Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυπική διαδικασία: νομίζω ότι ο Μπάκε δεν θα δει παρέλαση. ΟΚ, χεσ'τα μπακ. Μπροστά τι ακριβώς κάνουμε; Ούτε 3 πάσες δεν μπορούμε να αλλάξουμε.

Και το παιχνίδι με τη Μέταλουργκ θα γίνει εδώ (Πάτρα). Είμαι σίγουρος ότι διάλεξε Πάτρα έναντι κάποιας έδρας στην Αθήνα λόγω του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί (η πώληση των εισητηρίων του αγώνα με Ξάνθη πάει κατά διαόλου).

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είμαι σίγουρος ότι διάλεξε Πάτρα έναντι κάποιας έδρας στην Αθήνα λόγω του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί

καλα,στην αθηνα τι να διαλεξει? λεωφορος κ ριζουπολη εχουν ερημωθει,το καραισκακη ουτε για αστειο,που να παει?στον αστερα ζωγραφου??

της πατρας πληρει κ τις προυποθεσεις,κ εχουμε κ κοσμο εκει!

εγω ειμαι απο τους βλαμμενους,που δινουν 2η ευκαιρια στην ομαδα,και θα παω κ με την ξανθη! ελπιζω να μη διωξουν κ εμας,με μια ακομα κακη εμφανιση!

παντως οταν αρχισουν οι αμφισβητισεις και οι κοροιδιες στον προπονητη

ειναι τελειωμενος

και εδω εχουν αρχισει και απο φιλαθλους και απο διοικηση και απο τους παικτες

συμφωνω για πρωτη φορα μαζι σου!!!!!!απιστευτο! αν κ περυσι δεν εγινε αυτο με τον σολιντ(θυμισου κραξιμο στα ευρωπαικα )!ουτε με τον μαλεζανι (δυστυχως)!

Μπροστά τι ακριβώς κάνουμε; Ούτε 3 πάσες δεν μπορούμε να αλλάξουμε.

μα αυτο ειναι το παραπονο μου απο την προετοιμασια! δουλευει ΜΟΝΟ ενα συστημα (που προσωπικα δε μου αρεσει καθολου,εκτος αν εχεις σεντερ φορ τον σεβτσενκο),το 4-3-3, κ παρολαυτα , κ στην προετοιμασια,παλι δεν αλλαζαμε 3 πασες. αυτο δε μπορει να μην ειναι ευθυνη του προπονητη! (τωρα εχει τη δικαιολογια οτι μπηκαν πολλοι νεοι παιχτες απο τη μεση κ μπροστα,τοτε ομως?)?

και για λουκουμι,παραθετω αποσπασματα απο αντιδρασεις κ δηλωσεις μπακε κ γυμναστη...

Ο Χανς Μπάκε μπορεί να μην κατανοεί τον έντονο προβληματισμό που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μετά τον αγώνα του Σαββάτου

ε ναι ρε μεγαλε,σιγα,γιατι να προβληματιζομαστε???θα μας κουφανει κ αυτος!

Σε ό,τι αφορά στον γυμναστή του Παναθηναϊκού, Γκέρχαρντ Τσάλινγκερ, δεν συμφωνεί με αυτούς που ανησυχούν για τη φυσική κατάσταση της ομάδας. «Το ματς με τον Ιωνικό χάθηκε καθαρά λόγω κακής ψυχολογίας

α,ενταξει,μονο αυτο εφταιγε! το οτι οι παιχτες εχαναν ολα τα σπριντ,δεν εχει σημασια! ειδικα οι παιχτες με βαρυ σκελετο,δε μπορουν ουτε να στριψουν,ενω παιχτες που εχουν ως πλεονεκτημα τη σπιρταδα,δε μπορουν να προσπερασουν ουτε τον ....γκουμα,φταιει η ψυχολογια τους γιαυτο?

και αν ισχυουν τα παραπανω,τοτε γιατι....

Αλλάζει από σήμερα ο ρυθμός προπόνησης με το βάρος να πέφτει στην αντοχή και την εκρηκτικότητα

???

