Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι τα εισητηρια(5 euro δεν εχουν) για το μπασκετ αυριο προπολουνται στα εκδοτηρια στην λεωφορο και οακα ή αυριο πριν τον αγωνα?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και αμα ακουσεις τον ιδιο τον παικτη εχει πει τελικα κατι αλλο,χαχα, οντως ισχυει. Επειδη ο πατερας μου ειναι ΑΡΔ οι λογοι ειναι

1. Οικονομια χωρου (δεν εχουν ολοι τις ιδιες λεξεις διαθεσιμες )

2. Αν δεν εχουν μαγνητοφωνακι τα γραφουν σε μπλοκακι αλλα δεν προλαβαινουν ολες τις λεξεις, βαζουν τα βασικα και τα ενδιαμεσα τα συμπληρωνουν μονοι τους

3. Δεν ακουνε καλα τι λεει στο μαγνητοφωνακι

4. Εχει κανει λαθη συντακτικα ή εχει μπερδεψει τις προτασεις του ο παικτης και τις ψιλοαλλαζουν γιατι δεν μπορουν να γραψουν "Το Ελληνικο Πρωταθλημα πολυ καλο και ειναι κριμα να λογω του ανβεσμενου επιπεδου ενσταση"

5. Επιτηδες

Ναι τα καταλαβαίνω αυτα, αλλά μη μου βάζεις τα " αν είχες μπλοκάκι και στυλό χωρίς μελάνι ή αν έχεις κερί στ'αυτιά και δεν ακούς καλα το μαγνητοφωνάκι....τέλος πάντων....κρίμα που δεν ήρθε ο D'alessandro και είχα ετοιμάσει υποδοχή στο αεροδρόμιο....lol

Δημοσ.

Τόσα χρόνια έχω ακούσει ένα σορό μαλακίες για την γ@μημένη την ΠΑΕ και το μόνο που γίνεται είναι μια τρύπα στο νερό.Αμφιβάλω αν έστω και ένας από όλους αυτούς είχε ή έχει σκοπό να πάει στον Βαρδή και να του πει αυτό και αυτό.Το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν με τα νεύρα μας την υπομονή μας και την νοημοσύνη μας.Αμφιβάλω αν αυτές οι προτάσεις φτάσανε στα χέρια του Βαρδή.Επίσημα όμως και όχι μέσα από συνεντεύξεις τύπου, ομιλίες, δηλώσεις και ένα σορό άλλα.Δεν πρόκειται να βγάλουν άκρη με τον βλάκα και αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια.Θα του κάνουν προτάσεις και αυτός θα κάνει τον Κινέζο όπως πρόσφατα με την απάντηση που έδωσε.

Κάνουμε υπομονή και παρακολουθούμε το μπάσκετ και το βόλεϊ που έχουμε να κάνουμε με πιο σοβαρά άτομα.

Δημοσ.

Κανένα μπαλάκι δεν πέταξε πίσω. Απλώς τονίζει ότι από Δευτέρα έχουμε πόλεμο. Ας ασχοληθεί η Π.Ε.Κ. με τα υπόλοιπα που όντως χρειάζονται βοήθεια (π.χ. το 17 - 4 στο πόλο με το Ολυμπιακό) και ας αφήσει την Π.Α.Ε. Από εδώ και στο εξής μόνο περισσότερο κακό μπορεί να γίνει στην ομάδα. Με την οικογένεια δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Το να ξεκινήσει πόλεμος δεν οδηγεί σε καλύτερες μέρες. Ας αφήσουν μόνο την οικογένεια να κάνει κακό.

Και οι δύο προτάσεις δεν είναι εφαρμόσιμες. Δεν μπορούν να έχουν εφαρμογή. Και τα δύο σχήματα είναι βραδυκίνητα. Περισσότερο αυτό που είπε ο Τζίγκερ. Επίσης αυτό που λέει η Π.Ε.Κ. που θέλουν όλους τους παίκτες παλαίμαχους κ.τ.λ. απλώς δεν γίνεται. Δεν είμαστε στο 1970. Καμιά σύγχρονη ποδοσφαιρική ομάδα δεν το κάνει. Έχει μέχρι δύο τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν "γεράσει" στην ομάδα. Με ένα άκρος επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται να κρατάς τους παίκτες μέχρι να γεράσουν...

