antreaslam Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ξεκινάμε... 1. ΒΥΝΤΡΑ no commentsεχουμε κανει ΟΛΟΚΛΗΡΗ συζητηση για τον βυντρα πιο πριν' date='κ διαφωνω μαζι σου! δεν κανει στο συστημα 4-3-3,συμφωνω,αλλα αμυντικα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.επιθετικα δε μπορει κ συμφωνω,αλλα ειναι παιχτης ψυχολογιας,κ ξαφνικα βρηκαμε τον παιχτη να του φορτωσουμε ΟΛΑ τα στραβα κ τα αναποδα του παναθηναικου...2. ΜΠΙΣΚΑΝ πιο αργός και απο την χελώνα κ ο χενρικσεν ηταν πιο αργος κ απο σλοου μοσιον,αλλα δεν με προβληματισε ποτε αυτο! αφηστε επιτελους τον κροατη ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ,1ο αμυντικο χαφ δηλαδη,ουτε αριστερα,ουτε δεξια,κ μετα το συζηταμε!!! 3. ΔΑΡΛΑΣ δεν είναι ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΠΑΚ συμφωνω,αλλα θεωρω οτι μπορει να παιξει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σε αυτη τη θεση! αλλωστε,ουτε ο γεωργατος ηταν μπακ,αλλα στα καλα του χρονια τα καταφερνε κ εεκει,κ βοηθουσε πολυ κ την ομαδα του να ανεβαινει μπροστα! 4. ΣΑΡΙΤΣ που είναι αυτός? Νο1 το να εχεις στον παγκο σου παιχτη που επαιζε 6 χρονια ιταλια,ειναι too much! θεωρω ομως,οτι ειναι ενας μετριος παιχτης,καλος επιθετικα,μετριος αμυντικα, κ αν μπορει να τον σηκωσει το μπατζετ σου να τον εχεις στον παγκο,δεν εχω προβλημα! 5. ΝΙΛΣΟΝ που είναι αυτός? Νο2 θελεις να μου πεις οτι οταν τον αγορασε ο παναθηναικος δε σου εκανε? δειχνει οτι εχει προβληματα στα ποδια του βεβαια,αλλα επισης ειναι μια καλη λυση! 6. ΛΕΟΝΤΙΟΥ που είναι αυτός? Νο3 καταπληκτικο ταλεντο,μακαρι να προσαρμοστει γρηγορα στο δυνατο επαγγελματικο ποδοσφαιρο(νομιζω οτι μονο εκει χωλαινει)! 7. ΜΑΤΖΙΟΣ που είναι αυτός? Νο4 απλα μια καλη λυση του παγκου,ιδιαιτερα υπερτιμημενος παιχτης,δεν εχει μαθει σωστα το ποδοσφαιρο 8.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ που είναι αυτός? Νο59. ΑΝΤΡΙΣ. Αχαχαχαχαχαχα χωρις καμια διαθεση να υπερασπιστω τους παραπανω 2 παιχτες, σκεψου οτι ειναι οι παιχτες νουμερο 20 κ 21 της ομαδας. για 3η εναλλακτικη λυση στις θεσεις τους,δεν ειναι κακοι 10. ΜΠΟΒΙΟ άλλος ένας δανεικός που στο τέλος της χρονιάς θα φύγει... γιατι παιζουμε την πυθια??? κ γιατι στο κατω κατω,ακομα κ ετσι να ειναι,σε ενοχλει?φετος δεν ανηκει στο υλικο του παναθηναικου?κ πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα φυγει?οι δανεικοι που εφυγαν δηλαδη ηθελες να μεινουν?(ας πουμε ο σκατσελ,ή ο τοργκελε?_)????κ ο μποβιο δειχνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ δειγματα! 11. ΓΚΟΥΜΑΣ μεταγραφή στις δημόσιες σχέσεις θέλει οποιος ΔΕΝ κανει δηλωσεις υπερ της ομαδας,ειναι προδοτης,κ δεν πολεμαει για τη φανελα! οποιος κανει,ειναι δημοσιοσχετιστης κ γλυφτης! ας αποφασισουμε!!!!κ τι σχεση εχει το PR,με το αν ειναι καλος παιχτης?(εμενα μου κανει για 1η αλλαγη πισω απο τους 2 βασικους)! 12. ΜΟΡΙΣ Αχ ωραιές εποχές με Χένρικσεν.. ο χενρικσεν σταματησε το ποδοσφαιρο!αρα,επρεπε να βρεις καποιον αλλο! πηρες τον καλυτερο αμυντικο του ελληνικου πρωταθληματος! δεν ειναι χενρικσεν,κ το μονο του προβλημα για μενα,ειναι οτι δε συγκεντρωνεται παντα στο παιχνιδι,αλλα ειναι καλος παιχτης! 