Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή τώρα μετά την περίφημη νίκη επί τού πτώματος Εργοτέλη με 1-0 ο Τζίγκερ θεωρεί τι όλα είναι μέλι γάλα?Βρε ούστ από κεί.Ζήτω η ΠΕΚ με τα οράματά της.

Δημοσ.

Ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκινητάκι, γύρνα στο Ακρόπολις, ανίκανε Γιαννάκη

Τζίγκερ, ο ΠΑΟ δεν είναι μετοχές, είναι εκατομμύρια παναθηναϊκές καρδιές

οοο, εεε, κλείσε τα μικρόφωνα αθανασόπουλε

οοο, εεε, γύρνα στα λιπάσματα αθανασόπουλε

Γκόντζο μας φέρνεις αηδία, για όλα φταίει η θυρα13?

Η δύναμη του ΠΑΟ είναι η 13, εμείς θα σταματήσουμε αυτή την τραγωδία

Αυτά ακούστηκαν έντονα, όπως και το ειρωνικότατο "είσαι ανίκανος, είσαι κομπλεξικός, μήπως είσαι και ολυμπιακός?"!

ΑΑΑΑΑΑ....και κατι ακόμα...το ότι το υπόλοιπο γήπεδο χειρόκροτησε αρκετές φορές, ήταν και αυτοί στημένοι από τη μαφια των βγενοπουλικώνγιαννακοπουλικώνθύρας13 και λοιπών?

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί ένας τρόπος να γραφτούμε μέλη, εύκολος, ακόμα και μια μικρή συνδρομή, προκειμένου να μετρηθούμε κιόλας!

Ποιος βάζει στοίχημα ότι αύριο ο γκόντζος θα είναι πάλι κόλαφος για το ότι για τα πάντα φταίνε οι οπαδοί?

Δημοσ.

απορω αν υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που να μπορει να ακουσει πανω απο 10 λεπτα Γκοντζο. Ο ανθρωπος οσο και να μιλαει δεν λεει τιποτα.

Δημοσ.
απορω αν υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που να μπορει να ακουσει πανω απο 10 λεπτα Γκοντζο. Ο ανθρωπος οσο και να μιλαει δεν λεει τιποτα.

Λέει, πως δεν λέει:

Ρε συ αδερφέ μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

Αν αυτό πιστεύεις αδερφέ μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα

:-) :-) :-)

Δημοσ.
Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί ένας τρόπος να γραφτούμε μέλη, εύκολος, ακόμα και μια μικρή συνδρομή, προκειμένου να μετρηθούμε κιόλας!

Ποιος βάζει στοίχημα ότι αύριο ο γκόντζος θα είναι πάλι κόλαφος για το ότι για τα πάντα φταίνε οι οπαδοί?

Χωρίς να έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα, νομίζεις ότι και οι οπαδοί είναι εντελώς άμοιροι ευθυνών;

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι "ενεργός", μιας και δεν πολυπηγαίνω γήπεδο, δε νομίζεις ότι η συνεχής αμφισβήτηση, η φαγωμάρα και ενίοτε οι αποδοκιμασίες των ίδιων των παικτών της ομάδας κάνουν κακό;

Δημοσ.

Σε αυτόν κυρίως αναφέρομαι.

Φαγωμάρα με εισητήρια, συνδέσμους, τίκετ κλαμπ και δε συμμαζεύεται. Θεωρείτε πως αυτά είναι παραγωγικά;

Δημοσ.

Επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Ζοσέ Πεσέιρο έγινε στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο παίκτης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι δεν τον προτίμησε αντί του Μάντζιου ως αλλαγή, ενώ του είχε δώσει εντολή να κάνει προθέρμανση.

adlog.php?bannerid=415&clientid=267&zoneid=254&source=&block=0&capping=0&cb=7572365d3ba741388a1f37cd8d7e9f97

adview.php?what=zone:254&n=a265b3ca

Αφορμή για να δημιουργηθεί η ένταση ανάμεσα σε παίκτη και προπονητή, ήταν οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν όταν ο Πεσέιρο έδωσε εντολή στον Παπαδόπουλο να σηκωθεί από τον πάγκο και να κάνει «ζέσταμα». Η αντίδραση της κερκίδας, άλλαξε τη γνώμη του Πορτογάλου που αντί του Παπαδόπουλου έριξε στον αγώνα τον Μάντζιο.

Στην επιστροφή στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη, ο Πεσέιρο όπως συνηθίζει, απευθύνθηκε σε έναν προς έναν σε όλους τους ποδοσφαιριστές και αντάλλαξε χειραψία μαζί τους, ευχαριστώντας τους ταυτόχρονα για την προσπάθειά τους.

Φτάνοντας στον Παπαδόπουλο, ο ποδοσφαιριστής είπε (περίπου) στον προπονητή του, «δεν πρέπει να παίζεις με εμένα», εννοώντας ότι δεν τον χρησιμοποίησε στον αγώνα μολονότι άρχισε να προθερμαίνεται.

Ο αντίδραση του Πεσέιρο ήταν άμεση: «Σε εμένα το λες που σε έχω στηρίξει σε ολόκληρη τη χρονιά;» είπε στον Παπαδόπουλο και πρόσθεσε ότι: «Θα τα πούμε αύριο στην Παιανία».

Το θέμα, όπως πληροφορούμεθα, έφτασε ήδη στη διοίκηση και υπάρχει βαρύ κλίμα για τον παίκτη σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να την οδηγήσει ακόμα και στη αποπομπή του από την ομάδα. Πιθανότατα από τη Δευτέρα θα αρχίσει η αναζήτηση παίκτη που, αν χρειαστεί, θα αντικαταστήσει τον Παπαδόπουλο

sportdog.gr

Μου αρέσει που ζητάει και τα ρέστα ο Παπαδόπουλος. Αρχή του τέλους;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...