Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που ακούγετε ότι ο Ολυμπιακός θα υποβάλει ένσταση για να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά ο Άρης φοβούμενος την εξέλιξη του τελικού ισχύει;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτες οι αναλυσεις με τρελαινουν...

Καταρχην ο τελικος ειναι σε 1 μηνα...μεχρι τοτε πολλα μπορει να εχουν αλλαξει.

Δευτερον χθες παιζαμε χωρις Γουντς,Ματσας,Μπλακνει,Τσακαλιδη και Σειμπουτις...μεχρι τοτε λογικα αυτοι θα παιζουν.

Και τριτον το χθεσινο παιχνιδι που ειδες και εβγαλες και συμπερασμα για τον Ολυμπιακου του Γιαννακη ειναι με μολις 3 προπονησεις του νεου τεχνικου μας.

Δεν λεω οτι δεν ειστε το φαβορι και για το κυπελλο και για το πρωταθλημα αλλα και λιγη εγκρατεια δεν βλαπτει απο τη στιγμη που ειναι ενα μονο παιχνιδι σε ουδετερη εδρα και τα παιχνιδια Ολυμπιακος-ΠΑΟ τα τελευταια τουλαχιστον 2 χρονια ειναι αμφιρροπα στην εξελιξη τους.

Σε τρελαινουν οι αναλυσεις αλλα θα ηθελα να διαφωνησεις επι της αναλυσης και οχι "θα παιξουν αυτοι οι παικτες". Εγω ποτε δεν ανεφερα για παικτες αλλα για ειδος μπασκετ εκτος αν νομιζεις οτι το στυλ αυτων που λοιπον ειναι διαφορετικο απο αυτων που ειναι, δλδ με Μαυροκεφαλιδη εκανες το χαι-λοου και με Τσακαλιδη θα βγαζεις τον 2,15 στο τριποντο ξερω γω

Επισης στην μονη στιγμη που μιλησα για παικτες εβαλα μεσα και Ματσιγιαουσκας και Μπλακνει και τα παντα

Τωρα, για καποιο μυστηριο λογω, κανεις το ιδιο που κανατε περσυ με τον Ματσιγιαουσκας "Οταν γυρισει θα βαζουμε +20π'" λες και θα παιζατε με 6αδα

Οταν γυρισει που λες ο τσακαλιδης μπορει να αφηνει εξω τον Μαυροκεφαλιδη που σου πηρε το ματς στην ουσια. Οταν γυρισει ο Γουντς θα τον κανει ο Γιαννακης ΤΙ??Θα βγαλει εξω τον Βασιλοπουλο για να βαζει 20 και να τρωει 25 ο Γουντς?Ποιος Σειμπουτις?

Αν δεν κανω λαθος, το ματς το γυρισατε με την αμυνα οπως λενε ολες οι εφημεριδες και οι δικες σας(και οπως ειδαμε ολοι).Μακαρι να ειχες σημερα Ματσιγιαουσκας, θαχες χασει απο το 30'

Ο μονος που ελλειψε στον Γιαννακη για μενα ειναι ο Μπλακνει.

Οσο για τον Γιαννακη, και στην κερκιδα να ηταν η αποψη μου ειναι η ιδια. Αφου τον ειδα και στην Εθνικη και στο Μαρουσι. Ο τυπος απο επιθεση ειναι μετριος.Δεν ασχολειται. Κανει τα ιδια και τα ιδια.3 συστηματα ολα κι ολ. Απλα στην Εθνικη εχει παικτες που του κανουν αυτα που θελει.