• Super Moderators
Δημοσ.

Από τη μια, βρίσκω θετικό το ότι κόπηκαν οι αηδιούλες για stakeholders και τα άλλα απιθανολογήματα που είπε ο Βγενόπουλος στην πρώτη συνέντευξη. Καλό είναι γιατί, με αιχμηρό αλλά σε λογικά πλαίσια τρόπο λέει τελικά αυτό που πιστεύει: Τζίγκερ είσαι αποτυχημένος, ή φτιάξε την κατάσταση, ή άσε να βοηθήσουμε.

Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό: ότι, για να τον βοηθήσουν, πρέπει να τους το επιτρέψει ο Τζίγκερ. Οπότε, γεννιέται το ερώτημα, τώρα που αφήσανε τις κοινωνικό-οικονομικές θεωρίες και του τα έχωσαν, υπάρχει περίπτωση να καταπιεί τον εγωισμό του ο Τζίγκερ και να τους βάλει συνιδιοκτήτες; Αμφίβολο, πάντως όχι περισσότερο από το να υποκύψει ο Τζίγκερ μαγεμένος από το όραμα για stakeholders και συμβούλια παλαιμάχων.

Γιατί, μπορεί να λέει τώρα ο Βγενόπουλος ότι "δε ζητάμε τίποτα", αλλά φυσικά αυτοαναιρείται αμέσως μετά όταν προσθέτει "θέλουμε να έχουμε λόγο στην κατάρτιση και τον έλεγχο της διοίκησης".

Για να μην παρεξηγηθώ, λογικό είναι να το θέλει, αν είναι να σπρώξει φράγκα. Απλώς, κάτι με τους κατασκευασμένους μάγκες του Ολυμπιακού, κάτι με τις δακρύβρεχτες ανακοινώσεις της Καλαμαριάς, κάτι με τις ετεροχρονισμένες αποκαλύψεις της κύρα-Δέσπως, έχει αρχίσει να μου τη δίνει η ηθικολογία που κόβεται και ράβεται στα μέτρα μας ανά περίπτωση.

Έγραφα και παλιότερα (ΠΟΛΥ πριν μας προκύψει ΠΕΚ και ΠΕΚ) ότι ο μόνος τρόπος να αγοράσεις κάτι που επισήμως δεν πουλιέται, είναι να κάνεις μια σούπερ δελεαστική πρόταση. Επιμένω, ότι και τώρα αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Και, θα συμφωνήσω με τον johnyboy ότι η πρόταση πρέπει να γίνει μακριά από κάμερες στο Βαρδή. Μόνο από τους μεγαλύτερους μπορεί ενδεχομένως να πιεστεί ο Τζίγκερ, και πάντως όχι από τους μισητούς κολοσσούς της ΚΑΕ ή τον ουρανοκατέβατο ξιφομάχο.

Βέβαια, για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, έχει και τα υπέρ του ο Τζίγκερ. Όταν οι μετοχές του Ολυμπιακού έβγαιναν τουρνέ στον Ατλαντικό, η ΑΕΚ έψαχνε κλειδαρότρυπες του νόμου και οι δικηγόροι του κράτους είχαν κόψιμο και ξεχνούσαν να πάνε στη δίκη, όταν ο ΠΑΟΚ γλίτωνε κάτι μύρια χρέη στο ΙΚΑ που εσάς κι εμένα θα μας έκλειναν όχι στον Κορυδαλλό, αλλά στην Κέρκυρα και μετά θα πετούσαν το κλειδί, ο Παναθηναϊκός πορευόταν με τα οικονομικά του εντάξει (καίτοι μαστιζόμενα από καβούρια).

Το γήπεδο μπήκε με τα πολλά μπροστά, μέσα στην αναμπουμπούλα ο ΠΑΟ πέρασε πρώτος, άντε να δω τώρα τους Βγενοπουλικούς ΠΕΚιτες να εύχονται να σπάσει το ποδάρι του ο Σαλπιγγίδης και να κερδίσει την ένσταση ο Ολυμπιακός, γιατί έτσι και το πάρει το πρωτάθλημα ο Τζίγκερ, τράβα ξεκούνα τον.