13. Βίκτορ (Νέος Αντερσον???) - ΕΚΙ (Νέος Αντερσον???) τον δεύτερο τον χειρούργησε ο ΜΗΤΣΟΥ μην ξεχνάτε... παλι εικασιες???ο βικτορ,απο που ως που νεος αντερσον???δεν ειναι τραυματιας,απο φυσικη κατασταση ειναι χαλια κ δεν παιζει! οσο για τον εκι,ελπιζω να μην τον σφαξει κ αυτον ο μητσου,αλλα εγω μιλησα για ΥΛΙΚΟ,κ ειπα οτι ειναι καταπληκτικο! εαν ο προπονητης δε μπορει να το χρησιμοποιησει σοβαρα,ειναι προβλημα του προπονητη,κ πρεπει να τον σουταρει η διοικηση! αλλωστε,σε οσους ανεφερες,κακους παιχτες ανεφερες ελαχιστους,στους περισσοτερους εκανες ή αλλου ειδους σχολια,ή απλα οτι ειναι εξαφανισμενοι,αρα δεν τους εκμεταλλευεται σωστα ο προπονητης...
crach13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ξεκινάμε... εχουμε κανει ΟΛΟΚΛΗΡΗ συζητηση για τον βυντρα πιο πριν' date='κ διαφωνω μαζι σου! δεν κανει στο συστημα 4-3-3,συμφωνω,αλλα αμυντικα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.επιθετικα δε μπορει κ συμφωνω,αλλα ειναι παιχτης ψυχολογιας,κ ξαφνικα βρηκαμε τον παιχτη να του φορτωσουμε ΟΛΑ τα στραβα κ τα αναποδα του παναθηναικου... κ ο χενρικσεν ηταν πιο αργος κ απο σλοου μοσιον,αλλα δεν με προβληματισε ποτε αυτο! αφηστε επιτελους τον κροατη ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ,1ο αμυντικο χαφ δηλαδη,ουτε αριστερα,ουτε δεξια,κ μετα το συζηταμε!!! συμφωνω,αλλα θεωρω οτι μπορει να παιξει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ σε αυτη τη θεση! αλλωστε,ουτε ο γεωργατος ηταν μπακ,αλλα στα καλα του χρονια τα καταφερνε κ εεκει,κ βοηθουσε πολυ κ την ομαδα του να ανεβαινει μπροστα! το να εχεις στον παγκο σου παιχτη που επαιζε 6 χρονια ιταλια,ειναι too much! θεωρω ομως,οτι ειναι ενας μετριος παιχτης,καλος επιθετικα,μετριος αμυντικα, κ αν μπορει να τον σηκωσει το μπατζετ σου να τον εχεις στον παγκο,δεν εχω προβλημα! θελεις να μου πεις οτι οταν τον αγορασε ο παναθηναικος δε σου εκανε? δειχνει οτι εχει προβληματα στα ποδια του βεβαια,αλλα επισης ειναι μια καλη λυση! καταπληκτικο ταλεντο,μακαρι να προσαρμοστει γρηγορα στο δυνατο επαγγελματικο ποδοσφαιρο(νομιζω οτι μονο εκει χωλαινει)! απλα μια καλη λυση του παγκου,ιδιαιτερα υπερτιμημενος παιχτης,δεν εχει μαθει σωστα το ποδοσφαιρο χωρις καμια διαθεση να υπερασπιστω τους παραπανω 2 παιχτες, σκεψου οτι ειναι οι παιχτες νουμερο 20 κ 21 της ομαδας. για 3η εναλλακτικη λυση στις θεσεις τους,δεν ειναι κακοι γιατι παιζουμε την πυθια??? κ γιατι στο κατω κατω,ακομα κ ετσι να ειναι,σε ενοχλει?φετος δεν ανηκει στο υλικο του παναθηναικου?κ πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα φυγει?οι δανεικοι που εφυγαν δηλαδη ηθελες να μεινουν?(ας πουμε ο σκατσελ,ή ο τοργκελε?_)????κ ο μποβιο δειχνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ δειγματα! οποιος ΔΕΝ κανει δηλωσεις υπερ της ομαδας,ειναι προδοτης,κ δεν πολεμαει για τη φανελα! οποιος κανει,ειναι δημοσιοσχετιστης κ γλυφτης! ας αποφασισουμε!!!!κ τι σχεση εχει το PR,με το αν ειναι καλος παιχτης?(εμενα μου κανει για 1η αλλαγη πισω απο τους 2 βασικους)! ο χενρικσεν σταματησε το ποδοσφαιρο!