konnak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ρε τα γίδια στο ΣΚΑΪ τι μαλακίες κάνουν; Τι είναι αυτά γαμώ το φελέκι μου; Πάει το ματς παράταση, και μπαίνω να δω πόσο πήγε ο Άρης, και βλέπω Ρεάλ - ΠΑΟ 95-87 τελικό! Και μετά αρχίζει η παράταση στο ΣΚΑΪ. Οι αρκουδέιδες βάζουν εμβόλιμα διαφημίσεις κατά το δοκούν και ο αγώνας έχει τελειώσει κανά εικοσάλεπτο πριν τελειώσει η μετάδοση του ΣΚΑΪ! Και δεν μου κόλλαγε σε ένα σημείο που πάει ο Πρκατσιν να ρίξει βολές, και εκεί που ετοιμάζεται λέει ο Μπατής "επιστρέφουμε για διαφημίσεις", και βάζει διαφημίσεις κανά 5λεπτο, και να βρίζω τους ηλίθιους που παίζει ο αγώνας και έχουν βάλει διαφημίσεις, και γυρνάω και ο Πρκατσιν δεν έχει ρίξει ακόμα! Που 5 τάιμ άουτ να είχαν μεσολαβήσει θα τις είχε ρίξει! Τι αίσχη είναι αυτά; Ημι-ζωντανή και ημι-μαγνητοσκοπημένη μετάδοση; Ρε τι καινούρια κόλπα είναι αυτά; Δεν πάμε καλά καθόλου σ' αυτή τη χώρα...
ata1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Σε αυτό το σημείο το έπιασα και εγώ ότι μας δουλεύουν! Ζωντανό σου λέει μετά. Αυτό που κάνει με τις διαφημίσεις που τις κολλάει παντού είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα που έχω δει σε μετάδοση αγώνων
zaxoys Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Το παιχνίδι άρχισε 9 και η μετάδοση στις 21:30 ... Τι κερδίζουν με αυτή την μ@λ@κία ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ...
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Το παιχνίδι άρχισε 9 και η μετάδοση στις 21:30 ...Τι κερδίζουν με αυτή την μ@λ@κία ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ... Το "δικαίωμα" να βάζουν πολλές διαφημίσεις...
undi13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Εβγαλε ανακοινωση η ΠΕΚ την επιστολη προς τον Τζιγγερ Ολοι μαζι για εναν δυνατο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!! http://www.panathinaikosmas.com/defaultTod.aspx
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ο Τζίγκερ απάντησε στην πρόταση της Π.Ε.Κ.;
Harkon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 ρε σεις ο Γιαννάκης πάει στον γαύρο ως προπονητής στη θέση του Γκέρσον... δε ξερω για εσας αλλά προσωπικά ξενέρωσα
HaPagan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Προσωπικά, είμαι μεγάλος fan του Π.Γιαννάκη από όταν ήταν στον Άρη. Μπορεί να μην μου αρέσει που συζητάει με τον αιώνιο αλλά σίγουρα θα τον χειροκροτήσω όταν έρθει στο ΟΑΚΑ! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Γιαννάκης μαζί με άλλους είναι η ζωντανή ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και φυσικά ας σημειωθεί ότι ήταν στην μεγάλη ομάδα του '96 που σήκωσε το πρώτο ευρωπαικό στο Παρίσι με την Πανάθα!
Harkon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 μα κι εγώ τον λατρεύω τον άνθρωπο. είναι κορυφαίος. απλά θα μου άρεσε να έμενε στην Εθνική και κυρίως να μην πάει στον αιώνιο..
vastravoud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Τεράστια μορφή ο Δράκος, ούτε συζήτηση. Δε μου αρέσει που πάει στον Ολυμπιακό, αλλά δε θα αλλάξω φυσικά τη γνώμη μου γι' αυτόν!
johnyboy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Τον συχαίνομαι αφάνταστα σαν προπονητή.Σαν παίχτης ήταν μεγάλη μορφή.Ας πάει στον ΟΣΦΠ να δούμε και λίγο μπάσκετ γιατί βαρέθηκα να παίζουμε μόνοι μας.Αν φυσικά καταφέρει να κοντράρει τον Ζοτς.
talikra Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Είχε και έχει προσφορές και από συλλογους του εξωτερικού.... Το να πάει στον Γαυρο δεν είναι και η καλύτερη επιλογή
ata1983 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνώ, χωρίς να θέλω να πω κάτι για το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού(αυτό είναι άλλο θέμα) πως θα ταιριάξει στα αμυντικογενή συστήματα του Γιαννάκη?
FilipposMD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Επειδή βλέπω ότι η Πράσινη γράφει για έγκλημα Γιαννάκη και Ολυμπιακού κατά της εθνικής, θέλω να ακούσω τις γνώμες των Παναθηναϊκών. Ειδικά επειδή μιλάμε για τον Γιαννάκη, που και στον ΠΑΟ έχει παίξει και που την αφοσίωσή του στην Εθνική την έχει αποδείξει εδώ και 25-30 χρόνια, είναι κρίμα να αντιμετωπίζεται έτσι το θέμα. Θα είναι λυπηρό αν αρχίσει ο ΠΑΟ να γκρινιάζει, απειλεί ότι δε θα στείλει τους παίκτες του κτλ. και αναγκαστεί να παραιτηθεί από την Εθνική πριν τους Ολυμπιακούς. Δε λέω να χαρεί ο ΠΑΟ και οι οπαδοί του, αλλά την ακεραιότητα του Γιαννάκη νομίζω την παραδέχονται όλοι, έτσι δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.