tzinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 κατσε ρε μαγκες το 1το δεν το εβγαζε ουτε ο σουπερμαν, το 2ρο το βγαζει αρχικα και προλαβενει και το αλλο σουτ αλλα ηταν ατυχος και χτυπαει πανω του και μπαινει. Μετα στο 3το μαλακια του σαριεγκι και εκτελεση του νταρκο απο το 1 μετρο. Και τελος το κερασακι απο απιαστο και απιστευτο δυναμιτη του νουνιεζ. Που στον π0υτσο εφταιγε ο γκαλινοβιτς γιατι θα με τρελανετε.
dreaming123 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Eγω απο την αρχή μόλις είδα γκαλίνοβιτς κάτω απ οτα δοκάρια ΄ξερα σίγουρα οτι θα φάμε μάπα γκολ. Το2 γκολ ποιος το έβαλε?Γενικά σε όλες τις φάσεις ήταν ασταθείς. Ηθελα να ξερα ρε πεσέιρο<και ξέρω οτι είσαι μέλος στο site> το αναθεματισμένο rotation δεν μπορείς να το κόψεις? Τον γκαλίνοβιτς ήμαρτον αφου μετα τον τραυματισμό του είναι άστα να παν τι τον βάζεις σε κρίσιμο μάτς? 3αδα μπροστά?Και μετά σου έφταιγε ο εντόι? Μην βάζεις μέσα και παπαδόπουλο και εντόι. Μου έβαλες και τον Δημούτσο μέσα...Α ένα νέο υπάρχει ένας πιτσιρικάς στο πάγκο Σωτήρης Νίνης το όνομα του... Τζάμπα μάγκες τους κάναμε πάει και αυτη η χρονιά και η καλή εμφάνιση την κυριακή...
george_o/c Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δεν έφταιγε ο Γκαλίνοβιτς λέμε, εκτός από το 2ο και αυτό παίζεται γιατί έκανε ότι μπορούσε ο άνθρωπος ... Στο 3ο έφταιγε καθαρά ο Σαριέγκι αφού είπε του Ντάρκο " Να έλα βάλε γκολ, δώρο από εμένα για την καλή πορεία σου φέτος στον ΟΣΦΠ " ... Στο 4ο ποιος έκλεινε τον Πάντο, που έβγαλε ανενόχλητος σέντρα ? Ο Βίντρα πού ήταν ... ? Καθαρά αμυντικά λάθη ... !
konnak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Που φταίει ο Γκαλίνοβιτς ρε αδερφέ; Το 1ο, άπιαστο. Του Νούνιεζ, άπιαστο. Το 2ο έχει ήδη αποκρούσει και μετά την παίρνει με τη φόρα, ίσως να 'χει λίγο ευθύνη που την βάζει με τα πόδια, και στο 3ο η μαλακία είναι του Σαριέγκι. Αυτό δεν αναιρεί το ότι είναι ανύπαρκτος σαν τερματοφύλακας, αλλά σήμερα δεν μπορώ να πω ότι έφταιγε αυτός. Σώζει και το τετ α τετ του Νούνιεζ και το σουτ του Λουα Λουα. Ο υπαίτιος είναι ένας και λέγεται Πεσέιρο. Μπουρδέλο η ομάδα. Αυτό έμαθε από την Κυριακή; Να αλλάξει τελείως εντεκάδα και σχήμα; Γιατί σώνει και καλά πρέπει να παίξει ο Παπ; Και γιατί πρέπει να γίνεται rotation στη θέση που παίζει ο Ν Ντόι; Θα τον δούμε και γκολκίπερ; Θα 'θελα να διαβάσω δηλώσεις Γκούμα: "Το σκορ είναι πλασματικό, το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει 7 ή και 8-0".
comfuzio Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Το σωστο ειναι ο τερματοφυλακας. Ο Πεσειρο λεει το ποιος παει που και οχι Σαριεγκη δωσε πισω την μπαλα
tzinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 καλα εβγαλε δυο τρεις σεντρες ο βυντρα, ο θεος να τις κανει λολ
firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ρε Πεσέιρο... Σαν εντελώς άσχετος ήσουν σήμερα με αυτό που κατέβασες. Σεμινάριο του τι δεν πρέπει να κάνει ένας προπονητής...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μάνουελ έχεις ελέγξει αν οι δυνάμεις σου λειτουργούν και για το 2008 ? Sorry, δεν το είδα τελικά το παιχνίδι.
