Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε ρε KaizerSoze, τι είπαμε και αρπάχτηκες έτσι; Δηλαδή όταν βλέπω την ομάδα να κλείνει το ημίχρονο με +13 (αν θυμάμαι καλά) και μετά να ισοφαρίζεται 44-44 τι θες να πω: "Α, τι ωραία, κάνουμε το παιχνίδι ενδιαφέρον!" ;;;; Δεν θέλω να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με 30π, αλλά πολύ θα ήθελα όταν παίρνουμε μια διαφορά ασφαλείας να την διατηρούμε! Πολλά ζητάω;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θιχτηκα ρε παιδι μου αλλα σε ενα ματς με τον Πανελληνιο για το κυπελλο Ελλαδας εκανες 10' κοιλιτσα, εχασες μια διαφορα και αυτο μεταφραζεται=παλι μας εσωσε ο Σαρας με τον Μητσο?Δλδ αμα παρουμε διαφορα να το ληγουμε το ματς?

Εκανε κατι τετοιο η περσυνη ομαδα?Οχι. Πηρε και τα τρια κυπελλα?Ναι.

Δημοσ.

ελατε ρε παιδια τωρα.Αγγαρεια παιχνιδια ειναι αυτα τωρα.Τι περιμενετε?Να σας παρουν τα παιδια 30 ποντους διαφορα?Παιζουνε ισα ισα να κερδισουν το παιχνιδακι και μετα για υπνο.

Δημοσ.

πώς το γράφουν σήμερα οι εφημερίδες (μας) ; "Πρώτη κούπα αγκαλιά με τον πελάτη" ; 22/03/2008 ο τελικός του Κυπέλου.

Δημοσ.

Τι πιστευετε θα κανει ο Ομιλος σας στο τελικο Κυπελλου Ελλαδος στο Basket?

Σιγουρα θα βλεπετε οτι θα νικησετε αλλα εγω πιστευω οτι θα ειναι ενα αμφιρροπο παιχνιδι και συναρπαστικο συναμα.

Ο τελικος θα γινει στις 29 Μαρτιου τελικα?

Δημοσ.
Τι πιστευετε θα κανει ο Ομιλος σας στο τελικο Κυπελλου Ελλαδος στο Basket?

Σιγουρα θα βλεπετε οτι θα νικησετε αλλα εγω πιστευω οτι θα ειναι ενα αμφιρροπο παιχνιδι και συναρπαστικο συναμα.

Ο τελικος θα γινει στις 29 Μαρτιου τελικα?

22 μαρτίου θα γίνει. Αλλαξε η ημερομηνία, για να μην συμπέσει με το 1 έτος από τη δολοφονία του φιλόπουλου.

Δε μου αρέσει καθόλου η επιλογή του ελληνικου, πολύ μικρό γήπεδο!

ΚΑτα τα άλλα, κάτσε να δούμε τη φορμα της κάθε ομάδας μέχρι τότε...

Δημοσ.

Βασικα τον αμυντικο Ολυμπιακο οπως τον εκοψα χθες, με στοιχειωδη σοβαροτητα και γερα να ειναι τα παιδια τον εχουμε.

Χθες η διαφορα των σημερινων πρωτοσελιδων "Δρακος","Ζωντανευε",κτλ απο "Μια απο τα ιδια","Παλι χασαμε" ηταν ενα σουτ

Στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα του Γκερσον τα βρηκε σκουρα απεναντι στον Αρη.Ελεος. Στο 2ο η ομαδα του Γιαννακη μπλοκαρε τον Ουασινγκτον που τους εκαψε αλλα και παλι στο σουτ κριθηκε. Απενατι στον Παναθηναικο ομως δνε θαχει τον Ουασινγκτον αλλα τον Σαρας, τον Μητσο, τον Σπανουλη. (παρεπιπτοντως, επι Γκερσον τον νικησε πιο ευκολα και μεσα στο Αλεξανδρειο τον Αρη)

