Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Σωστός" ο Τζίγκερ... Θα τους τρελάνω όλους μπαμπά είπε στο χθεσινό δείπνο της οικογένειας. Μπράβο Γιάννη μου! Με κάνεις περήφανο.

Αυτό ακριβώς που περίμενα έκανε ο Τζίγκερ! Ας δούμε τι θα απαντήσει η Π.Ε.Κ. την Πέμπτη.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσο για το άλλο που είπε ...

"Εμείς δεν θέλουμε την βοήθεια ΚΑΝΕΝΟΣ"

"Δημιουργούμε αυτή την εταιρεία για να παίρνει παίχτες η ΠΑΕ ωστέ να γίνουμε μεγάλη ομάδα"

Τρελές αντιφάσεις...

Το άλλο το παρατηρήσατε? Δεν ανέφερε ούτε μια φορά την λέξη ΠΕΚ ή Βγενόπουλος.

Μιλάμε για κομπλεξισμό εδώ!

Δημοσ.

Συγκεκριμένα περί βοήθειας απαντούσε σε ερωτήσεις όπως "ακούστηκε πως ο βγενόπουλος είχε προσφερθεί να συμβάλει οικονομικά για μεταγραφές ήδη". Δηλαδή έλεγε ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εγώ θέλω να εξελιχθεί σε μια ενδιάμεση λύση. Δηλάδη ανάμιξη κι άλλων ώστε να ενισχυθεί η ομάδα, όχι όμως φάση βγενόπουλου που αναιρεί στην ουσία τους βαρδηνογιάννηδες (όχι ότι δεν θέλω αλλά δεν πρόκειται)

Δημοσ.

Εμένα με εξέπληξε με την πρότασή του ο Τζίγκερ.Δεν περίμενα οτι μπορούσε να σκεφτεί κάτι τόσο πονηρό.

Λεφτά θέλετε να δώσετε?Αφού αγαπάτε την ομάδα δώστε όσα θέλετε αλλά χωρίς μετοχές.

Βασικά δεν νομίζω να είναι και δικιά του ιδέα.

Δημοσ.
Το σκεφτόταν από καιρό λέει (2004) αλλά δεν είχαν ωριμάσει οι συνθήκες... Με άλλα λόγια τώρα που βρήκα μαλάκες να βάλουν λεφτά...

Δηλαδή ποιές μπορεί να είναι οι συνθήκες που ωρίμασαν το 2008?

Δημοσ.
Εμένα με εξέπληξε με την πρότασή του ο Τζίγκερ.Δεν περίμενα οτι μπορούσε να σκεφτεί κάτι τόσο πονηρό.

Λεφτά θέλετε να δώσετε?Αφού αγαπάτε την ομάδα δώστε όσα θέλετε αλλά χωρίς μετοχές.

Βασικά δεν νομίζω να είναι και δικιά του ιδέα.

Εννοείται ότι δεν ήταν δική του ιδέα!

Αφού μολις τελείωσε η συνεντευξη, πήρε τηλ τον μπαμπα του, και του είπε:

" Καλά ρε μπαμπά, ήταν ανάγκη να χρησιμοποιείς τόσο δύσκολες λέξεις? Δεν καταλαβαινα αυτά που με είχες βάλει να μάθω απέξω τι σημαίναν, και έγινα ρόμπα πάλι! Πες σε παρακαλώ στον αθανασόπουλο να πει στον γκόντζο, να βγει και να πανηγυρίζει, και να μεταφρασουν και όσα είπα, για να καταλαβω και εγώ τι σχέδιο είναι αυτό"!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά την πρόταση.

Πες πως γίνεται αυτή η εταιρία. Βρίσκει έναν παίκτη γαμάτο στην Αργεντινή και αγοράζει τα δικαιώματα του για 100,000 ευρώ. Ο παίκτης συνεχίζει να παίζει στην ομάδα του στην Αργεντινή. Όταν ο παίκτης γίνει φίρμα και ανέβει η αξία του, τον ζητάει η Utd για 3,000,000. Τον θέλει όμως και ο Παναθηναϊκός του Τζίγγερ. Επειδή αυτή λοιπόν η εταιρία φτιάχνεται για το καλό του Παναθηναϊκού, ο ΠΑΟ του τζίγγερ αγοράζει τον παίκτη για 1,000,000 (ΑΝ συμφωνήσει βέβαια το ΔΣ της εταιρίας).

Τι πετυχαίνει έτσι ο Παναθηναϊκός? Αποφεύγει να πληρώνει περιπτώσεις τσίγκα, τζόρβα και λοιπόν δανεικών, αφού πλέον τα δικαιώματά τους θα τα έχει η Εταιρία, και αγοράζει φτηνότερα κάποιους παίκτες που τον ενδιαφέρουν. Και όλη αυτή την ταμειακή διαφορά θα την πληρώσει η Εταιρία. Η οποία Εταιρία φυσικότατα δεν πρόκειται να υλοποιηθεί ποτέ με τους όρους που θέτει ο Τζίγγερ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν κορόιδα. Θα παραδεχτώ τον Τζίγγερ αν δε βρει επενδυτές αλλά φτιάξει τελικά αυτή την εταιρία μόνος του. Αλλά ούτε αυτό πρόκειται να γίνει γιατί ούτε αυτός είναι κορόιδο.

Δημοσ.

Χχχμμμ... Απλά να θέσω μια ακόμα παράμετρο!

Η παιανία, ανήκει στη φαμίλια.

Τώρα, θα ανήκουν και οι παίχτες στη φαμίλια?

ΜΕ αυτόν τον τρόπο, lockαρει μια και καλή τον παναθηναικό, αιώνια...

Επίσης, εκτός του ότι είναι ανεφάρμοστο, γιατί φτιάχνει την εταιρεία, και δεν το έκανε τόσα χρόνια μεσα από την παΕ?

Το πρόβλημά του είναι ότι θέλει να τσιμπήσει τα εκατομμύρια των επενδυτών, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ δώσει ΤΙΠΟΤΑ.

πιπούλα μήπως θέλει να του κάνουμε?

Αει στο διάολο πια!

Δημοσ.

Δεν μου πέφτει λόγος αλλά νομίζω οτι ο βασικός στόχος του σωφέρ είναι να κάψει το συναίσθημα και την αγάπη,που πάει να βγάλει με την κίνησή του ο Βγενόπουλος.

Είναι σαν να του λέει οτι,αφού όπως μας λές αγαπάς τόσο πολύ το σύλλογο,δώσε τα λεφτά σου χωρίς να αποζητάς κάποιο κέρδος-ώφελος=μετοχές.Απόδειξέ μας οτι όντως η πεκ είναι από αγάπη για την ομάδα και όχι για άλλους λόγους.

Μεγάλη πονηριά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...