LL_NEO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δευτερευόντως, εγκράτεια. Με ψήνει προληπτικό μπαν στον λλ νεο. Κάνε μου τη χάρη και ρίξε μου ένα μονοήμερο προληπτικά. Με ξέρεις και με ξέρω
The_Edge Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Καταρχάς ηρεμία. Όσο γίνεται προσπαθώ να απομονώσω στα ματς (και στα δύο) κάποια στοιχεία που φάνηκαν (τουάχιστον κατά την ταπεινή μου γνώμη). 1) Ο ολυμπιακός έχει άστρο. Τον παναθηναϊκό τον έχουν μουτζώσει. 2) Ο παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που όταν δει ότι το ματς τελείωσε καταρρέει. Ο ολυμπιακός όταν δει ότι το ματς τελειώνει υπερ του ανεβαίνει ψυχολογικά και πεθαίνει τον αντίπαλο (βλέπε βέρντερ πχ). 3) Ο ολυμπιακός βγάζει από τη μύγα ξύγκι όσο αφορά τα γκολ. Ο παναθηναϊκός χρειάζεται ολόκληρο γουρούνι. 4) Ο παναθηναϊκός είναι πιο ομάδα, ενώ ο ολυμπιακός είναι πιο πολύ μεμονωμένοι παίκτες. Αυτό κατά την άποψη μου (για να προλάβω αντιδράσεις) φαίνεται αρκετά καθαρά ακόμα και στο σημερινό ματς μέχρι το 60 που κατέρρευσε (βλέπε Νο 2) Κατά τα άλλα, βαρύ το σκορ αλλά εκτός της ιστορικότητας του εμένα δε μου λέει πολλά. Ας βελτιωθούμε στο (2) και στο (3) για αρχή και όλα θα πάνε καλά.
geovard Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Τα παραμύθια είναι γιά τούς ονειροπόλους.Η τάξη αποκαταστάθηκε.Τζίγκερ τι ειχες πεί στούς παίχτες να κάνουν στον Ολυμπιακό καί σε κάλεσε ο αθλητικός δικαστής?Ελπίζω τώρα να μην σε τσούζει ο κώλος σου.Άλλη μιά ...λαμπρή σελίδα ενόψει εκατονταετίας.Χρεώνεται στον Τζίγκερ θα γράψει η ιστορία. Όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ τετ α τετ καί κάνεις επανειλημμένα ήρωα τον Νικοπολίδη αυτό δεν είναι ατυχία είναι απλά ανικανότητα. Πώς στο διάβολο το βλέπουμε καί το βροντοφωνάζουμε από την αρχή ότι η ομάδα στέκει σε ξύλινα πόδια ενώ οι υπεύθυνοι έχουν στραβομάρα?Είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός κάτι Δημούτσους καί κάτι Βύντρα,Σέριτς ποτέ δεν θα τούς είχε στις τάξεις του. Αυτό το ροτέισον με τούς τερματοφύλακες ποτέ δεν το κατάλαβα.Έκανε πάλι το θαύμα του δηλαδή ο Βέλιτς με Γκαλίνοβιτς.Κανονικά πρέπει να παίζει τρίτος τερματοφύλακας.Καί δεν μιλώ γιά τα τρία γκολ πού δεν πιανόντουσαν.Αλλά γιά την ανικανότητά του να κατευθύνει την άμυνά του όπως σωστά επεσήμανε η Λιάνα Κανέλη στη σχετική εκπομπή τού Άλφα. Εξακολουθεί να πιστεύει το DERBY ότι ο Παναθηναϊκός έχει τούς καλύτερους παίχτες? Καί τον Πόστιγκα τι τον έβαλε στο τέλος?Γιά να τού ανεβάσει την ψυχολογία?Καλά θα έκανε ο Πεσέιρο να καθότανε κι άλλο στη Σαουδική Αραβία όπου ήταν εκεί προπονητής.Είμαι ο μόνος ίσως πού δεν θριαμβολογούσε έπειτα από το ματς τού πρωταθλήματος.Γιατί δεν πιστεύω ότι μιά καλή ομάδα δεν θα μπορούσε απλά να σπρώξει την μπάλλα στα δίκτυα. Υστερόγραφο: Ξέχασα να γράψω γιά τη μεγάλη απάτη πού ακούει στο όνομα Παπαδόπουλος ή ΠΑΠ ή μυτόγκας ή άσχετος. ΠΑΟ γερά!Ο Εργοτέλης πάλι είναι κοντά.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 1. Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης Γκαλινοβιτς. Το 2ο το μπουκωνει(τι να κανω οτι βγαζει το 1ο οταν βαζει μονος του το δευτερο, ξερω αλλους 5 στην Ελλαδα που θα εβγαζαν το 1ο και αντε ο ενας να ετρωγε το 2ο). Επιπλεον φταιει και για το 3ο. Και εξηγουμαι, οποιος εχει παιξει σε μουντιαλιτο, σε Εθνικη κατηγορια, ή σε χοκευ επι χορτου τερματοφυλακας ξερει οτι μπαλια στην περιοχη ειναι ευθυνη του τερματοφυλακα. Εκει βγαινεις και μαζευεις μπαλα και Σαριεγκι μαζι. Γιατι ο αμυντικος μπορει να κανει μαλακια οπως εκανε. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ οταν στο 2-0 σου γαμιεται η ψυχολογια και εκει θες τερμα με @@ να μην αφησει τον αμυντικο πουχει θολουρα να παρει την φαση πανω του. Και τερμα δεν ειναι μονο η αποκρουση. Ειναι το στησιμο της αμυνας. Δεν ειναι τυχαιο οτι σε ενα ματς εφαγες 4 οταν σε ολο το πρωταθλημα εχεις φαει 8 νομιζω. 2. Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης Σεριτς. Σε αντιθεση δε με τον Γκαλινοβιτς δεν χρειαζεται ΚΑΝ να γραψω γιατι δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης Σεριτς. 3. Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης Βυντρα. Ανθρωπος που παιζει 1 ματς στα 10 δεν εχει λογο υπαρξης. 4. Δεν υπαρχει πλεον ποδοσφαιριστης Παπαδοπουλος. Ακυρο...ποτε δεν υπηρχε Παπαδοπουλος. Ο Παπαδοπουλος ειναι αυτος που βλεπεται, η 1η του χρονια ηταν η μια καλη που κανει καθε ποδοσφαιριστης 5. Μην ακουσω τιποτα για τον Σαλπι. 0/1 ειχε το παιδι, δεν υπαρχει στραικερ που να ριχνει τα παντα μεσα. 6. Ο ευρων την θεση που μπορει να παιξει ο ΕνΝτου εκτος απο μεσοεπιθετικος πισω απο το φορ και μονο εφοσον η αλλη ομαδα εχει βγει μπροστα παρακαλειται να το πει και σε μας 7. Αλεξανδρος Τζιωλης. 8. Εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι διαολο μυικο συστημα εχει ο Νινης και δεν μπορει να παιξει ουτε λεπτο ενω καποιοι βρησκουν πιο χρησιμο τον Τζιωλη, τον Δημουτσο και τον Παπαδοπουλο. Αμα ειναι να πα να παρουμε κανα μαραθωνοδρομο ή τον Τζαστιν Γκατλιν που αντεχουν. Αυτα ειναι γελοια πραγματα 9. Τελος θα ηθελα ο κυριος Πεσειρο να μας πει σε πια ομαδα κορυφης στο ΠΛΑΝΗΤΗ υπαρχει ΤΕΤΟΙΟ ροτεησον, ειδικα στον τερματοφυλακα και κυριως τι παικτες συμμετεχουν. Εγω βλεπω οτι η Γιουναιτεντ εχει 8-9 βασικους, η Ιντερ το ιδιο και η Μιλαν εχει 11 βασικους με μεσο ορο ηλικιας 35 χρονια. Δεν υπαρχει ομαδα που να αλλαζει 4 και 5 παικτες σε καθε ματς και μαλιστα σε αλλες θεσεις απο αυτες που επαιξαν. Που να παρει Μουντιαλιτο να εχεις παιξει που ολοι παιζουν παντου αμα παρεις ενα αμυντικο και τον βαλεις δεξι χαφ θα περνεις τηλεφωνο φιλους σου "Ρε μαλακα, προλαβαινεις σε 15' να εισαι εδω για μπαλιτσα"? ΥΓ. Φετος τον παει τον καριολη τον γαυρο. Πολυ. Αλλα μαγκια του. Για να σου κατσει πρεπει να εισαι "καπου εκει". Ε, και αν σε θελει, θα κατσει η μπιλια. Απλα φετος του εχει κατσει περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια. Αλλα ετσι ειναι, αμα προκαλεις την τυχη σου καποιες φορες θα σε φτυσει αλλα καποιες θα σου απαντησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.