ata1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 PS1. ΟΣΟΙ ΕΡΘΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ Απλά respect!!! O Τομάσεβιτς όντως δεν το βλέπω να βοηθά, εγχείριση στη μέση είναι αυτή. Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Ζίζιτς είναι για κλάματα μάλλον μας χρειάζεται ψηλός. Στους τελευταίους αγώνες να'ναι καλά ο Τσαρτσαρής παίζει για όλους τους ψηλούς μόνος του
IOCTL Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Στον Ε.Τ. της Κυριακής (συντάκτης Πάνος Αμυράς) που ήδη κυκλοφόρησε αναφέρεται ότι ο Βγενόπουλος ηγείται ομάδας τουλάχιστον 20 επιχειρηματιών (αριθμός μάλιστα που διευρύνεται...) που συγκεντρώνουν, σε πρώτη φάση, γύρω στα 100 εκατομ. ευρώ. Την κίνηση θα υποστηρίξουν αρχικά 15 βετεράνοι της ομάδας κυρίως της εποχής Wembley αλλά και νεότεροι. Επίσης σημειώνεται ότι θα προτείνει διοικητική ανασυγκρότηση στα πρότυπα της Chelsea με σούπερ μάνατζερ (όπως ο Πίτερ Κένιον στους Λονδρέζους). Ο Δομάζος έχει ήδη συνταχθεί με Βγενό (γράφεται ότι ο παππούς του, ως τότε γενικός αρχηγός της ομάδας είχε κλείσει τη μεταγραφή του "στρατηγού"...), το ίδιο και ο Αντωνιάδης. Ακόμα αναφέρεται ότι ο Παύλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βγενόπουλο και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία. Η παρουσίαση του θέματος είναι γενικότερα θετική για την ΠΕΚ, κάτι που βέβαια ίσως οφείλεται και στις κακές ως ανύπαρκτες σχέσεις της Αγγελοπούλου με το Βαρδινογιαννέϊκο. Είναι σίγουρο πως το όλο θέμα παίρνει πλέον ευρύτερες διαστάσεις, όχι απαραίτητα μόνο παναθηναϊκού ενδιαφέροντος. και όπως είπε ένας "γνωστός" ... "ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ! ΜΗ ΦΑΝΟΥΜΕ "ΛΙΓΟΙ"! ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!! , ΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝ"
KaizerSoze Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Τομασεβιτς τελος για φετος και τελος μαλλον για παντα!! Οποτε Ζελικο, οπως το ειπες και μονος σου, ε, κανα ψηλο παλικαρι το θελουμε πλεον. ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ
ata1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Το θέμα είναι ότι αφού κλείσαμε Πέκοβιτς για του χρόνου φέτος μπορούμε να πάρουμε ένα κριάρι για τα χοντρά μόνο αλλά δεν το βλέπω ο Ζοτς θέλει καλό παίχτη και άντε να τον βρεις τέτοιο καιρό
firewalker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Γιατί άργησε τόσο ο Βγενόπουλος και η παρέα του;
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Για να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο.
firewalker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Εμένα μου φαίνεται ότι πέρυσι ήταν πολύ ποιο βαριά τα πράγματα... Ρε γαμότο, μήπως περίμεναν να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το γήπεδο; Μήπως θέλουν κομμάτι από την πίτα; Φοβάμαι μη πάει πίσω η προσπάθεια για το γήπεδο. Για το γήπεδο τουλάχιστον έχει τρέξει η οικογένεια. Γενικά είμαι πολύ επιφυλακτικός με τους Σωτήρες στο Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο.
antreaslam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 τα λευκα μαντήλια μου αρέσουν ως ιδέα, όπως και όλα όσα έγραψε o ioctl. Απλά φοβάμαι μην παρεκτραπεί ο κόσμος και βρίσει παίχτες κ προπονητή, και δώσει πάτημα στους νταβατζήδες...
