antreaslam Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 αν ειναι να καεί η φετινή χρονιά, για να φύγει ο καρκίνος, χαλάλι, ας βγούμε 8οι...
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Αλήθεια πιστεύεται ότι μπορεί να φύγει; Τίποτε, η κίνηση αυτή με τον τρόπο που γίνεται και στην παρούσα φάση μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα. Επίσης αν υπήρχε μία στις χίλιες να πουλήσει ο Βαρδής τώρα ούτε με σφαίρες. Το ήξερε ο Βγενόπουλος... Επίσης έχω επιφυλάξεις για τις αγνές προθέσεις του. Ο M.I.G. είναι κάτι τεράστιο αλλά πέρα από τους μετόχους, εργαζόμενους κ.τ.λ. δεν έχει μεγάλη μπροστάντζα... Φαντάσου να είχε ο M.I.G. τους παναθηναϊκούς δίπλα του... Αν φύγει ο Βαρδής και πάει να εφαρμοστεί το πολυμετοχικό πλάνο που θα αποφασίζουν πολλοί... Παναθηναϊκός τέρμα. Να φύγει ο Βαρδής και να αναλάβει κάποιος (ένας όμως) αντίστοιχου μεγέθους όπως είναι ο Βγενόπουλος ναι. Ελπίζω να αντιδράσει ο Βαρδής και να αναλάβει δράση. Πλέον δεν κατηγορώ τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τόσο του κόβει τόσα κάνει. Αρνούμαι να πιστέψω ότι το κάνει επίτηδες. Όπως λένε από παλιά, "Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει"...
antreaslam Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Αλήθεια πιστεύεται ότι μπορεί να φύγει; Στον παναθηναικό, είναι για λόγους προβολής κ εγωισμού! Είναι στο χέρι μας, να τον αναγκάσουμε να φύγει! Το να τον βρίζει η μισή ελλάδα, και να τον αποθεώνει η υπόλοιπη μισή (που δεν ειναι παναθηναικοί), δεν το θέλουν ούτε αυτοί! Τίποτε, η κίνηση αυτή με τον τρόπο που γίνεται και στην παρούσα φάση μόνο κακό θα κάνει στην ομάδα. χειρότερο κακό από αυτό που έχει ΗΔΗ γίνει στην ομάδα,γίνεται? Επίσης αν υπήρχε μία στις χίλιες να πουλήσει ο Βαρδής τώρα ούτε με σφαίρες. Το ήξερε ο Βγενόπουλος... Επίσης έχω επιφυλάξεις για τις αγνές προθέσεις του. Δεν υπάρχουν αγνές προθέσεις. Φυσικά και θα έχει τεράστιο κέρδος από αυτή την κίνηση, αλλά θα έχουμε κ εμείς τεράστιο κέρδος. Ο M.I.G. είναι κάτι τεράστιο αλλά πέρα από τους μετόχους, εργαζόμενους κ.τ.λ. δεν έχει μεγάλη μπροστάντζα... Γκούχου γκούχου! εχει το περισσοτερο ρευστο στην αγορά αυτή τη στιγμή... Φαντάσου να είχε ο M.I.G. τους παναθηναϊκούς δίπλα του... Όπως ανέφερε και ο ίδιος, θα έχει διπλα του κ αλλους επιχειρηματίες, και μην ξεχνάς ότι λογικά θα έχει κ τα αδέρφια!!! Αν φύγει ο Βαρδής και πάει να εφαρμοστεί το πολυμετοχικό πλάνο που θα αποφασίζουν πολλοί... Παναθηναϊκός τέρμα. Να φύγει ο Βαρδής και να αναλάβει κάποιος (ένας όμως) αντίστοιχου μεγέθους όπως είναι ο Βγενόπουλος ναι. Δεν υπάρχει τέρμα για τον παναθηναικό! και δεν υπαρχει χειρότερο ΤΕΛΜΑ από αυτό που βρίσκεται τώρα. πολυμετοχικό σχήμα θα υπάρχει,αλλά μπροστά εννοείται ότι θα υπαρχει ΜΟΝΟ ένας!άλλωστε, μην ξεχνάς ότι κ ο βαρδής ποτέ δεν έχει μπει μπροστά! Ελπίζω να αντιδράσει ο Βαρδής και να αναλάβει δράση. Πλέον δεν κατηγορώ τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τόσο του κόβει τόσα κάνει. Αρνούμαι να πιστέψω ότι το κάνει επίτηδες. και εγώ το ίδιο ελπίζω! να αναλάβει δράση, και να ΠΟΥΛΗΣΕΙ και να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ! Όπως λένε από παλιά, "Όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει"... Πάντως, όπου λαλεί ο συγκεκρίμενος κόκκορας, ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Πάντως, όπου λαλεί ο συγκεκρίμενος κόκκορας, ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!! Χα χα χα χα χα... Πάντως με τις προηγούμενες δηλώσεις του Βγενόπουλου θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι δεν ξέρει τι θέλει. Εγώ τουλάχιστον με εντελώς άλλη ψυχολογία θα έβλεπα την κίνηση αυτή αν δεν είχαν γίνει. Θεωρώ την κίνηση αυτή εντελώς άστοχη.
