσα να αναφερεις αλλες περιπτωσεις,για να ερθω να συμφωνησω μαζι σου! ποιες? σαραβακος,καλιτζακης ας πουμε!εχει τον γλυφτη(λεγε με στρατο)στην ομαδα,κ οχι αυτους!

κ κατι ακομα! οι ξενοι παιχτες που φευγουν απο τον παναθηναικο,μιλανε με τα καλυτερα λογια,εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων!τι φταιει?οι ελληνες εχουν παρει ψηλα τον αμανε,ή οι ξενοι ειναι πολυ επαγγελματιες?

κ επιτελους,εσυ κ εγω,στη δουλεια μας,ΠΡΩΤΑ δινουμε(εργασια),κ μετα παιρνουμε(αναγνωριση)!

Δημοσ.
Σιγα μην ειναι ο Βυντρα στο 9.Και ο Τουραμ που ειναι,στο 20??

σου εγραψα επι λεξη:οσο για το βυντρα! με αριστα το 10(ελληνικης πραγματικοτητας),αμυντικα ειναι στο 8 με 9 ΧΑΛΑΡΑ

Επιθετικα ο Γιουρκας στο 5???Το οτι μπορουσε να φτασει μεχρι την αντιπαλη περιοχη?

τι να τον κανω ενα παιχτη που φτανει μεχρι την περιοχη κ την χανει?αν ηταν ετσι,θα κρατουσα κ τον σιμπνιεφσκι,που εμπαινε κ στην αντιπαλη περιοχη κ την εχανε μετα(εφτανε πιο κοντα ομως)! κ μετα θα παιζουμε ραγκμπι,να κερδιζουμε γιαρδες σε καθε επιθεση!Ειναι περιπου 6 χρονια επαγγελματιας ο γιουρκας,κ ολοι θυμομαστε 2 φασεις...γκολ με μαντσεστερ,κ το πεναλτι!

σαν παναθηναικος(κ με καλη μνημη οσον αφορα την ομαδα),δε θυμαμαι ΚΑΜΙΑ ασιστ...

Και παρεπιπτοντως εγω οπως μαλλον δεν διαβασες ειπα πως στο 4-3-3 ΔΕΝ με καλυπτει ο Γιουρκας

κ δε σχολιασες το παραπανω που ειπα,περι συστηματος κ αμπαλοσυνης του μπακε....(δυστυχως)!

Δημοσ.
σου εγραψα επι λεξη:οσο για το βυντρα! με αριστα το 10(ελληνικης πραγματικοτητας)[/b'],αμυντικα ειναι στο 8 με 9 ΧΑΛΑΡΑ

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ να δεχτω οτι πρεπει να συμβιβαστω με ενα ορο-πασπαρτου "ελληνικη πραγματικοτητα"...Μαλιστα,αρα ειναι παικταρας ο Γκεκας επειδη βγηκλε πρωτος σκορερ...Αν ειναι παντως να το δεχτουμε,στην Ευρωπη να παιζουμε με 10 γιατι ο Βυντρα ειναι για την Ελληνικη πραγματικοτητα.Τι γαμ... λουμπα ειναι αυτη...Για Ελλαδα,λεει,καλος ειναι

Και ο Αραμπατζης για δεξι μπακ στον ΠΑΟΚ καλος ειναι:-?

τι να τον κανω ενα παιχτη που φτανει μεχρι την περιοχη κ την χανει?αν ηταν ετσι,θα κρατουσα κ τον σιμπνιεφσκι,που εμπαινε κ στην αντιπαλη περιοχη κ την εχανε μετα(εφτανε πιο κοντα ομως)! κ μετα θα παιζουμε ραγκμπι,να κερδιζουμε γιαρδες σε καθε επιθεση!Ειναι περιπου 6 χρονια επαγγελματιας ο γιουρκας,κ ολοι θυμομαστε 2 φασεις...γκολ με μαντσεστερ,κ το πεναλτι!

