Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

«Φίλοι του Παναθηναϊκού, αυτό που χρόνια (και κάποιοι δεκαετίες) περιμέναμε έφτασε. Η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση εκδήλωσε την πρόθεση της για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώς της ΠΑΕ. Όπως είπαμε και όταν έγινε γνωστή η κίνηση αυτή υπάρχει φως στο τούνελ. Χωρίς όμως την παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού, ίσως να μη φτάσουμε ποτέ στην λύτρωση. Γι΄αυτό και η παρουσία όλων μας οργανωμένων ή μη, γηπεδικών ή όχι έξω από το Ξενοδοχείο King George στη Πλατεία Συντάγματος τη Πέμπτη 24/1/2008 και ώρα 13:30 όπου θα γίνει η συνέντευξη τύπου της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. Πρέπει να στείλουμε το μύνημα στον Ανδρέα Βγενόπουλο ότι είμαστε μαζί του για να αλλάξει τη πορεία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, να στείλουμε το μύνημα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, να στείλουμε το μύνημα σε όλο τον κόσμο ότι ο λαός του μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου είναι έτοιμος να να σπάσει τα δεσμά που του έχουν επιβληθεί.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:30 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ»

Φιλε κανε μια διορθωση... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ... δεν εχει κανει ακομα ΕΠΙΣΗΜΑ τιποτα... αυτο ειναι ανακοινωση απο συγκεκριμενο συνδεσμο που ειναι μερος του ΦΟΡΕΑ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρκάτσιν. Δεν είναι βέβαια ούτε Πέκοβιτς, ούτε Βούισιτς αλλά όταν ψωνίζεις το Γενάρη αυτά παθαίνεις.

Α ρε Ντέγιαν να μην έχεις δουλέψει σωστά το κορμί σου.... Ας μη γελιόμαστε όμως, ό,σο κι αν δε μας βοηθάει φέτος πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψηλό. Του χρωστάμε πολλά για τις περσινές του εμφανίσεις.

Δημοσ.

Δεν τον ξέρω. Είναι καλός; Αν και για τον επέλεξε ο Ζοτς καλός θα είναι μέχρι να έρθει ο Πέκοβιτς (λέτε να είναι σίγουρος για το καλοκαίρι; ). Δεν ξέρεις μπορεί να βγει και παικταράς. Αυτοί που έρχονται έτσι για λίγο...

Δημοσ.
Παλιά τα τσέπωνες από τον Βαρδή. Τώρα άλλαξε το αφεντικό σου και πρέπει να τον στηρίξεις.

Καταλαβαίνω ότι έχεις μάθει να κρίνεις "εξ' ιδίων τα αλλότρια".Γι' αυτό, αν και εντελώς ανόητο το σχόλιο, το προσπερνώ με απέραντη κατανόηση προς το πρόσωπό σου.

Αν από τα λεγόμενα μου εξέλαβες ειρωνεία για αυτούς που θα πάνε...

Σωστά.Αυτό το "ώρα καλή", φαντάζομαι ήταν πατρική συμβουλή.:lol:

Δημοσ.

Πρκατσιν και μαλακιες

Προφανως δεν βρεθηκε σοβαρος παικτης και πηρε ενα παικτη που ΗΤΑΝ καλος και ειναι ενα 4αρακι δυνατο (ψιλοΤσαρτσα στυλ αποσο θυμαμαι) που σου λεει "Θα μου δωσει τοσο και το ξερω"

Εικονα απο Πρκατσιν δεν εχω εδω και 2 χρονια αλλα δεν γαμιεται, απο το τιποτα

Δημοσ.
Πρκατσιν και μαλακιες

Εικονα απο Πρκατσιν δεν εχω εδω και 2 χρονια αλλα δεν γαμιεται, απο το τιποτα

Στο Ευρωμπασκετ επαιζε με την Κροατια παντως. Δεν προκειται να προσφερει πολλα αλλα οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ θα καλυψει τα κενα μεχρι να επιστρεψουν οι τραυματιες σας.

Δημοσ.
Παλιά τα τσέπωνες από τον Βαρδή. Τώρα άλλαξε το αφεντικό σου και πρέπει να τον στηρίξεις.

Καλό είναι να μη προβαίνουμε σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς κυρίως για άτομα που δεν τα ξέρουμε ούτε στο ελάχιστο.

ΠΕΜΠΤΗ 24/1/08 ΣΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KING GEORGE.

ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ

tora2yy5.jpg

Ρε φίλε κάνε μας τη χάρη να πούμε.Δικαίωμά σου να είσαι... ντεμί-Παναθηναϊκός.Αλλά αυτή η... λεπτή ειρωνεία προς τους άλλους να λείπει.