Με τους παικτες που εχει φετος ο Ολυμπιακος ΔΕΝ μπορει να παιξει καλα το μπασκετ Γιαννακη. Ετσι πιστευω. Και ολοι να γυρισουν δεν αλλαζει τιποτα. Να γυρισει ο Ματσιγιαουσκας, να αφησει εξω τον Γκριρ εχει νοημα?Φοβεροι επιθετικοι ασταθεστατοι αμυντικα(το οτι ο Λιθουανος τρεχει σαν παλαβος δεν τον κανει καλο αμυντικα, και γω τον περναω αμα θελω)

Οποτε για μενα Ή αλλαζει δογμα ο Γιαννακης(ο οποιος στο 1ο ημιχρονο προτιμησε να γινει Γκερσον και δεν του βγηκε) Ή κανετε υπομονη και το καλοκαιρι βλεπετε πως χτιζεται την ομαδα οπως θελει ο Γιαννακης. Αλλα να πανυγηριζετε που στο τελευταιο σουτ κερδισατε στο ΣΕΦ τον Αρη ε δεν ειναι υπερβολικο?

ΥΓ. Οι αναλυσεις και οι αποψεις ειναι για ΠΡΙΝ τους αγωνες. Αν ειναι θα εκανα 1 ποστ, 15 Ιουνη και θα ημουν πρωτος μαγκας αφου "θα επεφτα μεσα";)

Εγω λεω σημερα, 7/2/2008 οτι με τον Γιαννακη στο τιμονι και αυτους τους παικτες, αν δεν βαλει νερο στο κρασι του ο Γιαννακης ωστε να "μπαλαντζαρει" επιθεση και αμυνα, εφοσον δεν υπαρχουν ατυχιες (τυπου νοκ-αουτ ο Διαμαντιδης) θα σας παρουμε φετος και το πρωταθλημα και το κυπελλο.(παρεπιπτοντως, και γω στις 22 λογικα θα εχω Τσαρτσαρη και Ουινστον ετσι?)

Αν παλι ο Γιαννακης δουλεψει περισσοτερο την επιθεση θυσιαζοντας την αμυντικη ενεργεια(δλδ οκ, δεν γινεται ο αλλος να τρεχει σαν σκυλος στην αμυνα 40' και να φευγει σφαιρα στους αιφνιδιασμους) εχετε τοτε πολυ μεγαλυτερη τυχη.Μονο που για μενα αυτο το σεναριο ειναι λιγοτερο πιθανο γιατι δεν εχω ικανο τον Γιαννακη για τετοια πολυπλοκα σχεδια.Απλο?

Για να στο κανω πιο χειροπιαστο. Αν με πας σε ματς των 65-70 ποντων θα σε κερδισω 70-60 ανετα. Αν ο Γιαννακης χαλαρωσει τα γκεμια χωρις να του φυγουν απο το χερι και το ματς παει 75-80 ποντους τοτε εχεις πολυ μεγαλυτερη τυχη να με κερδισεις. ΟΜΩΣ προσωπικα δεν θεωρω οτι ο Γιαννακης μπορει να κανει αυτο το μπαλατζαρισμα.

Αποψη μου και δεν περιμενω να την δεχτεις απλα γιατι εχεις και συ την αποψη σου.

YΓ2. Ολες οι εφημεριδες "Δρακος", "Σφραγιδα Γιαννακη","Η χρονια του Δρακου","Δρακος με το καλημερα". Προφανως οταν κοιταμε το ταμπλω 72-70, νικησαμε, να η σφραγιδα του Δρακου. Αν δουμε το ματς, ελα μωρε 3 προπονησεις

Δημοσ.
Σε τρελαινουν οι αναλυσεις αλλα θα ηθελα να διαφωνησεις επι της αναλυσης και οχι "θα παιξουν αυτοι οι παικτες". Εγω ποτε δεν ανεφερα για παικτες αλλα για ειδος μπασκετ εκτος αν νομιζεις οτι το στυλ αυτων που λοιπον ειναι διαφορετικο απο αυτων που ειναι, δλδ με Μαυροκεφαλιδη εκανες το χαι-λοου και με Τσακαλιδη θα βγαζεις τον 2,15 στο τριποντο ξερω γω

Επισης στην μονη στιγμη που μιλησα για παικτες εβαλα μεσα και Ματσιγιαουσκας και Μπλακνει και τα παντα

Τωρα, για καποιο μυστηριο λογω, κανεις το ιδιο που κανατε περσυ με τον Ματσιγιαουσκας "Οταν γυρισει θα βαζουμε +20π'" λες και θα παιζατε με 6αδα

Οταν γυρισει που λες ο τσακαλιδης μπορει να αφηνει εξω τον Μαυροκεφαλιδη που σου πηρε το ματς στην ουσια. Οταν γυρισει ο Γουντς θα τον κανει ο Γιαννακης ΤΙ??Θα βγαλει εξω τον Βασιλοπουλο για να βαζει 20 και να τρωει 25 ο Γουντς?Ποιος Σειμπουτις?

