Absinthe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Καλο θα ηταν σημερα οποιος μπορει να παει στο μπασκετ. Οχι μονο για να ενισχυσει την υπερομαδα του Ζοτς αλλα και για να δηλωσουμε εμπρακτα την συμπαρασταση μας στην νεα αυτη κινηση.
vastravoud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Τα θερμότερα συγχαρητήρια μου στον υπέροχο κόσμο μας για τις υπέροχες βρισιές που έλεγαν σήμερα και κατάφεραν να εκνευρίσουν και να "μουδιάσουν" παίκτες και προπονητή. Το πρώτο μπασκετικό σύνθημα ακούστηκε "22 πριν τη λήξη, και το δεύτερο στα "16. Και πάλι μπράβο στον όχλο....
geovard Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Εγώ έχω εμμονές καί δεν μπορώ να χωνέψω τον Παπαδόπουλο πού αν δείτε προσεχτικά τη φάση τού πρώτου γκολ θα δείτε να στρώνει τέλεια την μπάλλα με το κεφάλι στον Λούα Λούα καί μετά αντί να μαρκάρει να μην τον αφήσει να σουτάρει ενώ είναι δίπλα του απλά καλύπτει το πρόσωπό του όπως κάνουμε εμείς στην αλάνα καί γυρνάει από την άλλη μεριά το πρόπωπό του.Τού χρεώνω 100 % το πρώτο γκολ. Κάτι τέτοιοι παίχτες έκαναν μικρό τον Παναθηναϊκό.Αλλά δυστυχώς κάποιοι οπαδοί δεν φαίνεται να ξέρουν καί πολλά από ποδόσφαιρο καί πέρυσι στο Καραϊσκάκη τον αποθέωναν μετά.Λες καί έκανε η ομάδα το σούπερ παιχνίδι τότε. Δεν έχουμε ομάδα πάει καί τελείωσε αυτό είναι γνωστό εδώ καί πολλά χρόνια δεν θέλει ο μάπας να επενδύσει δεν έχει φιλότιμο δεν έχει τσίπα πάνω τού έπειτα από τέτοιο διασυρμό να κάνει την αυτοκριτική του καί ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει καί δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε από μερικές αναλαμπές.Η ομάδα νοσεί καί καμμία ομάδα δεν θα έτρωγε τέσσερα γκολ στο παιχνίδι.Πάει ο Παναθηναϊκός πού ξέραμε.Δεν έχει πιά τον σεβασμό πού είχε. Υπάρχει άραγε ελπίδα?Αν ναί ποιια είναι η ρεαλιστική λύση? ΠΑΠ-ΜΑΚΑΚΑΣ
Absinthe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Τα θερμότερα συγχαρητήρια μου στον υπέροχο κόσμο μας για τις υπέροχες βρισιές που έλεγαν σήμερα και κατάφεραν να εκνευρίσουν και να "μουδιάσουν" παίκτες και προπονητή. Το πρώτο μπασκετικό σύνθημα ακούστηκε "22 πριν τη λήξη, και το δεύτερο στα "16. Και πάλι μπράβο στον όχλο.... Ακυρο τελειως. Υβριστικα συνθηματα κατα του τζιγγερ ακουστηκαν στην αρχη του πρωτου δεκαλεπτου και μεχρι την μεση του καθως και σε ολο σχεδον το τριτο δεκαλεπτο οταν και ηρθε ο Παυλος για να κανει συστασεις. Στο υπολοιπο παιχνιδι δεν ακουστηκαν ή αν ακουστηκαν ηταν μεμονωμενα. Και γενικα δεν θεωρω οχλο τους 60αρηδες-65αρηδες που καθονταν στα μπλε και τα κοκκινα διαρκειας των 1000+ ευρω, οι οποιοι ειχαν σηκωθει και αυτοι οπως και ΟΛΟ το γηπεδο και φωναζαν. Νομιζω, πως πλεον και οι τυφλοι ειδαν. Οσο για το οτι εκνευριστηκαν και μουδιασαν οι παιχτες και το προπονητικο τιμ, συμφωνω, γιαυτο αλλωστε πιασαμε με την ψυχη στο στομα την 100αρα. Ας ειναι καλα ο Σπανουλης με το τριποντο που μας ξελασπωσε και μας γλυτωσε απο τα χειροτερα. ))