Και η στήριξη δεν είναι σε πρόσωπα, αλλά σε καταστάσεις.Γιατί άμα διαφωνείς και το πάμε έτσι, παντού στη ζωή πρόσωπα υπηρετούμε και όχι καταστάσεις.

Ούτε σημαίνει πως παλεύοντας για κάτι, θα σε αποτρέψει από το να το κάνεις και για κάτι άλλο (ασφαλιστικό κλπ.).Αντιθέτως, ή είσαι αγωνιστής για κάθε τι στη ζωή σου ή όχι.Απο το σημαντικότερο έως το πιο ασήμαντο.Κατάλαβες;

Δεν είναι για όλους οι ομάδες τους "κάτι σαν το σινεμά ή το θέατρο".Και δεν αποδεικνύεσαι ποιο ξύπνιος ή πιο... "επιπέδου" με το να σπεύσεις να χλευάσεις.Δεν είναι εξυπνάδα αυτό.Έλα μπράβο λοιπόν φιλαράκο και συνέχισε το προπονητηλίκι της εξέδρας να περάσει η ώρα.Οι άλλοι ας ακούσουν την καρδιά τους.Όσοι το νοιώθουν τέλος πάντων...

Γειά σου ρε Μητσάρα αλάνι. Σας ζηλεύω ρε γμτ. Χάνω history at the making. Μια ερώτηση μόνο. Δεν πιστεύεις ότι ο Uncle Sam ταιριάζει σε άλλους;

Δημοσ.

Πάντως, θα γίνει μλκια αν δεν έχει 4-5.000 κόσμο, καλύτερα να μην κατέβει καθόλου κόσμος! Μην καεί τοσο νωρίς το χαρτί του κόσμου....

Δημοσ.

Ας εξηγήσει κάποιος κάποια πράγματα στον αλλόθρησκο.

1. Τι πάει τόσο στραβά στον Παο αυτή τη στιγμή που πρέπει επειγόντως να πουλήσει ο Βαρδινογιάννης; Δεν έχετε καλους παίχτες; (εχετε) . Δεν έχετε προπονητή; (εχετε) . Δεν παιζετε καλη μπαλα; (αν θελετε παιζετε) . Τελικα ολα γινονται για τους οργανωμενους;

2. Τι ξέρετε για τον Βγενόπουλο και που ξέρετε ότι αυτός θα τα κάνει όλα καλά στον Παο; Εγώ πρώτη φορά τον άκουσα προχτές. (Να λέγατε για τον Γιαννακόπουλο να το καταλάβαινα)

3. Δηλαδή δε θέλετε να υποστηρίξετε την ομάδα σας που είναι γερά μέσα στους δύο απο τους τρεις στόχους σας, για να διώξετε τον Βαρδινογιάννη που χτίζει γήπεδο as we speak και έχει δηλώσει επαννειλημένα ότι δεν πουλάει;

Δηλώνω μπερδεμένος. Και ένας ένας τα μπινελίκια (πάντως οι απορίες είναι ειλικρινείς .. :s )

Και οχι δεν με ενδιαφερει να μεινει ο Τζγγερ για να ειναι και καλα η δουλεια μου ως ολυμπιακος πιο ευκολη (εμενα με ενδιαφερει αν εχω ομαδαρα, οχι να ειμαι μονοφθαλμος στους τυφλους) (τι με επιασε πρωινιατικα; )

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω!

1. Τι πάει τόσο στραβά στον Παο αυτή τη στιγμή που πρέπει επειγόντως να πουλήσει ο Βαρδινογιάννης; Δεν έχετε καλους παίχτες; (εχετε)

Πράγματι, οι σέριτς, μάντζιος,δαρλας, ενακαρίρε, φύσσας, τσίγκας, ρομέρο, βύντρα, γκούμας, γκαλίνοβιτς, τζιόλης, είναι διαμάντια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που τους πήραμε μέσα από τα χέρια της μπάρτσα!

Δεν έχετε προπονητή; (εχετε)

Πράγματι, νόμιζω ότι είναι κλάση ομπράντοβιτς! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! Ειδικά αυτό το rotation, ακόμα κ στο τέρμα, δείχνει ΠΟΛΥ μεγάλο κόουτς!

Δεν παιζετε καλη μπαλα; (αν θελετε παιζετε)

Πράγματι, παίξαμε σε 25 παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς, σε ένα με οσφπ,ένα με αεκ, κ ένα με ατλετικο! Ταυτόχρονα τρομάζουμε να κερδίσουμε ργοτέλη,καλαμαριά κ ξάνθη, χάνουμε από πανιώνιο εύκολα, κλπ κλπ! Τα τελευταία χρόνια δε, αυτό γίνεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ!