Ο Σουηδός τεχνικός δεν έδειξε να συμμερίζεται τον προβληματισμό και την ανησυχία που σκόρπισε η κάκιστη εικόνα της ομάδας του το Σάββατο και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως σύντομα η ομάδα του θα παρουσιαστεί όπως πρέπει

λες να του ειπε ο τζιγκερ οτι θα παρει συντομα αλλο προπονητη?

Δημοσ.

Α, καλά, άμα είναι έτσι βλέπω να απολύεται και να μένει σαν τον Παπαδόπουλο στους Απαράδεκτους:

"Τι έγινε ρε παιδιά;"

EDIT: Η άλλη πλευρά του νομίσματος:

Κι όμως, ο Μπάκε δεν φταίει… (Sportday / Αντώνης Καρπετόπουλος)

ΟΚ, ένα δίκιο το έχει, αλλά παραδέχεται και ο ίδιος ότι το 4-3-3 ΔΕΝ μπορούμε να το παίξουμε με Βύντρα και Δάρλα (που δεν είναι Τζαμπρότα και Ρομπέρτο Κάρλος), χώρια ότι πρέπει να ανακαλύπτουμε θέσεις για Ίβανσιτς, Ρομέρο και αργότερα Βίκτορ. Συν ότι το δίδυμο Γκούμα (που ακόμα και στο Pro θα αποσυρόταν σε πιο μικρή ηλικία) -Άντονσον, ε, όσο και να το κάνουμε δεν είναι και πολύ καλό σημάδι προπονητικής ευφυίας.

Δημοσ.

απο το αρθρο του καρπετοπουλου ομως,μονο η αρχη φτανει...

Πριν από μία εβδομάδα ακριβώς σημείωνα ότι ο Χανς Μπάκε θα πρέπει να φτιάξει μέσα σε ένα μήνα ό,τι δεν κατάφερε ολόκληρο το καλοκαίρι, δηλαδή μια ομάδα

ακριβως αυτο που λεω κ εγω!ολοκληρο καλοκαιρι,και ο παναθηναικος με καλυτερους(ή ιδιους) παιχτες,παρουσιαζεται χειροτερος!!!

επισης , αναφερει αυτο που ελεγα κ εγω!

τι δουλεια εχει ο μπισκαν μεσα δεξια?

εχει πει κανεις στον ιβαντσιτς,οτι πρεπει να παιζει επιτελικος?

δεν εχει δει κανεις,οτι ο ρομερο παιζει καλυτερα αριστερα?

επιτρεπεται να βαζει 2 βαρια σεντερ μπακ μαζι?

γιατι δε ζητησε πλαγια μπακ,αφου εμμενει στο 4-3-3?

επιτετρεπεται στην αρχη του πρωταθληματος να ζηταει παιχτης(ρομερο) αλλαγη γιατι ειναι κουρασμενος???

επιτελους μηπως ανακαλυψε καποιος γιατι (Εκτος λογων εντυπωσιασμου σε γαβρο-αεκ),πηραμε τον σαλπιγγιδη κ τον βικτορ,που παιζουν σχεδον στην ιδια θεση,κ δεν πηραμε ενα σεντερ φορ?

ηταν το σουπερ κρισιμο παιχνιδι,κ ο γκουμας ο σουπερ σταρ,που επαιξε τραυματιας?

εχει καταλαβει που ειναι προπονητης?

κ για το τελος,παλι λιγο καρπετοπουλος,σε κατι που εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω...

