blueviper Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 α ρε αθανατε Ελληνα... Μα δηλαδή τώρα εσένα σου φαίνεται πιθανότερο να οφείλεται σε μια συνισταμένη συγκυριών όπως ατυχία, ασύνδετη ή/και μέτρια ομάδα, κακή ψυχολογία, λανθασμένες τεχνικές οδηγίες, αντίπαλος κατάλληλα προετοιμασμένος κα κι όχι πως ο Πούτιν και το ρυπαρό γένος έχωσαν τα λεφτά τους στο στοίχημα; Τα είπαμε...μερικοί επιμένουν να θεωρούν πως ο γάιδαρος έχει περισσότερες πιθανότητες να πετάξει από την πέρδικα. Δε βαριέσαι...συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια.
KWSN_Men Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ως γνωστόν, οι Έλληνες αρέσκονται στις θεωρίες συνομωσίας περισσότερο από τον Μελ Γκίμπσον στην ομώνυμη ταινία.
revil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ελα ντε. μερικες φορες νομιζω οτι σκεφτομαι πολυ απλα ρε μαγκες ενας αγωνας ηταν,δε παιξατε,χασατε. Η ομαδα σας δεν ειναι μετρια.το εχω ξαναπει.εχετε καλους παιχτες.ελεος αν ενας παναθηναικος δε μπορει να κερδισει τον ιωνικο.απλα,δε παιξατε.ενας αγωνας ηταν,τι στοιχηματα μου λετε?Παλι καλα που δεν ειναι ο γαυρος στο στοιχημα,για να λενε και οι δικοι μας τα ιδια
Kandinsky Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 εγώ παιδιά να σας πω την αλήθεια το προηγούμενο παιχνίδι μύριζε στιμέμο και το λέω αυτό γιατί μία ομάδα ποθ χανει 100 φασις και να μην σκοραρει ειναι λίγο δύσκολο αλλά οχι και αδύνατο,εγώ πιστεύω πως το δώσανε λόγω στοιχήματος. Το είχανε στύψει, έβγαλαν και τα κουκούτσια....
gvaggis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ...και το δωσανε στους οπαδους να κανουνε γαργαρα.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Και αν τελικά παραδεχτούμε γμ την τρέλα μου ότι τελικά ο Βύντρα δεν είναι Ρουυυυμπερτου Κάρλους' date=' ειλικρινά ρε παιδιά πείτε μου, που έκανε λάθος επιλογή; Θυμάστε κάπου να έκανε λανθασμένη ΕΠΙΛΟΓΗ; Διότι εγώ δε θυμάμαι. Αν λοιπόν του δίνουν τη μπάλα στη σέντρα και δεν υπάρχει μπροστά του άλλος, ε τι θα κάνει το παλικάρι θα την κατεβάσει και θα σεντράρει. Ε δε γίνεται να βρίζω τον Βύντρα επειδή δε σεντράρει καλά (άσχετο που προχτές τα πήγε καλά σε αυτό τον τομέα). Έναν παίχτη τον βρίζεις άμα ψωλάρει (και είχαμε μπόλικους προχτές δόξα το Θεό για να κράξουμε), όχι άμα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του...