Τελικα ολα γινονται για τους οργανωμενους;

Η αλήθεια είναι ότι με τόσο...γλυκειά συμπεριφορά από τη διοίκηση προς τους οπαδούς, είμαστε αχάριστοι! Εμείς τους δίνουμε λεφτά για διαρκείας, και αυτοί μας λένε όχι! Εμείς τους λέμε να "κάνουμε το γήπεδο έδρα", και αυτοί μας λένε"προτιμούμε εκκλησία και αδειαστούρα"! Ασε που παγκόσμια, η μοναδική ομάδα που πετάει τους οπαδούς της έξω από το γήπεδο....Guess who?

2. Τι ξέρετε για τον Βγενόπουλο και που ξέρετε ότι αυτός θα τα κάνει όλα καλά στον Παο; Εγώ πρώτη φορά τον άκουσα προχτές. (Να λέγατε για τον Γιαννακόπουλο να το καταλάβαινα)

1) Έχουμε χάσει την ελπίδα μας. Ο Βγενόπουλος μας τη δίνει πίσω.

2) Τα αδέρφια σίγουρα θα στηρίξουν την κίνηση

3) ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ έτσι κ αλλιώς...

3. Δηλαδή δε θέλετε να υποστηρίξετε την ομάδα σας που είναι γερά μέσα στους δύο απο τους τρεις στόχους σας, για να διώξετε τον Βαρδινογιάννη που χτίζει γήπεδο as we speak και έχει δηλώσει επαννειλημένα ότι δεν πουλάει;

γήπεδο, χτίζει ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ, δίπλα στο ρέντη-κατα δήλωση του ιδιου-!

Μόλις φάγαμε 4 από το γάβρο, έχουμε πάρει 7 πρωταθλήματα σε 28 χρόνια, το θέαμα είναι απαράδεκτο, οι μεταγραφές εξαντλούνται σε παίχτες των 100χλδ ευρώ, το μρκ για ΓΕΛΙΑ... Αρκούν?

Δηλώνω μπερδεμένος. Και ένας ένας τα μπινελίκια (πάντως οι απορίες είναι ειλικρινείς .. :s )

Το κακό είνια ότι μάλλον τις ίδιες απορίες έχει και ο ρανταπλάν!

Και οχι δεν με ενδιαφερει να μεινει ο Τζγγερ για να ειναι και καλα η δουλεια μου ως ολυμπιακος πιο ευκολη (εμενα με ενδιαφερει αν εχω ομαδαρα, οχι να ειμαι μονοφθαλμος στους τυφλους) (τι με επιασε πρωινιατικα; )

Οποτε...δεν ερχεσαι και εσύ στην κίνηση ενάντια στον ρανταπλάν???

Δημοσ.

Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι το management.

Είμαστε μια ομάδα-εταιρία που δεν έχει σωστό και σαφές προσανατολισμό. Πολλά τα παραδείγματα. Από τη μη πώληση του Βύντρα, στα πρόσφατα off-the-record συνθήματα στην κοπή της πίτας. Από τη διαχείριση των εισιτηρίων ως τον ορισμό του υπεύθυνου για τις μεταγραφές. Από τις αρλούμπες που λέει ο υπεύθυνος επικοινωνίας ως την επιλογή των στελεχών της ΠΑΕ.

Αν σε διοικεί κακός manager είσαι καταδικασμένος να μην πηγαίνεις καλά, και αν πηγαίνεις θα είναι απλά εκλάμψεις.

Ακόμα και αν ο Τζίγγερ δεν πουλήσει, αν μεταβιβάσει το management στον Βγενόπουλο θα είναι 1000% για το καλό του Παναθηναϊκού. Εμένα δε θα με χαλάσει αν ο Βαρδής παραμείνει ιδιοκτήτης, ο Βγενόπουλος αναλάβει το management και κάνουν και κάποιου είδους συμφωνία για τη χρηματοδότηση του budget. To μεγάλο θέμα είναι να αλλάξει το management.

Επίσης Freakster αν μέχρι χτες δεν είχες ακούσει τον Βγενόπουλο, απλά είσαι απληροφόρητος για την οικονομική επικαιρότητα :-) , την οποία έχει μονοπωλήσει τα τελευταία χρόνια (βλ. κινήσεις για αγορά Τράπεζας Πειραιώς, ΟΤΕ κτλ).

Δημοσ.

1. Τι πάει τόσο στραβά στον Παο αυτή τη στιγμή που πρέπει επειγόντως να πουλήσει ο Βαρδινογιάννης;

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, 30 χρονια τωρα πηγαιναν τα μισα καλα, εδω και 5 χρονια δεν παει ΤΙΠΟΤΑ καλα

Δεν έχετε καλους παίχτες; (εχετε)

ΟΧΙ, που τους ειδες?Αν μπορεις πες μου 6 καλους παικτες, εγω κολλαω συνεχως στους 5 απο τους 25-30 και οι υπολοιποι δεν ειναι απλα μετριοι, ειναι κακοι

. Δεν έχετε προπονητή; (εχετε) .

