ata1983 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μόνο καλός ο Μπατίστ 20 πόντους έβαλε!! Ο Σπανούλης επίσης 20, όταν θέλει ο άτιμος καθαρίζει μόνος του ματς! Αυτός ο Ζίζιτς δεν παίζει τίποτα εδώ και λίγο καιρό ούτε άμυνα δείχνει να μπορεί. Ποδόσφαιρο μέχρι αύριο να παίζανε δεύτερο γκολ δεν έμπαινε!! Για να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία.
undi13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ανακοινωθηκε του Σπυροπουλου!Τωρα απο ελληνα μακαρι να χτυπησει τον Αβρααμ που θα επρεπε να τον ειχε καλεσει και στην εθνικη!
firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ο Αβραάμ δεν σας φαίνεται ότι ώρες ώρες παίζει χωρίς μυαλό; Κάνει κάτι λάθη... Σε στυλ Βίντρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Τώρα είναι πρωί. Παρακαλώ όλοι όρθιοι. Πρωινή προσευχή
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Πρέπει να είναι αρκετά βλακάκος ο Σπυρόπουλος...λίγο ''έχω πιάσει το πάπα απ' τα @@'' και έτσι.Στη συνέντευξη τύπου είπε πως θέλω να πιστεύω ο,τι πάω σε μια μεγάλη ομάδα (...γέλια) Δε φτάνει που θα φας και ψωμι κωλόβλαχε!
1980 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Πρέπει να είναι αρκετά βλακάκος ο Σπυρόπουλος...λίγο ''έχω πιάσει το πάπα απ' τα @@'' και έτσι.Στη συνέντευξη τύπου είπε πως θέλω να πιστεύω ο,τι πάω σε μια μεγάλη ομάδα (...γέλια)Δε φτάνει που θα φας και ψωμι κωλόβλαχε! μεταξυ μας θελει και λιγο ψυχαναγκασμο για να πιστεψουμε οτι η ομαδα μας ειναι μεγαλη πλεον απο αποψη ανταγωνιστικοτητας.
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Κάτσε ρε από Πανιώνιο ήρθε..πάλι καλά που δεν έρχεται και από Ολυμπιακό το ταγάρι.
IOCTL Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Και για να μην ξεχνιόμαστε και λέτε οτι μόνο στις κακές τα λέμε.... ΠΟΥΛΑ!!!
silverthan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Andrés_D'Alessandro "...On 28 January 2008 D'alessandro earned a transfer to Panathinaikos FC.Zaragoza received the fee of 3M euros. This transfer will be announced at 29 January before transfer's period deadline!!!!"
vlachaquito Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 lol κατσε καλα το wikipedia.. Δεν ξερω αν θα γινει, αλλα σιγουρα μιλαμε για μεταγραφη που θα κανει παταγο σε παγκοσμιο επιπεδο και ανεβαζει μονομιας το επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος.. Με τετοιο παικτη και το ηδη καλο δυναμικο πιστευω οτι ο παο γινεται μεγα φαβορι για τον τιτλο.. Μακαρι να γινει για να δουμε τετοιον παικτουρα απο κοντα, και το κυριοτερο, να ερθουν κιαλλοι σαν και αυτον..
firewalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Είναι από χθες εκεί... Πρέπει να είναι λίγο μούφα...
ata1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Καλά στο wiki μπορούμε να πάμε να γράψουμε ότι έρχεται και ο Roni!! Τέλως πάντων λέτε να είναι απίθανο τελείως? Μάλλον κηνυγάνε κάποιον καλό ας ελπίσουμε μόνο αν δε βγεί αυτός να βγεί κάποιος άλλος γιατί τα έχουμε ξαναδεί αυτά. Πέρυσι ήταν η Σαβιόλα ή τίποτα, λες και με τα λεφτά αυτά δεν υπήρχε τπτ άλλο καλό, μόνο για τα μάτια του κόσμου. Τώρα για το Σπυρόπουλο 2εκ ρε παιδιά! Επιφυλλάσομαι δεν έχω δει πολλά ματς του Πανιωνίου αλλά 2εκ ελπίζω να τσακίζει κόκκαλα μην μας φορτωθεί άλλος Κωνσταντίνου
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Και τώρα έχει αλλάξει... Ρε παιδιά τι συζητάτε τώρα; Μπορώ να μπω εγώ και να το αλλάξω και να πω ότι η Σαραγόγα τον δίνει μαζί με 5 μύρια για να πάρει το Βύντρα, εσείς θα το πιστέψετε;
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Ειπες κατι για τον Λουκα ρε αλητη?Ε?Μιλησες???
Panahs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Andrés_D'Alessandro "...On 28 January 2008 D'alessandro earned a transfer to Panathinaikos FC.Zaragoza received the fee of 3M euros. This transfer will be announced at 29 January before transfer's period deadline!!!!" Ο Τζίγγερ έκανε το edit?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.