Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φεύγει ο Παπαδόπουλος σύμφωνα με τα γνωστά site λόγω φραστικού επεισοδίου με τον Πεσέιρο.

Οι Γιαννακόπουλοι μιλήσανε για μεγάλη μεταγραφή??? Χαμός θα γίνει

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακουστηκαν πολλοι Πεκοβιτς (Η Παρτιζαν λεει πως δεν τον δινει), Περοβιτς (δυσκολα να παρεις παικτη απο το ΝΒΑ ειδικα στη μεση της σαιζον), Ρεζιτς της Τσιμπονα (οχι κατι το ιδιαιτερο) για να καταληξετε μαλλον στον γερο-Πρκατσιν ο οποιος πριν 4-5 χρονια θα ηταν καλη μεταγραφη αλλα αυτη τη στιγμη μαλλον θα μπαλωσει μερικα κενα μεχρι να γυρισουν υγιεις οι ψηλοι σας.

* Να παρετε Βουιτσιτς στη μεση της χρονιας απο τη Μακαμπι το αποκλειω.

Δημοσ.

Και εγώ το αποκλείω να δηλώνουν ότι θα κάνουν μεγάλο μπαμ και να πάρουν τον Πρκατσιν. Εδώ έφεραν άλλους και άλλους και δεν είπανε τίποτα μέχρι τελευταία στιγμή.

Είδωμεν!

Δημοσ.
Χωρίς να είμαι "ενεργός", μιας και δεν πολυπηγαίνω γήπεδο, δε νομίζεις ότι η συνεχής αμφισβήτηση, η φαγωμάρα και ενίοτε οι αποδοκιμασίες των ίδιων των παικτών της ομάδας κάνουν κακό;

Σε αυτόν κυρίως αναφέρομαι.

Φαγωμάρα με εισητήρια, συνδέσμους, τίκετ κλαμπ και δε συμμαζεύεται. Θεωρείτε πως αυτά είναι παραγωγικά;

Ντίνο εσύ;

gotzosbc5.jpg

Δημοσ.
Ακουστηκαν πολλοι Πεκοβιτς (Η Παρτιζαν λεει πως δεν τον δινει), Περοβιτς (δυσκολα να παρεις παικτη απο το ΝΒΑ ειδικα στη μεση της σαιζον), Ρεζιτς της Τσιμπονα (οχι κατι το ιδιαιτερο) για να καταληξετε μαλλον στον γερο-Πρκατσιν ο οποιος πριν 4-5 χρονια θα ηταν καλη μεταγραφη αλλα αυτη τη στιγμη μαλλον θα μπαλωσει μερικα κενα μεχρι να γυρισουν υγιεις οι ψηλοι σας.

* Να παρετε Βουιτσιτς στη μεση της χρονιας απο τη Μακαμπι το αποκλειω.

Συγκεκριμένα πάντως, οι συγκεκριμένοι παράγοντες, έχουν φέρει πολλούς παίκτες που συγκεκριμένα "αποκλείεται να έρθουν".

Δημοσ.

Φτάνοντας στον Παπαδόπουλο, ο ποδοσφαιριστής είπε (περίπου) στον προπονητή του, «δεν πρέπει να παίζεις με εμένα», εννοώντας ότι δεν τον χρησιμοποίησε στον αγώνα μολονότι άρχισε να προθερμαίνεται.

Τι είπε ο ΑΡΧΙ- ΠΑΠ- ΑΡΑΣ???

Ρε άντε στο @$%#$!%^%$^ με τα τσουτσέκια που έχουμε μπλέξει!!!!

Καλή λευτεριά από τον άμπαλο.

Δημοσ.

Φτάνοντας στον Παπαδόπουλο, ο ποδοσφαιριστής είπε (περίπου) στον προπονητή του, «δεν πρέπει να παίζεις με εμένα»,

Mα τι περιεργο ειπε?Ως και ο ιδιος καταλαβε οτι δεν πρεπει να παιζει και το ειπε στον προπονητη του, γιατι δημιουργουμε θεμα?

Δημοσ.

1) ο παπ νομίζω ότι τελειωσε-τι έλεγε το σύνθημα που τον αφορούσε?-! (άντε σιγά σιγά να καθαρίζουμε)! Αντε και στον σέριτς σιγά σιγά!

2) ρανταπλάν, αν είναι να πουλήσεις την παε, και θέλεις να πουλήσεις τζιόλη, βύντρα, μάντζιο, κράτα και τα χρήματα, απάλλαξέ μας κ από τα παλτά

3) ο πεσέιρο χάνει τη μπάλα λίγο ε?

4) Αν τώρα, ο κόσμος του παναθηναικού δεν αναλάβει τις ευθύνες του, να ρίξει τη...χούντα του καρκίνου, παρασύροντας τον υπόλοιπο κόσμο που βλέπει απαθής την κατάντια του συλλόγου, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

5) Ελπιζω παρασκηνιακά, να τα έχει βρει ο βγενό με τους κοντούς!

6) ή τώρα ή ποτέ...

Δημοσ.
1) ο παπ νομίζω ότι τελειωσε-τι έλεγε το σύνθημα που τον αφορούσε?-! (άντε σιγά σιγά να καθαρίζουμε)! Αντε και στον σέριτς σιγά σιγά!

2) ρανταπλάν, αν είναι να πουλήσεις την παε, και θέλεις να πουλήσεις τζιόλη, βύντρα, μάντζιο, κράτα και τα χρήματα, απάλλαξέ μας κ από τα παλτά

3) ο πεσέιρο χάνει τη μπάλα λίγο ε?

4) Αν τώρα, ο κόσμος του παναθηναικού δεν αναλάβει τις ευθύνες του, να ρίξει τη...χούντα του καρκίνου, παρασύροντας τον υπόλοιπο κόσμο που βλέπει απαθής την κατάντια του συλλόγου, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

5) Ελπιζω παρασκηνιακά, να τα έχει βρει ο βγενό με τους κοντούς!

6) ή τώρα ή ποτέ...

Καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή παρά....

Δημοσ.
για το μπασκετ, έχει δωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία ανακοίνωσης του ψηλού; γνωρίζει κανείς;

Όχι αλλά αν θυμάμαι καλά ο Θανάσης είπε ότι θα ξέρουμε μέχρι την Τετάρτη.

Δημοσ.
Mα τι περιεργο ειπε?Ως και ο ιδιος καταλαβε οτι δεν πρεπει να παιζει και το ειπε στον προπονητη του, γιατι δημιουργουμε θεμα?

Λολ δίκιο έχεις :lol::lol::lol: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...