Mika Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 δε διαφωνω, ετσι κι αλλιως ενα γκολ εχει βαλει ολο κι ολο. απλα το ποσταρα σαν μια προσθετη πηροφορια.
MiltoZ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 καλά ένα τέτοιο έχει βάλει και ο Βύντρα (με τη Σεβιλλη νομίζω). Όταν πήραμε τον Romero είδα ένα video με γκολ του από Αργεντινή και νόμιζα ότι θα είναι παιχταράς.. Δεν τα λέω αυτά επειδή δεν είναι καλός ο Σπυρόπουλος. Είναι τα τη γνώμη μου το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή,απλά ένα video δεν δείχνει και τίποτα. Μου θύμισες το περιβόητο dvd του Μπόρχα. Κράμα από Ετό και Ντρογκμπά ένα πράγμα.
gerr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Σωστός Mika. Καλά η περίπτωση Μπόρχα είναι σε άλλο επίπεδο...
vlachaquito Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 αααχχχχ τι ξερετε απο μπαλιτσα ρεεεεεεεεεε... Η κομπρα θα κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ καριερα στην Ευρωπη και θα τριβεται τα ματια σας... Τοσο μεγαλη που το λιγοτερο παει για χρυσο παπουτσι.. Που θα το χασει απο τον βυντρα βεβαιως βεβαιως.... :D
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Καλό το λογοπαίγνιο... Δεν νομίζω όμως ότι η υπόθεση Σπυρόπουλος είχε να κάνει με την Π.Ε.Κ. Μάλλον με την υπόθεση Γκαλίτσιος είχε να κάνει. Aν βγεί αύριο ο πρωταθλητής με πρωτοσέλιδο ΚΑΥΛΙ-ΤΣΙΟΣ θα το θεωρήσεις εξίσου "καλο λογοπαίγνιο"? Και στην επόμενη σφαγή θα βγούνε (και οι πράσινες και οι κόκινες φυλάδες) με μαύρο φόντο και λουλούδια.Οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
firewalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Aν βγεί αύριο ο πρωταθλητής με πρωτοσέλιδο ΚΑΥΛΙ-ΤΣΙΟΣ θα το θεωρήσεις εξίσου "καλο λογοπαίγνιο"? Καλό θα είναι. Επίσης θα είναι και μηνύσιμο.
guitarist4u Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ρε μάγκες έμαθα ότι έφυγε ο Ενακαρίρε και ψάχνει ο ''μεγάλος'' για έναν νέο κεντρικό αμυντικό, ισχύει; Ύμνος ρεεεεεεεεεεεε
IOCTL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ρε μάγκες έμαθα ότι έφυγε ο Ενακαρίρε και ψάχνει ο ''μεγάλος'' για έναν νέο κεντρικό αμυντικό, ισχύει; Και όλα αυτά ξέρεις γιατί ? Σου παραθέτω αποκλειστικούς διαλόγους. ΤΖΙΓΚΕΡ: Μπαμπά έχω πρόβλημα. Θέλουν να μου πάρουν το παιχνίδι που μου χάρισες. ΒΑΡΔΗΣ: Δεν πειράζει βλάμμένο. Έχεις κιάλλα. Παίξε πάλι με τα αυτοκινητάκια. ΤΖΙΓΚΕΡ: Ουααααά. Όχι θέλω τον Παναθηναικό. Δεν μου αρέσουν τα αυτοκινητάκια. Μου αρέσει να παίζω με τον Κο Βέλιτς για το ποιός θα διαλέξει τον χειρότερο παίχτη που θα έρθει στην ομάδα. ΒΑΡΔΗΣ: Σκέφτεται.. "Δεν του κάνα Λωβοτομή όταν ήταν μικρός , να τι παθαίνουμε όλοι τώρα" . Οκ μικρέ ανόητε. Ποιός θέλει να σου πάρει το παιχνίδι? ΤΖΙΓΚΕΡ : Ενας κύριος Βγενόπουλος , Γιαννακόπουλος , Αλαφούζος , Πατέρας , Νίκας... όλοι άγνωστοι σε μένα μπαμπά. Προφανώς ασήμαντα παιδάκια είναι που θέλουν και αυτοί παιχνίδι. ΒΑΡΔΗΣ : Κούνια που σε κούναγε... Λοιπόν άκου τι θα κάνεις. Πάρε εναν μεγάλο παίχτη απο Ελλάδα και έναν μεγάλο παίχτη απο εξωτερικό και προσωρινά όλα θα ξεχαστούν. Το καλοκαίρι βλέπουμε... ΤΣΙΓΚΕΡ : Μπαμπά θα τηλεφωνήσω στον συμμαθητή μου τον Πετράκη να του το πώ ωστε να μην παρεξηγηθεί γιατί μου έχει πεί οτι οι φίλοι τα μοιράζοντε όλα , έτσι και γω του τα λέω όλα για το παιχνίδι μου. ΒΑΡΔΗΣ : "Δεν είναι δικό μου παιδί αυτό στάνταρρρ"
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Καινούριο αυτό; Να πάει τώρα για να τον έχουμε στα κρίσιμα παιχνίδια.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ποιο δράμα ρε παιδιά; Αφού ξεκουράστηκε και με τους Τούρκους έπαιξε και ήταν και αρκετά καλός.