αρα,επρεπε να βρεις καποιον αλλο! πηρες τον καλυτερο αμυντικο του ελληνικου πρωταθληματος! δεν ειναι χενρικσεν,κ το μονο του προβλημα για μενα,ειναι οτι δε συγκεντρωνεται παντα στο παιχνιδι,αλλα ειναι καλος παιχτης! παλι εικασιες???ο βικτορ,απο που ως που νεος αντερσον???δεν ειναι τραυματιας,απο φυσικη κατασταση ειναι χαλια κ δεν παιζει! οσο για τον εκι,ελπιζω να μην τον σφαξει κ αυτον ο μητσου,αλλα εγω μιλησα για ΥΛΙΚΟ,κ ειπα οτι ειναι καταπληκτικο! εαν ο προπονητης δε μπορει να το χρησιμοποιησει σοβαρα,ειναι προβλημα του προπονητη,κ πρεπει να τον σουταρει η διοικηση! αλλωστε,σε οσους ανεφερες,κακους παιχτες ανεφερες ελαχιστους,στους περισσοτερους εκανες ή αλλου ειδους σχολια,ή απλα οτι ειναι εξαφανισμενοι,αρα δεν τους εκμεταλλευεται σωστα ο προπονητης...[/quote'] στα λογια μου ηρθες.Οσο για τον βυντρα τον θεωρω πολυ καλο δεξι μπακ.Για οσους ξερουν μπαλα!
IOCTL Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Με τον ΑΛΕΞΗ απο το χαλάνδρι καμμία σχέση έχετε ? αφού με τα λεγομενά σας και τους παιχταράδες που έχουμε έπρεπε να τα έχουμε σαρώσει όλα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι παίζουμε τοσο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο που το Champions league πρέπει να μας το δώσουνε τιμητικά και ας μην συμμετέχουμε. Όσο για τον αν φταίει ο προπονητής Η οχι 10 χρόνια έχουμε αλλάξει γύρω στους 50... αυτό τα λέει όλα...
Forensick Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ναι, και τον μαρκαριαν που πηγε να φτιαξει μια πολυ καλη ομαδα, 2 φορες του δωσατε τα παπουτσια στα χερια,εχοντας την ομαδα απο τα μεσα και μετα, και θελανε και πρωταθλημα...
Cromb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 antreaslam, βασικά δε διαφωνώ μαζί σου.Απλά είναι τακτική των ελληνικών ομάδων να μη κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια και να ψάχνουν την αρπαχτή.Μικρή επενδυσή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερα έσοδα και στο τέλος κάποια δικαιολογία για τους οπαδους.Και ξανά του χρόνου τα ίδια... Έ δε γίνεται έτσι... Και κάπου φταίνε και οι οπαδοί.Για παράδειγμα όταν βγαίνει ο κόκκαλης και μιλάει για τελικό cl με το χαμηλότερο μπατζετ φέτος, πρέπει να του πετάξουν τομάτες.
geovard Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 στα λογια μου ηρθες.Οσο για τον βυντρα τον θεωρω πολυ καλο δεξι μπακ.Για οσους ξερουν μπαλα! Ωχ Θεέ μου,πόσο διαφορετικοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι!
blueviper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ΥΓ4: λυπαμαι που το λεω,αλλα το πιστευω...ο βατραχος,με αυτο το υλικο,θα επαιζε κ μπαλαρα,κ θα το επαιρνε περπατωντας! Στέκομαι σε αυτό, γιατί πίστευα και πιστεύω το εξής: δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα το έπαιρνε περπατώντας (γι' αυτό έχω τις αμφιβολίες μου), αλλά είμαι προσωπικά σίγουρος πως θα είχε ήδη δείξει σοβαρότερη οργάνωση και θα είχε δέσει ως σχήμα. Ο Μπάγιεβιτς ταιριάζει γάντι στην πειθαρχημένη ιδιοσυγκρασία και dna του Παναθηναϊκού κι απορώ, πέρα κι έξω από τις αντιδράσεις, γιατί δεν του δίνετε μια ευκαιρία, έστω ενός χρόνου για να δείξει έργο. Όπως και να έχει, μεγαλύτερο κίνητρο θα είχε από το Μπάκε...