Χθες ειδα μια ομαδα με προσοχη στην αμυνα στο 2ο ημιχρονο που αμφιβαλλω αν μπορει(αλλο το θελω, αλλο το μπορω, απενατι σε κορυφαιες ομαδες Ευρολιγκας, τυπου Παναθηναικου) και στην επιθεση ειχαμε επαναληψη των 2 ιδιων συστηματων ειτε με χαι-λοου μπας και κανα γομαρι φτασει σε ευκολο λευαπ είτε τριποντα απο τα 2αρο-3αρια, και για τα δυο νομιζω εχει λυσεις ο Παναθηναικος. Βεβαια μεχρι τοτε μπορει να τους μαθει και αλλα πραγματα ο Γιαννακης αλλα κρινοντας την πορεια του Γιαννακη στην Εθνικη χλωμο. Κατα την αποψη μου το προβλημα του Γιαννακη θα ειναι τα γκαρντ. Δεν εχει παικτες επιπεδου Εθνικης και εχει παικτες ΕΙΤΕ που δεν μπορουν να γινουν "Γιαννακικοι" (ματσιγιαουσκας, Γκριρ) είτε που μπορουν αλλα δεν ειναι ανωτατου επιπεδου(Μπλακνευ, Παπαμακαριος, Τεοντοσιτς)

Δημοσ.
22 μαρτίου θα γίνει. Αλλαξε η ημερομηνία, για να μην συμπέσει με το 1 έτος από τη δολοφονία του φιλόπουλου.

Δε μου αρέσει καθόλου η επιλογή του ελληνικου, πολύ μικρό γήπεδο!

ΚΑτα τα άλλα, κάτσε να δούμε τη φορμα της κάθε ομάδας μέχρι τότε...

Ποιο ρε ειναι μικρο?Το Ελληνικο με 14,500 κοσμο?:-D

Το 2ο μεγαλυτερο γηπεδο στην Ελλαδα. Μηπως το μπερδευεις με την Γλυφαδα ή κανενα αλλο?

Δημοσ.

Το Ελληνικο ειναι μεγαλυτερο σε χωρητικοτητα γηπεδο αυτη την στιγμη απο το Σ.Ε.Φ.

Η δικια μου θεληση ειναι να γινει στο Ολυμπιακο Αθλητικο Κεντρο Αθηνων μιας και ειναι το μεγαλυτερο και θα εξυπηρετηθουνε περισσοτεροι φιλαθλοι.

Αλλαξε η ημερομηνια οποτε.

Κατα την γνωμη μου καλα κανανε μιας και η 29η του Μαρτη παραπεμπει σε αλλα πραγματα πλεον.Θα ηταν πολυ δυσκολο πραγματικα ειδικα για τους οπαδους του Ομιλου σας να ξαναβρεθουν μια τετοια ημερομηνια απεναντι στους οπαδους του Ο.Σ.Φ.Π. κι ας υπαρχει η οποια προστασια απο την Αστυνομια.Ειναι ακομα νωπα τα γεγονοτα και τα ουρλιαχτα του πανικου.

Οντως η φορμα των ομαδων θα παιξει σημαντικο ρολο.

Δημοσ.

Στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα του Γκερσον τα βρηκε σκουρα απεναντι στον Αρη.Ελεος. Στο 2ο η ομαδα του Γιαννακη μπλοκαρε τον Ουασινγκτον που τους εκαψε αλλα και παλι στο σουτ κριθηκε.

Ρε συ KaizerSoze λες και είσαι κανένας χθεσινός και δεν ξέρεις τι γίνεται...

Δημοσ.
Ποιο ρε ειναι μικρο?Το Ελληνικο με 14,500 κοσμο?:-D

Το 2ο μεγαλυτερο γηπεδο στην Ελλαδα. Μηπως το μπερδευεις με την Γλυφαδα ή κανενα αλλο?

Είχα την εντύπωση ότι είναι 10.000, γιαυτό! Σόρρυ!

Δημοσ.
Βασικα τον αμυντικο Ολυμπιακο οπως τον εκοψα χθες, με στοιχειωδη σοβαροτητα και γερα να ειναι τα παιδια τον εχουμε.

