Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλεις να διώξεις έναν παίκτη... Ο ίδιος ο παίκτης καταλαβαίνει ότι δεν τραβάει άλλο σε μια ομάδα... Η διοίκηση δεν θέλει να του πει σήκω και φύγει (σίγουρα θα τους έβριζαν που τον έδιωξαν) και ο ίδιος δεν θέλει να ρίξει τόσο πολύ την υπόληψη του και να πει φεύγω, δεν μπορώ άλλο. Οπότε τι κάνουμε;

Δημοσ.

Μιας που αρχίσαμε τις συνωμοσίες μήπως και το 2-2 του άρη ήταν ψιλοσικέ; Ειδικά η αποχώρηση του νευριασμένου (και καλά) μπάγεβιτς μου φάνηκε κάπως..

Δημοσ.
Μιας που αρχίσαμε τις συνωμοσίες μήπως και το 2-2 του άρη ήταν ψιλοσικέ; Ειδικά η αποχώρηση του νευριασμένου (και καλά) μπάγεβιτς μου φάνηκε κάπως..

Όχι βέβαια... Ο Μπάγεβιτς (κουάξ κουάξ) πληρώνει αυτό που πλήρωνε πάντα. Αλλαγή στο 80. Βγάζω επιθετικό (Κόκε) και βάζω έναν αμυντικό (δεν θυμάμαι το όνομα). Επίσης ο Μπάγεβιτς όταν βλέπει ζόρια αυτό κάνει. Γι' αυτό δεν θα γίνει ποτέ πρίγκηπας.

Πέμπτη στις 13.00 όλοι στο Σύνταγμα.

Ώρα καλή. Δεν είναι τόσο ψηλά στις προτεραιότητες μου ο Παναθηναϊκός (και ο αθλητισμός γενικά). Για το ασφαλιστικό ναι, βγήκα στους δρόμους, και φώναξα και "πάλεψα". Για τη παιδεία ναι, έχω βγει. Με τους αγρότες ναι, έχω βγει. Αλλά να βγω στους δρόμους για να στηρίξω ή να αποδοκιμάσω τον κάθε Βγενόπουλο, Γιαννακόπουλο, Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη κ.τ.λ. ποτέ! Υπάρχει το γήπεδο γι' αυτό.

Δημοσ.
ωραια ωρα βρηκαν να το κανουν τι να σου πω. και ποιος το οργανωνει ο φορεας?

Όχι. Τότε θα δοθεί η συνέντευξη της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης. Εϊναι χρέος όλων μας, αν θέλουμε να φύγει αυτό το καρκίνωμα που διοικεί την ΠΑΕ, να είμαστε εκεί.

Ώρα καλή. Δεν είναι τόσο ψηλά στις προτεραιότητες μου ο Παναθηναϊκός (και ο αθλητισμός γενικά). Για το ασφαλιστικό ναι, βγήκα στους δρόμους, και φώναξα και "πάλεψα". Για τη παιδεία ναι, έχω βγει. Με τους αγρότες ναι, έχω βγει. Αλλά να βγω στους δρόμους για να στηρίξω ή να αποδοκιμάσω τον κάθε Βγενόπουλο, Γιαννακόπουλο, Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη κ.τ.λ. ποτέ! Υπάρχει το γήπεδο γι' αυτό.

Άποψή σου και σεβαστή. Για εμάς όμως που ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ανώτερο, είναι υποχρέωσή μας να βρεθούμε εκεί.

Δημοσ.

ΠΕΜΠΤΗ 24/1/08 ΣΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KING GEORGE.

ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ

tora2yy5.jpg

Ρε φίλε κάνε μας τη χάρη να πούμε.Δικαίωμά σου να είσαι... ντεμί-Παναθηναϊκός.Αλλά αυτή η... λεπτή ειρωνεία προς τους άλλους να λείπει.

Και η στήριξη δεν είναι σε πρόσωπα, αλλά σε καταστάσεις.Γιατί άμα διαφωνείς και το πάμε έτσι, παντού στη ζωή πρόσωπα υπηρετούμε και όχι καταστάσεις.

Ούτε σημαίνει πως παλεύοντας για κάτι, θα σε αποτρέψει από το να το κάνεις και για κάτι άλλο (ασφαλιστικό κλπ.).Αντιθέτως, ή είσαι αγωνιστής για κάθε τι στη ζωή σου ή όχι.Απο το σημαντικότερο έως το πιο ασήμαντο.Κατάλαβες;

Δεν είναι για όλους οι ομάδες τους "κάτι σαν το σινεμά ή το θέατρο".Και δεν αποδεικνύεσαι ποιο ξύπνιος ή πιο... "επιπέδου" με το να σπεύσεις να χλευάσεις.Δεν είναι εξυπνάδα αυτό.Έλα μπράβο λοιπόν φιλαράκο και συνέχισε το προπονητηλίκι της εξέδρας να περάσει η ώρα.Οι άλλοι ας ακούσουν την καρδιά τους.Όσοι το νοιώθουν τέλος πάντων...