σαν παναθηναικος(κ με καλη μνημη οσον αφορα την ομαδα),δε θυμαμαι ΚΑΜΙΑ ασιστ...

Ωραια,θυμισε μου μια ασιστ του Βυντρα,ενα γκολ του Δημοπουλου και μια καλη παρεμβαση του Κωστα του Μαυριδη.

Και παρεπιπτοντως ΠΟΙΟΣ την εχανε οταν εφτανε στην περιοχη?ο Γιουρκας?Αστειευεσε?Απλα σεντρα δεν ειχε ωστε να ξιοποιει τις επελασεις σου.

Παντως αφοθ δεν σου αρεσε ο Γιουρκας υποθετω εισαι κομπλε με τον Λουκα που κανεις την προσευχη σου μην πατησει την μπαλα και πεσει και εισαι ετοιμος να γελασεις οποτε περναει την σεντρα

κ δε σχολιασες το παραπανω που ειπα,περι συστηματος κ αμπαλοσυνης του μπακε....(δυστυχως)!

Τι να σχολιασω?Αυτα που συμφωνω?

Δημοσ.

καταρχην,ναι φιλε καιζερ,να σχολιασεις αυτα που συμφωνεις,γιατι αυτο ειναι το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ προβλημα του παναθηναικου,κ οχι αν ο βυντρα ειναι 6,7,8,9!

θεωρω απιστευτα αδικη την κριτικη στον βυντρα,ειδικα το κραξιμο στο παιχνιδι του σαββατου που ηταν απο τους ελαχιστους διασωθεντες.κ αυτο που τονιζω,ειναι οτι δε χρειαζεται να τον κραζουμε,τουλαχιστον εντος γηπεδου,γιατι δεν φταιει αυτος για ολα τα δεινα της ομαδας!

το οτι ο μπακε,με αυτα τα 2 μπακ,παει να παιξει 4-3-3,με σντερ φορ τον ...κανενα,ειναι αστειο! το οτι βαζει 2 βαρια σεντερ μπακ μαζι,επισης!

το οτι ο βυντρα,σε 4-4-2,με τον (ελπιζω καλο)βικτορ,ταιριαζει αρκετα,ειναι επισης γεγονος.το οτι η ομαδα δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ αυτοματισμο,δειχνει ποσο¨"καλη" δουλεια εκανε ο μπακε στην προετοιμασια!το οτι οι παιχτες κουτουλανε μεταξυ τους(ιβαντσιτς με παπ, μπισκαν με μποβιο, σαλπιγγιδης με ματζιο οσο επαιξε, γκουμας με αντονσον),επισης δειχνει τη δουλεια του μπακε!

το οτι μετα το 60,η ομαδα τα φτυνει,δειχνει ποσο καλη δουλεια εχει γινει στην προετοιμασια!

το οτι βαζει αλλαγη τον μαντζιο,κ τον βαζει ΔΕΞΙ επιθετικο(ΕΛΕΟΣ), κ αφηνει τον σαλπι στην περιοχη,ειναι αστειο! το οτι ο ρομερο,με 7 εβδομαδες προετοιμασια,ζητησε αλλαγη γιατι δε μπορουσε να παρει ανασα-δηλωση του μπακε-,ειναι γελοιο!το οτι ο λεοντιου δεν ειναι ουτε καν στον παγκο,σε παιχνιδια που μπορει να χρειαστει να μπει για να ανεβασει την ομαδα πιο ψηλα,ειναι χαζο! το οτι ο μπακε δεν μπορει ΚΑΝ να καταλαβει γιατι απογοητευτηκαμε,ειναι ηλιθιο...κ τελος,το μοναδικο που δειχνει να εχει δουλεψει ψιλοσωστα,ειναι τα στημενα(κ τους εκτελεστες αυτων),αλλα απο την αλλη,οταν βλεπω ομαδα αγυμναστη,χωρις δεσιμο,χωρις κινηση,σε συστημα που δεν ταιριαζει στο υλικο της,με παιχτες χωρις δυναμη+φυσικη κατασταση, κ αλλαγες που να κανουν την ομαδα χειροτερη...εεεε,παει στο διαολο πια...

