Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!

Δεν ειπε κανεις οτι η οικογενεια Βαρδινογιαννη δεν μπορει να συντηρησει οικονομικα τον Παναθηναικο ΑΝ ΘΕΛΕΙ. Δλδ σοβαρα, οι Βαρδινογιανναιοι δεν μπορουν να σκασουν 50εκ ετσι για πλακα απο τα οποια τα 35-40 (γιατι με ομαδα 50εκ, 2 φορες το μπατζετ του Ολυμπιακου θα μιλαγαμε για τρελα εσοδα) τουλαχιστον θα τα παρουν πισω?Δλδ δεν μπορει να μπει μεσα ο Βαρδινογιαννης 10εκ τον χρονο και να εχει μια ομαδα που θα χτυπαει 8αδα στην Ευρωπη καθε χρονο?

Εχετε δει τους ισολογισμους της ΜοτορΟιλ?Ενα weekend στο Aspen ειναι αυτα τα λεφτα

Η διαχειρηση και η προσπαθεια και η εισροη πορων ειναι το θεμα. Δλδ τι να το κανω εγω να βγει ο Βγενοπουλος και να τα δωσει αν τα διαχειριζεται ο Βελιτς?

Και στο φιναλε αφου ο τζιγγερ μιλαει για αγαπη γιατι δεν δινει ευκαιρια να διαχειριστει καποιος αλλος την ομαδα που "αγαπαει" οπως λεει?Αυτη ειναι η αγαπη?

Παρπειπτοντως, στον Βγενοπουλο δεν λεει "Βαλε λεφτα να κανω κουμαντο εγω", ουτε καν αυτο. Λεει "βαλε λεφτα, δεν θα εχεις ΚΑΝΕΝΑ ελεγχο στην ομαδα, τα λεφτα σου θα πανε σε μια ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ που μπορει να μπουνε και αλλοι και να εχουν κερδη και αλλοι, και θα φανεις και φιλοχρηματος αφου στην ουσια θα βαλεις λεφτα ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, οχι για να εχεις καποιο κερδος ειτε οικονομικο, ειτε αγωνιστικο,ειτε διοικητικο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, αλλα για να εχεις κερδος ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλησπέρα,

Εγω πιστευω οτι ο Τζιγκερ πεταξε ωραια το μπαλακι στην Π.Ε.Κ.

καλησπέρα! Εγώ πιστεύω ότι έχεις κάποια σχέση με τον γκόντζο ...

Δημοσ.

Κανεις λαθος.

Δεν εχω καμμια σχεση με τον Γκοντζο.

Απλα θεωρω οτι η ιδρυση της εταιριας που περιεγραψε ο Γιαννης Βαρδινογιαννης χτες ηταν μια καλη κινηση που δινει στην Π.Ε.Κ. την δυνατοτητα αναπτυξης του Π.Α.Ο.

Δημοσ.
Απλα θεωρω οτι η ιδρυση της εταιριας που περιεγραψε ο Γιαννης Βαρδινογιαννης χτες ηταν μια καλη κινηση που δινει στην Π.Ε.Κ. την δυνατοτητα αναπτυξης του Π.Α.Ο.

Επειδή εμείς δεν έχουμε τη νοημοσύνη του σωφέρ (ευτυχώς), και εσύ προφανώς κατάλαβες τις χθεσινές αοριστίες, μπορείς να μας εξηγήσεις τι ακριβώς περιέγραψε, πώς θα λειτουργεί και γιατί το έχει ανάγκη ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καταρχην θελω να ξεκαθαρισω σε ολους σας οτι ειμαι οπαδος του Ολυμπιακου Σ.Φ. Πειραιως.

Παρα αυτο το γεγονος ομως παρακολουθω πολυ προσεχτικα και καθημερινα τα παντα σχεδον γυρω απο τον Π.Α.Ο. και ετσι πιστευω οτι μπορω να εχω μια γνωμη γυρω απο τα τεκτενομενα σε αυτον τον Ομιλο.

Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο Τζιγκερ ιδρυει μια εταιρια η οποια θα διαχειριζεται ποδοσφαιριστες προς οφελως του Π.Α.Ο. και προς οφελος της ιδιας.

Η Εταιρεια θα εχει στο δυναμικο της ποδοσφαιριστες τους οποιους ο Π.Α.Ο. θα μπορει να αγοραζει πολυ φτηνα(σε τιμη που αλλιως δεν θα μπορουσε να πετυχει)και παιχτες ηδη μπολιασμενους με τα ιδανικα του Ομιλου.

Δημοσ.

Επίσης, εκτός του ότι είναι ανεφάρμοστο, γιατί φτιάχνει την εταιρεία, και δεν το έκανε τόσα χρόνια μεσα από την παΕ?

Αυτό ακριβώς....

Νομίζουν ότι μας τη φέρανε τώρα...

Δημοσ.

Α! επίσης άκουσα ότι είπε ο ταρίφας πως μπορούν να πάρουν όποιον παίκτη θέλουν....

Για θυμίστε μου ρε γαμώτο τι έγινε πέρυσι με κάποιον Σαβιόλα... Σαριόλα.... Α! ο Σαριέγκι ήταν! Τελικά τον πήραμε αυτόν! Ζητώ συγγνώμη. Μεγάλη ομάδα.

Δημοσ.

Αυτή η ομάδα δεν γίνετε να χάσει ότι μπάσκετ και να παίξει.Και σήμερα παρόλο που δεν παίξαμε καλά δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου εκτός απο την στιγμή της ισοφάρισης.

Δημοσ.

Ποιος δεν την παλευε ρε μαλακες?Τι λετε?

Τι ειναι αυτα τα "παλι μας εσωσαν"?Ναι, εχουμε γλυτωσει απο του Χαρου τα δοντια φετος και μας σωζει ο Σουπερμαν. Ειναι η αληθεια οτι μας εσωσε ο Σαρας με τον Μητσο και τον Μαικ, και ο Ζιζιτς εβαλε ποντακια, και βοηθησε και ο Περπε στην αμυνα και στην επιθεση και ο Σπανουλης πηρε φαουλ και σκοραρε αλλα γενικα αν εξαιρεσεις αυτους τους 6 παικτες οι αλλοι 5 σερνονταν. Επισης νομιζω οτι ο Τσαρτσαρης και ο Τομασεβιτς δεν επαιξαν καλα...Ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε

Καλομαθατε μου φαινεται και θελετε να κερδιζουμε ολα τα ματς 30π. Οι αλλοι δεν παιζουν μπασκετ. Ηταν αρκετα ευστοχοι απο την περιφερεια, ειχαμε και απουσιες, ειναι και καλη ομαδουλα, ενταξει, κερδισαμε με 6π ενω στο μεγαλυτερο σημειο τους ματς η διαφορα ηταν γυρω στους 10π, τι θελετε γαμω την τυχη μου να ξεσκιστουν να κερδισουν τον Πανελληνιο με 20π?Ε ρε Γκερσον που σας χρειαζεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...