[/quote'] Ρε Γιαννη αφου στα Παναθηναικα συμφωνουμε,εδω πως διαφωνουμε τοσο? Λοιπον,αφενος ο Βυντρα ΔΕΝ ειναι ο Τιραμ,ΔΕΝ κοβει οτι κινηται επομενως για βασικος στον Παναθηναικο και οχι στα συμπαθη σουρμενα,ελπιζεις να μπαλαντζαρει αλλου.Πχ ο Γιουρκας δεν εκοβε ουτε εμενα αλλα επαιζε ολη την γραμμη αμα λαχει.Μπροστα κανει κοντρολ με το καλαμι και η πιο κλειστη του τριπλα πιανει μισο γηπεδο. ΔΕΝ διαφωνω οτι ο Βυντρα σε ενα 4-4-2 θα ηταν καλυτερος ΑΝ ειχε ενα παικταρα καθαρο χαφ.Περσυ η δεξια πλευρα με Βυντρα-Μπιδη στο 4-4-2 πηγε καλυτερα αποτι η απαραδεκτη αριστερη.ΟΜΩΣ ο Μπιδης ΔΕΝ ειναι τοσο παικταρας ωστε να παρει ολες τις ενεργειες πανω του.Θελει βοηθεια,θελει το 1-2 κτλ.Αν λοιπον,προκειμενου να βρω χωρο στον Βυντρα θελω να εχω μπροστα τον Φιγκο,ε χεσε μεσα.ΕΛΠΙΖΩ,και το ξαναλεω,ΕΛΠΙΖΩ με τον Βικτορ,τον μονο ισως που χωραει καλα σε 4-4-2 και 4-3-3 δεξια να παει καλυτερα ο Βυντρα.ΑΝ ΚΑΙ ειναι φανερο πως σε 4-3-3 δεν χωραει ουτε αυτος ουτε ο Δαρλας. Και για την ακριβεια δεν θες "Γιουρκα" ουτε "Μινχ" στο 4-3-3,"Γιουρκα" θες στο -κατ'ουσιαν-3-5-2 που επαιζε ο Ρεχαγκελ στο ΕΥΡΩ,στο 4-3-3 του Μπακε χωραει καλυτερα ενας "Φυσσας" ενας τυπος που μπορει να παει την μπαλα μεχρι τα 40 μετρα για να παιξει με τον δεξι χαφ-και ας μην ειναι μπαλαδορος,που δεν ηταν ο Τακης-αλλα και να μην ξεχναει οτι ειναι μπακ και οχι χαφ(αυτο που παθαινει ο Δαρλας δηλαδη) και οτι εχει μονο 2 μπακ πισω του.Κατ'εμε αυτη την στιγμη στα ακρα εχουμε δυο "ακυρα" μπακ για ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ λογους.Λυσεις 2.Η αλλαξε συστημα Η παρε αλλα μπακ ΥΓ. Και αν θες 2 φασεις για την αμπαλοσυνη του Βυντρα...Απιστευτη στραβοκλωτσια στην μικρη περιοχη στο Αιγαλεω και ολ ταιμ φειβοριτ κανει προθερμανση με ΑΕΚ,η μπαλα παει για αουτ και χανουμε,και ο μαλακας μπαινει μεσα και την επιστρεφει πριν βγει!ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΑΝΑ!Αποτελεσμα περνει κιτρινη,κερδιζει το ΑΕΚ φαουλ αντι εμεις αουτ,εκτελειται το φαουλ,αποκρουει ο Γκαλινοβιτς και τρωμε την σουταρα απο τα 30 μετρα.Εξαιτιας του το 1-0 γινεται 2-0 με ενα φαουλ της ΑΕΚ που ηταν αουτ δικο μας,εχει φαει κιτρινη και ολα αυτα ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑΓΗ!! ΝΑΙ το ξερω πως δεν αφορουν επιλογες του αλλα τι περιμενες να θυμαμαι?Ποτε εδωσε λαθος πασα?Δεν τον εχω δει να βγαζει συρτη σωστη πασα ανω των 5 μετρων οποτε γκοου φιγκιουρ
Arxon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 hackermon συμφωνω μαζι σου! δηλαδη να ρωτησω κατι ρε παιδια....δεν τον θελατε τον Κωνσταντινου?Σας επεφτε λιγος?
