Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλάσση, αν δε θέλεις να παίζεις σε 30 άτομα μπροστά, καλά θα κάνεις να καταλάβεις ποιο είναι το μέλλον του ΠΑΟ! Ο θανάσης ανέφερε ότι από δω κ πέρα με 30 ευρώ και καθαρό μητρώο, όλοι θα μπορούν να γίνουν μέλη.

Μην γίνεις το 9ο... μέλος της συμμαχίας τζίγγερ/γκόντζου/αθανασόπουλου/ρίγγα/κατιας/νικολογιάννη/κοντού/σωτηρακόπουλου!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατά την γνώμη ήταν σωστή η στάση του. Έβγαλε μία γενική ανακοίνωση στήριξης προς όποιον θέλει να κάνει κάτι καλό και θα περιμένει λίγες μέρες να αναλύσει όλα τα δεδομένα πριν τοποθετηθεί.

Δημοσ.
Κατά την γνώμη ήταν σωστή η στάση του. Έβγαλε μία γενική ανακοίνωση στήριξης προς όποιον θέλει να κάνει κάτι καλό και θα περιμένει λίγες μέρες να αναλύσει όλα τα δεδομένα πριν τοποθετηθεί.

δεν είναι σωστός, όταν χθες υποστηρίζει πεκ, και σήμερα, τα γυρίζει λίγο!

αυτό ονομαζεται οπου φυσαει ο άνεμος παω, και επί το ελληνικότερον, ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!

Τα δεδομένα τα έχει ήδη στα χέρια του, τι περιμένει? τον ρανταπλάν?

Μα αν ο ρανταπλάν πει όχι, θα πεταχτεί ο βλασσης, και θα πει πάλι "ο παο εχει διοίκηση"! Αν πει "ναι", θα πεταχτεί ο βλάσσης, και θα πει "συντάσσομαι με την πεκ για το καλό του παο".

Α ρε βλάσση....:X:X

Δημοσ.
ΩΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ!!!!

Μας έφυγε ο ενακαρίρε!!!!

Τζίγγερ, θεέ, τουλάχιστον κράτα τον ρομέρο, σε παρακαλω....

Η κινηση εγινε για να αδειασει θεση ξενου..

Κατα την γνωμη μου κατι μεγαλο ετοιμαζει ο τζιγκερ...προσπαθωντας να κλεισει τα στοματα τον διαμαρτηρωμενον... (λες και ο κοσμος του παο τρωει κουτοχορτο, τεσπα...)

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου κατι μεγαλο ετοιμαζει ο τζιγκερ...προσπαθωντας να κλεισει τα στοματα τον διαμαρτηρωμενον... (λες και ο κοσμος του παο τρωει κουτοχορτο, τεσπα...)

τελικα επιβεβαιωθηκα εν μερη... αγορασε τον σπυροπουλο τελικα...

Δημοσ.
Τι είπε χθες; Έκανε χθες δηλώσεις;

έβγαλε δελτίο τύπου, ότι στηρίζει οτιδήποτε καλό κλπ κλπ.

Είναι πολυ κωλοτούμπας...

Η κίνηση έγινε, γιατί πλήρωνε 500χλδ ευρώ για ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ παλτό!

(και ναι, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ετοιμάζει κάτι πολύ καλό, plus τον σπυροπουλο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ)!!!Πάλι μόνος του θα είναι....

Δημοσ.

1) πραγματικά, πολύ σημαντική μεταγραφή του σπυρόπουλου, και σε κύρος και σε αξία.

2) ξέρετε ποιος και που ανακοίνωσε τη μεταγραφή? Η "κάτια" ρε μάγκες, η κάτια! Στο σπόρταιμ! Και έχει το απίστευτο θράσος να ανακοινώνει, ότι το μεσημέρι θα ενημερώσει τον κόσμο και για το 10αρι! ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του κ@λου ρρ γμτ!

3) ότι και να κάνεις ρανταπλάν, και τον ντέκο να πάρεις, είσαι τελειωμένος για μας...Ασχολήσου με τη δημιουργία πίστας φόρμουλα 1 που είναι το στοιχείο σου!

Δημοσ.
έβγαλε δελτίο τύπου, ότι στηρίζει οτιδήποτε καλό κλπ κλπ.

Είναι πολυ κωλοτούμπας...

Έχεις άδικο νομίζω. Και τώρα δεν είπε ότι δεν στηρίζει. Είπε ότι εφόσον είναι μία κίνηση για το καλό του Παναθηναϊκού την στιρίζει όπως θα στήριζε και κάθε άλλη κίνηση. Αλλά για να λάβει συγκεκριμένη θέση για την συγκεκριμένη πρόταση πρέπει πρώτα να την μελετήσει.

Αυτά μου αρέσουν...

fos_l.jpg

protathlitis_l.jpg

:-) :-) :-) :-)

Τζίγκερ θεέ πάρε την Κ.Α.Ε. Να φύγουν οι κοντοί! ΟΥΣΤ!!! :-D :-D :-D

Δημοσ.
1) πραγματικά, πολύ σημαντική μεταγραφή του σπυρόπουλου, και σε κύρος και σε αξία.

2) ξέρετε ποιος και που ανακοίνωσε τη μεταγραφή? Η "κάτια" ρε μάγκες, η κάτια! Στο σπόρταιμ! Και έχει το απίστευτο θράσος να ανακοινώνει, ότι το μεσημέρι θα ενημερώσει τον κόσμο και για το 10αρι! ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του κ@λου ρρ γμτ!

Εγώ από αλλού το έμαθα... Το να είσαι υπάλληλος πάντως και να στηρίζεις το χέρι που σε ταΐζει δεν είναι κακό. "Κακό" είναι το να λες έτσι και μετά γιουβέτσι. Αυτοί η άνθρωποι έχουν μία συγκεκριμένη πολιτική να στηρίζουν την εκάστοτε διοίκηση. Με γεια τους με χαρά τους.

Δημοσ.
Εμενα παλι μου αρεσουν αυτα....

Ναι. Και εμένα μου άρεσε αυτό. Είχε και κάτι καλύτερα νομίζω. Το είχα πει πριν λίγο καιρό που κάτι παρόμοιο λέγαμε.

Δημοσ.

Οπως βλεπεις ειναι λογικο να συμβαινουν αυτα...Μεχρι να κλεισει ενας παιχτης σε καποια ομαδα,ολες οι φυλλαδες δικο τους τον κανουν;);)

Δημοσ.
Οπως βλεπεις ειναι λογικο να συμβαινουν αυτα...Μεχρι να κλεισει ενας παιχτης σε καποια ομαδα,ολες οι φυλλαδες δικο τους τον κανουν;);)

Ναι, δεν έχει πλάκα; Εγώ διασκεδάζω με αυτά. Για παράδειγμα θα πάω το βράδυ και θα κολλήσω το εξώφυλλο του Φως στην πόρτα του κολλητού μου που είναι Ολυμπιακός...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...