vastravoud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Υβριστικα συνθηματα κατα του τζιγγερ ακουστηκαν στην αρχη του πρωτου δεκαλεπτου για 2-3 λεπτα και σε ολο σχεδον το τριτο δεκαλεπτο οταν και ηρθε ο Παυλος για να κανει συστασεις. Στο υπολοιπο παιχνιδι δεν ακουστηκα ή αν ακουστηκαν ηταν μεμονωμενα. Σε όλο (μα όλο) το παιχνίδι δεν ακούστηκε κανένα "μπασκετικό" σύνθημα. Μόνο κατά του Τζίγγερ, και σε πολλές περιπτώσεις υβριστικά. Δε με πήρε ο πόνος για το Τζίγγερ(στην τελική χέστηκα και για το Βαρδινογιάννη, τη μάνα του, το Γιαννακόπουλο και τον κάθε πρόεδρο). Απλά θεωρώ προσβλητικό για την ομάδα αυτή να μην ασχολείται κανείς μαζί της. Ο Ζοτς ήταν αρκετά δηκτικός στη συνέντευξη τύπου. Και γενικα δεν θεωρω οχλο τους 60αρηδες-65αρηδες που καθονταν στα μπλε και τα κοκκινα διαρκειας των 1000+ ευρω, οι οποιοι ειχαν σηκωθει και αυτοι οπως και ΟΛΟ το γηπεδο και φωναζαν. Σήμερα συμπεριφέρθηκαν και οι 60ρηδες ως όχλος.
Absinthe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Σε όλο (μα όλο) το παιχνίδι δεν ακούστηκε κανένα "μπασκετικό" σύνθημα. Μόνο κατά του Τζίγγερ, και σε πολλές περιπτώσεις υβριστικά. Δε με πήρε ο πόνος για το Τζίγγερ(στην τελική χέστηκα και για το Βαρδινογιάννη, τη μάνα του, το Γιαννακόπουλο και τον κάθε πρόεδρο). Απλά θεωρώ προσβλητικό για την ομάδα αυτή να μην ασχολείται κανείς μαζί της. Ο Ζοτς ήταν αρκετά δηκτικός στη συνέντευξη τύπου. Σήμερα συμπεριφέρθηκαν και οι 60ρηδες ως όχλος. Δεν ξερω αν ησουν μεσα σημερα, αλλα εγω που ημουν, ειδα να βριζει εν χορω ολο το γηπεδο τον τζιγγερ στην αρχη του πρωτου δεκαλεπτου και σε ολο το τριτο. Στο υπολοιπο παιχνιδι ακουγονταν ενθαρρυντικα συνθηματα για την ομαδα, οχι συνεχεια, αλλα ακουγονταν. Κοιτα να δεις, οταν ακομα και τα κοκκινα διαρκειας σηκωνονται και φωναζουν, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι οχλος, σημαινει οτι η κατασταση δεν παει αλλο και πρεπει κατι επιτελους να γινει. Οχλος θα ηταν αν κανανε κατι, επηρεαζομενοι καθαρα και μονο απο την ψυχολογια της μαζας, αλλα αυτο απεχει παρα πολυ απο την περιπτωση. Ο πατερας μου ειναι 70 χρονων σχεδον, εχει να πατησει στο γηπεδο στο ποδοσφαιρο 6 χρονια γιατι το εχει σιχαθει και σημερα οταν εμαθε τι παει να γινει με τον Βγενοπουλο, με εβαλε να του βρω εισιτηριο για την Κυριακη!!!! Εδω σκεφτομαι να σπασω και εγω το μποικοταζ μου.
