Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη μεταγραφη που θα βοηθησει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ μακαρι να συνεχισουμε ετσι και για χαφ!Στο αλλο θεμα μακρι να υπαρξει συνεργασια τζιγγερ και ΠΕΚ για το καλο του ΠΑΟ και απο οικονομικη πλευρα αλλα και εξουσια στο χωρο!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχεις άδικο νομίζω. Και τώρα δεν είπε ότι δεν στηρίζει. Είπε ότι εφόσον είναι μία κίνηση για το καλό του Παναθηναϊκού την στιρίζει όπως θα στήριζε και κάθε άλλη κίνηση. Αλλά για να λάβει συγκεκριμένη θέση για την συγκεκριμένη πρόταση πρέπει πρώτα να την μελετήσει.

Μα δε μπορεί χθες να λες "στηρίζω", και σήμερα "θα δούμε" . Αυτό είναι κωλοτούμπα!

Περιμένει να τοποθετηθεί ο τζίγγερ, αυτό σου λεω! Με το θα δουμε, είναι καλυμμένος να πάει προς τα οπου γύρει η ζυγαριά!

Εγώ από αλλού το έμαθα... Το να είσαι υπάλληλος πάντως και να στηρίζεις το χέρι που σε ταΐζει δεν είναι κακό. "Κακό" είναι το να λες έτσι και μετά γιουβέτσι. Αυτοί η άνθρωποι έχουν μία συγκεκριμένη πολιτική να στηρίζουν την εκάστοτε διοίκηση. Με γεια τους με χαρά τους.

Ναι, αλλά 1η στη δημοσιοτητα το έδωσε η εν λόγω κυρία!

Δεν είναι κακό να στηρίζεις κ υποστηρίζεις το χέρι που σου δίνει και τρως, αρκεί να το ξέρει ο κόσμος! Η κυρία αυτή, υποστηρίζει ότι είναι αγνή οπαδός!

¨αλλη σημασία έχει να ξέρω ότι αυτός που εκφέρει άποψη για τον Χ, είναι υπάλληλος του Χ, και άλλη σημασία έχει να ξέρω ότι αυτος που εκφέρει άποχη για τον Χ, είναι ένας αγνός ιδεολόγος!

Δημοσ.

Αυτό που λέγαμε, επιβεβαιώθηκε. Μόνο καλό μπορεί να κάνει η όλη ιστορία με τον Βγενόπουλο.

Ακόμα και με τον Τζίγγερ, μπορεί να ανέβει το μπάτζετ. Σίγουρα ο Σπυρόπουλος (και αυτός που έπεται) είναι κινήσεις για να ξαναπάρει τη μάζα μαζί του και όχι προσχεδιασμένες, αλλά αυτό που μένει είναι ότι η ομάδα ενισχύεται επιτέλους.

Δημοσ.

Και ο άγιος φοβέρα θέλει.

Έβαλε 2 εκατομμύρια απο τα 40.

Σου λείπουν άλλα 38 να βάλεις εώς το τέλος του μήνα... αλλιώς τον ξέρεις τον δρόμο.

Δημοσ.
Και ο άγιος φοβέρα θέλει.

Έβαλε 2 εκατομμύρια απο τα 40.

Σου λείπουν άλλα 38 να βάλεις εώς το τέλος του μήνα... αλλιώς τον ξέρεις τον δρόμο.

Χεχε σωστός!

Ο Σπυρόπουλος είναι καλός?

Δημοσ.

Οι Βαρδινογιανναίοι είναι τόσο καχύποπτοι καί εγωιστές πού δεν μπορούν να σκεφτούν το απλό.Ότι τον φίλο τού Παναθηναϊκού δεν τον ενδιφέρει ποιός κυβερνά την ομάδα, φτάνει να τα χώνει καί να την έχει στην κορυφή.Σ΄αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι.Δεν είναι θέμα προσώπων αλλά συμπεριφοράς.Αυτό προσπαθεί να πεί καί η ΠΕΚ λέγοντας ότι θέλει να βοηθήσει καί ότι αφού ο άλλος δεν πουλάει τουλάχιστον ας δεχτεί τη βοήθεια μας.Καί μόνο να στριμωχτεί ο Τζίγγερ από αυτή την κίνηση καί κάνει καμμιά μεταγραφή καλό θα είναι.Πήρε το Σπυρόπουλο αλλά βέβαια δεν αλλάζουν τα πράγματα.Χρειάζεται να μπεί το χέρι βαθειά στην τσέπη να φτάσει μέχρι τα παπούτσια!Αλλιώς ομάδα δεν πρόκειται να κάνει.Καί να αρχίσει σιγά σιγά το ξεσκαρτάρισμα αρχίζοντας με Σέριτς Βύντρα καί γιατί όχι Φύσσα Καραγκούνη σιγά σιγά.Δεν είναι ο Παναθηναϊκός φιλόπτωχο ταμείο ούτε γηροκομείο.

Ποιανού τυφλού τού δίνουν το φως του καί αυτός το αρνείται?Η απάντηση στο επόμενο τεύχος.

Την πλάκα τους έχουν οι πρωϊνοί της ΝΕΤ πού είναι λένε με την πλευρά της ΠΕΚ(αν και Ολυμπιακοί) καί είναι ολοφάνερο ότι ίσα πού το λέει το στόμα τους γιά τις εντυπώσεις αλλά στο βάθος ψηφίζουν Τζίγγερ με τα σώβρακα!

Δημοσ.

ρε δεν φευγει λεμε ο καρκινος εδωσε εκει δυο εκατομυρια και κατι εγινε. που να φαληρισεις ρε $%#^#@^#$^#^##^. γιατι και καταρα να σου ριξω εσυ μονο για λεφτα πονας.

Δημοσ.

Καλό το λογοπαίγνιο... Δεν νομίζω όμως ότι η υπόθεση Σπυρόπουλος είχε να κάνει με την Π.Ε.Κ. Μάλλον με την υπόθεση Γκαλίτσιος είχε να κάνει.

prasini.jpg

Δημοσ.

μιας κ δεν παρακολουθώ τα μάλα,

ο Σπυρόπουλος είναι τόσο καλός; αξίζει τα λεφτά του;

κάπου άκουσα πως είχε φάει αποκλεισμό για χρήση ουσιών. ισχύει;

και αν ναι, δεν σας ανησυχεί;

Δημοσ.

ισχυει. τον ειχαμε κλεισει πακετο με ΜΑτζιο, Τζιωλη πριν 3 χρονια αλλα χαλασε η μεταγραφη λογω αποκλεισμου. απο τοτε εχει παιξει 2.5 χρονια ποδοσφαιρο χωρις κανενα απολυτως προβλημα. γνωμη μου ειναι πως αδικα τιμωρηθηκε (η υποθεση δεν ηταν ποτε ξεκαθαρη)

πιστευω πως ειναι το κλαυτερο αριστερο μπακ στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη. περα των ανασταλτικων καθηκοντων οπου τα καταφερνει περιφημα εχει πολυ καλη σεντρα.

η γκολαρα που πεταξε περυσι στον παοκ:

Δημοσ.

καλά ένα τέτοιο έχει βάλει και ο Βύντρα (με τη Σεβιλλη νομίζω). Όταν πήραμε τον Romero είδα ένα video με γκολ του από Αργεντινή και νόμιζα ότι θα είναι παιχταράς.. Δεν τα λέω αυτά επειδή δεν είναι καλός ο Σπυρόπουλος. Είναι τα τη γνώμη μου το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή,απλά ένα video δεν δείχνει και τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...