Κάνει και ο Μπάκε κουταμάρες. Π.χ., ο ΠΑΟ με τον Ιωνικό νόμιζες ότι παρατάχθηκε με σκοπό να εκθέσει τα δύο πλάγια μπακ. Ο Δάρλας και ο Βύντρα δεν είναι υπερπαίκτες, αλλά δεν είναι και για πέταμα. Ο Δάρλας με ένα παίκτη μπροστά του να τον βοηθά παίρνει μια χαρά επιθετικές πρωτοβουλίες. Ο Βύντρα είναι αρκετά χρήσιμος, όταν καλύπτει τα νώτα ενός παραγωγικού μέσου. Οταν ο Δάρλας παίζει εντελώς ακάλυπτος αμυντικά, υποφέρει. Οταν ο Βύντρα υποχρεώνεται να κουβαλάει την μπάλα, γιατί ο Ρομέρο που παίζει δεξιά δεν γυρνά ποτέ να την πάρει, εκτίθεται διότι έχει τεχνικές αδυναμίες. Ο προπονητής αυτά πρέπει να τα προσέχει. Τον Ζαμπρότα και τον Ρομπέρτο Κάρλος δεν θα τους έχει φέτος. Με αυτούς θα δουλέψει. Αν τον αφήσουν…
Δημοσ.

«Πρέπει να δούμε το παιχνίδι στο DVD και να το αναλύσουμε καλύτερα...», είπε ο Μπάκε, που όμως είχε προλάβει να αποφανθεί:

«Το ματς για μας σε ορισμένα σημεία ήταν καλύτερο απ' ό,τι στο Αιγάλεω. Στην πρεμιέρα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, αλλά σήμερα σε ορισμένα σημεία κοντρολά-ραμε καλύτερα το παιχνίδι».

...Δεν είχαν δύναμη να πηδήσουν ούτε διπλωμένη εφημερίδα..

και αλλα πολλα.... απο αρθρο του Σακελλαροπουλου...

Δημοσ.

κ ενα αρθρο του Κοντου,για τον βυντρα...

Η κριτική που του έγινε για την εμφάνιση του το Σάββατο, προσωπικά με εξόργισε. Είναι πολύ φτηνό, για να μην πω καμιά πιο βαριά λέξη, να βλέπεις ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος στα μάτια του κόσμου και να τα βάζεις συνέχεια μαζί του για να το παίζεις καμπόσος. Δεν θα κάτσω να τσακωθώ για το ποιος ξέρει καλύτερη μπάλα.

Ο καθένας βλέπει το ποδόσφαιρο με τα δικά του μάτια και δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε. Μερικές φορές όμως σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Για μένα, ο Βύντρα ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού το Σάββατο. Έκανε όλο το παιχνίδι από τη δεξιά πλευρά στο α' ημίχρονο και όποτε μπήκε καλά η μπάλα στην περιοχή, ήταν μέσα στη φάση, είτε κόβοντας την ωραία στον Ρομέρο, είτε περνώντας την με σέντρα. Αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα στην πλευρά του. Στο β' μέρος, το παιχνίδι πήγε στ' αριστερά. Δεν ξέρω αν έτυχε στη ροή του παιχνιδιού ή ήταν επιλογή του Μπάκε, αλλά δεν μας βγήκε σε καλό γιατί ο Δάρλας και ο Παπ ήταν σε πολύ κακή μέρα. Δύο μεγάλες ευκαιρίες έγιναν στο β' μέρος και οι δύο βγήκαν από δεξιά, με τον Βύντρα να συμμετέχει ενεργά στη μία, την πολύ μεγάλη.

Το πως ο Βύντρα ήταν ο χειρότερος παίκτης του Παναθηναϊκού, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ή μάλλον το καταλαβαίνω: καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα. Από τη στιγμή που οι γάτοι είδαν ότι ο Βύντρα καταπίνεται αμάσητος από τον κόσμο γιατί πολλοί τον έχουν πάρει με στραβό μάτι, τον «δίνουν» με κάθε ευκαιρία. Όταν δεν παίζει καλά ή μένει στα απολύτως απαραίτητα, άντε να το πάρει το ποτάμι. Όχι όμως να δέχεται τέτοια κριτική όντας ένας από τους 2-3 καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, σύμφωνα με τη δική μου γνώμη.