Αν δεν κανω λαθος, το ματς το γυρισατε με την αμυνα οπως λενε ολες οι εφημεριδες και οι δικες σας(και οπως ειδαμε ολοι).Μακαρι να ειχες σημερα Ματσιγιαουσκας, θαχες χασει απο το 30'

Ο μονος που ελλειψε στον Γιαννακη για μενα ειναι ο Μπλακνει.

Οσο για τον Γιαννακη, και στην κερκιδα να ηταν η αποψη μου ειναι η ιδια. Αφου τον ειδα και στην Εθνικη και στο Μαρουσι. Ο τυπος απο επιθεση ειναι μετριος.Δεν ασχολειται. Κανει τα ιδια και τα ιδια.3 συστηματα ολα κι ολ. Απλα στην Εθνικη εχει παικτες που του κανουν αυτα που θελει.

Με τους παικτες που εχει φετος ο Ολυμπιακος ΔΕΝ μπορει να παιξει καλα το μπασκετ Γιαννακη. Ετσι πιστευω. Και ολοι να γυρισουν δεν αλλαζει τιποτα. Να γυρισει ο Ματσιγιαουσκας, να αφησει εξω τον Γκριρ εχει νοημα?Φοβεροι επιθετικοι ασταθεστατοι αμυντικα(το οτι ο Λιθουανος τρεχει σαν παλαβος δεν τον κανει καλο αμυντικα, και γω τον περναω αμα θελω)

Οποτε για μενα Ή αλλαζει δογμα ο Γιαννακης(ο οποιος στο 1ο ημιχρονο προτιμησε να γινει Γκερσον και δεν του βγηκε) Ή κανετε υπομονη και το καλοκαιρι βλεπετε πως χτιζεται την ομαδα οπως θελει ο Γιαννακης. Αλλα να πανυγηριζετε που στο τελευταιο σουτ κερδισατε στο ΣΕΦ τον Αρη ε δεν ειναι υπερβολικο?

ΥΓ. Οι αναλυσεις και οι αποψεις ειναι για ΠΡΙΝ τους αγωνες. Αν ειναι θα εκανα 1 ποστ, 15 Ιουνη και θα ημουν πρωτος μαγκας αφου "θα επεφτα μεσα";)

Εγω λεω σημερα, 7/2/2008 οτι με τον Γιαννακη στο τιμονι και αυτους τους παικτες, αν δεν βαλει νερο στο κρασι του ο Γιαννακης ωστε να "μπαλαντζαρει" επιθεση και αμυνα, εφοσον δεν υπαρχουν ατυχιες (τυπου νοκ-αουτ ο Διαμαντιδης) θα σας παρουμε φετος και το πρωταθλημα και το κυπελλο.(παρεπιπτοντως, και γω στις 22 λογικα θα εχω Τσαρτσαρη και Ουινστον ετσι?)

Αν παλι ο Γιαννακης δουλεψει περισσοτερο την επιθεση θυσιαζοντας την αμυντικη ενεργεια(δλδ οκ, δεν γινεται ο αλλος να τρεχει σαν σκυλος στην αμυνα 40' και να φευγει σφαιρα στους αιφνιδιασμους) εχετε τοτε πολυ μεγαλυτερη τυχη.Μονο που για μενα αυτο το σεναριο ειναι λιγοτερο πιθανο γιατι δεν εχω ικανο τον Γιαννακη για τετοια πολυπλοκα σχεδια.Απλο?

