Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 1 ακομα φορα μας ρεζιλεψατε κυριε Βαρδινογιαννη και παιχτες του Παναθηναικου...Να ειστε καλα...Σας ευχαριστουμε που εχετε κατεστρεψει την ομαδα....Μονο για συλλεκτικες μπλουζες και αυτογραφα ειστε..Ανικανοι..Να σας χαιρομαστε...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιος ήταν στον πάγκο; Μήπως κανένας πιτσιρικάς; Γιατί αν είναι έτσι, τότε συμβαίνει γιατί στα παιχνίδια κυπέλλου είσαι υποχρεωμένος να έχεις 3 παίχτες κάτω των 18 στην 18άδα.

Το κάνω και εγώ στο Football Manager. Ο ένας από τους τρεις παίχτες κάτω των 18, είναι πάντα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Εκτός αν δεν ισχύει αυτό που λέω, οπότε στο βρόντο η θεωρία μου.

Δημοσ.

Περαστικα σε οσους πιστευαν οτι αυτη η ομαδα επρεπε να βαλει 4 και 5 γκολ μεσα στο ναο...Που ηταν σημερα η Παναθηναικαρα που ξεσκισε τον ολυμπιακο την κυριακη??Ελπιζω να φανηκε σημερα ποιος ειναι το αφεντικο:whistle:

Δημοσ.

Γιατί πίστευαν? Εγώ ακόμα πιστεύω ότι έπρεπε να βάλουμε 4 γκολ την Κυριακή. Αλλάζει κάτι η σημερινή μέρα στο πως κύλισε το ματς της Κυριακής? Σήμερα φάγαμε 4, την Κυριακή έπρεπε να τα βάλουμε.

Δημοσ.

Ρεζιλι μας εχουν κανει τα κωλοπαιδα...ξεφτυλες...παιταχτε τις φανελες και φυγετε απο τον παναθηναικο...αχρηστοι...

Δημοσ.
Ρεζιλι μας εχουν κανει τα κωλοπαιδα...ξεφτυλες...παιταχτε τις φανελες και φυγετε απο τον παναθηναικο...αχρηστοι...

Εντάξει ακράια τα λές φίλε.

Δημοσ.

Τελικά ποιος ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας; Θα σκάσω, δε βρίσκω πουθενά τη 18άδα!

Δημοσ.
Καταρχάς ηρεμία.

Όσο γίνεται προσπαθώ να απομονώσω στα ματς (και στα δύο) κάποια στοιχεία που φάνηκαν (τουάχιστον κατά την ταπεινή μου γνώμη).

1) Ο ολυμπιακός έχει άστρο. Τον παναθηναϊκό τον έχουν μουτζώσει.

2) Ο παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που όταν δει ότι το ματς τελείωσε καταρρέει. Ο ολυμπιακός όταν δει ότι το ματς τελειώνει υπερ του ανεβαίνει ψυχολογικά και πεθαίνει τον αντίπαλο (βλέπε βέρντερ πχ).

3) Ο ολυμπιακός βγάζει από τη μύγα ξύγκι όσο αφορά τα γκολ. Ο παναθηναϊκός χρειάζεται ολόκληρο γουρούνι.

4) Ο παναθηναϊκός είναι πιο ομάδα, ενώ ο ολυμπιακός είναι πιο πολύ μεμονωμένοι παίκτες. Αυτό κατά την άποψη μου (για να προλάβω αντιδράσεις) φαίνεται αρκετά καθαρά ακόμα και στο σημερινό ματς μέχρι το 60 που κατέρρευσε (βλέπε Νο 2)

Κατά τα άλλα, βαρύ το σκορ αλλά εκτός της ιστορικότητας του εμένα δε μου λέει πολλά. Ας βελτιωθούμε στο (2) και στο (3) για αρχή και όλα θα πάνε καλά.

Υπερβαλεις στην αναλυση σου φιλτατε.