Σκύμνος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ΥΓ2: αυτη η ομαδα αξιζει δευτερης ευκαιριας απο τον κοσμο της... Η ομάδα ίσως, ο ραλάκιας ΟΧΙ... Ωστόσο συνεχίστε εσείς να του δίνετε τα λεφτά σας πηγαίνοντας στο γήπεδο, για να συνεχίσει κι αυτός να αλλάζει με το τσουβάλι τους παίκτες κάθε χρόνο και να πειραματίζετε με την ομάδα μας...
Kandinsky Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Στέκομαι σε αυτό, γιατί πίστευα και πιστεύω το εξής: δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός θα το έπαιρνε περπατώντας (γι' αυτό έχω τις αμφιβολίες μου), αλλά είμαι προσωπικά σίγουρος πως θα είχε ήδη δείξει σοβαρότερη οργάνωση και θα είχε δέσει ως σχήμα. Ο Μπάγιεβιτς ταιριάζει γάντι στην πειθαρχημένη ιδιοσυγκρασία και dna του Παναθηναϊκού κι απορώ, πέρα κι έξω από τις αντιδράσεις, γιατί δεν του δίνετε μια ευκαιρία, έστω ενός χρόνου για να δείξει έργο. Όπως και να έχει, μεγαλύτερο κίνητρο θα είχε από το Μπάκε... Μα διότι θεωρείται ότι δεν είναι σωστό να κάνει ο ΠΑΟ όσα έκανε ο Κόκκαλης πριν χρόνια, δλδ να ακολουθεί τι κινήσεις του αντιπάλου! (το έχω ακούσει από αρκετούς αυτό και στο ράδιο, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί ως αποκύημα φαντασίας). Και ναι, ο καταλληλότερος προπονητής για την πραγματικότητα του ΠΑΟ, που θέλει να δουλεύει με νέους, που δεν ταιριάζει με βεντέτες, κλπ, θα ήταν αυτός. Συγκρίνεται τώρα ο Μπάγεβιτς με τον Μπάκε?
crach13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Ωχ Θεέ μου' date='πόσο διαφορετικοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι![/quote'] γιατι ρε geovard τετοια αντιδραση??
geovard Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 γιατι ρε geovard τετοια αντιδραση?? Κοίταξε τώρα.Ο καθένας βλέπει κρίνει από τη δική του σκοπιά καί βγάζει τα συμπεράσματά του.Προσωπικά άρχισα να μην έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Βύντρα από ένα ματς της Ολυμπιακής ομάδας το 2004 πού γινόταν στο Καυτατζόγλειο με προπονητή Αποστολάκη αλλά δεν θυμάμαι τώρα τον αντίπαλο.Είχε βάλει τότε ο Βύντρα ένα καταπληκτικό...αυτογκόλ κάπου κοντά από το κέντρο καί την έστειλε στο Γάμα.Από τότε πρόσεξα ότι αυτός ο παίχτης δεν έχει στόφα μεγάλου ποδοσφαιριστή.Δεν μιλάω τώρα γιά το αυτογκόλ.Μιλώ γιά τις λάθος θέσεις πού έπερνε,γιά τα κοντρόλ με καλάμι καί γενικά τον πανικό πού είχε.Θα πρέπει να συμφωμήσουμε όλοι ότι αντι ο ΠΑΟ με την πάροδο τού χρόνου να αντικαθιστά παίχτες στην άμυνα με καλλίτερους αντίθετα ούτε ισάξιους δεν μπόρεσε να βρεί.Αν θυμάστε λίγο τον Αποστολάκη ως παίχτη(Γιατί σαν προπονητής παίρνει τρρρρία πού λέει καί ο Ιάσσων),σε κάθε ματς αλώνιζε το γήπεδο κόβοντας-ράβοντας βγάζοντας άπειρες σέντρες.Έχεις προσέξει τις σέντρες τού Βύντρα?Οι περισότερες πάνε στα ..περιστέρια.Όπως έχω ξαναπεί αμφιβάλλω αν ο Καραγεωργίου τον έβαζε αν ήταν στον Εργοτέλη.Πάντως στον ΠΑΟ παίζει γιατί είναι καλό παιδί. Φαντάζεσαι μιά ομάδα όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ξέρουν την μπάλλα πού ξέρουν Βύντρα καί Κωνσταντίνου?Κάπου Γ Εθνική ίσως να κατάφερνε να κρατηθεί.Σημειώνω ότι δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο Βύντρα αλλά θα μπορούσε ίσως να πάει στο fame story ή στο dreamshow καί όχι να βασανίζει την μπάλλα.