Για να στο κανω πιο χειροπιαστο. Αν με πας σε ματς των 65-70 ποντων θα σε κερδισω 70-60 ανετα. Αν ο Γιαννακης χαλαρωσει τα γκεμια χωρις να του φυγουν απο το χερι και το ματς παει 75-80 ποντους τοτε εχεις πολυ μεγαλυτερη τυχη να με κερδισεις. ΟΜΩΣ προσωπικα δεν θεωρω οτι ο Γιαννακης μπορει να κανει αυτο το μπαλατζαρισμα.

Αποψη μου και δεν περιμενω να την δεχτεις απλα γιατι εχεις και συ την αποψη σου.

YΓ2. Ολες οι εφημεριδες "Δρακος", "Σφραγιδα Γιαννακη","Η χρονια του Δρακου","Δρακος με το καλημερα". Προφανως οταν κοιταμε το ταμπλω 72-70, νικησαμε, να η σφραγιδα του Δρακου. Αν δουμε το ματς, ελα μωρε 3 προπονησεις

Εγω απλα σου τονισα οτι ειναι πολυ νωρις να βγαλεις συμπερασματα...για τη χθεσινη μας νικη που λες "ελεος νικησανε τον Αρη με τη ψυχη στο στομα" να σου θυμισω οτι εμεις παιζαμε χωρις βασικους παιχτες με μηδεν ψυχολογια και ο Αρης μπορει να μην ειναι στο δικο μας επιπεδο αλλα σιγουρα ειναι μια καλη και στιβαρη ομαδα.

Για τον Γιαννακη πρωτος εγω ειπα οταν τον πηραμε οτι δεν τον θεωρω κατι το ιδιαιτερο σαν προπονητη αλλα απο εκει και περα ολοι κρινονται σε βαθος χρονου.

Και δεν ειναι δυνατον να βγαλουμε συμπερασματα απο εναν ανθρωπο που εχει μολις 3 προπονησεις με τους παιχτες.

Ακομα και αυτο που λες το χαι λοου ειναι κατι που επι Γκερσον δεν θα εβλεπα ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα.

Οσο για τον Ματσας ειναι τελειως ακυρο αυτο που λες...μιλαμε για εναν παιχτη που ειναι χαλαρα μεσα στους καλυτερους αμυντικους της ομαδας και που φυσικα στην επιθεση στη μερα του θα σου δωσει 20 ποντους για τη πλακα του.

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...και δεν ηταν μονο ο Ματσας αλλα και οι Μπλακνει,Γουντς που ειναι παιχτες κλειδια για τον φετεινο Ολυμπιακο ειδικα ο πρωτος απο τη στιγμη που υπαρχει ο ανεκδιηγητος Γκριρ και ο απειρος Τεοντοσιτς.

Και στο ξαναλεω οτι ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα φετος...ειστε και ΠΑΛΙ το αδιαφιλονικητο φαβορι στην Ελλαδα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τα παρετε ολα χαλαρα και ανετα.

Δημοσ.
Εγω απλα σου τονισα οτι ειναι πολυ νωρις να βγαλεις συμπερασματα...για τη χθεσινη μας νικη που λες "ελεος νικησανε τον Αρη με τη ψυχη στο στομα" να σου θυμισω οτι εμεις παιζαμε χωρις βασικους παιχτες με μηδεν ψυχολογια και ο Αρης μπορει να μην ειναι στο δικο μας επιπεδο αλλα σιγουρα ειναι μια καλη και στιβαρη ομαδα.

Μα δεν βγαζω συμπερασματα για το μελλον!!Με το ζορι δλδ?

Εβγαλα συμπερασμα για το συγκεκριμενο ματς

Εκανα υποθεση εργασιας για το μελλον

Αν θα δικαιωθω θα το δουμε

Οσο για τον Αρη, δεν διαφωνω οτι μπορουσε να σου κανει την ζημια αλλα διαφωνω με τα πανηγυρικα πρωτοσελιδα απο την στιγμη που εισαι ενα σουτ μακρια απο αλλη μια ηττα

Ακομα και αυτο που λες το χαι λοου ειναι κατι που επι Γκερσον δεν θα εβλεπα ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα.