Δημοσ.
αν εχεις διαβασει παλαιοτερα μηνυματα μου,ξερεις πολυ καλα την αντιπαθεια μου στον ταριφα! αλλα του αναγνωριζω,οτι τα τελευταια χρονια,προσπαθει. κανει λαθη,κ μαλιστα πολλα,αλλα ποιος δεν κανει οταν δουλευει? Η μηπως δεν εκανε λαθη ο παυλος ? απλα,ελπιζω να μαθει,να διωξει τα λαμογια μεσα απο την ομαδα,κ να παρει επιτελους ενα σοβαρο προπονητη!

Το ότι προσπαθεί εμένα δεν μου λέει σχεδόν τίποτα...

Τα λάθη του όχι μόνο είναι πολλά αλλά και επαναλαμβανόμενα...

Και όταν τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα τότε ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος...(Δες και την υπογραφή μου :mrgreen: )

Επαναλαμβάνω ότι το κυριότερο λάθος του είναι ότι αντιμετωπίζει το υλικό της ομάδας με καχυποψία, τους παίκτες τους αλλάζει κατά το δοκούν (τελευταίο θύμα ο Γκέκας).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει σπάσει ο κρίκος της εμπιστοσύνης μεταξύ της διοίκησης και των παικτών...Έτσι πολύ απλά ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου και η φετινή χρονιά δεν θα έχει αποτελέσματα...

Τελικά υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και για να το δει ο πρόεδρας η μόνη λύση κατ' εμέ είναι η ΑΠΟΧΗ...

Αυτό το τελευταίο έχω κουραστεί να το γράφω... :-D

Δημοσ.

PAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OLEEEEEEEEEEEEEEEE..kai oso afora tn vintra as min xexname oti inai mikros akoma kai exi na mathi pola akoma,kathos episis aan thimitoume ola ta back tou panathinaikou exoun pai se omada tou exoterikou opos o kiriakos,seitaridis.k.a ta oedia ayta inai mikra na milame akoma opos inai o vintra.o panathinaikos inai mia sovari omada kai me poli kalo iliko to opio fetos tha axioopiisi me to kalitero tropo kai sigoura tha kanoume mia kali poria sthn evropi kai tha paroume protathlima kai kipelo sthn elada!

Δημοσ.
PAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OLEEEEEEEEEEEEEEEE..kai oso afora tn vintra as min xexname oti inai mikros akoma kai exi na mathi pola akoma,kathos episis aan thimitoume ola ta back tou panathinaikou exoun pai se omada tou exoterikou opos o kiriakos,seitaridis.k.a ta oedia ayta inai mikra na milame akoma opos inai o vintra.o panathinaikos inai mia sovari omada kai me poli kalo iliko to opio fetos tha axioopiisi me to kalitero tropo kai sigoura tha kanoume mia kali poria sthn evropi kai tha paroume protathlima kai kipelo sthn elada!

prosekse min skodapseis :mrgreen:

Δημοσ.
Το ότι προσπαθεί εμένα δεν μου λέει σχεδόν τίποτα...

Τα λάθη του όχι μόνο είναι πολλά αλλά και επαναλαμβανόμενα...

Και όταν τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα τότε ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος...(Δες και την υπογραφή μου :mrgreen: )

Επαναλαμβάνω ότι το κυριότερο λάθος του είναι ότι αντιμετωπίζει το υλικό της ομάδας με καχυποψία' date=' τους παίκτες τους αλλάζει κατά το δοκούν (τελευταίο θύμα ο Γκέκας).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει σπάσει ο κρίκος της εμπιστοσύνης μεταξύ της διοίκησης και των παικτών...Έτσι πολύ απλά ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου και η φετινή χρονιά δεν θα έχει αποτελέσματα...

Τελικά υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και για να το δει ο πρόεδρας η μόνη λύση κατ' εμέ είναι η ΑΠΟΧΗ...

