KWSN_Men Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Τι ειπα εγω; Ξεκαθαρισα οτι οι αστειες φοβιες σας μην τυχον και χασετε το κουμαντο εξωαγωνιστικα λογω Γιαννακη δεν εχει νοημα γιατι θα ειναι προπονητης μεχρι το καλοκαιρι. Αρα η φοβια σας οτι ο δικος σας Βασιλακοπουλος μπορει να αλλαξει στρατοπεδο δεν εχει βαση. Οχι βεβαια οτι αμα συνεχιζε στην Εθνικη ο Γιαννακης και μετα το καλοκαιρι θα αλλαζε τιποτα... Υ.Γ Μου αρεσει που απειλειτε την Εθνικη Ελλαδος να μην στειλετε τους παιχτες σας...πραγματικα για γελια. Αληθεια αυτους τους ρωτησατε αν ειναι διατεθειμενοι να υπακουσουν σε κατι τετοιο; Ναι μωρέ, χεσμένοι είμαστε. Επειδή πείρατε το Γιαννάκη που ξεπατίκωσε τα συστήματα του Ομπράντοβιτς, επειδή δε θα έχουμε πλέον τη διαιτησία επειδή το ένα, επειδή το άλλο. Το κοντέρ τρέχει και συνεχίζει να μετράει σε τίτλους. Προσέξτε μόνο τώρα που θα έρθει ο Γιαννάκης και θα πάει να παίξει άμυνα με αυτούς που έχετε γιατί ο Παναθηναϊκός είναι στον όγκο τώρα και δεν ξέρεις τι γίνεται σε δυο βδομαδούλες...
vlachaquito Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 1908/2008 100 Χρονια παναθηναικου... Σαν σημερα, 3 φεβρουαριου σωστα?? Να ζησετε και αλλα 100 χρονια μαγκες..
laplace Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ... 100 χρόνια του Παναθηναϊκος σημερα.. ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΟΙ MODS ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.. ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΛΗΤΕΙΑ,ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜΣ.
FilipposMD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εσύ σε όλα τα ελληνικά φόρα άνοιξες θέμα για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού και ξέρεις; Αν ναι, τι να πω. Χαρά στο κουράγιο σου!
laplace Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ναι φιλε στα μεγαλυτερα ανοιξα εγω προσωπικα..
vastravoud Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Κάιζερ, με συγχωρείς πολύ, όντως παρερμήνευσα τα γραφόμενα σου. Είμαι Παναθηναϊκός, αλλά έχω μεγάλο σεβασμό για το Δράκο. Εκτιμώ ότι το ήθος του και η αγάπη για το μπάσκετ και την Εθνική είναι αδιαμφισβήτητα και δε θα γίνουν αιτία για καβγάδες και διαχωρισμούς. Εδώ θα είμαστε για να τα συζητάμε πάντως, την υγειά μας να 'χουμε!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Γίνεται. Ο Γιαννάκης έχει αποδείξει τι άνθρωπος είναι και είναι γνωστό πόσο πολύ αγαπάει αυτήν την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνει όσο είναι στην Εθνική. Δεν καταλαβες, δεν αμφισβητησα την αγαπη του για την Εθνικη, αυτο που αμφισβητω ειναι οτι αφου για τον Παπαλουκα δεν μπορει να γινει διαχωρισμος Εθνικης και ΤΣΣΚΑ γιατι οι δημοσιογραφοι λενε πως για τον Γιαννακη μπορει να γινει διαχωρισμος γαυρος και Εθνικη Ή πιο απλα. Δεν αμφιβαλλω οτι θα συνεχισει να περνει τις καλυτερες αποφασεις που μπορει για την Εθνικη. Δεν ξερω ομως κατα ποσο αυτες θα ειναι πλεον συνυφασμενες με το συμφερον του Ολυμπιακου. ΥΓ. Και κατι αγωνιστικο, Για τον Παναθηναικο ειναι ευλογια οτι πηρατε τον προπονητη Γιαννακη. Για 2 λογους 1. Οτι τωρα ας πουμε ετρεχαν μια Μερσεντα με μια Μπεμπα. Οκ, το ενα θα κερδιζε για καποιους λογους αλλα τουλαχιστον πες ηταν διαφορετικα αμαξια, ειχε μια αγωνια. Τωρα θα τρεχει μια Μερσεντα με μια επισης Μερσεντα απλα χειροτερο μοντελο αρα πλεον στο στησιμο και στην λειτουργια της ομαδας θα "τρεχουν" τα ιδια "αμαξια" μονο που το ενα ειναι κακη αντιγραφη του αλλου 2. Χτισατε μια ομαδα Γκερσον. Τρεχαλατζιδικη και σκοραριδικη. Να δω τωρα τι θα κανει τον Τζακσον, τον Γκριρ, τον Γουντς, τον Ματσιγιαουσκας ο Γιαννακης.