Arxon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 εγώ παιδιά να σας πω την αλήθεια το προηγούμενο παιχνίδι μύριζε στιμέμο και το λέω αυτό γιατί μία ομάδα ποθ χανει 100 φασις και να μην σκοραρει ειναι λίγο δύσκολο αλλά οχι και αδύνατο,εγώ πιστεύω πως το δώσανε λόγω στοιχήματος. δηλαδη πιστευεις οτι συμφερε περισσοτερο να βγαλει λεφτα ο Τζιγγερ απο ενα παιχνιδι απο το να βγαζει λεφτα ολη την χρονια απο γεματο γηπεδο,φανελες και το κεφαλι του ησυχο?Γιατι αν δεν χανατε απο τον Ιωνικο θα νομιζατε οτι ξαφνικα γινατε η σουπερ ομαδα επειδη κερδισατε το Αιγαλεω με πολλα γκολ. Και αντι να ψαχναμε αν ηταν στημενο θα συζηταγατε οτι θα παρετε πρωταθλημα φετος.(κατα την γνωμη μου εχετε αρκετους καλους παικτες)
andrip Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Λοιπόν δε σταματάμε λέω γω τις αηδίες με το στοίχημα; ρε παιδιά το στοίχημα υπάρχει εδω και πάρα πολλά χρόνια. Δηλαδή ο τσίγγερ περίμενε να μπει η ομάδα του στο πάμε στοίχημα για να τα κονομήσει; ιντερνετ δε ξέρει τι σημαίνει; και στην τελική τόσο μάγκας πια που σιγούρεψε να χάσει η ομάδα του κι είχε κι άλλο ένα ακόμα άχαστο για να το συνδυάσει; μη τρελαθούμε τώρα; κι ο πανόπουλος την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε τρελά λεφτά... είχε παίξει ανατροπή διπλό ημίχρονο άσσος τελικό δηλαδή έλεος
Arxon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Λοιπόν δε σταματάμε λέω γω τις αηδίες με το στοίχημα; ρε παιδιά το στοίχημα υπάρχει εδω και πάρα πολλά χρόνια. Δηλαδή ο τσίγγερ περίμενε να μπει η ομάδα του στο πάμε στοίχημα για να τα κονομήσει; ιντερνετ δε ξέρει τι σημαίνει; και στην τελική τόσο μάγκας πια που σιγούρεψε να χάσει η ομάδα του κι είχε κι άλλο ένα ακόμα άχαστο για να το συνδυάσει; μη τρελαθούμε τώρα; κι ο πανόπουλος την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε τρελά λεφτά... είχε παίξει ανατροπή διπλό ημίχρονο άσσος τελικό δηλαδή έλεος μαζι σου εδω ξερει το football manager δεν θα ξερει το στοιχημα στο ιντερνετ? δεν υπαρχει περιπτωση να το εστηνε ρε παιδια
antreaslam Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 καταρχην,συμφωνω οτι προκειτε για ΑΗΔΙΕΣ στα περι στοιχηματος. αν εστησε αυτο το παιχνιδι,τοτε ειχε στησει κ το προπερσινο παο-ηρακλης που μας κοστισε το πρωταθλημα, κ το παο-προοδευτικη 0-1 που μας κοστισε τον κυραστα,κ το παο-οφη 1-2 που μας κοστισε την ευρωπη,κλπ κλπ.. ΑΠΛΑ ΧΑΣΑΜΕ!
antreaslam Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 αναφερεις τη βλακεια του βυντρα,κ συμφωνω... αναφερεις οτι θα ηθελες τον ρομπερτο φυσσα στην ομαδα...ερωτησεις... τη πανεμγιστη βλακεια του τακη,στο χαριλαου,που χτυπαει ο μικλαντ στον παγκο, κ αυτος (παιχτης εντεκαδας) ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ την κερκιδα κ αποβαλλεται,δεν την θυμασαι? το οτι οταν ο φυσσας εκανε σεντρα που να ΜΗΝ χτυπησει στον αμυντικο στα 10 μετρα,κατεβαιναμε ομονοια να πανηγυρισουμε,ουτε αυτο? το μοναδικο καλο του παιχνιδι,ηταν με τον γαβρο το 2-2,που ειχε κ δοκαρι,αφου ομως πρωτα ειχε χτυπησει κ μπαταριστει το κεφαλι του?(μαλλον..κουνηθηκε το μυαλο του)! οσο για το βυντρα! με αριστα το 10(ελληνικης πραγματικοτητας),αμυντικα ειναι στο 8 με 9 ΧΑΛΑΡΑ.