Ελπιζω να σου αρεσει γιατι ο Γιαννακης τρελενεται. Τοσο που το εκανε 3 φορες με τον Μαυροκεφαλιδη σερι, εβαλε 2 καλαθια και στην 3η πηρε φαουλ και απο εκεινη την στιγμη σκοραρες μονο με βολες γιατι σε πηρανε χαμπαρι.

Η μια αποψη λεει "Δεν προλαβε να τους μαθει αλλα"

Εγω παλι λεω οτι εκτος απο το πικ-εν-ρολ δεν προκειται να μαθουν τιποτα αλλο

Οσο για τον Ματσας ειναι τελειως ακυρο αυτο που λες...μιλαμε για εναν παιχτη που ειναι χαλαρα μεσα στους καλυτερους αμυντικους της ομαδας και που φυσικα στην επιθεση στη μερα του θα σου δωσει 20 ποντους για τη πλακα του.

Καλα, και εγω θυμαμαι το ματσαρισμα με τον Ουινστον που τον περναγε απο πανω και του εσκαγε και ταπες. Το τρεχω-τρεχω σαν παλαβος ΔΕΝ ειναι αμυνα. Αμυνα ειναι να μην τρως καλαθι, πχ, εσωτερικη του περνω καιγω πουμαι πιο αργος και απο την ομιχλη

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...και δεν ηταν μονο ο Ματσας αλλα και οι Μπλακνει,Γουντς που ειναι παιχτες κλειδια για τον φετεινο Ολυμπιακο ειδικα ο πρωτος απο τη στιγμη που υπαρχει ο ανεκδιηγητος Γκριρ και ο απειρος Τεοντοσιτς.

Μα για τον Μπλακνει το λεω, οτι αν καποιος του ελειψε ηταν αυτος. Οσο για τον Γουντς νομιζω οτι θα σας φανει αχρηστος με Γιαννακη σε σοβαρα ματς. Ο Γιαννακης δεν επαιξε και δεν νομιζω να παιξει ποτε με επιθετικα κλασικα 3αρια. Πχ την διειδυση δεν την χρησιμοποιει σχεδον ποτε απο το 3 του

Και στο ξαναλεω οτι ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα φετος...ειστε και ΠΑΛΙ το αδιαφιλονικητο φαβορι στην Ελλαδα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τα παρετε ολα χαλαρα και ανετα.

Ρε συ, ποτε ειπα εγω οτι θα τα παρουμε περιπατο?Ισα-ισα εγω λεω οτι για την φετινη ομαδα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια γιατι εχουμε μαζευτει πολλα κοκορια, σε καποια ματς λαλουν πολλοι μαζι αλλα στα κρισιμα δεν ξερω τι θα γινει οταν θα πρεπει ο καθενας τους να κανει μια δουλεια συγκεκριμενη

Δημοσ.

Για τις φυλλαδες ετσι και αλλιως τις θεωρω ολες για τον πεουλα τοσο τις δικες μας οσο και τις δικες σας...τη δουλεια τους κανουν για να αγοραζουν οι χαρχολοι.

Απο εκει και περα εγω για τον Ματσας επιμενω οτι εχει βελτιωσει παρα πολυ το αμυντικο του παιχνιδι και οτι ειναι απο τους καλυτερους που εχουμε στον Ολυμπιακο στη περιφερεια.

Το παραδειγμα με τον Ουινστον που αναφερεις δεν λεει τιποτα γιατι ο Αμερικανος σας εχει αλλη σωματοδομη και σε τελικη αναλυση απο ενα παιχνιδι δεν μπορεις να κρινεις.

Για τα υπολοιπα θα δουμε εν ευθετω χρονο...και 2-3 συστηματα να τους μαθει μονο ο Γιαννακης ειναι καλυτερα απο τα ΜΗΔΕΝ συστηματα που παιζαμε με τον Γκερσον.