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ναι μωρέ, χεσμένοι είμαστε. Επειδή πείρατε το Γιαννάκη που ξεπατίκωσε τα συστήματα του Ομπράντοβιτς, επειδή δε θα έχουμε πλέον τη διαιτησία επειδή το ένα, επειδή το άλλο. Το κοντέρ τρέχει και συνεχίζει να μετράει σε τίτλους. Προσέξτε μόνο τώρα που θα έρθει ο Γιαννάκης και θα πάει να παίξει άμυνα με αυτούς που έχετε γιατί ο Παναθηναϊκός είναι στον όγκο τώρα και δεν ξέρεις τι γίνεται σε δυο βδομαδούλες... Αυτα μαλλον στους δικους σου θα επρεπε να τα λες και οχι σε μενα...εγω επειδη ασχολουμαι με το αθληματακι ξερω πολυ καλα οτι δεν αλλαζουν τα πραγματα απο τη μια στιγμη στην αλλη ακομα και τον καλυτερο προπονητη του κοσμου να εχεις. Οι δικες σας αντιδρασεις του στυλ διωξτε τον Γιαννακη αλλιως δεν στελνουμε τους παιχτες μας στην Εθνικη ειναι πραγματικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Και δειχνουν μια πληρη αχαριστια σε εναν ανθρωπο που οδηγησε την Εθνικη ομαδα στις μεγαλυτερες διακρισεις της και που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να οδηγησει για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα την ομαδα στους Ολυμπιακους αγωνες. Υ.Γ Για την ιστορια προσωπικα δεν θεωρω τον Γιαννακη σπουδαιο προπονητη...απο τον Γκερσον βεβαια ο οποιοσδηποτε ειναι καλυτερος. Και αλλωστε αυτη τη στιγμη δεν υπηρχε καποιος καλυτερος διαθεσιμος...ας τον δουμε λοιπον τι θα κανει με το φετεινο υλικο και τις αλλαγες που θα κανει και για πιο ασφαλη συμπερασματα θα τον κρινουμε απο το ερχομενο καλοκαιρι και μετα που θα φτιαξει τη δικια του ομαδα.
MiltoZ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ΥΓ. Και κατι αγωνιστικο, Για τον Παναθηναικο ειναι ευλογια οτι πηρατε τον προπονητη Γιαννακη. Για 2 λογους 1. Οτι τωρα ας πουμε ετρεχαν μια Μερσεντα με μια Μπεμπα. Οκ, το ενα θα κερδιζε για καποιους λογους αλλα τουλαχιστον πες ηταν διαφορετικα αμαξια, ειχε μια αγωνια. Τωρα θα τρεχει μια Μερσεντα με μια επισης Μερσεντα απλα χειροτερο μοντελο αρα πλεον στο στησιμο και στην λειτουργια της ομαδας θα "τρεχουν" τα ιδια "αμαξια" μονο που το ενα ειναι κακη αντιγραφη του αλλου 2. Χτισατε μια ομαδα Γκερσον. Τρεχαλατζιδικη και σκοραριδικη. Να δω τωρα τι θα κανει τον Τζακσον, τον Γκριρ, τον Γουντς, τον Ματσιγιαουσκας ο Γιαννακης. Δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα φέτος, αλλά στα επόμενα χρόνια, αν μείνει, μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα και να χτήσει ομάδα βασισμένη στο δικό του αγωνιστικό στυλ. Και του χρόνου, που λέτε κι εσείς. Μεταξύ μας τώρα, ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστικός με τον δράκο και είναι φανερό ότι δεν έχετε δει με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη. Αυτά που λέτε ότι χαιρόμαστε που ο Ολυμπιακός θα γίνει καλύτερος για να έχει και λίγο ενδιαφέρον τα ακούω βερεσέ. Ήδη ο Ολυμπιακός είναι αρκετά ανταγωνιστικός, δεν χρειάζεστε περισσότερες συγκινήσεις.