Χθες η διαφορα των σημερινων πρωτοσελιδων "Δρακος","Ζωντανευε",κτλ απο "Μια απο τα ιδια","Παλι χασαμε" ηταν ενα σουτ

Στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα του Γκερσον τα βρηκε σκουρα απεναντι στον Αρη.Ελεος. Στο 2ο η ομαδα του Γιαννακη μπλοκαρε τον Ουασινγκτον που τους εκαψε αλλα και παλι στο σουτ κριθηκε. Απενατι στον Παναθηναικο ομως δνε θαχει τον Ουασινγκτον αλλα τον Σαρας, τον Μητσο, τον Σπανουλη. (παρεπιπτοντως, επι Γκερσον τον νικησε πιο ευκολα και μεσα στο Αλεξανδρειο τον Αρη)

Χθες ειδα μια ομαδα με προσοχη στην αμυνα στο 2ο ημιχρονο που αμφιβαλλω αν μπορει(αλλο το θελω, αλλο το μπορω, απενατι σε κορυφαιες ομαδες Ευρολιγκας, τυπου Παναθηναικου) και στην επιθεση ειχαμε επαναληψη των 2 ιδιων συστηματων ειτε με χαι-λοου μπας και κανα γομαρι φτασει σε ευκολο λευαπ είτε τριποντα απο τα 2αρο-3αρια, και για τα δυο νομιζω εχει λυσεις ο Παναθηναικος. Βεβαια μεχρι τοτε μπορει να τους μαθει και αλλα πραγματα ο Γιαννακης αλλα κρινοντας την πορεια του Γιαννακη στην Εθνικη χλωμο. Κατα την αποψη μου το προβλημα του Γιαννακη θα ειναι τα γκαρντ. Δεν εχει παικτες επιπεδου Εθνικης και εχει παικτες ΕΙΤΕ που δεν μπορουν να γινουν "Γιαννακικοι" (ματσιγιαουσκας, Γκριρ) είτε που μπορουν αλλα δεν ειναι ανωτατου επιπεδου(Μπλακνευ, Παπαμακαριος, Τεοντοσιτς)

Αυτες οι αναλυσεις με τρελαινουν...

Καταρχην ο τελικος ειναι σε 1 μηνα...μεχρι τοτε πολλα μπορει να εχουν αλλαξει.

Δευτερον χθες παιζαμε χωρις Γουντς,Ματσας,Μπλακνει,Τσακαλιδη και Σειμπουτις...μεχρι τοτε λογικα αυτοι θα παιζουν.

Και τριτον το χθεσινο παιχνιδι που ειδες και εβγαλες και συμπερασμα για τον Ολυμπιακου του Γιαννακη ειναι με μολις 3 προπονησεις του νεου τεχνικου μας.

Δεν λεω οτι δεν ειστε το φαβορι και για το κυπελλο και για το πρωταθλημα αλλα και λιγη εγκρατεια δεν βλαπτει απο τη στιγμη που ειναι ενα μονο παιχνιδι σε ουδετερη εδρα και τα παιχνιδια Ολυμπιακος-ΠΑΟ τα τελευταια τουλαχιστον 2 χρονια ειναι αμφιρροπα στην εξελιξη τους.

Δημοσ.
Ρε συ KaizerSoze λες και είσαι κανένας χθεσινός και δεν ξέρεις τι γίνεται...

Mια χαρα ξερω τι γινεται, ειναι η λογικη που λεει οτι αμα εχεις αναλαβει 2 μερες μια ομαδα ξεκινας οπως την αφησε ο προηγουμενος. Φαπα.

Μετα ριχνεις το δικο σου χαρτι και οτι κατσει. Στον Γιαννακη εκατσε γιατι ο Αρης εχει ενα σαλτιμπαγκο για ασο που τους κρεμασε. Την διαφορα δεν την ροκανισε μια και εξω, δεν εκανε ξεσπασμα,δεν εκανε ο Γιαννακης μαγικα και μεταμορφωθηκε η ομαδα. Την ετρωγε λιγο λιγο. Ε, αμα απεναντι σου εχεις περιφερειακους που σπερνουν και κυριος στον ασο ΔΕΝ θα μπορουσες να το γυρισεις, θα εχανες 10 ποντους, αντε να πηγαινε μεταξυ -7 και -14 η διακυμανση, διοτι απλα δεν θα ειχες χρονο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...