Δημοσ.

Αυτό που θέλει να πει ο Κάιζερ είναι ότι φέτος, με τους παίκτες που έχετε (και που επέλεξε ο Γκέρσον) είναι πολύ δύσκολο να γίνουν αυτά που θέλει ο Γιαννάκης. Από του χρόνου που θα επιμεληθεί των μεταγραφών αυτός, θα μπορούμε να μιλάμε για ομάδα Γιαννάκη (και να την κρίνουμε). Και το δεύτερο που λέει είναι ότι η συγκεκριμένη ομάδα πιθανότατα με τον Γκέρσον θα πήγαινε καλύτερα απ' ό,τι με τον Γιαννάκη (όσο παράλογο και αν ακούγεται αυτό σε πρώτη ανάγνωση): γιατί τώρα με Γιαννάκη θα γυρίσει από άναρχο παιχνίδι, με ατομικές εξάρσεις, άκρως επίθεση και run 'n' gun σε σετ παιχνίδι με έμφαση στην άμυνα. Μόνο που όταν θα παίξεις αυτό το σετ παιχνίδι με ομάδες που το παίζουν καλύτερα (και έχουν παίκτες απείρως καλύτερους σε αυτό) θα χάνεις, ενώ μέχρι τώρα μπορούσες ένα παιχνίδι που θα μπουν τα σουτ και θα σου πάει το σκορ ψηλά να το πάρεις (π.χ. ΤΣΣΚΑ).

Δημοσ.

Εννοειται οτι αυτη η ομαδα ειναι του Γκερσον και οτι πρεπει να τη διαχειριστει ο Γιαννακης και φυσικα εννοειται οτι του χρονου θα κριθει για τη δουλεια του που θα κανει τις επιλογες αυτος.

Παρολαυτα επετρεψε μου να διαφωνησω σε αυτο που λες οτι αυτη η ομαδα με αυτους τους παιχτες θα ηταν καλυτερα να την διαχειριστει ο Γκερσον.

Το χθεσινο παιχνιδι για παραδειγμα αμα ηταν ο Εβραιος στο παγκο το ειχαμε χασει χαλαρα και με μεγαλη διαφορα.

Πρεπει να καταλαβεις οτι οσο ηταν ο Εβραιος παιζαμε χωρις προπονητη...ειτε τον Γκερσον εβαζες ειτε τον σκυλο μου δεν ειχε καμμια απολυτως διαφορα.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Κάιζερ, το ότι τρέχει σα σκύλος ο Μάτσε δεν τον κάνει αυτόματα και τρομερό αμυντικό. Νομίζω είναι "ένα κλικ" καλύτερος αμυντικός από τον Σάρας, και πολλά σκαλιά κάτω από τον Σισκάουσκας. Δε σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι πολύ προικισμένος επιθετικά παίκτης, πραγματικό όπλο αν αξιοποιηθεί σωστά.

Ο Παπαμακάριος, αμπαλίδης μεν, αλλά έπαιζε πολύ καλή άμυνα στους εκάστοτε άσσους του Άρη.

Δημοσ.

Βασικά ακούνε όλοι τον Χατζηγεωργίου με τον Πολίτη να λένε ότι άμυνα σημαίνει διάθεση και σου λέει, αν προσπαθεί ο άλλος και τρέχει, καλός θα είναι.

Δημοσ.
Βασικά ακούνε όλοι τον Χατζηγεωργίου με τον Πολίτη να λένε ότι άμυνα σημαίνει διάθεση και σου λέει, αν προσπαθεί ο άλλος και τρέχει, καλός θα είναι.

Αυτο ειναι το βρηκες...το ενδεχομενο να εχει τη δικια του αποψη ο αλλος το σκεφτηκες;:P

Δημοσ.
Αυτό που ακούγετε ότι ο Ολυμπιακός θα υποβάλει ένσταση για να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά ο Άρης φοβούμενος την εξέλιξη του τελικού ισχύει;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κορυφαιο!!!