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ακολουθεί η σημερινή ανακοίνωσης της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Στις Χαρές και στις λύπες μαζί. Η καθολική αποδοχή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ από τους φιλάθλους και τους παλαίμαχους αθλητές του Παναθηναϊκού έχει ήδη οριοθετήσει τη νέα πορεία του Συλλόγου μας. Το όραμα ενός Παναθηναϊκού πολυμετοχικού, ενιαίου και αδιαίρετου, ενός Παναθηναϊκού πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα είναι απαίτηση 2.000.000 φιλάθλων και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Εν όψει των θετικών για τον Παναθηναϊκό μας εξελίξεων είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε προς τους φιλάθλους τα εξής μηνύματα: 1. Πρέπει όλοι να έχουμε αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη που με μεγάλο οικονομικό και προσωπικό κόστος επί 3 δεκαετίες στηρίζει τον Παναθηναϊκό και μας έχει δώσει και πολλές μεγάλες χαρές. 2. Οι οποιεσδήποτε ύβρεις σαν αυτές που ακούστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ είναι άδικες, ανεπίτρεπτες και αντίθετες με τις αρχές και την ιστορία του Συλλόγου μας. 3. Η ομάδα του ποδοσφαίρου διεκδικεί το Πρωτάθλημα Ελλάδος και χρειάζεται γεμάτες κερκίδες και θερμή υποστήριξη και, 4. Το μόνο σύνθημα που εκφράζει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι το '...στις χαρές και στις λύπες μαζί'. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Π.Α.Ο. μόνο εσύ! Όποιος συμφωνεί με την παραπάνω κίνηση δεν πρέπει να βγάλει κιχ την Κυριακή! Γεμίστε το γήπεδο και στηρίξτε την ομάδα.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δεν μπορω να καταλαβω μερικοι πως επιμενουν να λενε 1. "Να φυγει ο Βαρδης αλλα ποιος θα ερθει?" Εγω γαμω την ξεκωλιαρα την τυχη μου, εγω και ο LL θα αναλαβουμε την ομαδα. Χειροτερα μπορει να παει? Ο antreas με τον firewalker να παιζουν μεσα κατω απο 4οι θα βγουμε για 3 χρονιες σερι ξερω γω? Ο γαυρος του Σαλιαρελη και το 44 του Τροχανα ποσο χειροτερα απο τον Παναθηναικο του Τζιγγερ ηταν? 2."Ο Βαρδης ειναι μεγεθος" ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να λες "Ο Βαρδης...". Ο Βαρδης μας βολευει να ειναι μεγεθος μονο οταν υπαρχει καποιος Βγενοπουλος ετσι? Διοτι οταν ειναι να δωσει κανα φραγκο εκει ξεχναμε να κραξουμε οτι ειναι μεγεθος?? ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΟΣΟΣ??Θα εννοιαζε την Τσελσυ ποσα λεφτα εχει ο Αμπραμοβιτς αν δεν τα εβαζε στην ιδια την Τσελσυ? ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΤΑ ΜΟΥ ΠΑΠΑΡΙΑ αν ο Βαρδης ειναι 100 και 150,000 φορες ανωτερος απο την MIG και την Μποινγκ και την Miraz 2000 με Sidewiders. Στον Παναθηναικο βαζει λεφτα?