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ??? Εγω κερναω και γλυκακι αμα γουσταρεις που πειρατε τον Γιαννακη. Οχι για ανταγωνισμους και παπαριες(εγω ειμαι απο αυτους που ηθελαν Αρη περσυ στον τελικο για να μην κινδυνεψει το τριπλ κραουν) Απλα θεωρω οτι ο Γιαννακης ειναι ενας απλα μετριος προς καλο προπονητη, αμφιβαλλω πολυ αν θα μπορεσει να συγκινησει ξενους παικτες αξιας(οπως ο Ομπραντοβιτς ή και ο Γκερσον) ενα προβλημα που δεν εχει στην εθνικη και το κυριοτερο. Θελει να γινει Ομπραντοβιτς, οι ομαδες του στηριζονται στην αμυνα και την οργανωση και τον αλτρουισμο εχεις ομως πολλα ελλατωματα (πχ δεν νοιαζεται για την επιθεση οπως ο Ζοτς, δεν εφαρμοζει κολπα ισως γιατι δεν εχει αυτοποεποιθηση μεσα στον αγωνα, σπανια η Ελλαδα κερδισε με κατι που δεν περιμενε ο αντιπαλος προπονητης) που στην ουσια μου εξασφαλιζουν οτι οσο εχω Ζοτς θα εχω ιδιου στυλ αμαξι μονο πιο τουρμαπτο οποτε τι να φοβηθω?Αμα το θες, εγω εχω πει πως φοβομουν πολυ το αναρχο και χυμα στυλ του Γκερσον. Ενα στυλ που φαινοταν οτι δεν μπορω να το αντιμετωπισω πολυ καλα και γιαυτο μας ζορισατε περσυ(βεβαια απο την αλλη ο Γκερσον με το στυλ του αυτο μπορουσε να χασει απο τους πουθεναδες με αποτελεσμα πχ να εχω εξασφαλισμενο το πλεονεκτημα εδρας αφου οτι εχτιζες με μενα το γκρεμιζες με τον Πανιωνιο ξερω γω). Ενιγουει, προπονητης φιλοσοφιας Ομπραντοβιτς καλυτερος του Ζοτς δεν υπαρχει οποτε εγω ειμαι χαρουμενος που πηρες ιδιο στυλ-χειροτερες δυνατοτητες Οποτε αγωνιστικα εγω χαιρομαι οχι μονο για φετος που εχει παικτες Γκερσον και θα γελασουμε αλλα και για του χρονου οπου αφενος θα πρεπει να ξαναμαζεψεται κοσμο απο την αρχη αφετερου πολυ αμφιβαλλω οτι θα καταφερει να μαζεψει αξιολογους παικτες
MiltoZ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο μέτριος προπονητής όσο λες, έχει τα συν του και τα πλυν του αλλά κανείς δεν είνια τέλειος. Ο Γιαννάκης έχει κι' αυτός την δική του φιλοσοφία για το μπάσκετ και δεν έχει ανάγκη να αντιγράψει κανέναν. Δεν ξέρω τι ξένους μπορεί να συγκινήσει αλλά από την άλλη μπορεί να συγκινησει Έλληνες παίκτες και να φτιάξει μία δυνατή ομάδα που να βασίζεται στο σύνολο. Επίσης έχει το χάρισμα να φτιάχνει τους παίκτες του να τα δίνουν όλα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάσει στον Ολυμπιακό, αυτό θα δείξει, αλλά σαν προπονητή δεν τον αμφισβητώ.
1980 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 αμερικη ελλαδα στην ιαπωνια. 4ο δεκαλεπτο και το μικροφωνο πλησιαζει τον παγκο της εθνικης. Οδηγιες του γιαννακη- παιδια παμε καλα ετσι πιεστε στην αμυνα και στην επιθεση τρεχτε και η μπαλα στον σοφοκλη.... lol. Μονοι τους παιζουνε ρε . Απλα ειναι πολυ καλος στον τομεα ψυχολογια. Σε συστηματα και λοιπα μπασκετικα πραγματα αστα να πανε.
MiltoZ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Και στο Μαρούσι μόνοι τους παίζανε? Γ.Σ. Αμαρουσίου Τη σεζόν 2002-2003 με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο έκανε ρεκόρ νικών (14). Τη σεζόν 2003-2004 και πάλι με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο και ρεκόρ 21-5 κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και έχασε στον τελικό της FIBA Euroleague από την Ούνιξ Καζάν. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία λοιπόν. Είναι ίδιο στυλ με τον Ομπράντοβιτς; Ναι. Είναι καλύτερος; Όχι. Απλά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.