KaizerSoze Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Όπως και εσύ αναφέρεις πόσο χάλια θα ήταν η Εθνική χωρίς τους τέσσερις αυτούς, κάλλιστα κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει ότι χωρίς Σόφο, Παπαλουκά ίσως δεν είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα στο Μουντομπάσκετ.Με την διαφορα οτι πλην ισως Διαμαντιδη(και αυτο γιατι προφανως...δεν γινεται αλλιως) ο Τσαρτσαρης, ο Ντικουδη, ο Σπανουλης δεν εχουν δρεψει τις δαφνες του Σχορτσιανιτη των 3 ματς(δεν εχει παιξει παραπανω καλα ματς στην Εθνικη απο 3) του Παπαλουκα και της απιστευτης ασυλιας που απολαμβανει(γα τον συγκεκριμενο καλα ακουγονται οσα ακουγονται, αυτο που μου την σπαει ειναι οτι με το που πεις κατι που δεν τον εκθειαζει ολοι τον προστατευουν) και του Ζηση που εχουμε μπερδεψει την συμπαθεια για τον σοβαρο τραυματισμο του με την αναγνωριση της πραγματικης του αξιας
vastravoud Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ο Τσαρτσαρής είναι υπερ-πολύτιμος παίκτης, και νομίζω ότι ούτε στον Παναθηναϊκό δεν παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει! Όχι βέβαια από τον Ζοτς, που ξέρει πόσο σημαντικός είναι, αλλά κυρίως από τον τύπο. Γενικά, στο Μουντομπάσκετ για παράδειγμα τόσο ο Τσαρτσαρής, όσο και ο Ντικούδης δεν έπαιξαν πολύ. Με εξαίρεση το εκρηκτικό δεκάλεπτο του Δήμου κόντρα στους Αμερικανούς, δεν μπορεί κανείς να πει ότι είχαν τόσο μεγάλη συμβολή στην τελική επιτυχία! Για το Σπανούλη όμως όλοι εκφράστηκαν με πολύ καλά λόγια, και το θυμάμαι σα να είναι τώρα. Σχετικά με τον Παπαλουκά, δίνεις άδικο στα σχόλια θαυμασμού; 12 ασιστ μοίρασε ο τύπος κόντρα στην Αμερική, και τα πικ 'ν ρολ με το Σοφοκλή ήταν σεμιναριακά. Ναι, στο Ευρωμπάσκετ ήταν χωμα(έβαλε όμως ένα νικητήριο λέει-απ με όλη την αντίπαλη ομάδα πάνω του), και δεν το έκρυψε κανείς δημοσιογράφος απ' όσο θυμάμαι.
ata1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Ακόμα περισσότερο δε μου αρέσει όταν βλέπουμε την επιτυχία της Εθνικής ομάδας με οπαδικά γυαλιά, ειδικά από τη στιγμή που οι ίδιοι οι παίκτες τα ξεπερνάνε αυτά(προφανώς!) και έχουν τόσο καλές σχέσεις μεταξύ τους. Είσαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να γίνεται αυτό αν προπονητής της Εθνικής είναι παράλληλα και προπονητής του Ολυμπιακού. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ακόμα και στους παίχτες θα υπάρχει ένα περίεργο κλίμα. Ότι ακόμα και αν όλα πάνε καλα, που δεν το νομίζω, αλλά πες ότι πάνε δίνεις τροφή για μουρμούρες στην πιο επιεική περίπτωση. Εσένα δηλαδή σου φαίνεται πολύ φυσιολογική αυτή η κατάσταση. Οι παίχτες που μια θα τον έχουν αντίπαλο και ξαφνικά προπονητή. Οι άλλοι παίκτες που θα τον βλέπουν σαν δικό τους προπονητή? Δημνιουργείς συνθήκες για κλίκες και γκρίνιες κτλ κτλ όταν δε βλέπω για ποιο λόγο να γίνουν όλα αυτά. Δεν σας είπαμε ποτέ να μην πάρετε το Γιαννάκη, με την ευχή μας κιόλας. Γιατί τον θέλετε μόνο αν είναι και προπονητής της Εθνικής παράλληλα? Επειδή στο μπασκετ υπάρχει μια σχετική ομόνοια δε χρειάζεται να τη γαμ..σουμε ούε να τη φτάνουμε στα όριά της. Σκέψου τι θα γινότανε αν ο Λεμονής έμπαινε προπονητής στην ομάδα ποδοσφαίρου φέτος τι πανικός θα γινότανε. Δεν θα είχαμε άλλο θέμα να ασχοληθούμε με ποιους παίκτες καλεί και γιατί όχι τον άλλον και με μικροεπεισόδια στα αποδυτήρια που έτσι και αλλιώς θα υπάρξουν. Ας προφυλάξουμε λίγο το μπασκετ σε αυτή τη χώρα δε χρειάζεται να γίνει μίζερο σαν το ποδόσφαιρο που έχουμε