crach13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Οσο για το αγωνιστικο κομματι δεν το συζηταω.Λες και ο Πεσειρο και οι παιχτες κατεβηκαν απο αλλο πλανητη.Η ειχαν την εντυπωση οτι κερδιζαν απο τα αποδυτηρια με 2,3 γκολ πριν ξεκινησει το παιχνιδι η δεν ξερω εγω τι .Κατεβασε ακριβως ο πεσειρο ετσι την ομαδα οπως επρεπε για να χασει.Ημαρτον. Σεριτσ,Παπαδοπουλος μεγαλοι καρκινοι.Δεν παει αλλο.Ρε απο ποιο ραφι τον κατεβασε τον σεριτσ και τον εριξε στο ματσ??Ρε πουστη και ο φυσσας και ο Δαρλας το παλικαρι τετοιο χαλι δεν θα το ειχαν.Ουτε αμυνα ουτε επιθεση ρε παιδι μου??Οσο για το σαλπιγγιδη ειναι απαραδεκτο τετοιες φασεις να μην τις τελειωνει και ειδικα οταν βρισκεται πισω στο σκορ σε ντερμπι.Αυτο το γκολ αν ειχε βαλει τωρα ισως να μην μιλουσαμε για αυτο το χαλι μας.
Trapper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μπορεί να μας γράψει κάποιος τα συνθήματα που ακούγονταν στο μπάσκετ; Με την απαραίτητη "λογοκρισία" φυσικά...
Panahs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ...Οσο για το σαλπιγγιδη ειναι απαραδεκτο τετοιες φασεις να μην τις τελειωνει και ειδικα οταν βρισκεται πισω στο σκορ σε ντερμπι.Αυτο το γκολ αν ειχε βαλει τωρα ισως να μην μιλουσαμε για αυτο το χαλι μας. Τελικά ίσως μας κάνει πιο πολύ καλό που το έχασε... Λέω ίσως...
Absinthe Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Αν τελικα φυγει η οικογενεια βαρδινογιαννη απο το ποδοσφαιρο, ας ειναι ευλογημενα τα ποδια των λουα-λουα, τοροσιδη, κοβασεβιτς και νουνιες. Θα βαλω αφισα τους στο δωματιο μου. Και θα αγορασω και την φανελα του Παπαδοπουλου. Για τους φιλους που ρωτανε για την ατμοσφαιρα και τα συνθηματα στο γηπεδο ας δουν τα παρακατω κουνημενα μεν, αποκαλυπτικα δε βιντεακια απο οταν κατεβαινει ο Παυλος για να ηρεμησει τον κοσμο. Τα αντιγραφω απο αλλου.
antreaslam Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 συμφωνώ.... αν το 4-0 μπορεί να διώξει την οικογένεια, τότε να αρχίσω να υποστηρίζω και τους επόμενους αντιπάλους μας...