antreaslam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Η ομάδα ίσως, ο ραλάκιας ΟΧΙ... Ωστόσο συνεχίστε εσείς να του δίνετε τα λεφτά σας πηγαίνοντας στο γήπεδο, για να συνεχίσει κι αυτός να αλλάζει με το τσουβάλι τους παίκτες κάθε χρόνο και να πειραματίζετε με την ομάδα μας... αν εχεις διαβασει παλαιοτερα μηνυματα μου,ξερεις πολυ καλα την αντιπαθεια μου στον ταριφα! αλλα του αναγνωριζω,οτι τα τελευταια χρονια,προσπαθει. κανει λαθη,κ μαλιστα πολλα,αλλα ποιος δεν κανει οταν δουλευει? Η μηπως δεν εκανε λαθη ο παυλος ? απλα,ελπιζω να μαθει,να διωξει τα λαμογια μεσα απο την ομαδα,κ να παρει επιτελους ενα σοβαρο προπονητη! Και ναι, ο καταλληλότερος προπονητής για την πραγματικότητα του ΠΑΟ, που θέλει να δουλεύει με νέους, που δεν ταιριάζει με βεντέτες, κλπ, θα ήταν αυτός. Συγκρίνεται τώρα ο Μπάγεβιτς με τον Μπάκε? οπως ειπα,δυστυχως συμφωνω! με τον μπαγεβιτς,εχω οτι κ με τον ιωαννιδη! δεν ηθελα να πιστεψω οτι ΜΟΝΟ αυτος μπορει να μου φτιαξει ομαδα! γιαυτο δεν τον ηθελα! (τον ιωαννιδη κ για αλλους λογους)!αλλα προκειμενου να τη φτιαξει την ομαδα,ας τον παρει επιτελους.... τότε πρόσεξα ότι αυτός ο παίχτης δεν έχει στόφα μεγάλου ποδοσφαιριστή. βαρεθηκα να φωναζω οτι το προβλημα του παναθηναικου δεν ειναι ο βυντρα! βαρεθηκα να βλεπουμε εξιλαστηρια θυματα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,στα προσωπα του μπασινα,του μπορελι,του γκουμα,του καλιτζακη,του σοουζα,του κονσεισαο,του μπισκαν,του βυντρα,του λυμπεροπουλου,του φυσσα,του βλαοβιτς,του ασανοβιτς,του του του... ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ στην ομαδα οταν στην 1η λαθος πασα κραζετε τον παιχτη? οποιος δεν εχει παρωπιδες,θα ειδε οτι στο 1ο ημιχρονο που υπηρχε πανηγυρικη ατμοσφαιρα,ο βυντρα εκανε 4 στις 5 αρκετα καλες σεντρες! ειναι παιχτης ψυχολογιας! δεν ειπα οτι ειναι μεγαλος παιχτης,ουτε οτι εχει τη στοφα του κυραστα! ειναι ενα καλο γεμισμα (οπως κ ο σειταριδης ηταν ομως),ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ αμυντικος,που καλυπτει τη θεση του δεξια και ΚΟΒΕΙ ΟΡΘΙΟΣ(σπανιο για ελληνα μπακ),κ πολυ πολυ μετριος επιθετικα.... δεν ειναι σουπερ,αλλα σταματηστε να τα φοτωνετε ολα στο βυντρα! (οσο για το αυτογκολ,να σου θυμισω κεφαλια ψαρακι του ρενε στη γωνια?)?το αυτογκολ δε μου λεει κατι! Φαντάζεσαι μιά ομάδα όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ξέρουν την μπάλλα πού ξέρουν Βύντρα καί Κωνσταντίνου? εσυ φανταζεσαι μια ομαδα που ολοι θα ξερουν τη μπαλα του ριβαλντο?νομιζεις οτι θα χανει κατω απο 3-0 σε καθε παιχνιδι? ΥΓ:τωρα,ΞΑΦΝΙΚΑ,ειδαν οτι η ομαδα ειναι ασυνδετη,κ αγυμναστη! κ μετα μου λετε οτι δε φταιει ο προπονητης! ΥΓ2: δυστυχως,οταν αποφασισε ο τζιγκερ να στηριξει προπονητες,διαλεξε λαθος προπονητες να το κανει! ΥΓ3: εχουμε αλλαξει 50 προπονητες οπως λες...εκτος του αειμνηστου Κυραστα,πες μου,ποιος αλλος εδειξε οτι αξιζει? (αν σας ικανοποιουσε εσας ο μαρκαριαν,παω πασο,κ αρχιζω το κεντημα!)! ΥΓ4: το φωναζα,κ συνεχιζω να το φωναζω...με τους μικρους αντιπαλους , η μεταγραφη του σαλπιγγιδη θα αποδειχθει επισης μικρη! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ! ειναι ενας πολυ καλος δεξιος επιθετικος (εκει οπου πηραμε το βικτορ δηλαδη)!
