Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να μπει λέει αλλαγή και ο Νίνης...

μακαρι το παιδι αντε οπωσ περυσι τετοια εποχη δεν ξεκινησε?για γκονζαλες?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο μάλαρτζ πιστεύω ευθύνεται και στο δεύτερο γκολ της ατλέτικο και στο γκολ στο ντέρμπι.

Ναι αλλα σου εδωσε 3 ποντακια στην Θεσσαλονικη ετσι?

Και στο γκολ στο ντερμπυ ευθυνεται και ο Νιλσον ας πουμε, αυτος γιατι δεν τρωει παγκο?

Δημοσ.
Ναι αλλα σου εδωσε 3 ποντακια στην Θεσσαλονικη ετσι?

Και στο γκολ στο ντερμπυ ευθυνεται και ο Νιλσον ας πουμε, αυτος γιατι δεν τρωει παγκο?

Νομίζω ο νίλσον τα πήγε σχετικά καλά και κάνει γενικώς καλό πρωτάθλημα σε σχέση με τις εναλλακτικές που υπάρχουν. Ο τερματοφύλακας εκεί είναι δουλειά του να καθαρίσει την φάση.

Και οι δυο τερματοφύλακες έχουν πάρει παιχνίδια και έχουν κάνει και γκάφες. Σου λέει ο πεσέιρο γιατί να έχω τον έναν να κάθεται. Πιθανόν να ερχόταν έτσι και αλλιώς η σειρά του γκαλίνοβιτς και απλά να τον έφερε βασικό μια ώρα αρχύτερα. Πιστεύω ο γκαλίνοβιτς θα την είχε καθαρίσει την φάση πάντως.

Θα δούμε σήμερα πως θα τα πάει.

φουλ επιθεση..σαλπι,παπαδοπουλο και ν'τοι και 4-3-3 αντε για να δουμε αυτην την φορα θα τα βαλουν!

Νομίζω πιο πιθανό είναι αυτό που λέει στο σπορτ-φμ με ίβανσιτς εντόι στα άκρα και 4-4-2.

Δημοσ.

undi13 είναι σίγουρο; Το φοβάμαι λίγο το 4-3-3 αν και το αποκλείω να είναι "καθαρό" 4-3-3. Λογικά θα τραβάει Εντόι ή Παπ σαν χαφ. σε ένα μεταβαλλόμενο 4-4-2.

Δημοσ.
Νομίζω ο νίλσον τα πήγε σχετικά καλά και κάνει γενικώς καλό πρωτάθλημα σε σχέση με τις εναλλακτικές που υπάρχουν.

Εμένα μου αρέσει πολύ ο Νίλσον φέτος. Ο καημένος μέχρι και τα μαλλιά του έκοψε για να τραβήξει λίγο την προσοχή πάνω του αλλά....

Δημοσ.
undi13 είναι σίγουρο; Το φοβάμαι λίγο το 4-3-3 αν και το αποκλείω να είναι "καθαρό" 4-3-3. Λογικά θα τραβάει Εντόι ή Παπ σαν χαφ. σε ένα μεταβαλλόμενο 4-4-2.

ναι λογικα ετσι θα παιξει αντε να δουμε και λιγο τον ιβανσιτς στο κεντρο!

Δημοσ.

Θα κερδίσετε σήμερα, μην ανησυχείτε. 1-3.

Δημοσ.

Μετα την διαφαινομενη ενδεκαδα του Παναθηναικου σημερα εχω να δηλωσω τον προβληματισμο μου για το παιχνιδι.

Πολυ σιγουρος φαινεται ο πεσειρο και κατεβαινει με 3 επιθετικους και αυτο ποτε δεν βοηθησε κανεναν.

Μακαρι να βγω ψευτης αλλα μου βρωμαει το παιχνιδι (και δεν υπαινισσομαι φυσικα στησιμο).

Δημοσ.
Μακαρι να βγω ψευτης αλλα μου βρωμαει το παιχνιδι (και δεν υπαινισσομαι φυσικα στησιμο).

Μήπως με τη βρώμα υπαινίσσεσαι χέσιμο των διαιτητών;

Δημοσ.
Τσου.

Υπαινισσομαι οτι κατεβαινουν πολυ ανετοι και υπεροπτες και θα τα φανε τα μουτρα τους.

Συμφωνώ, και μάλιστα, την ώρα που ο άλλος ΠΑΡΑγεμίζει το κέντρο του, εμείς το ΠΑΡΑαδειάζουμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...