Αυτο μου ειπε και ο πατερας μου, τι χαιρονται, αφου μετα θα παιξουν με τον παο χαχαχαχαχαχαχαχα

(γαβρος ο πατερας μου, με αυτογνωσια χαχαχα)

Δημοσ.
Αυτο ειναι το βρηκες...το ενδεχομενο να εχει τη δικια του αποψη ο αλλος το σκεφτηκες;:P

Μα να συζητάμε αν μπορεί να δημιουργήσει φάση ο Ματσιγιάουσκας, κάτι λέει. Να λέμε αν σε δύσκολα κλατάρει, κάτι μπορούμε να συζητήσουμε.

Αλλά ότι είναι καλός αμυντικός επειδή τρέχει γύρω γύρω σα το Βέγγο...Προσπαθεί, θέλει να παίξει, σίγουρα σε ικανοποιεί που δεν είναι αδιάφορος, αλλά απλά δεν παίζει άμυνα.

ΥΓ: Σε προλαβαίνω και σου λέω ότι τα κλεψίματα μόνα τους δεν είναι κριτίριο από μόνο του.

ΥΓ2: Διάστρεμμα ο Πρκτσιν.

Δημοσ.

ο μασιγιαουσκας απλα εχει διαθεση και φιλοτιμο για να παιξει αμυνα. Αλλα αμυνα δεν ξερει να παιζει ουτε επιπεδου παιδων.

Δημοσ.

Εγώ έχω μια απορία ίσως κ λίγο offtopic. Δηλώσεις N'doye, N'Doy, Εντόϊ, Εντογιέ, Μοντόγια, Μασεράνο όπως θέλετε πείτε τον.

contra.gr

""Θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο για την ένσταση του Ολυμπιακού;"

''Θεωρώ πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοιου είδους ενστάσεις, θα έπρεπε οι ομάδες να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι''."

sportime.gr

"Για την ένσταση του Ολυμπιακού:

"Θεωρώ ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε ανεβασμένο επίπεδο. Είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοιες ενστάσεις. Σημασία έχει τι γίνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μάλιστα σʼ ένα πρωτάθλημα τέτοιου επιπέδου"."

Δεν υποτίθεται πως όταν μεταφέρεις δηλώσεις και βάζεις " ότι τις μεταφέρεις όπως έγιναν? Μένω κ έξω κ πολλές φορές αναρωτιέμαι τι είπανε τελικά οι άνθρωποι....

Άσε που απ'ότι είπε μόνο αυτό το κομμάτι σχολιάστηκε κ το βάλανε κ τίτλο...μας δουλεύουν μερικοί ή είναι απλά χαζοί? ή κ απ'τα δύο?:-):-)

EDIT: τελικά κ ο σπορτόσκυλος τα ίδια με sportime έχει....τώρα γιατί αλλάζουν τις δηλώσεις στο contra....δε ξέρω.

Δημοσ.

Και αμα ακουσεις τον ιδιο τον παικτη εχει πει τελικα κατι αλλο,χαχα, οντως ισχυει. Επειδη ο πατερας μου ειναι ΑΡΔ οι λογοι ειναι

1. Οικονομια χωρου (δεν εχουν ολοι τις ιδιες λεξεις διαθεσιμες )

2. Αν δεν εχουν μαγνητοφωνακι τα γραφουν σε μπλοκακι αλλα δεν προλαβαινουν ολες τις λεξεις, βαζουν τα βασικα και τα ενδιαμεσα τα συμπληρωνουν μονοι τους

3. Δεν ακουνε καλα τι λεει στο μαγνητοφωνακι

4. Εχει κανει λαθη συντακτικα ή εχει μπερδεψει τις προτασεις του ο παικτης και τις ψιλοαλλαζουν γιατι δεν μπορουν να γραψουν "Το Ελληνικο Πρωταθλημα πολυ καλο και ειναι κριμα να λογω του ανβεσμενου επιπεδου ενσταση"

5. Επιτηδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...