Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει ρε μάγκες,εσείς που το βλέπατε από την τηλεόραση ξέρετε καλύτερα τα πράγματα από εμένα που ήμουν μέσα στην 7.Σε λίγο θα μας πέιτε οτι του έχουν χτίσει και ειδική θέση του καραγκιόζη.

Τι να πώ παραπάνω?

Ποιος σου είπε ότι το έβλεπα από την τηλεόραση; Αν ήσουν στην 7 και δεν το είδες ή χρειάζεσαι οφθαλμίατρο ή δεν θέλεις να το πεις. Σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν έχουν πεταχτεί καρότα ούτε φονικές δεσμίδες από cds.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ελα ρε αφου εχουνε δωσει μικροφωνο στον τσουκαλα. ενταξει μονο γελιο προκαλει σιγα τωρα. ειδικα αυτο το ουυυυ νομιζες οτι θα σκασουνε τα ορκ απο καμια γωνια.

ναι και πιαστήκαμε μαλάκες επειδή επρόκειτο περί ogre τελικά...

:P

Δημοσ.

Σου θυμίζω τι έγραψες:

Μάλιστα μια χρονιά είχαν φτιάξει και ειδική εξέδρα για να χορεύει εκεί πάνω εκστασιασμένος αυτός που φώναζε. Συνήθως γνωστό πρεζάκι που έκανε εκπομπή στο Magick.

Ποιος σου είπε ότι το έβλεπα από την τηλεόραση; Αν ήσουν στην 7 και δεν το είδες ή χρειάζεσαι οφθαλμίατρο ή δεν θέλεις να το πεις. Σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν έχουν πεταχτεί καρότα ούτε φονικές δεσμίδες από cds.

Σε ρωτάω και απάντησέ μου.Υπήρχε εξέδρα ειδικά φτιαγμένη για να ανεβαίνει ο Τσουκαλάς???

Γιατί από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα.Εκτός και αν όταν λέτε εξέδρα εννοείτε την σιδερένια κατασκευή για τα μεγάφωνα.Αν στα δικά σας ελληνικά αυτό το πράγμα είναι εξέδρα,ε τότε ναι ο Τσουκαλάς είχε δική του εξέδρα και προσωπική σουίτα.

ΗΜΑΡΤΟΝ.

Δημοσ.

Όχι, υπήρχε σιδερένιος σκελετός με πάτωμα μερικών τετραγωνικών και εκεί επάνω ανέβαιναν διάφοροι και δίναν τον ρυθμό. Μεταξύ αυτόν και ο Τσουκαλάς. Δεν ξέρω αν εκεί πάνω έχουν βάλει μεγάφωνα τώρα ή αν το έχουν αφαιρέσει. Πάντως ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν εξέδρα. Δεν ήταν κάτι μικρό όπως είναι τα στηρίγματα των ηχείων. Άλλωστε τα μεγάφωνα ήταν εκατέρωθεν της θύρας 7. Η κατασκευή αυτή δεν υπήρχε από πριν.

Δημοσ.

πάντως, αν δεν παίξει ο καραγκούνης, θα αρχίσω να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει και θεός, και μάλιστα, να με ακούει κιόλας!!!!

1000 φορες δημούτσος!

(ληγμένα παίρνει ο πεσέιρο? Γιατί αγορίνα μου βγάζεις τον μάλαρτζ? -και ας εκανε λάθος)!

(θέλω να πιστεύω πως το ότι θα βάλει τον παπ στην θεση του σάλπι, είναι κάποιου είδους ανέκδοτο που κυκλοφορεί για να ευθυμήσουμε)!

Δημοσ.

όχι, τον βάζει λόγω του κωλοrotation...

τους τερματοφύλακες θα τους αλλάζει κάθε 4αδα παιχνιδιων λέει! τουλάχιστον ήρθε η καρτα του πόστιγκα, και ελπίζω να μην παίξει ο παπ...

(σέριτς....σέριτς....κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει_)!

Δημοσ.

καλα το ροτατιον τοσο πολυ κατα γραμμα το τηρει? τι να πω ρε πουστη αφου ειναι μερα με την νυχτα οι δυο τερματοφυλακες.

Δημοσ.
Ο μάλαρτζ πιστεύω ευθύνεται και στο δεύτερο γκολ της ατλέτικο και στο γκολ στο ντέρμπι.

Το Βυντρα να'ναι καλα σε αυτο το γκολ

Δημοσ.

Στο γκολ στο ντερμπι,ναι.

Στο αλλο οπως ειπε ο comfuzio.

Ρε παιδια,ειναι δυνατον το rotation να ειναι αυτοσκοπος?Δηλαδη,δεν πρεπει επιτελους να βρει την καλυτερη πρωτη ενδεκαδα??

Ο καρα παντως πολυ πεσμενος,ορισμενες φορες προτιμω ακομα και το παλτο τον Ρομερο,ποου τουυλαχιστον παιζει πιο ομαδικα...

Δημοσ.
όχι, τον βάζει λόγω του κωλοrotation...

τους τερματοφύλακες θα τους αλλάζει κάθε 4αδα παιχνιδιων λέει! τουλάχιστον ήρθε η καρτα του πόστιγκα, και ελπίζω να μην παίξει ο παπ...

!

Μακαρι να ξεκινησει ο ποστιγκα βγηκε σιγουρα η καρτα του!Τον Δημουτσο τον ξαναθυμηθηκε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...