επιθετικα βαλτον στο 3 αν θελεις... ο γιουρκας,αμυντικα δεν ειναι πανω απο 5...κ επιθετικα επισης ... γιατι πολυ απλα,μπορει να κατεβασει την μπαλα,αλλα μετα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει κατι αλλο...(εχω ζητησει πολλακις να μου θυμισει καποιος ασιστ του γιουρκα...ανυπαρκτη λεξη για εκεινον)! 4-3-3,χωρις ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ετσι κ αλλιως δεν παιζεται! κ ο σαλπι,ΔΕΝ ειναι σεντερ φορ,οσο κ να προσπαθουμε! σε 4-4-2, χωραει ΠΟΛΥ καλυτερα κ ο βικτορ,κ ο βυντρα πισω του,γεμιζεις περισσοτερο το κεντρο σου,μπορεις να βγαλεις ενα αμυντικο χαφ προσθετοντας ενα επιθετικο χαφ,κ δε χρειαζεσαι κ τοσο πολυ τα ακραια σου μπακ ψηλα.... αν ο προπονητης εχει εμμονη με συστημα,ενω δεν του πηγαινει κ δεν του βγαινει,ειναι ΚΑΚΟΣ προπονητης! ΥΓ: δε μπορει,κ εκει συμφωνω με τον αντιπαθητικο κοντο,στο παιχνιδι του σαββατου,που ο βυντρα ηταν απο τους ελαχιστους διασωθεντες,ΟΛΟΙ να βριζουν τον βυντρα...ειναι γελοιο,ανωριμο τελειως!οχι αλλα εξιλαστηρια θυματα,κακο προκαλουμε στην ιδια την ομαδα μας.... ΥΓ2: θυμηθειτε τον μπασινα γαμωτο...με το χερι στην καρδια,ποσοι απο εσας τον ανεβοκατεβαζατε ως αμπαλο? κ ποσοι απο εσας,οταν ελειπε απο την ομαδα, λεγατε οτι "ειμαστε κομμενοι στη μεση"? η κριτικη για την τεχνικη του καθε ποδοσφαιριστη ειναι θεμιτη,αλλα ενας παιχτης μπορει να ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ χρησιμος,ακομα κ χωρις να ξερει να κανει τακουνακια... κ οταν καποιος ειπε σκεψου μια ομαδα γεματη βυντρα κ κωσταντινου,κ τον ρωτησα αν μπορει να σκεφτει μια ομαδα γεματη ριβαλντο κ ιβαντσιτς...δεν πηρα απαντηση!γιατι σιγουρα,η 1η θα ηταν καλυτερη της 2ης....
KaizerSoze Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 τη πανεμγιστη βλακεια του τακη' date='στο χαριλαου,που χτυπαει ο μικλαντ στον παγκο, κ αυτος (παιχτης εντεκαδας) ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ την κερκιδα κ αποβαλλεται,δεν την θυμασαι?[/quote']For crying out loud τουλαχιστον ΕΠΑΙΖΕ!!!Ο αλλος εκανε προθερμανση!!!Και στο φιναλε ο Βυντρα ειναι μονο 3 χρονια,τι εχουμε να δουμε ακομα. το οτι οταν ο φυσσας εκανε σεντρα που να ΜΗΝ χτυπησει στον αμυντικο στα 10 μετρα,κατεβαιναμε ομονοια να πανηγυρισουμε,ουτε αυτο? Ποτε ειπα οτι θελω τον Φυσσα??Ειπα οτι θελω ενα στυλ "Τακη",αλλα καλυτερο. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ δεν ξερω κανενα αξιωμα που να λεει οτι η ελλειψεις του Τακη πρεπει να με τυφλωνουν μπροστα στις ελλειψεις του Λουκα. Παρεπιπτοντως την χρονια με Αρσεναλ,Μαγιορκα,Σαλκε ο Τακης εκανε ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΤΣ στο ΤΛ οσο για το βυντρα! με αριστα το 10(ελληνικης πραγματικοτητας),αμυντικα ειναι στο 8 με 9 ΧΑΛΑΡΑ.επιθετικα βαλτον στο 3 αν θελεις...ο γιουρκας,αμυντικα δεν ειναι πανω απο 5...κ επιθετικα επισης ... γιατι πολυ απλα,μπορει να κατεβασει την μπαλα,αλλα μετα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει κατι αλλο...(εχω ζητησει πολλακις να μου θυμισει καποιος ασιστ του γιουρκα...ανυπαρκτη λεξη για εκεινον)! Μα με την καμια!!! Σιγα μην ειναι ο Βυντρα στο 9.Και ο Τουραμ που ειναι,στο 20?? Επιθετικα ο Γιουρκας στο 5???Το οτι μπορουσε να φτασει μεχρι την αντιπαλη περιοχη?Το πεναλτυ με Πορτογαλια?Αν ειχε και σεντρα θα επαιζε στην Μπαρτσελονα Και παρεπιπτοντως εγω οπως μαλλον δεν διαβασες ειπα πως στο 4-3-3 ΔΕΝ με καλυπτει ο Γιουρκας
