firewalker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Άρχισαν τα όργανα... Της Marfin δεν είναι ο Ανδρέα Βγενόπουλος;
MiltoZ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Υ.Γ. Ως προς τις χθεσινές αλαζονικές, εμπρηστικές και προσβλητικές δηλώσεις του κ. Π. Κόκκαλη και της, μεταξύ άλλων, αμφισβήτησης της ιστορίας του Παναθηναϊκού τον συμβουλεύουμε ότι η έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο είναι αντίθετη με την φίλαθλη ιδιότητα και με τις αρχές ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δυστυχώς, με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία, την αξία και τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είμαστε υποχρεωμένοι να του πούμε ότι όποιος κάνει τον μάγκα με τα λεφτά και τις πλάτες του μπαμπά του είναι τζάμπα μάγκας. Ακόμη, του θυμίζουμε ότι το παιχνιδάκι που του έδωσε ό μπαμπάς του για να παίζει είναι επικίνδυνο διότι από τις πράξεις και τα λόγια όλων στο ποδόσφαιρο, όπως κατάντησε σήμερα, μπορεί να χάνονται ακόμη και ανθρώπινες ζωες Δεν θα αναφερθώ στα εσωτερικά του Παναθηναικού, αλλά θα συμφωνίσω σ΄αυτό το κομμάτι. Δεν έχει καμία δουλειά ο Πετράκης να ανακατευτεί με αυτά. Θα συμφωνούσα περισσότερο όμως αν υπήρχαν αντίστοιχες ανακοινώσεις από τους Παναθηναικούς για τα προκλητικά σχόλια Τζίγκερ. Έτσι δεν είναι το σωστό? Πάντως πολύ καφρίλα ρε π@ύστη μου. Το ίδιο και χειρότερο κάφροι είναι και οι Γιαννακοπουλαίοι και οι Αγγελόπουλοι και όλοι τους. Και πάνε μετά τα μ@λακισμένα και σφάζονται. Πόσο ευθύνη έχουν όλοι αυτοί για το παιδί που σκοτώθηκε σήμερα? Τεράστεια ευθύνη κι΄όμως δεν θα γίνει τίποτα και την επόμενη φορά θα έχουμε πάλι τα ίδια. Όλα ΓΤΠ είναι σ΄αυτήν την χώρα, δεν υπάρχει σωτηρία από πουθενά.
undi13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Άρχισαν τα όργανα... Της Marfin δεν είναι ο Ανδρέα Βγενόπουλος; ναι της μαρφιν ειναι που ειχε πει οτι προστοπαρων δεν ενδιαφερομαι να αγορασω τον παο....
firewalker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Νομίζω ότι σε πάρα πολύ πρόσφατη συνέντευξη του στο Παναθηναϊκό Τριφύλλι είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή του στην διοίκηση του Παναθηναϊκού. Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα. Δεν έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός σε αυτόν τον τομέα. Έχει Βαρδινογιάννης. Τέτοιου είδους κινήσεις μόνο κακό κάνουν στην ομάδα αυτή την στιγμή. Όσο και αν πικραίνονται κάποιοι (και του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) η ομάδα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο ανήκει στην οικογένεια. Είναι δική τους! Όποιος πιστεύει διαφορετικά... Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
alexdeli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Νομίζω ότι σε πάρα πολύ πρόσφατη συνέντευξη του στο Παναθηναϊκό Τριφύλλι είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιαφέρει η συμμετοχή του στην διοίκηση του Παναθηναϊκού. Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα. Δεν έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός σε αυτόν τον τομέα. Έχει Βαρδινογιάννης. Τέτοιου είδους κινήσεις μόνο κακό κάνουν στην ομάδα αυτή την στιγμή. Όσο και αν πικραίνονται κάποιοι (και του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) η ομάδα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο ανήκει στην οικογένεια. Είναι δική τους! Όποιος πιστεύει διαφορετικά... Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Πας καλα ρε φίλε; Κανει κακό μια τέτοια κίνηση; Σε τι κάνει κακό; Στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας; Τι άλλο πια πρέπει να γίνει για να ξυπνήσετε όλοι; Αυτά που είπε ο Βγενόπουλος στο Τριφύλλι (περιοδικό της ΠΑΕ), ήταν επιεικώς βλακείες (εσκεμμένες). Αν εσύ έχεις συμβιβαστεί με την υπάρχουσα κατάσταση, τι να πω. Πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος! Χαμός (δεν εννοώ επεισόδια) τη Κυριακή στο γήπεδο, και να είμαστε όλοι παρόντες στη συνέντευξη της κίνησης από τον Βγενόπουλο. Το βαρέλι δεν έχει άλλο πάτο! Ξυπνήστε όλοι!
undi13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δεν νομιζω οτι κανουν κακο αν υπαρχει καπιο αποτελεσμα.Οπψς οι μεγαλυτερες ομαδες στην ευρωπη(barcelona,real,man utd) υπαρχουν πολυ μετοχοι,αρα κα πιο πολλα χρηματα για επενδυση και αυτο λεει να γινει βγενοπουλος(μαρφιν).Πρεπει να ελευθερωθουμε απο την οικογενεια!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
firewalker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Αυτά που είπε ο Βγενόπουλος στο Τριφύλλι (περιοδικό της ΠΑΕ), ήταν επιεικώς βλακείες (εσκεμμένες). Με την ίδια λογική μπορεί να ισχυριστεί κάποιος το ίδιο και για τα σημερινά. Βλακείες εσκεμένες. Το να περιμένεις στην γωνία τον άλλον... Δεν καταλαβαίνουν ένα πράγμα. Ο Βαρδινογιάννης δεν είναι τυχαίος για να μασήσει από τέτοιες κινήσεις. Όσο κάνουν τέτοιες κινήσεις και δεν πανε να τον πιάσουν στα ίσια τόσο τον πεισμώνουν... Τι κάνουμε... Βγάζουμε μία ανακοίνωση, λέμε τι λέμε και στο τέλος θα τα πούμε από βδομάδα. Τέτοιες κινήσεις δεν με εντυπωσιάζουν. Και ναι. Μπορεί να κάνει και αγωνιστικό κακό στην ομάδα. Πως νομίζεις ότι θα το πάρουν οι παίκτες; Γιατί αν φέτος πάρεις το πρωτάθλημα... Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση εκατέρωθεν των δύο μεγάλων οικογενειών του Παναθηναϊκού. Αν και πιστεύω ήταν ενήμερες από πριν.
