1980 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 εμενα με συμφερει παντως να παει ο γιαννακης στον γαβρο. μονο στον τομεα ψυχολογια ειναι καλος προπονητικα ειναι οτι να ναι.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Επειδή βλέπω ότι η Πράσινη γράφει για έγκλημα Γιαννάκη και Ολυμπιακού κατά της εθνικής, θέλω να ακούσω τις γνώμες των Παναθηναϊκών. Ειδικά επειδή μιλάμε για τον Γιαννάκη, που και στον ΠΑΟ έχει παίξει και που την αφοσίωσή του στην Εθνική την έχει αποδείξει εδώ και 25-30 χρόνια, είναι κρίμα να αντιμετωπίζεται έτσι το θέμα. Θα είναι λυπηρό αν αρχίσει ο ΠΑΟ να γκρινιάζει, απειλεί ότι δε θα στείλει τους παίκτες του κτλ. και αναγκαστεί να παραιτηθεί από την Εθνική πριν τους Ολυμπιακούς. Δε λέω να χαρεί ο ΠΑΟ και οι οπαδοί του, αλλά την ακεραιότητα του Γιαννάκη νομίζω την παραδέχονται όλοι, έτσι δεν είναι; Πόσο συχνά θα πάρει τεχνική ποινή από τουε διαιτητές που έχουν τον ίδιο εργοδότη; Πόσο σεβασμό αλλά και "σεβασμό" θα δείχνουν οι διαιτητές στον προπονητή της Εθνικής; Η γνώμη σου θα ήταν η ίδια αν απ' ότι λένε φύγει το καλοκαίρι και αναλάβει την Εθνική ο Ομπράντοβιτς; Δεν έχω πρόβλημα να πάει στον Ολυμπιακό. Αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να είναι και προπονητής της Εθνικής συγχρόνως. Προπονητικά εξάλλου έχει ως πρότυπο τον Ομπράντοβιτς, μόνο που μάλλον σε κακέκτυπο πάει. Προτιμώ τον original. Για τον ίδιο θα έλεγα ότι μου κάθεται κάπως ότι θα δουλεύει στο ίδιο γήπεδο που στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του ως παίκτης φώναζαν απο τα μεγάφωνα "να πάει ο γέρος να παραλάβει τη μασέλα του".
vastravoud Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Κακά τα ψέματα, θα είναι λιγάκι περίεργο να έχει ο Γιαννάκης και Εθνική, και Ολυμπιακό. Του έχω όμως απεριόριστο θαυμασμό, εκτίμηση και σεβασμό και δεν πρόκειται να τον κακολογήσω, ό,τι κι αν πράξει.
johnyboy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Η γνώμη σου θα ήταν η ίδια αν απ' ότι λένε φύγει το καλοκαίρι και αναλάβει την Εθνική ο Ομπράντοβιτς; Είμαι σίγουρος πως θα δεχτεί πρόταση για να την αναλάβει ο Ζοτς αλλά και σίγουρος πως θα τους ρίξει πόρτα.Δεν θα με χαλούσε να δω τον Ζοτς στην Εθνική.Δε λέω καλός ο Γιαννάκης αλλά σε μεγάλα ματς τον παίρνει ο ύπνος.
FilipposMD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Κοίτα, ο Ομπράντοβιτς δεν είναι το ίδιο, γιατί δεν είναι 25 χρόνια στην Εθνική Ελλάδος. Αυτήν την οπτική που έχεις δεν την είχα σκεφτεί, να πω την αλήθεια πίστευα ότι ο προβληματισμός είναι για το αν θα κάνει σωστά τη δουλειά του στην Εθνική και όχι αν θα ευνοείται ο Ολυμπιακός επειδή θα έχει τον προπονητή της Εθνικής. Νομίζω όμως ότι, ακόμα κι αν φύγει από την Εθνική, πάλι ο Γιαννάκης θα είναι (με το όνομα που έχει φτιάξει) κι επομένως θα απολαμβάνει σεβασμού από διαιτητές και αντιπάλους. Όπως και ο Ομπράντοβιτς, ο Ίβκοβιτς, ο Μεσίνα κτλ. Αν διαμαρτυρηθεί ο Αγγέλου της ΑΕΚ και ο Ομπράντοβιτς με τον ίδιο τρόπο, το ίδιο εύκολα θα πάρουν τεχνική ποινή; Ή ο Ματσιγιάουσκας και ένας άγνωστος παίκτης του Κολοσσού; Με την ίδια λογική, οι διεθνείς παίκτες του ΠΑΟ, δεν έχουν "ασυλία", επειδή είναι η προσωποποίηση της Εθνικής, τα τελευταία χρόνια των επιτυχιών; Τέλος πάντων, ειλικρινά εμένα δε θα με πείραζε να πάει στην Εθνική ο Ομπράντοβιτς. Θα με πείραζε μόνο αν ήταν κάποιος που είχε κάφρικη οπαδική συμπεριφορά και ο Ζοτς, παρά κάποια σποραδικά περιστατικά, έχει αξιοπρεπή παρουσία στην Ελλάδα και φυσικά είναι πολύ καλός προπονητής. Δηλαδή, αν γίνει και προπονητής στην Εθνική, θα αυξηθεί ο "σεβασμός" που του δείχνουν οι διαιτητές;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 O Γιαννακης θα αποχωρησει απο την Εθνικη μετα τους Ολυμπιακους αγωνες (αν τον κρατησει η ομοσπονδια) καλο ειναι να μην δημιουργηθει ασχημο κλιμα γυρω απο την εθνικη λογω της συνεργασιας του με τον οσφπ. Νομιζω οτι ο FilipposMD εχει δικιο δεν προκειται να αλλαξει κατι ως προς το σεβασμο και την προστασια του ολυμπιακου απο τους διαιτητες λογω της παρουσιας του Γιαννακη.