Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφου θα τον βρισεις που θα τον βρισεις, παρε τηλεφωνο τον βγενοπουλο, πες του οτι για αδρα αμοιβη θα βρισεις λαιβ τον τζιγκερ και μετα πες τα να ξεσπασεις...

Να μην βγαλεις και κανα φραγκο απο αυτη την ιστορια?? :D

Δημοσ.

Η ατμόσφαιρα στο μπάσκετ ήταν απίστευτη! Αυτά ήταν γενέθλια για τα 100 χρόνια.

Από παλμό του κόσμου, από παρουσίαση της καε, τα πάντα! Και ξέρετε κάτι? Ποιος πιστεύει ότι έχασε η καε, βάζοντας για ένα παιχνίδι 5 ευρώ το εισητήριο?

Ξέρετε πόσα πιτσιρικια είδα να αγοράζουν φανέλες?

ΥΓ: Όσο για το ποδόσφαιρο, εκτός της απογοητευτικής εικόνας γηπέδου και ομάδας, με συγκινεί η προσπάθεια του γκόντζου για υπεράσπιση του βάσκου ήρωα σαριεγκι, καθώς και η προσπάθεια να θάψουμε τον νίνη.

Κατά τα άλλα, θεωρώ ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να το πάρουμε φέτος, παρ'όλα τα χάλια μας, γιατί και οι άλλοι 2 είναι μαύρα χάλια (νομίζω ότι η αεκ βγήκε οφ, τον οσφπ τον κρατάνε με τεχνητά...μέσα)!

Δημοσ.
Μίλαγα με κάτι ανθρώπους απο τη Σκωτσέζικη λίγκα. Με πληρώνουν για να πάω διερμηνέας Τρίτη Τετάρτη. Με προβληματίζουν δυο πράγματα.

α) Ότι κάποια στιγμή μοιραία θα τρίξω κανα δυο Παναγίες στον Τζίγγερ.

β) Δε θα δω το ματς απο την κερκίδα μας αλλά απο τα δημοσιογραφικά.

Τι θα κάνατε στη θέση μου;

μόλις άκουσα στην ΕΡΑ σπόρ ότι ενδέχεται να μην έχει σχολιασμό το παιχνίδι. Τι παίζει;

Δημοσ.

Χαλαρα να πας. Και χαλαρα να γλιστρησουν κανα 2 καντηλια.

Τιμη και δοξα.

λλ για σχολιασμο σου προτειναν ή για δηλωσεις παιχτων απο τον αγωνιστικο χωρο?

Δημοσ.
Θα έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι...

Θέλουμε LL_NEO στην περιγραφή!!!

Προβλέπω διπλωματικό επεισόδιο... Με δημόσια συγνώμη για αυτά που άκουσαν οι πανταχού πιστοί από τον νέο αρχιεπίσκοπο και παραίτηση αυτού...

Δημοσ.

Αληθεύει ότι ο Βγενόπουλος έχει σχέδιο να δημιουργήσει νέα ομάδα με όνομα Real Panathinaikos?

Πραγματικός Παναθηναϊκός δηλαδή.:eek:

Θα τραβήξει έτσι καί τούς λίγους εναπομείναντες οπαδούς τού Τζίγγερ με τις επιτυχίες πού θα έχει καί θα αναγκαστεί να τα παρατήσει ο Γ.Β

Δημοσ.

Ένα γνωστό μου που ρώτησα (νομικός) μου είπε ότι δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση του ονόματος Παναθηναϊκός σε κανέναν συνδυασμό λέξεων. Τον ρώτησα για το Νέος Πανιώνιος και μου εξήγησε ότι έγινε αλλαγή ονόματος, δεν υπάρχει σκέτο Πανιώνιος για να αντιδράσει...

Δημοσ.

Καλά τραβηγμένο μου ακούγετε έτσι και αλλιώς. Ο γάβρος(και η ΑΕΚ νομίζω) πως υπάρχουν σε 200 παραλλαγές??

Δημοσ.

Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία (Π.Α.Ε.) μόνο μία μπορεί να έχει το όνομα Παναθηναϊκός. Προφανώς μπορούν να ιδρύσουν μια νέα ερασιτεχνική ομάδα με το την λέξη Παναθηναϊκός αλλά θα είναι εντελώς άλλο σωματείο δεν θα έχει σχέση για παράδειγμα με τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό του Θανάση Γιαννακόπουλο. Δηλαδή δεν θα είναι Παναθηναϊκός.

Το όνομα του Ολυμπιακού είναι Ολυμπιακός Πειραιώς. Όπως Ολυμπιακός Βόλου, Ασκ. Ολυμπιακός Βόλου κ.τ.λ. Όλες όμως με διαφορετικό ερασιτέχνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...