1) λεγεται και ικανοτητα και ανικανοτητα. παντα θα υπαρχει και ο παραγων τυχη, ψυχολογια, πεισμα. Πιστευο πλεον ο ολυμπιακος εχει καλυτερη αναλογια σε ολα αυτα. Στα παλιοτερα παιχνιδια ειδικα στην ευρωπη υστερουσαμε σε ολους αυτους τους παραγοντες

2) σωστον. Αλλοστε ο παο φετος δεν εχει κανει ανατροπες. ελλειψη μεγαλον παιχτων μηπως? Δυστηχως για σας πηρατε τον καρα ως τετοιο και πεσανε καβουρια στις αλλες επιλογες (πλην ματος, που στην τελικη ειναι ενας πολυ καλος νεαρος χαφ και οχι ηγετης)

3) Νομιζω ο ολυμπιακος κανει περισοτερες σεντρες και ολοι ξερουμε οτι ο νταρκο δεν χαριζετε. Αλλα ψαχνουν το γκολ καμια 6-7 παιχτες απο τους 11 και με διαφορους τροπους. Ενω ο παο εξαρταται πολυ απο την ταχυτητα και την ικανοτητα του σαλπι, οι υπολοιποι ναι μεν κανουν καμια ευκαιριες αλλα δεν εχουν την εκτελεστικη ικανοτητα. Πχ σουταρες μπορει να τραβηξει ο πατσα, ο στολτιδης, ο τζολε, ο λουα, ο νουνιεζ, ο νταρκο, ο γκσλετι.... σπο τον πσνσθηνσικο μονο σαλπι, καρα και ιβανσιτς. Οι υπολοιποι απλα χαραμιζουν ευκαιριες. γι αυτο ειναι πιο αποτελασματικος ο ολυμπιακος.

4) μα κατσε μιλας μονο με βαση τα 2 παιχνιδια?? διοτι ειδικα αμα παιζουν λεντεσμα, στολτιδης, γκαλλετι... ο ολυμπιακος ειναι τουλαχιστον για την βασικη ομαδα πολυ ισοροπημενος και δεν βασιζετε σε 1-2 παιχτες οπως παλιοτερα. Ναι εχετε περισοτερες λυσεις εσεις, αλλα η βασικη μας 11δα (15δα) λειτουργει σαν συνολο πιο αρμονικα. Απλα δεν φτανουν και θελουν 3-4 προσθηκες καλες και οχι σαν τον σισιτς.

Δημοσ.
Τελικά ποιος ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας; Θα σκάσω, δε βρίσκω πουθενά τη 18άδα!

αν και γαυρος που ειμαι θα σου πω...

Καρνεζης Ορεστης/Σπυρος με αριθμο φανελας 33

Ημερομηνία Γέννησης: 11/07/1985

Τόπος Γέννησης: Αθήνα

Ύψος: 1.89 m

Βάρος: 79 Kg

Δημοσ.

Όποιος πάει στο γήπεδο με τον Εργοτέλη ας μην παραλήψει να στείλει χαιρετίσματα στον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Τον άχρηστο! Ουστ Βαρδή άχρηστε ΟΥΣΤ.

...

Συμφωνώ.

Manuel, ο Καρνέζης ήταν τερματοφύλακας.

Δημοσ.
Ποιος ήταν στον πάγκο; Μήπως κανένας πιτσιρικάς; Γιατί αν είναι έτσι, τότε συμβαίνει γιατί στα παιχνίδια κυπέλλου είσαι υποχρεωμένος να έχεις 3 παίχτες κάτω των 18 στην 18άδα.

Το κάνω και εγώ στο Football Manager. Ο ένας από τους τρεις παίχτες κάτω των 18, είναι πάντα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Εκτός αν δεν ισχύει αυτό που λέω, οπότε στο βρόντο η θεωρία μου.

τι ρωτάς και συ Manuel τώρα... έχουν τον καημό τους οι άνθρωποί.... :lol:

να με συμπαθάτε αλλά.... το ΓΟΥΣΤΑΡΑ!!!

Στα του Γκαλίνοβιτς τώρα, στο 2ρο έχει κάποια ευθύνη αλλά όχι και την απόλυτη. Στα άλλα τρία (3) [ξέρετε από τα τέσσερα (4)] όχι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...