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι σίγουρος πως θα δεχτεί πρόταση για να την αναλάβει ο Ζοτς αλλά και σίγουρος πως θα τους ρίξει πόρτα.Δεν θα με χαλούσε να δω τον Ζοτς στην Εθνική.Δε λέω καλός ο Γιαννάκης αλλά σε μεγάλα ματς τον παίρνει ο ύπνος. Δεν υπαρχει περιπτωση να ζητηθει απο τον Ομπραντοβιτς να παει στην Εθνικη. Ουτε θα πηγαινε βεβαια...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 O Γιαννακης θα αποχωρησει απο την Εθνικη μετα τους Ολυμπιακους αγωνες (αν τον κρατησει η ομοσπονδια) καλο ειναι να μην δημιουργηθει ασχημο κλιμα γυρω απο την εθνικη λογω της συνεργασιας του με τον οσφπ. Νομιζω οτι ο FilipposMD εχει δικιο δεν προκειται να αλλαξει κατι ως προς το σεβασμο και την προστασια του ολυμπιακου απο τους διαιτητες λογω της παρουσιας του Γιαννακη. Ακριβως...για να μην αγχεστε μην τυχον και χασετε την εξωαγωνιστικη προστασια που απολαμβανετε ολα αυτα τα χρονια. Ο Γιαννακης θα μεινει στην Εθνικη μεχρι το καλοκαιρι και μετα θα αποχωρησει. Υ.Γ Οταν ηταν προπονητης ΚΑΙ στο Μαρουσι ΚΑΙ στην Εθνικη προφανως δεν υπηρχε προβλημα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 επειδη ειχα μια συμπαθεια στον Σχορτσιανιτη νομιζω οτι ο Γιαννακης μπορει να τον βοηθησει. Σιγουρα περισσοτερο απο τον Γκερσον. Κατα τα αλλα δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη.
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Πρέπει να παραιτηθεί πρώτα. Αν δεν παραιτείται πρέπει να τον απολύσουν.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Πρέπει να παραιτηθεί πρώτα. Αν δεν παραιτείται πρέπει να τον απολύσουν. Για ποιον λες; Αν εννοεις τον Γκερσον εχει ηδη απολυθει και θα παρει ολο το ποσο που δικαιουτο βασει συμβολαιου. Αν εννοεις τον Γιαννακη τοτε τι να πω...τα σχολια περιττευουν.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί περιττεύουν τα σχόλια; Είπαμε να μην τον πάρετε; Πάρτε τον. Ας παραιτηθεί από την Εθνική και ας τον πάρετε.
vlachaquito Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Τετοια αντιδραση απο τους πρωταθλητες Ευρωπης δεν την περιμενα.. Οταν ηταν προπονητης στο μαρουσι, δεν υπηρχε προβλημα?? Ο μπλατ μια χαρα ειναι προπονητης στην πρωταθλητρια Ευρωπης ρωσια και στην εφες.. Και τετοια παραδειγματα πολλα...
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Τι σχέση έχει ότι είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης με αυτό; Είπαμε να μην τον πάρετε; Όχι. Λέω ότι πρέπει να παραιτηθεί από την Εθνική και ας πάει όπου θέλει. Πρώτον δεν είναι σωστό για την Εθνική, δεύτερο δεν είναι σωστό για τις υπόλοιπες ομάδες. ΥΓ: Και τότε που ήταν στο Μαρούσι θεωρούσα ότι κακός έκανε και τα δύο.
vlachaquito Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Το οτι ο πρωταθλητης Ευρωπης διαμαρτυρεται οπως και οι φιλαθλοι του για την υπογραφη του γιαννακη στον ολυμπιακο, μονο ως κομπλεξικη αντιδραση μπορει να χαρακτηριστει.. Γιατι δλδ δεν διαμαρτυρηθηκε ο αρης η ο παοκ?? Γιατι δεν διαμαρτυρεται η Ρωσια για τον μπλατ... Και στο μαρουσι εκανε κακο?? Μια χαρα το εβγαλε τριτο στο πρωταθλημα και πηρε το ευρωπαικο με την εθνικη το 2005....τοσο χαλια δλδ... Οσο για αυτο το δεν ειναι σωστο για τις υπολοιπες ομαδες, δεν το καταλαβαινω... Η μαλλον κανω πως δεν το καταλαβαινω, γιατι ειναι μεγαλο θεμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.