Σκύμνος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 kanis paiktis tou panathinaikou dn antimetopistike pote me kaxipopsia' date='an kapios inai p prepi na antimetopisti etsi kai eprepe na ixe antimetopisti etsi inai o konstantinou opou kai o idios o vardinogianis ipe o anthropos inai gia opadiliki kai ixe dikio.as thimitoume ti elege o konstantinou kai tis dilosis tou:DddnN IPARXI PERIPTOSI NA PAO STN OLIMPIAKO MONO AN ME ZITISI OMADA TOU EXOTERIKOU!,afou o kirios ta vrike diskola piige stn olimpiako.kai meta apo ligo kairo vgike kai ipe sto periodiko tou olimpiakou na oti ayth i omada tou ferthike san kirios kai tou ferthike etsi opos axize.afiste to lipon giati ama pao pio piso tha po kai ala.o gkekas to xerame oti etsi kai alios tha efevge afou dn xorouse sthn omada kai efige epidi o panathinaikos pige na tn dosi daniko stn paok.pia kaxipopsia m les?otan enas paiktis dn xorai sthn omada th na to kanis?na tn kratisis?na xasis adika lefta?na ton kratisis mexri ta 80 tou dixnontas tou oti isai axioprepis omada?me ayton tn tropo to budjet tou panathinaikou tha itan poli mikro.kai kati alo to megalitero kapi inai o olimpiakos kai an milame episis gia kaxipopsia giati o olimpiakos dn plirone ton ntani kai tn toure kai ekanan prosfigi?[/quote'] Δηλαδή θεωρείς ότι οι συμπεριφορές του ραλάκια απέναντι στο υλικό της ομάδας σε ικανοποιούν; Θεωρείς ότι έτσι διοικείται σωστά μια ομάδα ποδοσφαίρου; Και πιο συγκεκριμένα: Θεωρείς ότι φέρθηκε σωστά στον Νικοπολίδη; στον Σουμ; στον Λυμπερόπουλο; στον Παπαδόπουλο; στον Μπασινά; στον Φύσσα; Πρόσεχε δεν εξετάζω το αν πρόσφεραν ή όχι αυτά που περιμέναμε αλλά τον τρόπο συμπεριφοράς της διοίκησης απέναντι τους... Διότι άλλο δεν μου κάνει κάποιος και το καλοκαίρι τον πουλάω τηρώντας έντιμη στάση απέναντί του και άλλο τον "τιμωρώ" επειδή μου ζήτησε αύξηση αποδοχών ή επειδή διαφωνεί σε κάτι...
KaizerSoze Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δηλαδή θεωρείς ότι οι συμπεριφορές του ραλάκια απέναντι στο υλικό της ομάδας σε ικανοποιούν; Θεωρείς ότι έτσι διοικείται σωστά μια ομάδα ποδοσφαίρου; Και πιο συγκεκριμένα: Θεωρείς ότι φέρθηκε σωστά στον Νικοπολίδη; στον Σουμ; στον Λυμπερόπουλο; στον Παπαδόπουλο; στον Μπασινά; στον Φύσσα; Πρόσεχε δεν εξετάζω το αν πρόσφεραν ή όχι αυτά που περιμέναμε αλλά τον τρόπο συμπεριφοράς της διοίκησης απέναντι τους... Διότι άλλο δεν μου κάνει κάποιος και το καλοκαίρι τον πουλάω τηρώντας έντιμη στάση απέναντί του και άλλο τον "τιμωρώ" επειδή μου ζήτησε αύξηση αποδοχών ή επειδή διαφωνεί σε κάτι... Συμφωνω σε ολους ΕΚΤΟΣ απο τον Σουμ,η ομαδα δεν επαιξε με την καμια,και ειναι ισως η πρωτη φορα που δεν σκεφτηκαν με γνωμονα το αποτελεσμα αλλα με αυτα που φαινονταν στο γηπεδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.