KWSN_Men Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Εμένα μου φαίνεται ότι πέρυσι ήταν πολύ ποιο βαριά τα πράγματα... Ρε γαμότο, μήπως περίμεναν να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το γήπεδο; Μήπως θέλουν κομμάτι από την πίτα; Φοβάμαι μη πάει πίσω η προσπάθεια για το γήπεδο. Για το γήπεδο τουλάχιστον έχει τρέξει η οικογένεια. Γενικά είμαι πολύ επιφυλακτικός με τους Σωτήρες στο Ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο. Ποιο γήπεδο να πάει πίσω; Ούτε το 2015 δε θα είναι έτοιμο. Σκέψου λίγο που πρόκειται να χτιστεί και τι θα γίνει όταν αρχίζουν να σκάβουν.
firewalker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ποιο γήπεδο να πάει πίσω; Ούτε το 2015 δε θα είναι έτοιμο. Σκέψου λίγο που πρόκειται να χτιστεί και τι θα γίνει όταν αρχίζουν να σκάβουν. Αυτά που θα βρίσκουν θα τα πουλάνε για να μειωθεί το κόστος... Ποιο το πρόβλημα; :-)
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/184121.html συνεντευξη του βαρδινογιαννη στην καθημερινη. Αλίμονο αν δεν είχα όραμα. Αυτό που προέχει είναι να γεμίζει ο Παναθηναϊκός με περηφάνια τον κόσμο του και να του δίνει χαρές, γράφοντας χρυσές σελίδες και στη μετέπειτα ιστορία του. ενα αποστασμα.
ata1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Εγώ ξέρω ότι αρνήθηκε να παραχωρήσει ακόμα και το management σε πρόταση που δέχθηκε το καλοκαίρι με πολυ συμφέρουσα συμφωνία. Τα δεδομένα είναι ότι δεν έχει ασχοληθεί ποτέ(Βαρδής) ή ασχολήθηκε ελάχιστα μετά από πολύ κράξιμο(Τζίγκερ) που σημαίνει ότι δεν το γουστάρει από αγγαρεία το κάνει σαν τίμημα για να έχει την ιδιοκτησία. Πολύ μπερδεμένα πράγματα κοινώς, δεν ξέρω εσείς αλλά για εμένα δεν υπάρχει λογική εξήγηση
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 αφου εχει οραμα... imho, δεν υπαρχει περιπτωση να τον δωσει, ακομη και με 1 πρωταθλημα καθε 8 χρονια, ο παο ειναι κερδοφορα επιχειρηση, οσο συνεχιζει ετσι δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ασχέτως τις προοπτικές που έχει η κίνηση Βγενόπουλου: Οι ίδιοι άνθρωποι που απαίτησαν να δαπανηθούν δις για την αγορά του Μοσχαράκη Κωνσταντίνου, οι ίδιοι άνθρωποι που το καλοκαίρι τους φαινόταν αδιανόητη η είδηση της μεταγραφής του -άμπαλου- Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό, οι ίδιοι άνθρωποι που στις χαρές εξαφανίζουν τα εισιτήρια, οι ίδιοι άνθρωποι που απαίτησαν το μεγάλο συμβόλαιο στον Μπασινά, τον οποίο έδιωξαν κατόπιν κακήν-κακώς, οι ίδιοι άνθρωποι αποθέωσαν τον Καραγκούνη το 2004 ενώ τον έβριζαν και συνεχίζουν να τον βρίζουν διαρκώς, οι ίδιοι άνθρωποι που πήγαν στο αεροδρόμιο να υποδεχθούν τον Κονσεισάο, οι ίδιοι είναι που φωνάζουν και σήμερα. Στον αντίποδα πράγματι ξόδεψε τεράστια ποσά ο Τζίγγερ αλλά είναι μάτταιο να ρίχνει το μπαλάκι στον Βέλιτς και σε όποιον άσχετο συντηρεί η οικογένεια δίπλα της. Όταν χάνεται μία μάχη δεν φταίνε οι λοχαγοί αλλά ο στρατηγός.
firewalker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Τι παιδί είναι αυτός ο Διαμαντίδης!!! Τις βολές επίτηδες τις χάνουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.