Δημοσ.

να ρωτησω και γω κατι ρε μαγκες.

Δεν εχω δει αγωνα σας μεχρι στιγμης οποτε δε ξερω αν αυτα που λετε ισχυουν η οχι.Αλλα σας πιστευω δε γινετε να ειστε ολοι λαθος.

Η ερωτηση μου ειναι απλη.

Τι ακριβως βγαινει με τη γκρινια?

Δλδ ωραια ο Βυντρα ειναι αμπαλος αλλα αυτον εχετε,τι να κανουμε τωρα?

Δε θα ηταν καλυτερο να στηριξετε αυτη την ομαδα που πηρε καποιους καινουριους(καλους)παιχτες,και στο τελος να δειτε τι κανατε?Δε καταλαβαινω τι μπορει να αλλάξει τωρα.

Δεν ειναι αναγκη τωρα να μου πειτε "ο γαυρος μπλα μπλα μπλα μπλα διπλο στην ευρωπη μπλα μπλα μπλα μπλα τσοντα" τα ξερω ολα αυτα.

Θελω απλα και ηρεμα να απαντησετε στην ερωτηση μου δλδ τι περιμενετε να κερδισετε ρε μαγκες με τη γκρινια?

Δημοσ.

Τα ίδια θα δούμε και μεις σύντομα, dont worry. Δεν τα βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί έχουμε κάνα δυο παιχταράδες που ακόμα και στα τελευταία τους μας ξελασπώνουν. Στην ευρώπη, όμως, προβλέπω τον πούλο! Τι φταίει; Μα φυσικά... το σύστημα. Κανένας Μπάκε και κανένας Ανατολάκης δεν φταίει. Εμένα να βάλεις πίσω με 5-3-2 (ή 3-5-2, το ίδιο είναι βασικά), τον φούφουτο, δεν έχει σημασία ποιον, ούτε ευκαιρία δεν θα κάνουν οι αντίπαλοι. Τα λέμε, τα ξαναλέμε, τίποτα. 4-3-3 επιμένουν οι προπονητές μας. Ο Σόλιντ την παλεύει ακόμα αλλά αν δεν αποδώσει στην ευρώπη (που δεν το νομίζω) δεν τη βγάζει τη χρονιά. Εννοείται ότι τον θέλουμε γιατί είναι ο πρώτος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μετά από χρόνια που βλέπουμε αλλά... Με το ίδιο σύστημα λοιπόν βαδίζει και ο Μπάκε. Ούτε Χριστούγεννα δεν θα κάνει ο παππούς. Με 4 στην ίδια ευθεία που πας (και στις δυο ομάδες απευθύνομαι) και ειδικά όταν οι περισσότεροι είναι άμπαλοι; Πως έπαιζε ο βάζελος ευρώπη τόσα χρόνια και θωράκιζε την άμυνα; Πως έπαιξε η εθνική και πήρε από το πουθενά κούπα; Έτσι πρέπει να παίζουν οι ελληνικές ομάδες. Για να το κάνουν όμως αυτό θα πρέπει να έχουν επίγνωση των (ελάχιστων) δυνατοτήτων τους... Το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις, δεν κερδίζει ο παίκτης ή οι παίκτες, αλλά η ομάδα, δηλαδή ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (και σε αυτό συμφωνώ με τον Μαλεζάνι και διαφωνώ με τον Σόλιντ)! Καλά κρασιά, λοιπόν.

I have spoken.

Δημοσ.
Ο Σόλιντ την παλεύει ακόμα αλλά αν δεν αποδώσει στην ευρώπη (που δεν το νομίζω) δεν τη βγάζει τη χρονιά.

Θα την βγάλει έτσι κι αλλιώς, έχει πολύ μεγάλη ρήτρα για να φύγει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...