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! Εγω λογω Μανατζερ ειμαι καλυτερος του. Το μονο που μπορει να κανει ειναι να στησει ενα ματς αν θελει απο πριν. Να το κανει πανω απο ενα, να παιξει 2 φορες καλα τον ιδιο αντιπαλο, να αλλαξει οτι δεν του βγαινει, να διαχειριστει κριση στην ομαδα-πχ δεν νομιζω οτι εχουμε γυρισει ουτε ενα ματς που να βρεθηκαμε πισω, ενα Χ με κωλοφαρδο γκολ του Ματος στην Λαρισα θυμαμαι σε αντιθεση με τον Ολυμπιακο-δεν μπορει και δεν παιζει να το κανει

Δεν παιζετε καλη μπαλα; (αν θελετε παιζετε)

Πως, εχω χορτασει μπαλα, 1 ημιχρονο με ΑΕΚ, 1 ματς με Ολυμπιακο και ενα καλο ματσακι σχετικα στην μαδριτη. Σου λεω υπερθεαμα...

. Τελικα ολα γινονται για τους οργανωμενους;

Ναι, οι οργανωμενοι φταινε που ο Σεριτς δεν μπορ...αστο, δεν εχει καν νοημα.

Τι ξερουμε για τον ανθρωπο που διαχειριζεται τον Ομιλο που ηθελε να ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΟΤΕ???Αστειευεσαι?

Περα απο αυτο, εγω ξερω πως ο πατερας του ηταν παλιος τερματοφυλακας και αργοτερα στελεχος, πως ο ιδιος ηταν πρωταθλητης Ελλαδος στην ξιφασκια, πως εχει την στηριξη των Γιαννακοπουλων, του Νικα, του Βενιαμη και ενος σωρου Παναθηναικων επιχειρηματιων

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ να φυγουν οι Βαρδινογιανναιοι, απλα να μην ειναι τσιφλικαδες θελει

Ποιους στοχους ρε αδελφε? Κυπελλο τελος με 4αρα, Ευρωπη απλα περασαμε Ομιλο-δλδ ελεος, με τους κουλους παιζαμε-και μας περιμενουν 2 ομαδες ΤΛ, Πρωταθλημα απλα δεν εχουμε χασει το 11ο στα 12 και δεν πειθουμε κανενα και ειμαστε 3οι και στο φιναλε ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ και το Πρωταθλημα και η Ευρωπη και το γηπεδο διοτι ολα αυτα ειναι ειτε σποραδικα(τιτλοι, πορειες) και εχω μπολικα ειτε θα γινοντουσταν και με αλλη διοικηση (σιγα μην χτιζουμε γηπεδο λογω Βαρδινογιαννη. Ισα-ισα λογω Βαρδινογιαννη δεν εχουμε τοσο καιρο γηπεδο). Εδω παιζεται το μελλον μας τι με νοιαζει το παρον?

Και οσο για το δεν πουλαει, θα το δουμε...

Δημοσ.

Παιδιά, έτσι όπως τα λέτε, αν όντως πιστεύετε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα με τον Βγενόπουλο και εγω μαζι σας. Και οχι δεν τον ηξερα τον Βγενοπουλο, δεν τα πολυκοιταω τα οικονομικα.

Μεχρι τωρα απλα πιστευα οτι θελατε να φυγει ο Τζιγγερ και τελος (και αυτο λογω της κοντρας με του οργανωμενους, αυτο πιστευα ρε, μη βαρατε λεμε).

Τώρα για ελλάδα το ροστερ, επιμενω οτι μου φαινεται καλο (Ματος, Σαλπιγγιδης, Εντοι, Μαλαρτζ, Μορις, Καραγκουνης, Ιβανσιτς να εξι :P ) και μην αρχισουμε τις συγκρισεις σε μοναδες γιατι πανω κατω τα ιδια ειμαστε IMO. Και ουτε και εμεις εχουμε κανα ονομα προπονητη.

Και το πρωταθλημα εχετε σε αποσταση βολης και στο ουεφα θα σας δουμε. Μακαρι να κανατε την πορεία που λετε αλλα να ησασταν και στο γηπεδο, δεν μου αρεσει να σας βλεπω ετσι.

Αυτα απο εμενα και ευχαριστω για τις απαντησεις. Καλη επιτυχια.

Δημοσ.

Εντόι και μόρρις δεν μπαίνουν με την καμία μέσα! Ο βγενόπουλος έχει δαπανήσει (μέσω της εταιρείας του φυσικά), ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για εξαγορές εταιιρειών...

Και τέλος πάντων, εκτός από των μάκαρο τον ψωμιάδη, δε μπορώ να βρω και πολλλούς με τους οποίους θα ΄πήγαινε χειρότερα η ομάδα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...