Δημοσ.

Εξέφρασε ο firewalker την ΠΛΕΟΝ λογική άποψη, δηλαδή πως σιγά μη κατέβει στους δρόμους για ένα παιχνίδι και έπεσε ο άλλος να τον φάει λες και έκανε έγκλημα... Που είδες την ειρωνία? Την προσωπική του άποψη είπε ο άνθρωπος...

Και μετά αναρωτιέται κάποιος γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι πως το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι είναι και πως δεν χρειάζεται να μαχαιρώνουν οι Ολυμπιακοί του Παναθηναικούς και το αντίστροφο...

Δημοσ.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

«Φίλοι του Παναθηναϊκού, αυτό που χρόνια (και κάποιοι δεκαετίες) περιμέναμε έφτασε. Η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση εκδήλωσε την πρόθεση της για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώς της ΠΑΕ. Όπως είπαμε και όταν έγινε γνωστή η κίνηση αυτή υπάρχει φως στο τούνελ. Χωρίς όμως την παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού, ίσως να μη φτάσουμε ποτέ στην λύτρωση. Γι΄αυτό και η παρουσία όλων μας οργανωμένων ή μη, γηπεδικών ή όχι έξω από το Ξενοδοχείο King George στη Πλατεία Συντάγματος τη Πέμπτη 24/1/2008 και ώρα 13:30 όπου θα γίνει η συνέντευξη τύπου της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. Πρέπει να στείλουμε το μύνημα στον Ανδρέα Βγενόπουλο ότι είμαστε μαζί του για να αλλάξει τη πορεία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, να στείλουμε το μύνημα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, να στείλουμε το μύνημα σε όλο τον κόσμο ότι ο λαός του μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου είναι έτοιμος να να σπάσει τα δεσμά που του έχουν επιβληθεί.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:30 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ»

Δημοσ.

Κάθε αγώνας πού γίνεται δίκαια γιατί κάποιοι μας δουλεύουν είναι γιά καλό.Δεν νομίζω οτι ιεραρχούμε εδώ τούς αγώνες τού λαού καί σε ποιούς πρέπει να συμμετέχουμε ή όχι.Κατά τη γνώμη μου ένας ενεργός πολίτης καί αξιοπρεπής άνθρωπος πρέπει να συμμετέχει σε όλους τούς αγώνες πού θεωρεί ότι κάποιοι παραβιάζουν τα πιστεύω του.Αν θες εσύ μην πας στη συγκέντρωση επειδή αυτός ο αγώνας δεν είναι γιά ψωμί-παιδεία-ελευθερία!

Έπειτα λες ότι έχεις καί το γήπεδο πού είναι ο φυσικός χώρος γιά τέτοιες διαμαρτυρίες.Καί τόσα χρόνια πού διαμαρτύρερσαι ο Τζίγγερ καί οι συν αυτώ σε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.Χρειάζεται κάτι δυναμικό.Κάτι πού να κάνει αίσθηση.Πού να κάνει μερικούς κώλους να σφίξουν.Εγώ δεν είμαι φανατικός.Αλλά καταλαβαίμω τα παιδιά πού ζούν καί αναπνέουν γιά την ομάδα πού όλο τους το μεροκάματο ξοδεύεται γιά εφημερίδες εισητήρια μετακινήσεις καί ότι σχετίζεται με αυτό πού λέγεται Παναθηναϊκός.

Ασφαλώς καί δεν μπορεί να γίνει καμμία σύγκριση ανάμεσα σ' αυτό τον αγώνα καί στις κινητοποιήσεις γιά το ασφαλιστικό καί ατην Παιδεία.Αλλά γιά πολλούς είναι ένας σπουδαίος αγώνας.

Δημοσ.

Ρε φίλε κάνε μας τη χάρη να πούμε.Δικαίωμά σου να είσαι... ντεμί-Παναθηναϊκός.Αλλά αυτή η... λεπτή ειρωνεία προς τους άλλους να λείπει.

Αχ ρε Παναθηναϊκάρας που είσαι... Άτομα σαν εσένα έχουν φέρει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Τρέξε να υποστηρίξεις τον Βγενόπολο. Άλλωστε τόσα χρόνια σε μάθαμε. Παλιά τα τσέπωνες από τον Βαρδή. Τώρα άλλαξε το αφεντικό σου και πρέπει να τον στηρίξεις. Εσύ είσαι demi. Είσαι πολύ μικρός για να μου κάνεις κύριγμα... Γκέγκε;

Μέχρι και η εικόνας που χρησιμοποίησες, μάλλον ενοχλεί και απομακρύνει τον άλλο...

Αν από τα λεγόμενα μου εξέλαβες ειρωνεία για αυτούς που θα πάνε...

Στα δικά μας... Άκουσα για κάποιον στο μπάσκετ που ίσως έρθει Ελλάδα απόψε. Τις Δυναμό Κιέβου. Δεν θυμάμαι το όνομα του όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...