Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο καλός ο Μπατίστ 20 πόντους έβαλε!! Ο Σπανούλης επίσης 20, όταν θέλει ο άτιμος καθαρίζει μόνος του ματς! Αυτός ο Ζίζιτς δεν παίζει τίποτα εδώ και λίγο καιρό ούτε άμυνα δείχνει να μπορεί.

Ποδόσφαιρο μέχρι αύριο να παίζανε δεύτερο γκολ δεν έμπαινε!!

Για να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ανακοινωθηκε του Σπυροπουλου!Τωρα απο ελληνα μακαρι να χτυπησει τον Αβρααμ που θα επρεπε να τον ειχε καλεσει και στην εθνικη!

Δημοσ.

Πρέπει να είναι αρκετά βλακάκος ο Σπυρόπουλος...λίγο ''έχω πιάσει το πάπα απ' τα @@'' και έτσι.Στη συνέντευξη τύπου είπε πως θέλω να πιστεύω ο,τι πάω σε μια μεγάλη ομάδα (...γέλια)

Δε φτάνει που θα φας και ψωμι κωλόβλαχε!

Δημοσ.
Πρέπει να είναι αρκετά βλακάκος ο Σπυρόπουλος...λίγο ''έχω πιάσει το πάπα απ' τα @@'' και έτσι.Στη συνέντευξη τύπου είπε πως θέλω να πιστεύω ο,τι πάω σε μια μεγάλη ομάδα (...γέλια)

Δε φτάνει που θα φας και ψωμι κωλόβλαχε!

μεταξυ μας θελει και λιγο ψυχαναγκασμο για να πιστεψουμε οτι η ομαδα μας ειναι μεγαλη πλεον απο αποψη ανταγωνιστικοτητας.

Δημοσ.

Κάτσε ρε από Πανιώνιο ήρθε..πάλι καλά που δεν έρχεται και από Ολυμπιακό το ταγάρι. ;)

Δημοσ.

lol κατσε καλα το wikipedia.. Δεν ξερω αν θα γινει, αλλα σιγουρα μιλαμε για μεταγραφη που θα κανει παταγο σε παγκοσμιο επιπεδο και ανεβαζει μονομιας το επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος..

Με τετοιο παικτη και το ηδη καλο δυναμικο πιστευω οτι ο παο γινεται μεγα φαβορι για τον τιτλο..

Μακαρι να γινει για να δουμε τετοιον παικτουρα απο κοντα, και το κυριοτερο, να ερθουν κιαλλοι σαν και αυτον..

Δημοσ.

Καλά στο wiki μπορούμε να πάμε να γράψουμε ότι έρχεται και ο Roni!!

Τέλως πάντων λέτε να είναι απίθανο τελείως? Μάλλον κηνυγάνε κάποιον καλό ας ελπίσουμε μόνο αν δε βγεί αυτός να βγεί κάποιος άλλος γιατί τα έχουμε ξαναδεί αυτά. Πέρυσι ήταν η Σαβιόλα ή τίποτα, λες και με τα λεφτά αυτά δεν υπήρχε τπτ άλλο καλό, μόνο για τα μάτια του κόσμου.

Τώρα για το Σπυρόπουλο 2εκ ρε παιδιά! Επιφυλλάσομαι δεν έχω δει πολλά ματς του Πανιωνίου αλλά 2εκ ελπίζω να τσακίζει κόκκαλα μην μας φορτωθεί άλλος Κωνσταντίνου

Δημοσ.

Και τώρα έχει αλλάξει...

Ρε παιδιά τι συζητάτε τώρα; Μπορώ να μπω εγώ και να το αλλάξω και να πω ότι η Σαραγόγα τον δίνει μαζί με 5 μύρια για να πάρει το Βύντρα, εσείς θα το πιστέψετε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...