Freakster Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Την άποψη ότι η μεταγραφή του Σπυρόπουλου στον Παναθηναϊκό ήταν προσυμφωνημένη εξέφρασε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Μίμης Δομάζος. Ο «στρατηγός» δήλωσε ότι τα... βρήκαν ο Πέτρος Κόκκαλης με τον Τζίγγερ για τη μεταγραφή του Σπυρόπουλου, επειδή ο Ολυμπιακός δεν θέλει να μπει ο Βγενόπουλος στον Παναθηναϊκό. «Ο Παναθηναϊκός δεν άρπαξε τον Σπυρόπουλο από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι μαζί, διότι ο Τζίγγερ τα έχει βρει με τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο Κόκκαλης έκανε πίσω, διότι πολύ απλά δεν τον συμφέρει να μπει στον Παναθηναϊκό ο Βγενόπουλος, ο οποίος μπορεί να τον κάνει πιο δυνατό. Εξυπηρετεί τον Κόκκαλη να μείνει ο Βαρδινογιάννης, διότι τον έχει του χεριού του και στα 10 πρωταθλήματα παίρνει τα 9», είπε ο Δομάζος στον «Real Fm» και συνέχισε: «Η μεταγραφή του Σπυρόπουλου έγινε υπό την πίεση του Βγενόπουλου και για το πρεστίζ του Βαρδινογιάννη κι όχι του Παναθηναϊκού». «Θα έπαιρνε παικταρά» Ο Δομάζος εξέφρασε επίσηςτη διαφωνία του για τα λεφτά που δαπανήθηκαν στη μεταγραφή του Σπυρόπουλου: «Πιστεύω πως δεν χρειάζονταν τόσο χρήματα για την απόκτηση του Σπυρόπουλου και την ενίσχυση μιας θέσης όπου υπάρχουν λύσεις. Θα μπορούσαν να τον πάρουν με λιγότερα χρήματα και τα υπόλοιπα να δοθούν για την απόκτηση ενός παικταρά στη μεσαία γραμμή», κατέληξε ο Δομάζος. sportdog... Λετε; Παιζει τωρα που αποκαλυφθηκε οτι ειχε κλεισει ο Λεοναρντο πριν τον Σπυροπουλο στον Ολυμπιακο...
1980 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 χαλαρα το πιστευω. το γραφει και στον φιλαθλο.
vastravoud Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ποιο δράμα ρε παιδιά; Αφού ξεκουράστηκε και με τους Τούρκους έπαιξε και ήταν και αρκετά καλός. Καλά, το "δράμα" είναι εντελώς Γ.Τ.Π τίτλος. Απλώς θα είναι άσχημο αν συνεχίσει να έχει ενοχλήσεις. Για να δούμε....
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ωραίο παιχνίδι σήμερα στο μπάσκετ. Πολύ καλός ο αρχηγός. Επίσης τον Μπατίστ τον είδα αρκετά καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.