undi13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Υπάρχει περίπτωση να μπει λέει αλλαγή και ο Νίνης... μακαρι το παιδι αντε οπωσ περυσι τετοια εποχη δεν ξεκινησε?για γκονζαλες?
firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Υπάρχει περίπτωση να μπει λέει αλλαγή και ο Νίνης... Σιγά μην τον βάλει... Αφού δεν τον θέλει στην ομάδα ο Βέλιτς...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ο μάλαρτζ πιστεύω ευθύνεται και στο δεύτερο γκολ της ατλέτικο και στο γκολ στο ντέρμπι. Ναι αλλα σου εδωσε 3 ποντακια στην Θεσσαλονικη ετσι? Και στο γκολ στο ντερμπυ ευθυνεται και ο Νιλσον ας πουμε, αυτος γιατι δεν τρωει παγκο?
undi13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 φουλ επιθεση..σαλπι,παπαδοπουλο και ν'τοι και 4-3-3 αντε για να δουμε αυτην την φορα θα τα βαλουν!
dark_banishing Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ναι αλλα σου εδωσε 3 ποντακια στην Θεσσαλονικη ετσι?Και στο γκολ στο ντερμπυ ευθυνεται και ο Νιλσον ας πουμε, αυτος γιατι δεν τρωει παγκο? Νομίζω ο νίλσον τα πήγε σχετικά καλά και κάνει γενικώς καλό πρωτάθλημα σε σχέση με τις εναλλακτικές που υπάρχουν. Ο τερματοφύλακας εκεί είναι δουλειά του να καθαρίσει την φάση. Και οι δυο τερματοφύλακες έχουν πάρει παιχνίδια και έχουν κάνει και γκάφες. Σου λέει ο πεσέιρο γιατί να έχω τον έναν να κάθεται. Πιθανόν να ερχόταν έτσι και αλλιώς η σειρά του γκαλίνοβιτς και απλά να τον έφερε βασικό μια ώρα αρχύτερα. Πιστεύω ο γκαλίνοβιτς θα την είχε καθαρίσει την φάση πάντως. Θα δούμε σήμερα πως θα τα πάει. φουλ επιθεση..σαλπι,παπαδοπουλο και ν'τοι και 4-3-3 αντε για να δουμε αυτην την φορα θα τα βαλουν! Νομίζω πιο πιθανό είναι αυτό που λέει στο σπορτ-φμ με ίβανσιτς εντόι στα άκρα και 4-4-2.
firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 undi13 είναι σίγουρο; Το φοβάμαι λίγο το 4-3-3 αν και το αποκλείω να είναι "καθαρό" 4-3-3. Λογικά θα τραβάει Εντόι ή Παπ σαν χαφ. σε ένα μεταβαλλόμενο 4-4-2.
firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Νομίζω ο νίλσον τα πήγε σχετικά καλά και κάνει γενικώς καλό πρωτάθλημα σε σχέση με τις εναλλακτικές που υπάρχουν. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Νίλσον φέτος. Ο καημένος μέχρι και τα μαλλιά του έκοψε για να τραβήξει λίγο την προσοχή πάνω του αλλά....
undi13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 undi13 είναι σίγουρο; Το φοβάμαι λίγο το 4-3-3 αν και το αποκλείω να είναι "καθαρό" 4-3-3. Λογικά θα τραβάει Εντόι ή Παπ σαν χαφ. σε ένα μεταβαλλόμενο 4-4-2. ναι λογικα ετσι θα παιξει αντε να δουμε και λιγο τον ιβανσιτς στο κεντρο!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Θα κερδίσετε σήμερα, μην ανησυχείτε. 1-3.
dark_banishing Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Γουστάρω.. Έχει και καλή απόδοση. 55 !! Μάνουελ έχεις ελέγξει αν οι δυνάμεις σου λειτουργούν και για το 2008 ?
Absinthe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μετα την διαφαινομενη ενδεκαδα του Παναθηναικου σημερα εχω να δηλωσω τον προβληματισμο μου για το παιχνιδι. Πολυ σιγουρος φαινεται ο πεσειρο και κατεβαινει με 3 επιθετικους και αυτο ποτε δεν βοηθησε κανεναν. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα μου βρωμαει το παιχνιδι (και δεν υπαινισσομαι φυσικα στησιμο).
FilipposMD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μακαρι να βγω ψευτης αλλα μου βρωμαει το παιχνιδι (και δεν υπαινισσομαι φυσικα στησιμο). Μήπως με τη βρώμα υπαινίσσεσαι χέσιμο των διαιτητών;
Absinthe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Τσου. Υπαινισσομαι οτι κατεβαινουν πολυ ανετοι και υπεροπτες και θα τα φανε τα μουτρα τους.
antreaslam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Τσου. Υπαινισσομαι οτι κατεβαινουν πολυ ανετοι και υπεροπτες και θα τα φανε τα μουτρα τους. Συμφωνώ, και μάλιστα, την ώρα που ο άλλος ΠΑΡΑγεμίζει το κέντρο του, εμείς το ΠΑΡΑαδειάζουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.