geovard Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ο Τζίγγερ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μητέρα του όπως καί πολλοί από μας.Φανταστείτε λοιπόν πως θα αντιδρούσε αν γινόταν το ανέντιμο σε κάθε αγώνα να βρίζουν εν χορώ αυτό το πρόσωπο.Θα ήταν κτύπημα κάτω από τη μέση αλλά κάποια στιγμή θα απελπιζόταν καί ίσως να παρατούσε την ομάδα.Με αυτόν πού μπλέξαμε μόνο με ανέντιμο τρόπο μπορεί να υποχρεωθεί.Καί να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι έτοιμοι να προσφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο καί παλιοί αθλητές πού υποφέρουν βλέποντας το χάλι της ομάδας.Αυτή η Μαρφίν είναι κολοσσός γιά τα Ελληνικά δεδομένα καί όχι μόνο, πού τον Κόκαλη καί τον Βαρδινογιάννη μπορεί να τούς πάρει γιά υπαλλήλους της καί όμως ο Παναθηναϊκός έχει την ατυχία να είναι εγκλωβισμένος στούς τσιγγούνηδες Βαρδινογιάννηδες.Δεν θέλουν να δώσουν τίποτα περισσότερο γιά την ομάδα.Νομίζω πως θα υπάρξουν εξελίξεις γιατί ο κόμπος εφτασε καί ξεπέρασε το χτένι.Ας σκεφτούν οι φίλαθλοι ένα έξυπνο τρόπο να στριμωχτεί η οικογένεια.Καί οι Γιαννακόπουλοι ανοικτά πιά φωνάζουν στον Τζίγγερ να αφήσει την ομάδα ή τουλάχιστον να δεχτεί μιά άλλου τύπου συνδιοίκηση γιά να πάει μπροστά η ομάδα.Καί έχεις καί το εγκάθετο DERBY να αναρωτιέται γιατί τώρα αυτή η κίνηση.Μα γιατί ρε τσουτσέκια Βαρδινογιαννέικα δεν πάει άλλο.Τόσο απλό είναι δεν θέλει καί κανένα μυαλό ξουράφι γιά να δείς ότι τώρα πιά αφού έφτασε στον πάτο σκάβει καί πιό κάτω. Δεν είμαι αισιόδοξος τελικά γιατί ξέρω τι σημαίνει ξεροκεφαλιά Βαρδινογιαννέικη καί το πείσμα καί η κακία πού κουβαλάνε στα Ρεθυμνιώτικα γονίδια τους.
1980 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Αν δεν ξεκουμπιστει τωρα δεν θα ξεκουμπιστει ποτε ο καρκινος.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Οσο για το σαλπιγγιδη ειναι απαραδεκτο τετοιες φασεις να μην τις τελειωνει και ειδικα οταν βρισκεται πισω στο σκορ σε ντερμπι.Αυτο το γκολ αν ειχε βαλει τωρα ισως να μην μιλουσαμε για αυτο το χαλι μας. Το γεγονος δλδ οτι στηριζεις ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ στην ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρια που εκανες δλδ να το αφησουμε στην ακρη? Ειχε μια ευκαιρια, την εχασε αρα τον ηπιαμε?Μπραβο, παμε καλα. Αν ο Σαλπιγγιδης και ο καθε Σαλπιγγιδης ειχε 1/1 ή 2/2 ή 3/3 δεν θα επαιζε σε εμας, θα επαιζε στην Ρεαλ και μαλιστα θα ηταν και το ινδαλμα αφου σε 100 χρονια δεν ξερω γω ποσο υπαρχουν δεν θυα ειχαν βρει τετοιο παικτη που δεν χανει ουτε μια ευκαιρια
balux13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δεν θα πρεπει να αφησουμε το θεμα να ξεχαστει η τωρα η ποτε. Γιατι ο οδηγος πονταρει στο γεγονος οτι με την επομενη ¨φωτοβολιδα¨ καλης αποδοσης ολα να ξεχαστουν ως δια μαγειας. Καποιοι αναφερθηκαν σε ανεντιμους τροπους..Ισως ειναι το μονο που μπορει να δειξει την απογοητευση και την πικρα του κοσμου. Ισως το μονο πιεσης. Δεν τα εχουμε με την ομαδα αλλα με αυτους που με τις επιλογες τους την καταντησαν μικρη. Δεν μπορει ολοι εμεις να ειμαστε οι κακοι και αυτοι που συμεριφερονται σαν οχλος. Μπορει να ηταν σωστοτερο οι αντιδρασεις να μην εκφραζονταν στο χθεσινο παιχνιδι αλλα σε αυτο της Κυριακης με τον Εργοτελη, αλλα μην ξεχνατε οτι οι μνημες της ηττας-ντροπης ειναι νοπες και η πικρα μεγαλη, μαζι με ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ κατατησε ετσι το προφιλ της ομαδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.