Διότι, φρονώ, "το πενταετές πλάνο πολλοί εμίσησαν, την κούπα ουδείς".

Α, και για όποιον νομίζει ότι καμία αγνή Παναθηναϊκή καρδιά δε θα ευχόταν κάτι τέτοια ζοφερά για την ομάδα της καρδιάς του, παρότι βρίσκω τη σκέψη ευχάριστη και ρομαντική, βλέπω πώς μαλλιοτραβιούνται στις Αμερικανικές εκλογές οπαδοί του "ίδιου" κόμματος και για κάποιο λόγο βρίσκω τρομερές ομοιότητες.

Δημοσ.

Παιδιά ,τελικά ο τελικός κυπέλου basket είναι 22 Μαρτίου? Ξέρετε που (και από πότε) μπορούμε να βρούμε εισητίρια?::-D

Δημοσ.

με το θεμα του ολυμπιακου με την καλαμαρια τελικα θα γινει επαναληψη ή θα υπαρξει καποια εφεση κτλπ? γιατι εγω το ακουω καπως μιας και η ιδια η fifa εχει πει οτι απο 1/1/2008 ισχυει μονο αν ο ιδιος παιχτεις παιξει σε 3 διαφορετικες ομαδες στην ιδια χωρα.

οχι οτι θα κρατουσαμε την πρωτια αλλα απο τοτε που το ακουσα πολυ σκανδαλο μου ακουγεται.

Δημοσ.

και αφου ειδατε την ομαδα μοντελο του παυλου και του θαναση δειτε τωρα την ομαδα μπουρδελο του καρκινου.

Δημοσ.

ρε παιδι μου αυτος ο παο τι μεταπτωσεις ειναι αυτες?? τον βλεπω τωρα, χαλιαααα....μια καλα μια χαλια, πως ειναι δυνατον την γαντεμια μου??

Δημοσ.

Παναθηναικος ξανα την Τεταρτη με την Εφες(δεν ξερω αν παιζει κανα βολλευ αυριο οποτε θα εχει και αυριο Παναθηναικο)

ΥΓ. Αυτο που βλεπουμε φετος στην Σουπερλιγκα παιζει να ειναι οτι πιο αθλιο εχω δει στην ζωη μου. Παντα υπηρχαν 2-3 ομαδες που λεγαμε "παιζουν το καλυτερο ποδοσφαιρο", φετος ακομα και η "ηλιαχτιδα" Αστερας Τριπολης μαλακια ποδοσφαιρο παιζει.

Και καποιοι θα μας το πλασαρουν ως "το καλυτερο πρωταθλημα" επειδη οι 3 πρωτοι ειναι μεσα σε 2 βαθμους διαφορα. Δλδ πιανεις και γαμας οτι σαβουρα υπαρχει, δεν εισαι σαβουρογαμης αλλα εισαι πηδικουλας συμφωνα με την λογικη τους

Δημοσ.
ρε παιδι μου αυτος ο παο τι μεταπτωσεις ειναι αυτες?? τον βλεπω τωρα, χαλιαααα....μια καλα μια χαλια, πως ειναι δυνατον την γαντεμια μου??

Οταν δεν εχεις παικτες και παρολαυτα συνεχιζεις το γαμω ροτεισον ωστε να καψεις και τους 3 παικτες που αξιζουν απο αυτους που σου εχει ο μπασταρδος ιδιοκτητης της ομαδας τι να περιμενεις?

Πολλοι μικροι παικτες με λιγους καλους+ελλειψη ρολων(αφου με το ροτεισον κανεις δεν ξερει που και ποσο παιζει)=Οτι ναναι αποδοση καθε φορα

ΥΓ. Καλα που γαμησαμε τον γαυρο ναουμε και του πηραμε τον Σπυροπουλο, σπερνει σημερα το παλικαρι, ασε που δεξια με Νινη εχουμε βρει παικτη για 15 χρονια ναουμε κιετσι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...