antreaslam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Με τον ΑΛΕΞΗ απο το χαλάνδρι καμμία σχέση έχετε ? αφού με τα λεγομενά σας και τους παιχταράδες που έχουμε έπρεπε να τα έχουμε σαρώσει όλα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι παίζουμε τοσο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο που το Champions league πρέπει να μας το δώσουνε τιμητικά και ας μην συμμετέχουμε. Όσο για τον αν φταίει ο προπονητής Η οχι 10 χρόνια έχουμε αλλάξει γύρω στους 50... αυτό τα λέει όλα... μα κ εσυ ο ιδιος,αναφερθηκες επικριτικα σε 2-3 παιχτες μονο,για τους αλλους αναρωτηθηκες που ειναι ,για το αν θα επανελθουν κλπ! ολα αυτα,δεν ειναι ζητηματα αξιας τους λοιπον! το αν ο αναστασιαδης για παραδειγμα,ειχε εξω τον μετριο βλαοβιτς,κ μεσα τον απαραδεκτο νασσιοπουλο,δε φταιει ο βλαοβιτς,αλλα ο αγγελαρας! αν ειχε νευρα με το σοουζα,κ εβαζε τον κουτσουρε,ο σοουζα εφταιγε? ο καλος προπονητης,ειναι αυτος που παιρνει το 100% ακομα κ απο τους παιχτες που δε γουσταρει ,οπως εκανε για παραδειγμα ο κυραστας με τον σαπανη,ή ο ομπραντοβιτς με το σκεπανοβιτς! τον χρησιμοποιεις,κ οταν τελειωσε η χρονια τον διωχνεις,δεν τον απομακρυνεις απο την ομαδα στη μεση της χρονιας! εσενα σου αρεσε καποιος απο τους προπονητες που ειχαμε δηλαδη? ή μηπως με ειδες να μιλαω για ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο? τραγικα παιζουμε,κ αν διαβαζες κ προηγουμενα μηνυματα μου,θα το ειχες δει να το ξανααναφερω! αλλα,γιατι να γκρινιαξω ρε φιλε στον ταριφα φετος?που δεν πηρε τον μεσσι? εχει συμβολαιο,θα τον παρει του χρονου! ελεος δηλαδη! αν αυτο που εκανε φετος δε το θεωρεις υπερβαση,χωρις τα εσοδα του τσου λου μαλιστα,ε τοτε,καποιος απο τους 2 μας βλεπει διαφορετικα(και λαθος) το ποδοσφαιρο...
gvaggis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Η αλήθεια είναι πως ο Μπάκε είχε μέχρι τώρα ένα άλλοθι στη διαχείριση των μπακ το οποίο έλεγε πως ο Νίλσον είναι τραυματίας και ο Σέριτς ενδέχεται να φύγει κ δεν θα ήθελα να χάσω χρόνο προετοιμασίας της ομάδας με παίκτη που δεν θα έχω στη πορεία.. Πλέον όμως με τον Σέριτς να παραμένει κ τον Νίλσον να αποθεραπεύεται επιβάλεται να δοκιμαστούν και οι δυό τους..
adi32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 παντως οταν αρχισουν οι αμφισβητισεις και οι κοροιδιες στον προπονητη ειναι τελειωμενος και εδω εχουν αρχισει και απο φιλαθλους και απο διοικηση και απο τους παικτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.