Αυτό το τελευταίο έχω κουραστεί να το γράφω... :-D[/quote']

kanis paiktis tou panathinaikou dn antimetopistike pote me kaxipopsia,an kapios inai p prepi na antimetopisti etsi kai eprepe na ixe antimetopisti etsi inai o konstantinou opou kai o idios o vardinogianis ipe o anthropos inai gia opadiliki kai ixe dikio.as thimitoume ti elege o konstantinou kai tis dilosis tou:DddnN IPARXI PERIPTOSI NA PAO STN OLIMPIAKO MONO AN ME ZITISI OMADA TOU EXOTERIKOU!,afou o kirios ta vrike diskola piige stn olimpiako.kai meta apo ligo kairo vgike kai ipe sto periodiko tou olimpiakou na oti ayth i omada tou ferthike san kirios kai tou ferthike etsi opos axize.afiste to lipon giati ama pao pio piso tha po kai ala.o gkekas to xerame oti etsi kai alios tha efevge afou dn xorouse sthn omada kai efige epidi o panathinaikos pige na tn dosi daniko stn paok.pia kaxipopsia m les?otan enas paiktis dn xorai sthn omada th na to kanis?na tn kratisis?na xasis adika lefta?na ton kratisis mexri ta 80 tou dixnontas tou oti isai axioprepis omada?me ayton tn tropo to budjet tou panathinaikou tha itan poli mikro.

kai kati alo to megalitero kapi inai o olimpiakos kai an milame episis gia kaxipopsia giati o olimpiakos dn plirone ton ntani kai tn toure kai ekanan prosfigi?

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι πως οι παίχτες του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζονται με καχυποψία, αλλά συνήθως ως μέλη σκλαβοπάζαρου. :P

hackermon1...φρόντισε να μετατρέψεις το post σου στα Ελληνικά, γιατί το βλέπω να μην το έχουμε κοντά μας για πολύ ακόμα. Τσέκαρε τους κανόνες της ενότητας.

Δημοσ.

Καταρχάς αν και θεωρώ τον Κοντό μέγιστο τσάτσο (όπως και όποιον έχει τη δυστυχία να δουλεύει στο ΦΕΚ του Παναθηναικού) και ό, τι λέει το τριπλοφιλτράρω θα συμφωνήσω μαζί του (λογικό αφού τα ίδια είπα και εγώ σε προηγούμενο ποστ μου). Οι οπαδοί μας κάθε χρόνο θα έχουν και κάποιον να του φορτώνουν τα πάντα! Εδώ ρε βρίζαμε σε κάποια φάση τον πρώτο σκόρερ της ομάδας (Λύμπε) θα κολλήσουμε στο Βύντρα;

Και αν τελικά παραδεχτούμε γμ την τρέλα μου ότι τελικά ο Βύντρα δεν είναι Ρουυυυμπερτου Κάρλους, ειλικρινά ρε παιδιά πείτε μου, που έκανε λάθος επιλογή; Θυμάστε κάπου να έκανε λανθασμένη ΕΠΙΛΟΓΗ; Διότι εγώ δε θυμάμαι. Αν λοιπόν του δίνουν τη μπάλα στη σέντρα και δεν υπάρχει μπροστά του άλλος, ε τι θα κάνει το παλικάρι θα την κατεβάσει και θα σεντράρει. Ε δε γίνεται να βρίζω τον Βύντρα επειδή δε σεντράρει καλά (άσχετο που προχτές τα πήγε καλά σε αυτό τον τομέα). Έναν παίχτη τον βρίζεις άμα ψωλάρει (και είχαμε μπόλικους προχτές δόξα το Θεό για να κράξουμε), όχι άμα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του.

Αν τώρα για τις λανθασμένες σέντρες του Βύντρα φταίει ο ίδιος και όχι ο Ιβανσιτς, ο Μπόβιο και ο Μπιτσκαν οι οποιοι αφήνουν σε αυτόν τη δημιουργία του παιχνιδιού ε γαμώ την πουτάνα μου...

Δημοσ.

εγώ παιδιά να σας πω την αλήθεια το προηγούμενο παιχνίδι μύριζε στιμέμο και το λέω αυτό γιατί μία ομάδα ποθ χανει 100 φασις και να μην σκοραρει ειναι λίγο δύσκολο αλλά οχι και αδύνατο,εγώ πιστεύω πως το δώσανε λόγω στοιχήματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...