Οχι. Ε αντε μου στο διαολο τοτε 3. "Γιατι δεν κανετε υπομονη" Ποση υπομονη ακομα?Πουτσα δεν εχει χορτασει ο κωλος σας?Εχετε σκεφτει ποσα χρονια εχουν περασει απο τις τελευταιες 4-αρες στους γαυρους? 20 κυριοι!!! 20 χρονια!!! Εχεις 7 πρωταθληματα σε 30 χρονια σε μια χωρα που παιζουν 2,5 ομαδες!!! Ο αλλος σε 12 χρονια εχει 11 ρε γαμω την τρελα μου. Εχουμε κανενα "ευρωμετρο" για κριτηριο για το ποια ειναι η πιο πλουσια ομαδα να της δωσουμε το πρωταθλημα και δεν το ξερω? Αυτη η οικογενεια σου εχει δωσει 5 χαρες πριν 15 χρονια, αλλες 2-3 πριν 3-4 και 20 πικρες!!Αν δεν ειναι βαλτοι, αδιαφοροι, και δημαγωγοι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!Εχουν αποτυχει! 4. "Αντεχει ο Βγενοπουλος τον Παναθηναικο"??? ΣΙΓΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ. Μετρηστε την ετησια χασουρα. Οχι μονο την δικη μας, του γαυρου ας πουμε. ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?? 5μυρια?10 ΜΥΡΙΑ???(Που σιγα μην εχεις χασουρα 10 μυρια με μπατζετ 18μυρια και 9 εκατομυρια τηλεοπτικο συμβολαιο!!!! Δλδ πριν ξεκινησει η χρονια εχεις καπαρωσει το μισο μπατζετ, χωρις ΜΙΑ διαφημηση, ΕΝΑ χορηγο, ΕΝΑ ΕΙΣΤΗΡΙΟ που να παρει ο διαολος, ενα τιτλο και ενα πριμ) Δεν αντεχει ο Βγενοπουλος και οι επενδυτες του να μπουν μεσα 5εκ τον χρονο???Ρε ενα δωρο στον κουμπαρο του στα γενεθλια του ειναι αυτα τα λεφτα. Ο Γιαννακοπουλος μπαινει λιγοτερο μεσα??ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ. Εχουμε 10εκ εσοδα και 21εκ μπατζετ!!!Αλλα δεν φευγει απο το μπασκετ, φευγει??? Και για ποδοσφαιρο ετσι? μιλαμε οτι με μια καλη χρονια ο Κοκκαλης εχει βγαλει 30εκ απο Καστιγιο, ΤΛ, και διαρκειας!!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.... 5. "Τον περνει για προσωπικη προβολη" Ναι, οι Βαρδινογιανναιοι τον εχουν γιατι τον αγαπανε. Ρε δεν γαμιομαστε λεω γω...Δεν με νοιαζει γιατι περνει τον Παναθηναικο και τι θελει να κερδισει. θελει να γινει Πρωθυπουργος?ΧΕΣΤΗΚΑ. Εγω τον Πανθηναικο θελω να βλεπω πρωταθλητη 6. "Δεν υπαρχουν πολυμετοχικες ομαδες πετυχημενες" Ας μου πει καποιος ποσο συχνα αλλαζει προεδρο η Ρεαλ, η Μπαρτσελονα, ποσα λεφτα εχουν οι προεδροι τους προσωπικα, ας μου πει καποιος η Μαντσεσταρα ποσο χρεωμενη ειναι με τους Γκλεηζερ, ποσο λεγανε οτι θα καταρρευσει οικονομικα και τελικα μεσα σε 3 χρονια βγαζει κερδος, τα δανεια πληρωνονται στην ωρα τους και η ομαδα σπερνει και κανει μεταγραφες 100εκ Οσο για τις προσωποκεντρικες διοικησεις ειδαμε τον Μπαταουδη, τον Μελλισανιδη, τον αλλο του Ηρακλη τον αμυριστο, τον Φιλιππου. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑ δεν εχει εσωτερικες εριδες εξουσιας σας πειραζει να βαζουν 10 ατομα λεφτα και οχι ενας???