vastravoud Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Είσαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να γίνεται αυτό αν προπονητής της Εθνικής είναι παράλληλα και προπονητής του Ολυμπιακού. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ακόμα και στους παίχτες θα υπάρχει ένα περίεργο κλίμα. Ότι ακόμα και αν όλα πάνε καλα, που δεν το νομίζω, αλλά πες ότι πάνε δίνεις τροφή για μουρμούρες στην πιο επιεική περίπτωση. Άσε να δούμε πως θα πάει, και εδώ είμαστε να συζητήσουμε! Νομίζω πάντως πως και οι δικοί μας παίκτες τον αγαπούν και τον σέβονται, και δε νομίζω να αλλάξει αυτό.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Σχετικά με τον Παπαλουκά, δίνεις άδικο στα σχόλια θαυμασμού; 12 ασιστ μοίρασε ο τύπος κόντρα στην Αμερική, και τα πικ 'ν ρολ με το Σοφοκλή ήταν σεμιναριακά. Ναι, στο Ευρωμπάσκετ ήταν χωμα(έβαλε όμως ένα νικητήριο λέει-απ με όλη την αντίπαλη ομάδα πάνω του), και δεν το έκρυψε κανείς δημοσιογράφος απ' όσο θυμάμαι. Ρε Βαγγελη, διαβαζεις τι γραφω?Αυτο δεν λεω?Οτι καλως γραφονται οσα γραφονται γιατι ειναι παικταρας, αυτο που μου την σπαει ομως ειναι με το που πεις κατι που δεν τον αποθεωνει(πχ υπερασπιστεις τους οπαδους της ομαδας σου που τον εβριζαν ως αντιπαλο) ή που πει οτι πχ ο Διαμαντιδης ειναι καλυτερος γενικα οι δημοσιογραφοι πεφτουν να σε φανε. Α, και κατι αλλο Περσυ στον τελικο μας λεγανε "Γιατι βριζετε τον Παπαλουκα?" και λεγαμε "Γιατι ξεχωριζουμε Εθνικη και ομαδα" και λεγανε "Δεν γινεται". Αραγε τωρα ο Γιαννακης γινεται να ξεχωρισει Εθνικη και ομαδα?Γινεται να κινειται στην Εθνικη χωρις γνωμωνα και το συμφερον του Ολυμπιακου?
FilipposMD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων όταν είναι και στις δύο ομάδες; Μπορείς να μου πεις γιατί δε θέλεις εσύ να φύγει από την εθνική εφόσον πάει στον Ολυμπιακό; Σχετικά με το θέμα της διαιτησίας, μια βόλτα σε Ολυμπιακά forum θα σε πείσει ότι οι περισσότεροι Ολυμπιακοί για αυτόν το λόγο χαίρονται για τον Γιαννάκη. Δες τι είπε και ο KYRIAKOS_GKLEZAKOS. Εγώ δεν είπα ότι δεν θέλω να φύγει από την Εθνική. Είπα ότι δεν το βρίσκω απαραίτητο. Και για τον Ολυμπιακό, κατά τη γνώμη μου, καλύτερο είναι να φύγει από την Εθνική, για να μη λείπει κάθε χρόνο σε όλη την προετοιμασία. Άσχετο αυτό. Μια παρατήρηση θα κάνω μόνο. Δεν είναι ένας τυχαίος προπονητής, είναι ειδική περίπτωση. Είναι ο Γιαννάκης, που τον ξέρουμε τόσα χρόνια και ξέρουμε πώς συμπεριφέρεται στην Εθνική, πόσο δεμένος είναι με όλους τους παίκτες κτλ. Αν ήταν ο Γκέρσον, θα συμφωνούσα μαζί σας. Αλλά εγώ τουλάχιστον δε νομίζω ότι ο Γιαννάκης θα έβαζε τον Διαμαντίδη π.χ. να παίξει ανέτοιμος, για να υποτροπιάσει και να μην παίξει στον ΠΑΟ. Δηλαδή, εντάξει, καλά τα οπαδικά γυαλιά, αλλά όταν κάποιος έχει 30 χρόνια καριέρας πίσω, καλό είναι να μην την ξεχνάμε. Και η καχυποψία έχει όριο. Την κουβέντα δεν την ξεκίνησα οπαδικά. Απλώς μου φάνηκε κουλή η διαμαρτυρία, αν και τελικά φαίνεται ότι υπάρχει κόσμος που το αντιμετωπίζει έτσι το θέμα. Και κάτι τελευταίο. Πόσες φορές έχουν μαλώσει οι παίκτες ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στα γήπεδα, πόσες έχουν βριστεί; Σας φαίνεται να δημιουργούν κλίκες στην Εθνική; Ή να κρατάνε μανιάτικο για τις εντάσεις της στιγμής; Νομίζω τους υποτιμούμε κι αυτούς και τους προπονητές, αν σκεφτόμαστε έτσι.
MiltoZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Αραγε τωρα ο Γιαννακης γινεται να ξεχωρισει Εθνικη και ομαδα?Γινεται να κινειται στην Εθνικη χωρις γνωμωνα και το συμφερον του Ολυμπιακου? Γίνεται. Ο Γιαννάκης έχει αποδείξει τι άνθρωπος είναι και είναι γνωστό πόσο πολύ αγαπάει αυτήν την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνει όσο είναι στην Εθνική.
ata1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Πότε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γίνατε τόσο ρομαντικοί?
MiltoZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω γαι τους φίλαθλους τους Ολυμπαικού, για τον Γιαννάκη όμως ξέρω ότι τον έχει έναν ρομαντισμό.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Αν έρχονταν στον Παναθηναϊκό θα μιλούσαν για μαφίες της ΕΟΚ και του βάζελου Βασιλακόπουλου με το βάζελο Γιαννάκη κτλ. Εδώ υπάρχουν άτομα που λέμε ότι ο ΠΑΟ πήρε την Ευρωλίγκα λόγω Βασιλακόπουλου... Και μην ξεχνάμε, όλα αυτά όταν στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του έπαιζαν στα μεγάφωνα "κλάψε κλάψε" και "παρακαλείται ο ηλικιωμένος κύριος να παραλάβει τη μασέλα του". Τώρα είναι ο Γιαννάκης όλων των Ελλήνων που τον κάνουμε προπονητή του Ολυμπιακού και όλοι οι Έλληνες πρέπει να κάνουν μόκο ενώ αν μιλάμε είναι γιατί φοβόμαστε μήπως ο περιφερόμενος θίασος γίνει ομάδα...
1980 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 παρτε οποιον θελετε βασικα η σταση η ιδια θα ειναι. απο κατω δηλαδη. ιεραποστολικο. Εγω παρακαλαω βασικα να φτιαξετε ομαδα γιατι βαρεθηκα να σηκωνω κουπες τοσο ευκολα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων όταν είναι και στις δύο ομάδες; Μπορείς να μου πεις γιατί δε θέλεις εσύ να φύγει από την εθνική εφόσον πάει στον Ολυμπιακό; Σχετικά με το θέμα της διαιτησίας, μια βόλτα σε Ολυμπιακά forum θα σε πείσει ότι οι περισσότεροι Ολυμπιακοί για αυτόν το λόγο χαίρονται για τον Γιαννάκη. Δες τι είπε και ο KYRIAKOS_GKLEZAKOS. Τι ειπα εγω; Ξεκαθαρισα οτι οι αστειες φοβιες σας μην τυχον και χασετε το κουμαντο εξωαγωνιστικα λογω Γιαννακη δεν εχει νοημα γιατι θα ειναι προπονητης μεχρι το καλοκαιρι. Αρα η φοβια σας οτι ο δικος σας Βασιλακοπουλος μπορει να αλλαξει στρατοπεδο δεν εχει βαση. Οχι βεβαια οτι αμα συνεχιζε στην Εθνικη ο Γιαννακης και μετα το καλοκαιρι θα αλλαζε τιποτα... Υ.Γ Μου αρεσει που απειλειτε την Εθνικη Ελλαδος να μην στειλετε τους παιχτες σας...πραγματικα για γελια. Αληθεια αυτους τους ρωτησατε αν ειναι διατεθειμενοι να υπακουσουν σε κατι τετοιο;
1980 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ρε δεν πιστευω να παρεξηγητε κανενας που γραφω για στασεις και μαλακιες χαβαλε κανω ετσι?
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ρε δεν πιστευω να παρεξηγητε κανενας που γραφω για στασεις και μαλακιες χαβαλε κανω ετσι? Scripta manent
FilipposMD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ρε δεν πιστευω να παρεξηγητε κανενας που γραφω για στασεις και μαλακιες χαβαλε κανω ετσι? Πες το ρε φίλε και περιμένω τόση ώρα ξαπλωμένος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.