alexdeli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Αδερφέ firewalker, πρέπει να καταλάβουμε όλοι το εξής: Χειρότερα δεν γίνεται. Ο βγενόπουλος είναι αγνός Παναθηναϊκός, όντας και αθλητής του Παναθηναϊκού παλαιότερα. Εγώ βλέπω πως θέλει να πάρει τη ΠΑΕ. Απλά, πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι για να φύγει ο καρκίνος. Εγώ δεν περίμενα να βγει μια τέτοια ανακοίνωση τόσο νωρίς, ούτε κι εσύ νομίζω. Παίρνουμε πρωτάθλημα φέτος. ΜΕΤΑ ΤΙ;; Όπως πριν λίγα χρόνια. Σωτηρία δεν υπάρχει, εκτός μόνο από το να φύγει η γαμωοικογένεια. Προτιμώ να χάσουμε 1,2,3 πρωταθλήματα και να ξεκουμπιστούν όλα τα λαμόγια εκεί μέσα και όλοι αυτοί οι δημοσιοκάφροι που έχουν χεστεί πάνω τους τώρα.
undi13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δηλαδη αν γινει πολυμετοχικοτητα σε χαλαει?Απο βδομαδα λενε θα παρουσιασουν τα σχεδια τους!Εχει δικιο ο aledeli
firewalker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Με φοβίζει το γεγονός που ανακατεύονται πολλά πρόσωπα. Αυτά τα πολυμετοχικά δεν μου αρέσουν. Θα προτιμούσα να βγει μόνος του ο Βγενόπουλος και να πει γουστάρω τον Παναθηναϊκό. Πόσα θέλετε; Θυμηθείτε τι πέρασε η Α.Ε.Κ. Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πλέων. Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος για την ομάδας μας που τόσο...
konnak Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Πολυμετοχικότητα και (λογικά) εκλογές προέδρου από τον κόσμο; Too good to be true. Ο καρκίνος είναι ανίατη ασθένεια.
undi13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Πολυμετοχικότητα και (λογικά) εκλογές προέδρου από τον κόσμο; Too good to be true. Ο καρκίνος είναι ανίατη ασθένεια. Aκριβως αυτο οπως στην ισπανια!Με Δομάζο η Ενωτικη Κίνηση http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=54575
alexdeli Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Με φοβίζει το γεγονός που ανακατεύονται πολλά πρόσωπα. Αυτά τα πολυμετοχικά δεν μου αρέσουν. Θα προτιμούσα να βγει μόνος του ο Βγενόπουλος και να πει γουστάρω τον Παναθηναϊκό. Πόσα θέλετε; Θυμηθείτε τι πέρασε η Α.Ε.Κ. Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πλέων. Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος για την ομάδας μας που τόσο... Ο Βγενόπουλος έχει κάνει πρόταση αγοράς της ΠΑΕ, σχεδόν με λευκή επιταγή και οι καρκίνοι αρνήθηκαν. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
The_Edge Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ίσως δεν έχετε καταλάβει ότι ο Βγενόπουλος είναι μέσα στα κορυφαία επιχειηματικά κεφάλια (και κεφάλαια) στην Ελλάδα. Είναι τεράστια δύναμη και στην αγορά τον τρέμουν όλοι αφού είναι ο πιο δυναμικός επιχειρηματίας. Για την ιστορία, πριν κανένα μήνα επιχείρησε να καταλάβει ένα μεγάλο ποσοστό του ΟΤΕ μέσω χρηματιστηρίου, και πανικόβλητη η κυβέρνηση έκανε έκτακτη συνεδρίαση την ίδια μέρα και πέρασε νομοσχέδιο που δεν επιτρέπει σε κανέναν ιδιώτη να έχει πάνω από το 20% των μετοχών. Και έτσι ο Βγενόπουλος σταμάτησε στο 19 και κάτι.
balux13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Εγω ξερω οτι η ομαδα εχει προβλημα. Δυστυχως οι καλες εμφανισεις ειναι μετρημενες για να μην πω για επιτυχιες που απλα στιριζονται σε συγκυριες. Ο συλλογος μικραινει και σε αυτο δεν φταινε οι συγκεκριμενοι παικτες η ο εκαστοτε προπονητης. Δεν μπορεις να ζητησεις απο ενα 10χρονο να λυσει διαφορικη εξισωση. Φταινε αυτοι (Βαρδης-Τζιγκερ) που με τις επιλογες τους τα εχουν γαμισει ολα. Να αλλαξει χερια η διοικηση αφου οπως φαινεται..δεν μπορει. Τα αλλα που ακουγονται..κινησεις απογνωσης και διαμαρτυριας μου φαινονται. Χρειαζομαστε ισχυρη διοικηση που να ποναει τον συλλογο. Οχι αλλες νυχτες ντροπης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.