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ο antreas με τον firewalker να παιζουν μεσα κατω απο 4οι θα βγουμε για 3 χρονιες σερι ξερω γω? Να το πάριες πίσω αμέσως! Κούπα θα σηκώσουμε απ' την πρώτη χρονιά! KaizerSoze, ξέρεις τι δεν μου αρέσει; Αυτό που βγαίνουν και λένε να είναι ο κόσμος φρόνιμος να μην βρίζει κ.τ.λ. Που υποκρίνονται. Για μένα καλά κάνουν αλλά ξέρω ότι βράζουν και μου την σπάει που δεν το δείχνουν. Γιατί δεν βγαίνουν φάτσα φόρα και να πουν: Εεεε! Ξυπνήστε! Ξεσηκωθείτε! Με το σεις και με το σας;
Absinthe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Πρωτα απο ολα, νιωστε λιγο και μην γραφετε για μετρικα συστηματα, κωλους, χιλιοστα, ιντσες και λοιπα. Αυτα αμα θελετε, μεταξυ σας. Δεν ειναι αναγκη να το βλεπει ολος ο κοσμος. Δευτερον, καλα κανουν και λενε για να ειναι φρονιμος ο κοσμος, να μην κανει φασαριες και να μην βριζει τον τζιγγερ και την οικογενεια του ΑΛΛΑ δεν το λενε γενικα. Το λεμε για το παιχνιδι της Κυριακης οπου θα ειμαστε υπο στενη παρακολουθηση και θα ψαχνουν πατημα για να μας κατηγορησουν. Αν ειμαστε σωστοι και κραξουμε τον τζιγγερ σωστα και ενθαρρυνουμε την νεα κινηση σωστα, ολο το γηπεδο θα ειναι μαζι μας. Αν αρχισουμε να γαμωσταυριζουμε θα χασουμε το δικιο μας.
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Πρωτα απο ολα, νιωστε λιγο και μην γραφετε για μετρικα συστηματα, κωλους, χιλιοστα, ιντσες και λοιπα. Έχεις δίκαιο, παραφέρθηκα.
antreaslam Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 δυστυχώς, την κυριακή φοβάμαι ότι ο κόσμος θα ξεσπασει επί δικαίων και αδίκων, σε παίχτες, διοικηση, προπονητή, βέλιτς κλπ! ΚΑι επειδή οι γκόντζοι κ οι κάτιες θα ψάχνουν αφορμή, θα μας βγάλουν οφσάιντ, και λοιπά και λοιπά! Απλά καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε με τη μανα του τζίγγερ...
The_Edge Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Κανονίζεται συλλαλητήριο ή η Πράσινη τα βγάζει από το κεφάλι της?
firewalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Κανονίζεται συλλαλητήριο ή η Πράσινη τα βγάζει από το κεφάλι της? Κάπου κάποιος κάτι είπε... Η Πράσινη (που μάλλον αυτή κρύβεται από πίσω) έτρεξε να το ενισχύσει.
antreaslam Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Κανένα συλλαλήτηριο δεν έχει κανονιστεί. Αν όμως η ανακοίνωση του βγενόπουλου ικανοποιησει τον κόσμο, μαζί με όσους είμαστε ήδη απογοητευμένοι από τα χάλια αυτά, υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι σαν συλλαλητήριο , όχι όμως οργανωμένο! προσωπικά, αν ο βγενοπουλος ζητήσει μέλη με μια τυπική συνδρομή, θα είμαι από τους πρώτους που θα υπογράψω. Είναι η ευκαιρία του κόσμου του παναθηναικού να δείξει τη δύναμή του. Ας ελπίσουμε οτι η διάβρωση της κωλοοικογενειας, δεν εχει φτάσει πολύ βαθειά...
konnak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Στο νοσοκομείο ο Τομάσεβιτς Νομίζω πως μετά και απ' αυτό, πρέπει να πάρουμε ψηλό τώρα, να τον έχουμε από το Top 16 και μετά. Ας είναι και μόνο για την Ευρωλίγκα. Σχετικό (με το θέμα του ψηλού) άρθρο πριν κάποιες μέρες του Κοτζιά: Ψάχνει «λαχείο» ο ΠΑΟ
IOCTL Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Κανονίζεται συλλαλητήριο ή η Πράσινη τα βγάζει από το κεφάλι της? Πληροφορίες απο "μέσα".... 1) ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. 2) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΛΠ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ "ΕΞΥΠΝΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΕΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ. 3) Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. PS1. ΟΣΟΙ ΕΡΘΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ PS2. ΑΥΡΙΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.